Unternehmen hat geantwortet
Na jaren bij een makelaarskantoor gewerkt te hebben, is Register Makelaar Irene Keij sinds kort haar eigen makelaarskantoor gestart. “Het is mijn passie om mensen te helpen bij de aan- of verkoop van hun nieuwe (t)huis! Op een persoonlijke, betrouwbare en innovatieve wijze ben ik je graag van dienst. Ik vind het belangrijk om er altijd te zijn. Ik ben er dus gedurende het gehele proces én daarna: voor jou!” Bij het Makelaarshuys hebben we échte aandacht hoog in het vaandel staan. Elke opdrachtgever bieden wij onze maximale aandacht, eerlijk advies en een prettige ver- of aankoopervaring. Bij ons staat echte aandacht voor meer dan alleen luisteren. Het is ook intensief betrokken zijn, ons verdiepen in elke situatie en een strategie op maat uitwerken. Tot in de kleinste details werken wij met aandacht: eerlijk advies en het nakomen van afspraken zijn daar een onlosmakelijk onderdeel van. Het Makelaarshuys werkt samen met professionele partners zoals bouwkundigen, stylisten en een vaste fotograaf. We zetten (social) media succesvol in voor onze opdrachtgevers. Wij zijn er van overtuigd dat alleen een perfecte presentatie resulteert in een optimale opbrengst. Met een prachtige brochure, foto’s en video’s realiseren we hogere verkoopopbrengsten voor onze opdrachtgevers. Want: het plaatje verkoopt!
Niederlande
Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Antwort von Het makelaarshuys
Wat een ongelofelijk fijn bedrijf is dit! Irene heeft door haar kennis en gedurfde aanpak ons huis verkocht voor, zelfs voor de huidige markt, een uitzonderlijk hoog bedrag. Ook hebben wij ontzettend fijne (gratis) aankoop begeleiding gehad. Met een markt als deze is niks zo fijn als dat. Als kers op de taart kregen we een verhuiswagen mee. Wat een top team! Wij zitten inmiddels heerlijk in het nieuwe huis, maar mochten we toch ooit weer verhuizen dan kloppen wij hier weer aan, bedankt!

Antwort von Het makelaarshuys
Wij hebben helaas geen goede ervaring met deze verkoopmakelaar, met name vanwege de communicatie en de gang van zaken tijdens het aankoopproces.
Ons bod op de woning werd geaccepteerd, waarna wij direct alle gevraagde documenten hebben aangeleverd en de koopovereenkomst zorgvuldig hebben doorgenomen. Naar aanleiding hiervan hebben wij een inhoudelijke vraag gesteld over de bouwkundige keuring. Op deze vraag hebben wij geen reactie ontvangen.
In de dagen daarna hebben wij meerdere pogingen gedaan om telefonisch contact te krijgen en specifiek verzocht om teruggebeld te worden. Ondanks deze inspanningen is er geen inhoudelijk contact tot stand gekomen en zijn wij niet teruggebeld.
Tot onze verrassing ontvingen wij vervolgens bericht dat de woning aan een andere partij was gegund, zonder dat wij de kans hebben gekregen om onze vraag te bespreken of ons bod te heroverwegen.
Wat voor ons extra teleurstellend was, is dat richting de verkopers is gecommuniceerd dat er meerdere keren contact met ons zou zijn gezocht, terwijl dit niet overeenkomt met onze ervaring.
Wij begrijpen dat een verkoper uiteindelijk kiest voor zekerheid, maar vinden dat de communicatie en zorgvuldigheid in dit proces tekort zijn geschoten. Met name omdat één telefoongesprek onze vraag had kunnen verduidelijken en mogelijk de situatie had kunnen voorkomen.
Kortom: een teleurstellende ervaring, vooral door het gebrek aan bereikbaarheid en duidelijke communicatie.

Antwort von Het makelaarshuys
Helaas een slechte ervaring met deze partij. Telefonisch worden vragen niet beantwoord en het contact ervaar ik als erg opdringerig. Daarnaast lijkt men moeite te hebben met het nalezen en toepassen van de voorwaarden die ze zelf hebben opgesteld. Ook wordt er niet of nauwelijks gecommuniceerd met de verkoper. Reacties lijken alleen te komen wanneer het in hun eigen voordeel is; in andere gevallen blijft een reactie uit. Dit geeft weinig vertrouwen.
Als ik geen ster kon geven......

Antwort von Het makelaarshuys
Het Makelaarshuys, onder de deskundige leiding van Irene, heeft ons gedurende zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van onze huidige woning uitstekend begeleid. De communicatie verliep vlot, met snelle reactie tijden en bereikbaarheid gedurende zeven dagen per week. Daarnaast waren de adviezen helder, zorgvuldig onderbouwd en in de praktijk ook zo uitgekomen.

Antwort von Het makelaarshuys
Zeer slechte makelaar komt afspraken niet na slechte communicatie met een open dag sturen ze er een telefoniste er naar toe die van niks weet daardoor er een verkoop is misgelopen eigenaar heeft mooie praatjes maar komt het niet na
Zeer onbetrouwbaar, dat is mijn samenvatting. Op klachten werd niet ingegaan, op mails werd niet geantwoord. Enkel met de reactie: ik reageer alleen als u uw klachten intrekt. Dat vind ik chantage. Ik had graag een gesprek gehad om over mijn klachten in gesprek te gaan, maar vanaf dat moment geeft men niet thuis. Ik heb echter een contract getekend en weer werd gedreigd met een boete als ik overstap naar een andere makelaar.

Antwort von Het makelaarshuys
betreffende de immomakelaar uit het Gentse. Blijkbaar gaat het over een immo kantoor die dezelfde naam als jullie gebruikt.

Antwort von Het makelaarshuys
Wij hebben ons huis verkocht via het Makelaarshuys. Irene heeft uitstekend datagedreven de voorgestelde verkoopprijs onderbouwd. Ze is super benaderbaar, ook in de avonduren en op zaterdag en ontzettend betrokken. Samen met haar team heeft ze ons huis goed in de markt gezet, en ons geholpen in de onderhandeling. Met een succesvolle verkoop binnen 10 dagen als resultaat. Passie, betrouwbaar, integer!

Antwort von Het makelaarshuys
Wat een powervrouw is Irene, en wat een fantastisch team heeft ze. Ze heeft ons huis binnen 1,5 week verkocht voor een uitstekende prijs. Ze is flexibel, luistert goed naar je wensen, geeft goede tips. Altijd goed bereikbaar. Als je op zoek bent naar een makelaar met passie en hart voor de zaak, dan is het Irene!

Antwort von Het makelaarshuys
Bij Irene weet je waar je aan toe bent en wat ze zegt, maakt ze ook waar.
Ze had zich bij de kennismaking zeer goed voorbereid, was er altijd en vol vertrouwen voor me en de verkoop verliep eigenlijk zoals voorspeld.
Ik kan Het Makelaarshuis van harte aanbevelen.

Antwort von Het makelaarshuys
Fijne samenwerking gehad om ons huis te verkopen. Snel handelen, en goede feedback. Duidelijkheid in wat je moet doen en wat vooral niet.. dus wij raden het Makelaarshuys zeker aan!

Antwort von Het makelaarshuys
Irene heeft onze verwachtingen overtroffen. Met haar kennis over de woningmarkt en het snelle schakelen van haarzelf/het hele Makelaarshuys’ team is de verkoop van onze woning soepel verlopen. Wij zijn tevreden en zouden deze makelaar dan ook zeker aanbevelen: bij Het Makelaarshuys weten ze wat jouw huis écht waard is.

Antwort von Het makelaarshuys
Het Makelaarshuys in Tiel echt een aanrader!!!
Super goed geholpen door Irene en haar team van begin tot eind!
Ze reageren snel, bellen snel terug en staan je netjes te woord.
Dus wil je je huis verkopen of een huis kopen kies zeker voor het Makelaarshuys!!!

Antwort von Het makelaarshuys
Wat een ontzettend ongepaste actie van jullie met die flyers in een wijk over een verkocht huis. Met de vraagprijs van een huis erop en de uiteindelijke verkoopprijs, bah! Dat gaat toch niemand wat aan?!
Ik mag toch hopen dat verkopers en kopers hiervan wisten...
Misselijkmakend, ik ga in ieder geval in de toekomst niet naar jullie!

Antwort von Het makelaarshuys
Ik schrijf niet zo snel een revieuw maar de ervaring met Irene Keij van Makelaarshuys Tiel was echt super.
Een hard werkende vrouw die haar mannetje staat en altijd bereikbaar is , zelfs als ze zit te eten met haar kinderen neemt ze op en belt ze terug.
Op haar advies hadden wij eerder foto ‘s en het energielabel laten regelen.
Dus toen wij iets anders hadden was 1 telefoontje genoeg om het huis op Funda te zetten. En binnen een week was het verkocht. Onze ervaring is super zoals zij samen met haar team de hele verkoop regeld. Ze reageren meteen als je iets vraagt en desnoods rijden ze even heen en weer om dokumenten op te halen. Wij zijn heel tevreden over het Makelaarshuys. En ze hebben een bus die je gratis kunt lenen bij de verhuizing. Dan begrijp je als makelaar wat service is.
En azijn is bij sommige mensen altijd in de aanbieding.

Antwort von Het makelaarshuys
Mijn ervaring met deze makelaar is zeer teleurstellend. De communicatie laat ernstig te wensen over: er wordt niet teruggebeld, ook niet na herhaaldelijk contact opnemen. Zodra je een vraag hebt of ergens duidelijkheid over wilt, hoor je simpelweg niets meer. Het enige moment waarop ze goed bereikbaar zijn, is wanneer er geld te verdienen valt. Dat geeft mij het gevoel dat service en klantgerichtheid totaal geen prioriteit hebben. Een makelaar hoort betrouwbaar en betrokken te zijn, maar dat heb ik hier helaas niet ervaren. Op basis van mijn ervaring raad ik dit bedrijf dan ook ten zeerste af.

Antwort von Het makelaarshuys
Wil je een huis kopen of verkopen? Zoek alsjeblieft verder, want hoe dit bedrijf te werk gaat is schandalig, ik heb er stage gelopen en ik heb met eigen ogen gezien en het is echt een zooi, met name Irene, ze zal altijd lachen in je gezicht maar wat ze allemaal achter de rug zegt over mensen is zo onprofessioneel, als oud stagiair heb ik
Opgemerkt dat zolang je maar precies doet wat ze willen en luistert dat alles goed is tot dat je aangeeft dat je nog maar 6 uurtjes stage te gaan hebt en je wordt gechanteerd dat als je niet nog een hele week komt werken (gratis) terwijl zij op vakantie is, dat je stage niet wordt afgetekend, nou zo kan ik nog wel doorgaan, kort gezegd het is gewoon een k bedrijf.

Antwort von Het makelaarshuys
Irene en haar team heeft ons fantastisch geholpen. Ze komen netjes alle afspraken na, staan je te woord of bellen terug. Verkoop en aankoop verliep echt zorgeloos. Dit is een aanrader voor iedereen die wil kopen of verkopen.

Antwort von Het makelaarshuys
Een ontzettend fijne makelaar! Wij zijn goed geholpen tijdens ons verkoopproces. Snelle reacties, fijne begeleiding en kennis van zaken. Ik zou het Makelaarshuys zeker aanraden!

Antwort von Het makelaarshuys
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.