I have recently passed my theory and driving exam in the first attempt. I would highly recommend herlev sation køreskole . The credit goes to my instructor Fahim . He has really helped me alot f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skolen her får sgu 5 stjerner, pga læren aous, som jeg helt sikkert kan anbefale, hvis man leder efter en god start på sin kørestart. Han er altid glad og gør køreturen dejlig og behageligt. Jeg valgt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Velkommen til Herlev Station Køreskole – den førende køreskole i Herlev, hvor din drøm om at køre bil bliver til virkelighed med kvalitet og kompetence. Vores placering i hjertet af Herlev, lige ved stationen, gør os lettilgængelige for alle. Men det er vores resultater, der virkelig taler for sig selv. Med en af de højeste beståelsesprocenter i området står vi som et bevis på kvaliteten af vores undervisning og vores engagement i hver enkelt elevs succes. Hos Herlev Station Køreskole tilbyder vi et bredt udvalg af kurser, der dækker alle behov – fra den grundlæggende teori og praktiske kørelektioner til intensivkurser og manøvrebane. Vores moderne flåde af køretøjer er altid opdateret med de nyeste sikkerhedsfunktioner, hvilket sikrer, at du lærer at køre i et sikkert og kontrolleret miljø. Vælg Herlev Station Køreskole, og tag det første skridt mod din frihed på vejen. Vi er her for at støtte dig gennem hvert trin af din rejse med professionalisme, tålmodighed og passion for det, vi gør.
Sønderlundvej 8, 2730, Herlev, Dänemark
Kørelærerne er virkelig flinke og hjælpsomme. Dumper man får man en tid hurtigt igen og er meget pædagogiske 5/5 herfra.
Meget godt kørekortforløb. Selve undervisningen foregår meget godt, man lærer hurtigt det teori man har brug for og kommer hurtigt til teoriprøve efter. Jeg havde Zabi som kørelærer, som var virkelig dygtig. Man lærte hurtigt af sine fejl når man kørte med ham. Han er en meget stille og rolig kørelærer som heller ikke bliver sur, hvis man laver en stor fejl, som andre kørelærere gør, som jeg har hørt fra andre venner. Man kommer hurtigt på manøvrebane også, og der er rimelig godt styr på det hele. Den eneste grund til jeg ikke kunne give 5 stjerner er fordi Fahim, som er en af lærerne, sagde han ville melde mig til glatbane hurtigst muligt, men der gik næsten 2 måneder før jeg kom på det, hvilket er lidt mærkeligt når jeg har haft venner som har bestået teoriprøve efter mig, som kom på glatbane før mig det samme sted? Kan godt være at han ikke kunne, men fik aldrig svaret på hvorfor der gik så lang tid?
Fik en fatalistisk Kørerlærer der støttede mig gennem hele processen af kørerkortet
Bestod begge prøver i første forsøg takket være de fantastiske lærer som Herlev stations køreskole rummer❤️❤️
Good process of obtaining the driving license. Nice and patient instructors both for theory and practice part. Always ready to help and have pleasant conversations. Easy to get relaxed during driving with them. Overall, very good experience with this driving school. :)
I have passed my theory in 2nd and practical in 1st attempt and credit goes to Fahim who is instructor there. He is critical and follow every rule during driving which is also important as the practical is tough for a lot of new drivers. And i highly recommend herlev køreskole for a good and professional experience.
Jeg har taget kørekort på Herlev station køreskole et rigtig godt sted man lære meget og kommer hurtigt igennem! Zabi er rigtig dygtig til planlægning og berolige dig op til køreprøven så alt bare køre som smør 10 stjerner herfra!
Rigtig god køreskole, gode lære de altid kan finde tid
Rigtig god oplevelse. Fik mig igennem første gang.
Man får en god forståelse af hvad det er man skal kunne, og lærer det på en måde så man forstå og husker det.
Anbefaling herfra.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse, hos Herlev køreskole, jeg har haft Fahim, som er en rigtig god og tålmodig kørelærer, han forklare tingene rigtig godt, og er god til at forklare hvad man har gjordt galt og hvad man kan gøre i stedet for.
Kan klart anbefales.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Herlev Køreskole, og især min kørelærer Fahim fortjener stor ros. Fahim er utroligt tålmodig og forklarer tingene på en meget rolig og forståelig måde. Han er rigtig god til at gennemgå præcis de fejl, man laver, og viser tydeligt, hvad man skal fokusere mere på for at blive bedre.
Derudover er der stor fleksibilitet i forhold til køretider, hvilket har gjort forløbet nemt at tilpasse til min hverdag. Hele forløbet har været en positiv oplevelse fra start til slut, og jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen.
Jeg kan varmt anbefale Herlev Køreskole og Fahim til alle, der ønsker en dygtig, engageret og professionel kørelærer.
Tak for den gode undervisning. Jeg bestod i går, og jeg har haft en rigtig god oplevelse hos jer
Rigtig godt lyttede til behov fandt gode tider til køretimer teorien er rigtig godt forklaret var altid hurtig til at svare kan klart anbefale
Super god køreskole. Bestod praktisk prøve i dag i første forsøg med Zabi som kørelærer. Zabi er dygtig til at lære fra sig og tålmodighed med eleverne. Jeg anbefaler andre at tage deres kørekort på Herlev Station Køreskole.
Rigtig gode kørerlærere, som får en hurtigt igennem forløbet. Både min søster og jeg har taget kørekort her, og vi havde rigtig gode oplevelser med at køre med Fahim👍🚘 Kan helt klart anbefales!
I strongly recommend, Fahim was super nice 😊
Behagelig, tålmodig og fleksibel undervisning. Gælder både teori og kørsel.
Tak til Fahim for tålmodighed med en halvgammel elev😆😊
Jeg havde Fahim som kørelærer, og det gik rigtig godt. Han forklarer tingene klart og roligt, så man føler sig tryg og lærer hurtigt. Kan klart anbefales.
It was great experience because the way they teach theory and practical, it was very thorough which helped me to clear both my Theory Test and Driving Test in first attempt. I highly recommend the Herlev Station driving school to everyone.
Vil ønske jeg ku give mere en 5 stjerner. 🤩 virklig sød sjov og nå vi køre giver han virkelig god feedback. han er virkelig god bestod alle mine ting første gang. Virkelig sød 10/10
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.