Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Une jeune équipe vraiment formidable. Elles m ont aidé faire mes achats, pendant plusieurs minutes, avec patience, des sourires et du profésionalisme 🙏 MERCI ❤️

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Op 5 dec een online bestelling geplaatst, die binnen 3 dgn zou geleverd worden. Nooit ontvangen en ook geen geld terug gekregen na 4 tels en meerdere mails... ondanks dat we bevestiging kregen via ma... Mehr ansehen

2,5

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Vieze chocolade

Ik gruwel van de paaseieren. Zo zoet, meer suiker dan chocolade... echt smerig, direct de vuilbak in.

31. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik bracht een videoband van dertig jaar…

Ik bracht een videoband van dertig jaar oud binnen om te laten digitaliseren. De service ging vlot en na een kleine twee weken konden we de band terug ophalen in de winkel. Deze bleek verwoest, in stukken van elkaar. Ik nam contact op met de klantendienst en kreeg schamele excuses met een nog schameler aanbod van € 10 tegoed. Mijn hart is gebroken. Meer dan € 40 betaald en dit terugkrijgen. Dit was mijn laatste bezoek aan Hema.
Toevoeging: intussen kreeg ik verdere reactie die een stuk correcter was. Men gaat dit onderzoeken bij de partner die het vervoer heeft geregeld. Ik kreeg waardebon aangeboden van € 20. Dat laatste maakt voor mij geen verschil, de empathische reactie wel. Ik krijg mijn band er niet mee terug maar het is netjes dat men erkent dat het niet goed is verlopen.

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1 van de beste Nederlandse bedrijven…

1 van de beste Nederlandse bedrijven die wereldwijd is gegaan! Ik ben er persoonlijk trots op. De kwaliteit is goed voor de prijzen. Ik koop er bijvoorbeeld zelfs mijn favoriete wijnfles (gruner veldliner). Ook leuke baby cadeautjes voor newborns koop ik vaak hier. En Nederlandse snacks zoals drop!

18. Februar 2026

Heb witte T shirts gekocht

Heb witte duurdere T shirts gekocht. Had in het verleden altijd L en het zat goed.
De shirts die ik nu gekocht heb zijn waardeloos. L omgeruild voor XL en nog te klein. Ook lelijke punten in de schouders.
Ze zijn nu na een paar keer wassen veel te klein en enkel nog geschikt als poetsdoek.
Heb nu T shirt gekocht bij Zeeman.
Deze zijn goedkoper en vele malen beter!!
Ook blijven deze wonder boven wonder witter dan die van de Hema!!

29. November 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede winkel

De winkels zijn goed verzorgd en het personeel is heel behulpzaam. Ik ben persoonlijk geen fan van de zelfscan kassa’s in dit soort winkels in een dorp.

30. Jänner 2026

Adres correct doorgeven mislukt

Online een bestelling geplaatst bij hema. Ondanks dat het adres juist stond, hebben zijn mijn huisnummer niet op het verzendlabel gezet. Bij de klantendienst bij hema lieten ze me weten dat dat vaak gebeurt bij hun, en dat ze dat niet kunnen oplossen. Het pakket zou wel retour komen bij hun, en dan gingen ze het terugbetalen en kon ik opnieuw bestellen. Alsof een normaal mens hier opnieuw zou bestellen als ze zo onkundig zijn om nog niet eens een juist adreslabel te kunnen printen.

1. Dezember 2025

Bestel Online nooit bij de Hema

Bestelling gedaan met o.a Takkie kerstbal.Zaterdag 22 nov. bericht binnengekregen dat de bestelling binnen was. Vandaag dinsdag 52 nov. naar De Hema Koopmansplein 1 in Assen om het op te halen. Genoteerd stond dat de bestelling binnen was maar nergens te vinden. Opgedragen oplossing: Ik moet maar weer opnieuw bestellen, maar ja dan komt Takkie waarom het te doen is voor 5 dec. niet binnen. Elke poging om dan tenminste voor mij rond te kijken waar Takkie dan nog wel was werd zondermeer niet gehonoreerd. Advies: Bestel NOOIT online iets bij de Hema. Voor mij is het successievelijk de tweede keer dat er iets mis gaat.
Erg slechte services.

25. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meerdaagse fotoservice werkt heel slecht

De meerdaagse fotoservice van HEMA is een lachertje. Ik bestelde een hele hoop verschillende formaten (inclusief verschillende posters,...). Per deelbestelling (40!) werd er een mail verstuurd dat het geleverd was, maar in de winkel was dit er niet. Via chat (via website), via telefoon en via messenger chat contact gehad, en telkens helemaal verschillende info gekregen. Qua klantenservice kan dit tellen. Uiteindelijk zeggen ze: 'het is gewoon nooit afgedrukt en zal dus ook nooit aankomen in winkel. je moet het opnieuw bestellen.' Dit kan toch geen normale klantenservice zijn? Ik zou zeker nooit meer de HEMA fotoservice gebruiken voor iets ingewikkeldere bestelling. Dan maar naar de concurrentie.

31. Oktober 2025

Je suis scandalisée

Je suis scandalisée! Nous sommes de fidèles clientes. Ma fille et son amis se sont rendues dans votre enseignes ce 25 août. Sous pretexte qu'elles traînaient dans les rayons, on les accusées d'avoir volé des bijoux ( des cartons avaient au préalable été retrouvés au sol). La préposée a fouillé leur sac, a demandé à voir leurs poches, les a accusées, tout ça au vu de tout le monde. Elles se sont laissées faire, n'ayant rien à se reprocher. La préposée leur a dit 'la prochaine fois m, faites attention aux cartons!'. Sachez que si j'avais été à Rive Gauche ce jour-là, cela ne se serait pas passé de le sorte, j'appelais la sécurité, seule à pouvoir effectuer un contrôle. Je deposais plainte ensuite! La conduite de votre employée est tout simplement scandaleux. Je ke ferau savoir sur les réseaux et ne mettrai plus jamais les pieds dans votre enseigne.

25. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gigantisch onderbroek zogenaamd maat MTijdje terug wat onderbroeken voor m’n…

Tijdje terug wat onderbroeken voor m’n dochter gekocht. Maatje medium. Toen ze die uit de verpakking haalde, schrokken we. Dat is gewoon een maatje XL!! Gisteren naar HEMA Jette voor retour. Dat accepteerden ze niet, omdat de aankoop van meer dan een maand geleden was… Ook al zagen ze zelf dat we enkel eentje uit de verpakking hadden gehaald en dat dit onderbroek gigantisch was. De winkelbediende hield een onverschillige houding aan, bleef herhalen dat ze dat niet kon accepteren, zonder geen enkele verontschuldiging voor dat overduidelijk slecht gelabeld product. Wat een manier om je klanten te behandelen!!

7. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik liet een bierglas graveren

Ik liet een bierglas graveren. Ze zeiden van 2 tot 3 dagen wachten nu we zijn de 3de dag had ik geweten dat ze nie stipt zijn ging ik anders een glas laten graveren. 😪 nu moet ik een biermand zonder glas bezorgen 😐 jammer

22. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hema gordijnen op maat: levertijd klopt niet, rare naad in midden

Hema beweert op de website dat de levertijd voor gordijnen op maat 3-4 weken is, met een mogelijke uitloper tot 5 weken waarover je als klant geïnformeerd zou worden. Dat is echt onzin. Bij mij duurde het zes weken (zonder dat ik ook maar enige informatie kreeg) en in de winkel kreeg ik te horen dat een levertijd van zes weken heel gebruikelijk is. Zet het dan ook zo op je website, in plaats van valse beloftes te doen.
Het gordijn bleek redelijk oké, maar met een naad in het midden (twee lappen stof aan elkaar gestikt), wat nogal raar oogt. Al bij al dus zeker niet voor herhaling vatbaar.

7. April 2025

Cadeaubon werd vergiftigd geschenk

Ik kreeg onlangs een cadeaubon. Er is deze week een actie op hoofdkussens en ik vind het een goed idee om hiervoor mijn bon te gebruiken. Ik ga met mijn bon langs in 2 winkels, maar kan nergens de hoofdkussens vinden die ik zoek. Op de website zie ik pas dat deze hoofdkussens niet in de winkels te koop zijn (1. dit staat nergens in de promofolder vermeld 2. dit vind ik wat absurd, want een hoofdkussen wil ik toch graag even kunnen voelen). Goed, ik bestel de kussens dan maar op goed geluk in de webshop. Eens in mijn winkelmandje geef ik mijn kortingcode in, maar die zou ‘niet geldig’ zijn. Ik bel naar de klantendienst waar ik het na 20 minuten in de wachtrij opgeef en een chat start. Na nog eens 20 minuten in een wachtrij krijg ik eindelijk iemand te spreken die mij zegt dat ik de code niet op de juiste plaats ingeef, maar ik dit in de laatste stap bij het afrekenen moet doen. Ik zie bij het afrekenen echter helemaal nergens deze optie. De medewerker laat mij doodleuk weten dat ‘oh juist, je de cadeaukaart online niet kunt gebruiken in België’, maar ik de bestelling online moet plaatsen en dan in een winkel gaan afhalen en daar moet betalen met de cadeaukaart.

Hoe kan dit? Nu mag ik voor een 3de keer naar de winkel hollen voor een paar simpele hoofdkussens die enkel in de webshop verkrijgbaar zijn, maar wel enkel in de winkel betaald kunnen worden met de cadeaukaart?! Voor een winkel van deze omvang vind ik dit echt triest.

Ik zal alvast nooit zelf een cadeaukaart aan iemand cadeau doen, wat een vergiftigd geschenk. Dit spelletje heeft mij uren tijd en meerdere autoritten gekost, dus de cadeaukaart komt uiteindelijk duurder uit.
De medewerker in de chat was op de koop toe weinig hulpvaardig en bijdehand. Ik ben zelf communicatiemedewerker van een (web)winkel, en zo cassant zou ik nooit tegen klanten spreken.

Zo te lezen ben ik ook niet de enige met klachten over de klantenservice, en professionaliteit van de webwinkel. Als ze niet opletten belanden ze binnenkort in het rijtje van Casa, Tupperware, ...

28. März 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hema klantenservice is een ramp

De Hema klantenservice is een ramp, niemand aan de lijn te krijgen, geen email adres beschikbaar en zelfs in de online chat ben ik nu al een uur "de eerste in de wachtrij". Bij levering 3 beschadigde dozen (door onzorgvuldige verpakking) en 4 deksels te veel geleverd .

29. Jänner 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onkunde en leugen. Bij Hema in Stein (LB)

Bij een aankoop wilde ik van de geadverteerde mogelijkheid gebruik maken om €50 extra te pinnen en uit betaald te krijgen. De kassa medewerker was van de mogelijkheid niet op de hoogte. Ik heb hem op de tekst ,bij de kassa gewezen. Hij wist niet hoe het moest en haalde de manager er bij. Deze wist ook niet hoe het moest. Zonder het geld afgedropen, Twee weken erna in de HEMA potten en worst gekocht. En wederom €50 extra gevraagd. Ook deze medewerker wist niet hoe het moest, de manager werd er bij geroepen. Nu een andere dan de vorige keer. Ook zij was niet van de mogelijkheid op de hoogte, haar de aanbieding laten lezen. Zij reageerde met dat doen wij niet en we hebben geen €50 in kas. Ik heb aan geboden de potten met geld te betalen, een veelvoud van€50 en de worst te pinnen plus de €50. Haar antwoord dat doen wij niet. Domheid is te vergeven maar liegen niet.

26. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr