Jag hoppas innerligt Hemnet går i konkurs. Fick förnya annonsen 3 gånger (alltså betala 3 gånger för en förnyelse avgift) för samma annons för att jag byte mäklare under svåra försäljningsperioden.... Mehr ansehen
Jag lade ut mitt boende till försäljning för ca 1,5 år sedan - då Hemnet fortfarande var relevant. Vi sålde till slut givetvis genom intressent från Booli. Undvik Hemnet till varje pris, annonsprisern... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Otroligt dyrt och dessutom förvirrande prissättning. När jag valde paket stog det ett pris och sedan i bekräftelse mejlet så var det helt plötsligt nästan 2000kr dyrare... Sen borde det vara ol... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.
Sveavägen 9, 111 57, Stockholm, Schweden
- support@hemnet.se
- hemnet.se
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Fick inte problemet löst
Ville ha hjälp att skjuta på en fakturas förfallodatum men fick inte ärendet löst på grund av en mycket ovillig och oansvarig attityd från kundtjänst.

Hemnet lurar folk
Hemnet samarbetar med Klarna och fakturan på annonsen går automatiskt till Klarna. Det måste finnas möjlighet att betala på ett annat sätt. Enligt Hemnet ska jag betala annonsen när jag har sålt lägenheten men Klarna nekade mig, jag skulle betala på en gång och på grund av detta valde jag en billigare annons. Hemnet hindrar mig att sälja lägenheten.

Antwort von Hemnet
Utnyttjande av sin marknadsdominerande…
Utnyttjande av sin marknadsdominerande ställning genom oskäliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försäljningspriset för billigare bostäder, slår oproportionerligt hårt mot enskilda säljare med små marginaler. Modellen tvingar i princip säljare till dyra tilläggstjänster för grundläggande exponering, vilket ifrågasätter dess långsiktiga hållbarhet och skälighet.
Men för all del, cash is king.

Använd inte hemnet
Använd inte hemnet. Välj en konkurrent och en seriös mäklare som inte använder sig av hemmets ockerupplägg med annonser. Hemmet har gått från ett ungefärligt pris på 1500 kr 2021 till minst 7500 kr idag 2025, väljer man det bästa paketet för att öka förutsättningen att sälja sin bostad uppgår summan till strax över 32000 kr. Välj mäklarens egna spekulationsregister eller en konkurrent. För hemnet får en att koka. Utöver dessa hutlösa priser ska den lille lille människan i kostym, mäklaren ha sin 60k-120k. Du hör ju själv. Skam.

Fullständigt orimliga priser
Fullständigt orimliga priser, inget går att motivera detta annat än ren girighet. Hemnet skjuter sig själva i foten och kommer strax eliminera sig själva från marknaden. Good riddance.
Som svar på erat svar: 🤷♂️
2025-02-28
"Hemnet ner 71% på ett år – nu mest blankat på börsen | Placera.se"

Hemnet borde bojkottas
Maffia priser genom att Hemnet idag i princip har monopol på den svenska marknaden. Samtliga mäklarfirmor borde gå ihop och bojkotta hemnet. Finns ingen rimlighet att priserna ökat säkerligen med 2000% på 5-10 år för att annonserna på en web-plattform.
Svar på hemnets svar till mig:
Jo ni har i princip monopol eftersom ni är den stora aktören och plattformen där "alla" letar bostad. Jag pratar inte ett olagligt monopol utan bara att för en ny aktör att försöka få över annonsörerna till deras plattform är nästan omöjligt. Som att försöka slå ut blocket på bil-annonser. Ni har fått en så stark position på marknaden att man är i princip tvungen att annonsera hos er för att nå ut. Och då är det vidrigt att ni utnyttjar eran starka position på marknaden till att ta ut dessa ockerpriser på annonserna. Att betala mellan ca 5- 18000kr för en digital annons är vansinne.
Samtliga mäklarfirmor borde gå ihop och göra bojkott mot Hemnet åt sina kunders vägnar. Sänk dessa ockerpriser eller flytta all annonsering.
Hemnet har 1,3 i betyg på över 100 reviews när jag skriver detta. Det är väl ändå ganska talande för att Hemnet idag är ett ful-företag som inte levererar det kunderna önskar. Och jag är tämligen säker på att prislappen är det stora felet.

Antwort von Hemnet
Placerar bostäder i felaktigt…
Placerar bostäder i felaktigt geografiskt område - skyller på Stockholms Stad! Trots att felaktigheterna är uppenbara och synnerligen enkla att upptäcka vill/ kan inte Hemnet rätta till dessa! Bedrövligt!

Antwort von Hemnet
Letar fritidshus men det går ju inte…
Letar fritidshus men det går ju inte ens att hitta de som jag vet ligger ute. Otroligt dålig sökmotor. Helt värdelöst.

Antwort von Hemnet
15000 inte prisvärt för en premium…
15000 inte prisvärt för en premium annons , fördyrt.

Antwort von Hemnet
Aldrig kommer att köpa bostad igen!
Aldrig kommer att köpa bostad igen!! Mäklararvode 50K, och 9K kr för Hemnet-annons – bara för att i slutändan sälja med förlust. Bostsdsrätt är bluff! hyresrätt är bäst!

DYRT, DÅLIGT, o DYRT!
Sålde mitt hus i augusti. Men inte tack vare Hemnet i alla fall. Svindyrt, måste betala en massa extra för att ens dyka upp i sökfältet. (se "Raketen!) Skitdyr extratjänst som inte ger något. Min mäklare rekommenderade mig att byta till Booli, eller själv annonsera på marketplace. Jag delade ut lappar i närområdet och spred ordet via facebook. Och sådär. Hittade en seriös köpare.
Svar till Hemnet nedan:
När jag nu sökte villor kring mina trakter, radie + 100 km, så hittade jag många fler bostäder på Booli än på Hemnet. Hur kan ni då påstå 9 av tio kunder väljer er?

avsaknad av priser bostäder
Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det samma som försäljningspriset, men man räknar ju på utgångspriset och på så vis ger det mig en hint om jag har råd och en anledning att räkna på bostaden samt att gå på visningen.

Antwort von Hemnet
Hemnet är tyvärr ett riktigt lureri
Vill inte berätta vad som är dåligt för jag tycker inte att företaget förtjänar möjligheten att lära sig och bli bättre.
Välj något annat, ta inte i hemmet ens med tång om du så får betalt för det.

16.850;- för en annons
16.850;- för en annons. Skjut mig.

Antwort von Hemnet
Köp inte hemnets tjänster!
Använd inte hemnet! Utan planera och ligg före i planeringen.
Hemnet lever på säljarens stressade situation och mäklare som övertygar att köpa deras tjänster.
Inte nog med monster pris på 13 300 där du enbart får prioritet 3 dagar så handlar allt om mer försäljning där du behöver betala ännu mer för att ligga på topp.
Kommer aldrig i mitt liv falla för denna fälla igen!

Antwort von Hemnet
Sökfiltret de har fungerar inte söker…
Sökfiltret de har fungerar inte söker på minst två rum och max två rum ändå visar de både ettor och treor?

Antwort von Hemnet
En site som har total monopol på…
En site som har total monopol på marknaden och en prissättning som är mer än löjeväckande hög. Som kund kan du inte styra över din egen annons utan det ligger helt i händerna på mäklarna som har provision från Hemnet och tjänar mer desto dyrare paket dom säljer in.

Antwort von Hemnet
Överpris och leder inte till något
Överdrivet överpris och vad ni än gör ta inget annat än billigaste annonsen på Hemnet för deras Max leder inte till något över huvudtaget!
Totalt skräp som utnyttjar människor som försöker sälja sina bostäder!
Välj en bra mäklare med bra driv istället som inte heller tycker om Hemnet.

Otroligt höga priser
Otroligt höga priser. Jag ska sälja min bostadsrätt och får betala över 12.000kr för att få synas lite. Sen mäklaravgiften på det, blir inga pengar kvar. Innan ni tappar marknaden till andra aktörer som Livvy.se och Boneo.se bör ni se över er prismodell.

Antwort von Hemnet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.