Herlev Tandpunkt Bewertungen 179

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et rigtig godt besøg hos Herlev Tandpunkt, hvor jeg fik trukket en visdomstand ud. Det forløb overraskende nemt og uden smerter. Mehmet var meget dygtig og professionel, hvilket gav stor try... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været patient hos Mehmet i længere tid og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Han er både professionel, omhyggelig og utrolig behagelig at være hos. Man føler sig altid tryg i stolen, og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst venlig og omsorgsfuld tandlæge, der guider og informerer om alt under behandlingen. Meget nænsom og opmærksom, der anerkender den ukontrolleret tandlægeskræk jeg har. TAK for en meget fin beh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse hos Herlev Tandpunkt. Var uheldig at knække en flig af min tand og skulle hurtigst muligt have det lavet. Ringede rundt til flere forskellige tandlæger, men der var lang vent... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Klinik für Zahnmedizin
  4. Dentalhygieniker
  5. Implantologe
  6. Zahnaufhellung

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Herlev Tandpunkt. Din tandlæge centralt beliggende i Herlev. Herlev Tandpunkt er en klinik udover det sædvanlige. Vi er kendt for at være et sted med rigtig god atmosfære og godt humør, samtidig med, at vores faglighed er helt i top.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Høj kvalitet

Høj kvalitet, service og trygheden er i top.

12. August 2019

Kære Dorte.
Mange tak for din rosende besked :)

Herlev Tandpunkt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som altid er service og behandling tip…

Som altid er service og behandling tip top! Mit lille “akut” problem var klaret på få minutter og min hjørnetand er nu ikke længere ude på at flænse min tunge! Hurra!!

17. Juli 2019

Kære Mia,
Tak for din ros til os.
Vi er glade for at du ikke mere er generet af din tand, det er aldrig behageligt at kæmpe med sådan en, så vi er meget glade for at du nu kan smile igen uden gener :).

Herlev tandpunkt.

Bedste tandlæge

Har gået hos Marianne og co i 20 år nu og eh anbefaler klinikken til alle. Bedste personale, service og faglighed. Jeg skifter aldrig frivilligt.
TAK til jer, for altid enestående behandling :)

12. Juli 2019

Kære Charlotte,
Tusind tak for din flotte og rosende besked, det varmer altid at få sådanne beskeder, vi er utrolig glade for at det vi gerne vil føre ud i livet også bliver modtaget som vi ønsker det :) Mange tak
Herlev Tandpunkt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og professionel tandpleje.

God og professionel tandpleje.
Min paradentose er under kyndige behandling og min “tandlægeskræk”, ja den er så godt som kureret😀😀😀

2. Juli 2019

Kære Jo-Mei Spendler,
Tusind tak for rosen og hvor er det godt at din tandlægeskræk er på tilbage gang, husk nu også at klappe dig selv på skulderen :) Men vi er meget glade for at du føler dig så tryg hos os, at tandlægeskrækken stille og roligt forsvinder
Vi bestræber os på, at alle kan føle sig både trygge og godt tilpas hos os.

Mine varmeste anbefalinger

Jeg er super glad for at have valgt Herlev Tandpunkt efter at jeg fandt min egen tandlæge mindre kompetent. Lige fra første kontakt pr. tlf føler man sig i trygge hænder. Klinikken har meget omhyggelige og kompetente medarbejdere, og min nye tandlæge Sunbol er meget dygtig og laver et fremragende stykke arbejde. Kan på det varmeste anbefale klinikken.

4. Juni 2019

Kære Ann Wolffberg.
Tusind tak for din flotte besked og de rosende ord, det er altid noget der varmer.
Vi er meget glade for at du føler dig godt tilpas hos os og vi bestræber os på at vi altid yder den bedste service på kan, både inde ved stolen men bestem også uden for stolen. :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God behandling og altid venlige

God behandling og altid venlige. Vi er en familie på fire som benytter dem.

21. Mai 2019

Kære Lykke Kempfner,
Tusind tak for din ros til os, den er vi meget glade for :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super sødt og imødekommende personale.

Super sødt og imødekommende personale samt dygtige tandlæger og assistenter.

21. Mai 2019

Kære Kirsten.
Tak for din rosende besked, det er altid dejligt at få ros og vide at det vi bestræber os på også bliver modtaget sådan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man bliver mødt og behandlet af nogle…

Man bliver mødt og behandlet af nogle utrolig dygtige og søde tandlæger/ behandlere ❤️ Vil klart anbefale denne tandlæge 🤗

20. Mai 2019

Kære Helen.
Tusind tak for din flotte besked, vi er meget glade for at det vi bestræber os på, også bliver modtaget som ønsket. :)

God og profesionel behandling

God og profesionel behandling. Altid smilende og imødekommende personale. Tiden overholdes, så kort vente tid.

13. Mai 2019

Antwort von Herlev Tandpunkt

Kære Jeanette Aafalk Breiling.
Tak for din flotte karakter, vi er glade for at du føler på denne måde.

Altid en super behandling

Altid en super behandling. Kan kun varmt anbefale.

13. Mai 2019

Kære Morten Skovboe,
Tak for dine rosende ord, det er altid godt at få bekræftet at det man bestræber sig på også bliver modtaget som ønsket :)
De venligste Hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alle brude ha tandlæge her

Alle brude ha tandlæge her. Top professionelle behandlere. Kan varmt anbefales.

25. April 2019

Kære Kenneth,
Vi takker mange mange gange for dine flotte og rosende ord, det varmer altid at vide at vi lever op til det vi bestræber os på :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige haft den bedste oplevelse hos…

Har lige haft den bedste oplevelse hos Herlev Tandpunkt, hvor jeg efter lang uden tandlæge, havde brug for kærlig behandling til bisserne.
Jeg blev mødt af smilende, overskudsagtige, søde og meget kompetente medarbejdere 😊 Hvis man lider af tandlægeskræk, er de os meget kompetente til at gøre deres patient meget tryg og komfortabel i situationen. Jeg kan varmt anbefale denne klinik ❤️ 5 stjerner herfra ⭐️

25. April 2019

Kære Mille Kiim Jørgensen,
Vi er så glade for at høre at du følte dig godt tilpas hos os, det er altid dejligt at modtage ros :) Vi gør alt hvad vi kan så man både med og uden tandlægeskræk, føler sig både tryg og godt tilpas hos os. :)
Den venligste hilsner

Jeg et 49 år

Jeg et 49 år. Det er første gang jeg var der idag for at få en visdomtand ud akut. Det gik godt, og jeg fik bedre behandling end jeg har fået andre steder.

12. April 2019

Kære Susi Thromsholdt Norman Jensen,
Mange tak for dine fine ord, det er altid dejligt at modtage ros, vi gør hvad vi kan for altid at give den bedste og rigtigste behandling til hver enkel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Marianne og hendes team er super…

Marianne og hendes team er super dygtige og kompetente.
Alt arbejde jeg gar fået lavet gemmen de ca 30 år jeg har været kunde har været af høj kvalitet

9. April 2019

Kære Dorte Jørgensen.
Beklager det sene svar, vi har haft nogle udfordringer med at komme ind på siden.
Tusind tak for din flotte ros. Hvor er det dejligt at du værdsætter det arbejde du har fået lavet :)

Super behandling.

Super behandling.
Rolige atmosfære
Gode forklaringer,
Vi ses.

5. April 2019

Kære Birgit Markussen.
Hvor er det dejligt at vide at det vi bestræber os på at yde også er det der bliver modtaget :)

Dygtige

Dygtige, professionelle og venlige.

4. April 2019

Kære Ivan Hoff.
Mange tak for din fine ros, det varmer altid :)

Bedste tandlæge i byen🏆

3. April 2019

Kære Rita Panajotides,
Hvor er det bare dejligt at modtage sådan en flot ros, mange tak.
Herlev tandpunkt

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr