Heatio Bewertungen 91

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Från början till slut har vi fått bra hjälp! Under installationen kom en tekniker som hette Lukas, får ni honom så kan ni vara otroligt lugna! Han var otroligt duktig och kändes väldigt noggrann... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Proffsiga, trevliga och kunniga. Från säljare till projektledare till installatörer. Ifrån att jag skrev på så var anläggningen installerad och igång på ca 2,5 vecka. Det gick inte bara snabbt det bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi är otroligt nöjda med installationen av vår värmepump! Installatörerna var mycket kompetenta och professionella genom hela processen. De arbetade noggrant, förklarade tydligt hur allt fungerar... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt proffsigt företag i alla led! Är så nöjd med allt från kontakt, service och installation. Alla jag haft kontakt med har varit serviceminded och väldigt trevliga. Har känts tryggt hela vägen... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Energieanlagen und -lösungen

Vom Unternehmen geschrieben

Heatio är din helhetsleverantör för värmepumpar och batteripaket. Våra energirådgivare har djup expertis och utbildning för att ge dig en skräddarsydd lösning, noga anpassad efter dina specifika behov. Vi arbetar med de främsta fabrikaten på marknaden och jämför alla alternativ för att hitta den värmepump som bäst matchar dina behov. Vi hanterar allt: från dimensionering och projektering till installation och eftermarknad – en komplett lösning för dina behov.

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Supernöjda

Supernöjda! Från första till sista samtalet, väldigt proffsigt bemötande av säljare, leverantör och installatörer. Allt gick snabbt och smidigt, bra kommunikation och uppföljning. Skulle rekommendera alla dagar i veckan!

6. Mai 2024

Antwort von Heatio

Tack för ett fint omdöme! Hoppas att ni får njuta mycket och länge av er nya anläggning.

Högsta kundservice

Materialen, värmepumpen allt var ok. Men jag skulle säga att de skulle vara bra med en annan leverantör också.

Det jag verkligen tyckte var annorlunda och något som jag verkligen uppskattade var att "användarupplevelsen" och kundsupporten var mycket, mycket bra. Jag fick alltid svar på mina frågor, förfrågningar, allt var friktionsfritt.

28. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heatio var ett mycket bra val!

Är riktigt nöjd med Heatio! Installerade en Nibe S735 och fick professionell hjälp från Christoffer från start till mål. Installatören Nick var fantastisk! Demonterade och installerade och kopplade in säkerhetsbrytare och städade kliniskt på en dag. Super trevlig. Allt har varit igång en månad och funkar perfekt. Ser fram emot nästa elräkning : )

25. Jänner 2024

Snabb och professionellt bemötande

Trots en del problem med installationen pga av strul med leverans av samtliga delar är jag mycket nöjd med Heatio. Min kontaktperson Joel Lauren har varit mycket snabb och effektiv för att lösa de mindre problem som uppstod med leveransfirman Schenker. Vill verkligen rekommendera att köpa en Vaillant luftvattenvärmepump från dem.

11. Dezember 2023

Bra kundupplevelse

Bra service, installation inom kort tid från beställning, enkelt i största allmänhet. Proffsiga och trevliga installatörer. En väldigt smidig process! Kan verkligen rekomendera.

5. Dezember 2023

Supernöjd!

Vi anlitade Heatio för installation av bergvärme och är riktigt nöjda med resultatet och hela upplevelsen. Kontakten med Joel var otroligt smidig och vi upplevde honom som serviceminded och lösningsorienterad när vi hade särskilda önskemål. Vi har fått ett trevligt och proffsigt bemötande genom hela processen av alla inblandade och är supernöjda med slutresultatet.

Vi lämnar våra varmaste rekommendationer!

1. November 2023

Antwort von Heatio

Tack för ett fint omdöme, vi hoppas att ni får njuta av värmen i vinter och många år framöver!

//Joel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket snabb och proffsig respons

Mycket snabb och proffsig respons på problem med nyinstallerad BVP. Både säljare och installatör är serviceminded. Bra att man inser att det inte bara är en produkt man säljer utan även ett åtagande att det fungerar som det ska!

16. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket nöjd värmepumpen fungerar perfekt

Upplevde Heatio som seriösa redan vid första kontakten. Oscar gjorde ett bra jobb med val av luft vatten värmepump samt övriga kontakter med fortlöpande information status. Installatören var mycket duktiga snabba och proffsiga. Bra genomgång av inställningar och funktion.
Supernöjd kan varmt rekommenderas.

29. August 2023

Antwort von Heatio

Stort tack Rolf för en fin recession, vi hoppas att det blir varmt och skönt i vinter! Mvh Oscar Heatio

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Installerade bergvärme från Heatio och…

Installerade bergvärme från Heatio och va extremt nöjd. Hade inga kunskaper alls så han gick igenom detaljerat med mig så jag förstod allting. Bra priser jämfört med konkurrenterna. Snabbleverans på sakerna och riktigt duktiga hantverkare som utförde jobbet.

18. August 2023

Antwort von Heatio

Tack för ett fint omdöme! Vi hoppas att värmepumpen värmer huset i många år framöver. //Joel

Smidig installation

Fick hjälp med en nyinstallation av bergvärme. Allt var mycket smidigt från början till slut. Helt klart mycket nöjd med hela processen och slutresultatet!

22. Juni 2023

Antwort von Heatio

Stort tack för ett fint omdöme, det glädjer oss! Varma hälsningar, vi på Heatio

Seriösa aktörer

Seriösa aktörer. Rekommenderas. Hade kontakt med Joel Lauren angående bergvärmeanläggning - extremt bra kommunikation.

9. August 2023

Antwort von Heatio

Tack för ett fint omdöme, hoppas att du får en fin fortsatt sommar!

Kundupplevelse

Jag vill starkt rekommendera Heatio för deras utmärkta service och professionella installationer. Jag anlitade dem nyligen för att installera en värmepump i mitt hem och jag är mer än nöjd med resultatet.

För det första var deras kundtjänst exceptionell. Personalen var vänlig och lyhörd för mina frågor och krav. De gav mig även detaljerad information om olika värmepumpalternativ och hjälpte mig att välja den bästa lösningen för mitt hem.

Installationsteamet var mycket kunnigt och effektivt. De kom i tid och arbetade snabbt för att installera värmepumpen. De visade stor noggrannhet och professionalism genom hela processen och lämnade mitt hem i perfekt skick efter att de var klara.

Resultatet har varit fantastiskt. Värmepumpen fungerar utmärkt och har redan lett till en betydande minskning av mina uppvärmningskostnader. Dessutom är den tyst och energieffektiv, vilket gör att jag kan njuta av en behaglig inomhusmiljö samtidigt som jag sparar pengar.

Jag är mycket nöjd med min erfarenhet av att anlita Heatio och jag rekommenderar dem starkt till alla som överväger att installera en värmepump. De erbjuder högkvalitativa produkter och enastående service, vilket gör dem till det självklara valet.

18. Juli 2023

Antwort von Heatio

Ett stort tack för det fantastiska omdömet! Det gjorde hela Heatio-teamets dag – ni vet verkligen hur man sprider glädje.

Att höra att ni är nöjda med vår service värmer verkligen våra hjärtan och bekräftar att vi är på rätt spår. Er feedback är en värdefull påminnelse om varför vi älskar att göra det vi gör.

Smidig installation

Smidig installation. Mycket trevliga att ha kontakt med. Rörmokare och elektriker var trevliga, lätta att prata och ha att göra med. Hela hanteringen; leverans, bortforsling av gamla pumpen och installation - supersmidigt. Mycket nöjd!

15. Juni 2023

Antwort von Heatio

Stort tack för ett fint omdöme, vi önskar dig en fortsatt fin sommar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Först och främst är jag nöjd eftersom allt fungerar…

Först och främst är jag nöjd eftersom det fanns en pump att köpa, viket inte var självklart. Sedan löste rörmokaren installation med glans. Kontakten med företaget har också varit bra, trevlig säljare inte minst att notera. Pumpen är lätt att hantera. Om jag ska säga något negativt skulle det möjligen vara att användarhandledningen inte är helt enkel att följa. Mitt tips är att testa den på någon som inte är branschkunnig. Experter tänker inte som vi vanliga Men jag är nöjd med allt.

9. Mai 2023

Antwort von Heatio

Stort tack för ett fint omdöme, vi tar med oss det till framtida installationer och hoppas att du får njuta länge av din värmepump!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket bra upplevelse av kontakten med…

Mycket bra upplevelse av kontakten med Heatio. Jätte trevlig och proffsig bemötande av dess personal. Arbetet gick bra och vi fick en bra genomgång av allt vi ville veta. Dessutom finns de alltid tillgängliga ifall vi undrar över nåt som har med pumpen, anläggningen eller appen att göra. Rekommenderar starkt!

1. April 2023

Snabb leverens

Snabb leverens. Trevliga installatörer och bra information och hjälp från Heatio. Inget att klaga på😀

29. März 2023

Rekomenderas -Örjansvall

Kan bara berömma Heatio för en hantering där kunden kan ställa frågor och få svar direkt.En vilja att kunna presentera ett bra val och till rätt pris,i mitt fall ett byte av bergpump.

31. März 2023

Antwort von Heatio

Stort tack för ett fint omdöme!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr