Hemnet Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag hoppas innerligt Hemnet går i konkurs. Fick förnya annonsen 3 gånger (alltså betala 3 gånger för en förnyelse avgift) för samma annons för att jag byte mäklare under svåra försäljningsperioden.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag lade ut mitt boende till försäljning för ca 1,5 år sedan - då Hemnet fortfarande var relevant. Vi sålde till slut givetvis genom intressent från Booli. Undvik Hemnet till varje pris, annonsprisern... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Otroligt dyrt och dessutom förvirrande prissättning. När jag valde paket stog det ett pris och sedan i bekräftelse mejlet så var det helt plötsligt nästan 2000kr dyrare... Sen borde det vara ol... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Medienunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Ungenügend

Alle Bewertungen

25 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hemnet har oseriös prissättning på…

Hemnet har oseriös prissättning på annonser har höjt orimligt mycket.
Vi har sänkt priset på huset ändå har annonspriset ökat mer än 50%!
Mäklare skriver avtal med Hemnet som säljaren får betala.
Detta är monopol!!!
Över 6000:- för mellanpaket.
SLUTA ANVÄND HEMNET

28. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hemnet är ett ockerföretag!!

Hemnet är ett ockerföretag!!
Otroligt otydliga initialt och vips har de fakturat 2 gånger med totalt 7000 spänn för en sketen annons!
UTSUGARE!!
Hoppas någon konkurrerande verksamhet kommer på den här monopolmarknaden

26. Mai 2023

Utsugare!

Utsugare!

Mar 2023.
Vi har inte råd att behålla bostaden och behöver blixt-sälja den. Hemnet kräver mellan 4 och 8 tusen för en annons!!! ⚠️
500 max hade varit inom ramen men rimligare ett par hundra kronor. Hutlöst att mjölka människor på detta sätt. 🤢🤮

👎🏽👎🏼👎🏾

27. März 2023

MYCKET DYR MEN VÄRDELÖS TJÄNST

Infromation om Hemnet:
Hemnet är Sveriges största internetbaserad marknadsplats för bostäder. Hemnet har i snitt 60 miljoner besök i månaden och runt 2400 mäklarkontor anslutna. Därför måste en bostads säljare annonsera sin bostad på HEMNET.
MEN HEMNET ÄR EN VÄRDELÖS FÖRETAG SOM UTNYTTJAR DERAS OFÖRTJÄNTA POPULARITET OCH RÅNAR FOLKS PLÅNBÖCKER.
HÄR ÄR VARFÖR:
Deras annons-avgift är normal-dyra men värdelös tjänst. Om du köper annons hos de är det samma sak som att slösa 4000kr på lotteri. Du syns knappt på marknaden och du måste konstant betala 800kr för att synas på marknaden i typ 5 dagar. Med andra ord betalar du först 4000kr till annonsen för att vara längst ner i marknads listan och sedan måste du betala 800kr varje gång du vill ha en chans att synas på marknaden i max tre dagar. Dålig tjänst men vad kan vi göra åt det?

26. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Big tech som äger stockholmsbörsen…

Big tech som äger stockholmsbörsen gillar detta bolag-vad dom tillför för mervärde till kunder- enkelt svar-inget-men ägare av mobilmaster blir nöjda då data trafiken ökar deras inkomster.

22. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt fruktansvärt hur det kan vara…

Helt fruktansvärt hur det kan vara tillåtet med dessa priser pga. att de i princip har monopol på marknaden är helt vansinnigt! Man får egentligen inget för pengarna. Ett jäkla rån! Hoppas ni kan ta till er hur värdelösa ni är

1. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

skandal för Notar samt hemnet !!!

katastrof företag som alla bör veta om !!!

Första gången fick ja betala 2400kr
Efter en månad byte jag bara mäklare med ett nytt annons ( sammam mäklarfirman )
Då var jag så säkert att fakturan skulle hämna på 1600kr Max 1800kr men efter två veckor kom fakturan på 3500kr och tills idag kan dem inte förklara varför det har blivet så mk , dem byter ut handläggare hela tiden eftersom ingen av dem kan förklara vrf dem tar så mk !!!. Jag fick reda på det idag att mäklaren får en del av annons pengarna …
Obs !!! därför måste du alltid påpeka kosnaden från hemnet för din mäklare annars lägger mäklaren sin saftiga del oxå så fort han/hon vet att du inte hänger med på svängarna.

Blev faktiskt inte förvånad av det som hände !!!
Mäklare (Notar) + hemnet+(samarbete) = blåsväder :)

2. September 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hemnets prismodell inte framtidssäker

Hemnets prismodell är inte framtidssäker. När en tillräcklig kritisk massa vill annat kommer de rösta med fötterna. Det finns absolut ett stort psykologiskt utrymme för en uppstickare. Varför ingår inte priset i mäklararvodet, vilket är det naturliga. Varför ska hälften av priset gå direkt till mäklaren? Det stora problemet som jag ser det är att prismodellen skapar ett utrymme och möjlighet för mäklaren att skjuta delar av ansvaret på kunden för misslyckanden: du köpte ju inte det dyraste alternativet! Detta är inte hållbart i det långa loppet. Känns som en väldigt opportunistisk prismodell - vi kör så länge skutan kan gå!

30. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hemnet will ask the seller directly for…

Hemnet will ask the seller directly for money to post ad on its webpage but will not give access for example to delete the ad. I would expect more service from Hemnet for the money I paid you (4790). We sold our house after private visning but there is no way I could delete the ad. My broker decided to even arrange for new visning to divert potential buyers to the other house (unprepared). Now we objected I am yet to receive support from my broker to remove the ad. Only broker could remove but Hemnet has no problem to ask money shamelessly from seller.

6. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hej Hemnet.se Jag har blivit syndad av deras sambo Fastighetsbyran Klippan.

Hej Hemnet.se
Jag har blivit syndad av deras sambo Fastighetsbyran Klippan.
Vad säger du om att ta hand om det här fallet och skicka tillbaka mina betalda reklampengar så att vi avslutar det här fallet utan att skada dem och mig.
Jag skulle starkt uppmuntra dem att förstå min sidoranson där jag inte gör något för pengarna som betalas, ställ in denna sidoranson för dig själv om du blir tagen för dina pengar.

29. Oktober 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jag vill varna för Hemnet!

Jag vill varna för Hemnet!
Vårt hus låg ute till försäljning för 2 år sedan.
Vi drog tillbaka försäljningsuppdraget efter 3 månader.
Nu har vi byggt om och renoverat hela huset för över 500 000:-.
Huset ska nu ut till försäljning igen.
Den gamla uppgiften med pris och en upplysning om att det inte längre är till salu är synligt vid en Google sökning.
Hemnet vägrar att ta bort uppgiften!
Vi kommer aldrig mer att låta annonsera via Hemnet!
Anders Brandt

5. März 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Finns förbättringspotential

Det borde vara enkelt att filtrera fram lägenheter som har balkong! Det borde också vara obligatoriskt att skriva vilket våningsplan en lägenhet ligger på, samt i vilket väderstreck balkongen ligger.

25. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onödigt dyr tjänst med tveksamt värde

Känslan av att inte uppleva sig vara kund, utan att istället ha köpt nån sorts poletter som bara kan stoppas in i ett "måste"- eller ett "ska vara så"-sammanhang, hänger kvar efter försäljning... medan förståelsen för varför mäklarföretagen inte står för tjänsten kompletteras.

17. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hemnet har dålig kundservice.

Hemnet har dålig kundservice.

Trots buggar i deras app vill de ha betalt för anonnsen och vägrar svara på reklamation. Istället stoppar de huvudet i sanden och pressar på betalning genom Klarna.

Usch !

6. November 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr