Bedste oplevelse Kørekort forløbet på herlev køreskol var et ufroglemmeligt forløb. Et forløb med massere af nyttig læring, en god forståelse af teori og så var der også plads til sjov og latter,... Mehr ansehen
Rigtig god skole, rigtig fantastisk lærer. Jeg bestod på første huk, da kørerlæren lærte mig alt det jeg skulle bruge til at kører bil. Skal du have et kørerkort og komme sikkert igennem, så vælg Herl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos Herelv Køreskole holder vi dig i hånden fra start til slut! Vi sikrer dig et trygt, behageligt og effektivt forløb, så du får opbygget et solidt fundament, når du selv skal til at færdes i trafikken på egen hånd.
Herlev Hovedgade 151, 2730, Herlev, Dänemark
- info@herlevkoreskole.dk
- herlevkoreskole.dk
Bestod begge to i første i første huk
Bestod begge to i første i første huk.
Kan stærk anbefale det.
Bestod begge prøver i første huk 🤩…
Bestod begge prøver i første huk 🤩 Herlev Køreskole kan stærkt anbefales.
Fantastisk køreskole!
Jeg er mega lykkelig over at have valgt Herlev køreskole. Allerede fra første lektion vidste jeg, at jeg havde fundet det rigtige sted. Kørelæreren er både mega god til at lære fra sig, men også super sjov, så timerne endte med at være meget underholdende og lærerige på samme tid.
Han formår virkelig, at få en til at føle sig sikker og tryg omme bag rettet (selv hvis man er lidt nervøs 😅). Det betyder virkelig meget!
Hvis du leder efter en køreskole vil jeg 100% anbefale denne køreskole - for jeg er sikker på, at du vil ende med en fantastisk oplevelse som jeg.
Super fed og god oplevelse
Super fed og god oplevelse. Super gode og lærie teorilektioner samt kørelektioner. Jeg startede i Januar. Super fed kørelærer mega sød. Han sørger for at du får en mega god oplevelse og at du er tryg mens du kører. Hvis du skal have et kørekort ville jeg klart anbefale her 10 ud af 10 oplevelse.
Fantastisk køreskole
Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos denne køreskole og kan varmt anbefale den til alle, der skal tage kørekort.
Hele forløbet har været virkelig godt tilrettelagt, og der er stor fleksibilitet i teoriundervisningen. Det er en kæmpe fordel, at man der også tilbydes online teori. Undervisningen er samtidig spændende og let at følge med i som følge af de fantastiske undervisere.
Kørelærerne er også helt i top. De er utrolig venlige, tålmodige og meget snaksaglige, hvilket gør køretimerne noget man kan glæde sig til. Man føler sig hurtigt tryg bag rattet, fordi de er gode til at forklare tingene roligt og tydeligt.
Derudover foregår køretimerne i en virkelig lækker bil, som gør oplevelsen endnu bedre.
Alt i alt har det været en super god oplevelse fra start til slut, og jeg vil helt klart anbefale denne køreskole til andre, der vil have et fantastisk og behageligt kørekortsforløb.
Mega fed køreskole
Bestod begge prøver i første forsøg
Bestod begge prøver i første forsøg, plus ros fra sagkyndig. Virkelig god køreskole.
- Emil
God oplevelse
Rigtig god oplevelse hele vejen igennem. De sørger for at du kommer godt igennem forløbet. Malik er også en rigtig god kørelærer der sørger for god læring.
Herlev køreskole er stedet
Herlev køreskole er der du skal tag dit kørekort, kørelærerne er sindssygt søde og hjælper dig igennem hele dit forløb, alt fungere som det skal og er tænkt over til det mindste
TAG DIT KØREKORT HER!!!
Rigtig god skole
Rigtig god skole, rigtig fantastisk lærer. Jeg bestod på første huk, da kørerlæren lærte mig alt det jeg skulle bruge til at kører bil. Skal du have et kørerkort og komme sikkert igennem, så vælg Herlev køreskole.
Fantastisk køreskole god teori og det…
Fantastisk køreskole god teori og det er vildt hyggeligt til teori timerne kan 100% anbefales
Kører timerne var også hyggeligt
Og den bedste kørerskole lærer i hele Danmark
10/10
Alt spiller. Kan klart anbefale Herlev køreskole.
Det var mega fedt
Det var mega fedt, godt personale og de skal nok få dig til at bestå.
KÆMPE ANBEFALING!
Absolut en fornøjelse, at gå her. En virkelig god køreskole og ikke nok med det, er det en fremragende kørelære. Jeg bestod første gang, i begge prøver.
Kan dybt anbefales!!
Verden bedste køreskole
BEDSTE OPLEVELSE I MIT LIV
Bestået teori og køreprøve første gang, kan 100% anbefale køreskolen tulle der ville have et kørekort hurtigt, kørelæren er en kæmpe chef, godt humør hele tiden og altid sød og rar!!
Verdens bedste køreskole!!
Mega godt forløb med Malik, teori var total grineren - men især lærerigt. Malik er en sjov fyr, og hjælper altid hvis man har spørgsmål - kæmpe anbefaling herfra!!! Bestod teori og praktisk prøve i første hul😉
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb - godt og hurtigt. Malik er en rigtig god kørelære og det hele gik rigtig godt. Klar anbefaling!
Det er den bedste køreskole i Danmark
Det er den bedste køreskole i Danmark. Der er styr på det, og kørelæreren er både sjov og lærerig. Han er også virkelig hurtig til at finde prøver til dig, så du ikke skal vente længe på at komme op. Samtidig er der et mega hyggeligt fællesskab, som skaber en god stemning og gør det sjovt at være der, mens man lærer en masse. Vælg Herlev Køreskole, hvis du vil have dit kørekort så hurtigt som muligt uden at bruge alle dine penge.
Tusind tak til Herlev køreskole❤️
Tusind tak til Herlev Køreskole!
Det har været en virkelig god oplevelse at tage mit kørekort hos jer. Jeg har følt mig tryg og godt guidet hele vejen igennem forløbet.
En helt særlig tak til den bedste kørelærer, Malik. Han er et utroligt sødt og tålmodigt menneske, som virkelig gør en indsats for, at man føler sig godt tilpas bag rattet. Han forklarer tingene roligt, hjælper en igennem de svære ting og giver en selvtillid til at tro på sig selv.
Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre sted eller en bedre kørelærer. Herlev Køreskole får mine varmeste anbefalinger❤️
Fanstatisk kørelærer
Fanstatisk kørelærer. Godt forløb, og grundig gennemgang af ting.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.