Unternehmen hat geantwortet
Vi har været på en rundrejse i Peru, Argentina og Brasilien 3 uger med 11 flyvninger. En masse oplevelser hver dag i 19 dage. Alt klappede bare. Ingen forsinkelser. Vores guider hentede os til tid... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tak for god planlægning af rejse til Trinidad & Tobago. Kapok Hotel i POS var et fint valg grundet tæt beliggenhed på Queen’s Park Savannah, Botanical Gardens og kort taxa kørsel til gode restaurante... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hannibal Travel tilbyder individuelle, skræddersyede rejser til hele verden. Vi er eksperter i eventyr og har mere end 30 års erfaring i rejser til Sydamerika, Mellemamerika, Afrika, Asien, Australien og Nordamerika. Vores erfarne rejsekonsulenter har besøgt rejsemålene og kender dem som deres egen bukselomme, så de kan rådgive dig til de bedste rejseoplevelser.
Fredensgade 41, 1.sal, 8000, Aarhus C, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg har lige været på en tur til Panama, Costa Rica og Nicaragua. Det var en tur, som jeg havde planlagt sammen med Hannibal Travel. Det var en super oplevelse..!!! Så stor tak til Hannibal Travel for, at komme med input til turen. Samt at arrangerer den. Alt kørte perfekt. Jeg har brugt Hannibal Travel før til ture til Sydamerika. Derfor havde jeg ingen betænkeligheder ved, at bruge dem igen. Og jeg vil bruge dem igen. Samt jeg vil gerne anbefale dem. Man er i gode hænder hos dem - og servicen er i top. Så mange TAK for en god oplevelse. :-) Go' sommer.
Det var en eventyrlig tur med enestående natur-, dyre- og fugleoplevelser, hvor Namib-ørkenen var det højeste af mange højdepunkter. Alt sammen takket være dygtige, vidende og engagerede guider, Rangers og chauffører.
Det hele fungerede perfekt, selvom logistikken er krævende på en tur på over 4000 km og overnatning 13 forskellige steder. Turen kræver derfor også god fysik.
Hoteller, lodges og tented camps var af høj kvalitet og samtidig meget forskellige, så de var i sig selv en stor oplevelse. Forplejning var rigtig god alle steder og service niveauet højt med venligt og dygtigt personale (med en enkelt undtagelse).
Robin’s Camp i Hwange Nat. Park var et særlig dejligt og fredfyldt sted på slutningen af turen.
Service og informationer fra Hannibal Travel var også helt i top, så alle involverede “ude og hjemme” fortjener stor tak.
Venligste hilsener
Elsebeth Andersen

Vi har været på en rundrejse i Peru, Argentina og Brasilien
3 uger med 11 flyvninger. En masse oplevelser hver dag i 19 dage.
Alt klappede bare. Ingen forsinkelser. Vores guider hentede os til tiden. Alt gik bare godt. Meget grundigt planlagt, og mega godt materiale til beskrivelsen af rejsen. Ja og så var de billigste af 6 bureauer, der fik budet om at lave rejsen. Kan varmt anbefales

Antwort von Hannibal Travel
Belize er en fantastisk destination. Især ude på de ydre Cayes ,hvor naturen ,havet og stjernehimlen står super skarpt.
Hannibal Travel leverede en super support .Både via deres lokale samarbejdspartner og hjemmefra da vi pludselig fik aflyst en lokalflyvning.
Vi kan varmt anbefale Hannibal Travel

Antwort von Hannibal Travel
Forstod de ønsker vi havde og fik det strikket sammen så der var noget for alle.

Antwort von Hannibal Travel
Gode til at bede om specifikke oplysninger og hurtige til at komme med relevante tilbud derefter.
Rejsen forløb perfekt.

Antwort von Hannibal Travel
Fra vi bestilte vores drømmerejse til barbados og st. Lucia har alt været perfekt. Agnete var lydhør og meget dygtig til at finde nøgagtig det, vi søgte. Vi kunne bare nyde det hele alt andet havde de styr på. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.

Antwort von Hannibal Travel
Hannibal Travel har igen planlagt en fantastisk tur til os. Denne gang til Japan. Jeg er virkelig tilfreds med, hvordan de forstod vores behov og fik lavet et perfekt program med både by, bjerge, autentiske japanske oplevelser og afslapning. Stor ros!

Antwort von Hannibal Travel
Vi bad Hannibal Travels om at skræddersy en rejse til os i Central- og Sydamerika. Vi var i løbende dialog med en stjernegod dedikeret medarbejder, som strikkede et program til os (afstemt efter vores ønsker og behov)… det blev justeret efter vores feedback. Og billetter og hoteller blev så bestilt. I visse tilfælde kom der senere ændringer, og var der en merudgift, så tog Hannibal den på sine skuldre!
I løbet af rejsen skete der ting, og Hannibals emergency service virkede godt og hurtigt. Det er et firma med en usædvanlig god etik, og man kan nok ikke komme i bedre hænder.
Enkelte gange følte vi, at Hannibal havde fejlvurderet… fx en lidt for krævende 5 dages trek i Colombias jungle, eller en optimistisk vurdering af, hvor hurtigt vi kunne tilbagelægge en distance og nå en færge. Plus et par andre forhold…
Men vi må dog selv tage en del af ansvaret i den forbindelse.
Summa summarum er en klar topkarakter til Hannibal og hans hold.

Antwort von Hannibal Travel
Vi var strandet i Goa pga. krig i Mellemøsten og vi kontaktede Philipp ved Hannibal i Århus. Han var super venlig og hjælpsom og fik arrangeret en hjemtur til os hvor han var "med" på turen ved at vi kunne skrive og ringe med ham hvis vi havde problemer. Det var super trygt og meget hjælpsomt.
Han får det bedste anbefalinger fra os.
Yogarejsende

Antwort von Hannibal Travel
Efter at have både googlet løs og også prøvet et andet rejsebureau landede vi i virkelig gode hænder hos Hannibal Travel. Når alle muligheder er åbne, er det rart med en professionel og kompetent stemme, der kan guide dig. Og som også tør sige: "Vi tror, at denne destination er den rigtige for jer". Det er første gang, vi bruger et bureau til planlægge det meste af rejsen. Men hold nu fast, hvor frigav det meget tid og energi til bare at nyde turen og være sammen. Det var virkelig luksus at have et lokalt telefonnummer på den lokale agent, vi kunne ringe til for hjælp. Og da fly blev aflyst pga snekaos i Europa, var det også Hannibal, der i sidste ende fik os alle til Danmark kun lettere forsinket. Så vi giver vores bedste anbefalinger og stor tak til Bibbi hos Hannibal Rejser.

Antwort von Hannibal Travel
Det var en fantastisk oplevelse at besøge flere steder i Sydamerika.
Turen var vel tilrettelagt og den indeholdt en del flyninger, diverse hotelovernatninger samt transfer og udflugter.
Alt fungerede 100%.
Kan varmt og trygt anbefale Hannibal Tours. Hvor pris og oplevelser komplementerer hinanden på fremragende vis.

Antwort von Hannibal Travel
Hannibal arrangerede den helt perfekte rejse til os. De lyttede til vores ønsker og vi fik en fuldstændig fantastisk uforglemmelig rejse.
Vi vil helt sikkert vælge Hannibal igen.

Antwort von Hannibal Travel
Forrygende interessant rejse til Fransk Guiana, Suriname og Guyana - selvfølgelig via fænomenale Hannibal Travel.
Vi rejste 1 mdr og nåede både en raketopsendelse fra Spacecentret i Fransk Guiana, til at opleve Saramaka folket i Suriname, til fantastiske oplevelser i regnskoven i Guyana.
Alt fungerede perfekt, selv de små lokalbusser vi rejste med, til selv at finde en lille båd og færge, for at krydse diverse floder.
Vi har rejst et utal af gange efterhånden med Hannibal og de har aldrig skuffet os, de kender os og til vores præferencer og det lykkes dem altid at finde de små gode afsides steder, med charme og lokal hygge.
Denne rejse var helt genial, lande uden ret mange turister og helt uspoleret natur.
Vi har tillid til Hannibal og de formår altid at bygge en individuel rejse, som som bliver så personlig, at man ikke kan andet, end synes man er de heldigste mennesker i verden.
Hannibal skal naturligvis også lave vores næste store rejse og vi kan kun anbefale dem 110%, du/I vil ikke fortryde det.
Hannibal Travel er bare de bedste👌😊

Antwort von Hannibal Travel
Phillipp gjorde en fantastisk indsats for os i en mærkelig tid. Sikke en service og varme at opleve. TAK og vi vender stærkt tilbage, når Sydamerika en dag kalder. Indtil da anbefaler jeg dig til højre og venstre. TAK igen.

Antwort von Hannibal Travel
God service og indput til rejsen fra starten af forespørgslen til rejsens start og under rejsen var der god opfølgning.

Antwort von Hannibal Travel
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.