Från början till slut har vi fått bra hjälp! Under installationen kom en tekniker som hette Lukas, får ni honom så kan ni vara otroligt lugna! Han var otroligt duktig och kändes väldigt noggrann... Mehr ansehen
Proffsiga, trevliga och kunniga. Från säljare till projektledare till installatörer. Ifrån att jag skrev på så var anläggningen installerad och igång på ca 2,5 vecka. Det gick inte bara snabbt det bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi är otroligt nöjda med installationen av vår värmepump! Installatörerna var mycket kompetenta och professionella genom hela processen. De arbetade noggrant, förklarade tydligt hur allt fungerar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Otroligt proffsigt företag i alla led! Är så nöjd med allt från kontakt, service och installation. Alla jag haft kontakt med har varit serviceminded och väldigt trevliga. Har känts tryggt hela vägen... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Heatio är din helhetsleverantör för värmepumpar och batteripaket. Våra energirådgivare har djup expertis och utbildning för att ge dig en skräddarsydd lösning, noga anpassad efter dina specifika behov. Vi arbetar med de främsta fabrikaten på marknaden och jämför alla alternativ för att hitta den värmepump som bäst matchar dina behov. Vi hanterar allt: från dimensionering och projektering till installation och eftermarknad – en komplett lösning för dina behov.
Karlsrovägen 2B, 182 53, Danderyd, Schweden
- 0760009826
- support@heatio.se
- heatio.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
10/10
10/10
Joel från Heatio har varit bra att ha o göra med. Han är serviceminded och tar sig tid att förklara för en som inte kan.
De känns lösningsorienterade oxå. Rekommenderas!

Bra kundbemötande
Bra kundbemötande, trevliga och hjälpsamma, svara på alla mina frågor och det blev en väldigt snygg och fin installation. Trots att det var dåligt med utrymme och lite längre dragning utomhus gjordes det väldigt bra! Otroligt nöjd. Både av bemötandet från heatio men också Ted som gjorde installationen var väldigt hjälpsam och duktigt! Tack för hjälpen 😊

Professionellt i alla led
Proffsigt och kompetent bemötande vid val ny frånluftvärmepump av Rille. Det blev en Qvantum QE 4KW. Installationen gick smidigt och genomfördes av skickliga och trevliga hantverkare. Kan varmt rekommendera Heatio, Qvantum och installatörerna.

Antwort von Heatio
Jättetrevliga killar som var effektiva
Jättetrevliga killar som var effektiva, professionella & hjälpsamma! Leveransen gick dessutom snabbt - en vecka från beställning. Installationen gick mycket smidigt & jag kunde inte vara mer nöjd med min nya frånluftsvärmepump. :) Även mycket trevliga & tillmötesgående i telefonkontakten som varit innan & efter installation. Priset blev till&med billigare än vad offerten sagt pga det nya rotavdraget som träder i kraft nu, något som dom informerade & räknade om på så att jag som kund fick ett billigare pris!
Kunde som sagt inte blivit mer nöjd & rekommenderar dom varmt! 10/10 :)

Antwort von Heatio
Superproffsigt och kompetent bemötande…
Superproffsigt och kompetent bemötande från Christoffer som svarade på alla mina jobbiga frågor och vacklande mellan att ersätta en frånslufsvärmepump med antingen en ny eller en luft/vatten pump. Det blev en ny frånluftare från Qvantum. Kan varmt rekomendera både Heatio och Qvantum.

Antwort von Heatio
Smidig installation och god…
Smidig installation och god kommunikation.
Heatio var tydliga med hur hela processen skulle gå till och vilka variabler det fanns att ta hänsyn till.
Hantverkarna var snabba och noggranna.
Hela systemet fungerar felfritt. Tack Heatio!

Antwort von Heatio
Väldigt trevlig och proffsig säljare
Väldigt trevlig och proffsig säljare, Joel löste allt snabbt från början till slut utan problem.
Genomgående MVG
Genomgående MVG från offerthantering till genomförande och uppföljning. Håller vad de lovar och är smidiga och tillmötesgående. Nöjd kund med andra ord!

Antwort von Heatio
Fantastiskt bemötande! och bra leverans.
Jag fick ett fantastiskt bemötande från start till mål när jag köpte en komplett bergvärmeinstallation med borrning och ett Nibe 13 kW-system. Trots vissa utmaningar i byggprocessen visade Heatio stor flexibilitet och anpassade sig efter min situation, vilket gjorde att jag slapp stressa. Både företaget och säljaren Rilind gav ett professionellt intryck och skapade en trygg känsla för mig, särskilt eftersom det var mitt första husköp tillsammans med min familj. Jag kan varmt rekommendera Heatio och Rilind för deras service!

Antwort von Heatio
Det gick jätte smidigt och snabbt
Det gick jätte smidigt och snabbt. Jag fick installation bara någon dag efter beställningen.
Väldigt pris värt också!
Tack för bra service Heatio!

Professionell och kundfokuserad personal
Toppklassservice och Expertis – Heatio Är Det Bästa Valet för Bergvärme!
Vi är oerhört nöjda med Heatio och Joel Lauren som kontaktperson under hela processen. Från första samtalet till slutförd installation har vi känt oss trygga och väl omhändertagna. Eftersom bergvärme är en stor investering var det extra viktigt för oss att allt gick rätt till. Heatio levererade verkligen över våra förväntningar, och vi kan utan tvekan rekommendera dem som det självklara valet för bergvärmeinstallation.
Det avtalade priset för installationen hölls utan några oväntade extra kostnader eller påslag på fakturan. Joel hade mycket god koll på vilken typ av jord och mark vårt hus stod på, och han ritade noggrant upp vart borrhålen skulle placeras. Vårt hus är väldigt stort och krävde en noggrant uträknad energiförbrukning samt en genomtänkt planering. Vi hade pellets tidigare, men valde bergvärme eftersom det är både mer energieffektivt och billigare i längden. Joel såg till att installationen anpassades för våra specifika behov och husets förutsättningar. Han hjälpte oss även med ansökan till kommunen och var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor.
Det märks att Joel brinner för att göra ett bra jobb för kunden och verkligen hitta den bästa lösningen för varje specifikt hus. Han var engagerad och lyhörd genom hela processen. Om det fanns tio stjärnor för betygsättning, skulle Heatio och Joel få dem, för de förtjänar det. Om ni vill känna er trygga och få en installation som sker på ett proffsigt och detaljerat sätt, ska ni definitivt välja Heatio Energy för installation av bergvärme.

Antwort von Heatio
Väldigt proffsigt bemötande från början…
Väldigt proffsigt bemötande från början till färdig installation.
Kompetenta personal som hjälpte och var tillgängliga vid alla funderingar och allt fungerade på bästa möjliga sätt.
Rekommenderar starkt!

Väldigt bra upplevelse
Väldigt bra upplevelse. Trevligt bemötande och proffsigt utfört. Jag kände alltid att jag hade koll på vad som skulle hända och att Heatio alltid såg till att jag var med i processen och informerad. Två tummar upp!
Joel är grym!
Jag vill särskilt lyfta fram vår säljare Joel på Heatio som har guidat oss genom hela processen med att installera bergvärme. Joel har varit grym på att hålla oss informerade hela vägen och alltid funnits där när vi haft frågor. Det vi verkligen uppskattat är att han varit både ärlig och trevlig att ha att göra med, och alltid varit villig att hjälpa till. Trots att vi kanske inte var de enklaste kunderna, mötte Joel alltid våra funderingar med en positiv 'vi löser det'-inställning. Han har gjort hela processen smidig och oproblematisk. Hans professionella men samtidigt personliga sätt att arbeta har gjort att vi känt oss trygga genom hela projektet. Kan varmt rekommendera Heatio, och särskilt Joel, till alla som funderar på bergvärme!

Fem av fem möjliga ⭐️
Heatio gav kunskap, erfarenhet och utförande i top klass av min värmepumpsinstallation.
Professionellt och vänligt
Stort tack till Joel för genomgående professionellt och vänligt bemötande samt lösningsorienterad inställning närhelst något inte gick enligt plan (vilket alltid händer).

Proffsigt bemötande- Rekommenderar starkt
Mycket proffsigt bemötande från start till färdig installation. Bra och kunnig personal som fanns tillgängliga vid minsta fråga eller fundering och såg till att allt fungerade på bästa möjliga sätt. Super nöjd med pumpen och servicen. Rekommenderar!

Oseriöst från start
Oseriöst från start
Kom i kontakt med en säljare som hette rillo som lovade guld och gröna skogar
Vi kom överens och sedan började problemen
Montören ringde upp och berätta att han ej tänker mantla mina rör från botten till toppen. Jag berätta för montören att ta med sig en förhöjningsockel som löser alla problem.
Efter tjafsa och en bortslösas vecka i telefonsamtal fram och tillbaka så gav jag upp ringde en annan firma som satte upp den nya pannan på 4.5 timma

Antwort von Heatio
Har köpt en Bosch 7000 13 kW från…
Har köpt en Bosch 7000 13 kW från Heatio,
Väldigt nöjd. Bra service. Snabbt och smidigt!
Rekommenderar stark.
Tack Joel

Antwort von Heatio
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.