Hillerød Automobiler  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Hillerød automobiler. Her får man god og professionel service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Hillerød automobiler. Bliver altid mødt med positive medarbejdere, alle ens problemer bliver løst 100 pct. Der bliver brugt den tid der skal til verbalt, har aldrig indtryk af man k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft en helt igennem super god oplevelse ifb med køb af bil hos Akif. Fik leveret bilen nysynet og klargjort tip top. Har efterfølgende fået udbedret en lille detalje uden beregning. Kan klart... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autohändler
  2. auch in
  3. Automarkt
  4. Autowerkstatt
  5. Fahrzeughändler
  6. Gebrauchtwagenhändler
  7. Kfz-Reparatur und -Wartung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Brugte biler og service til alle i Hillerød Hos Hillerød Automobiler møder du fagfolk med mere end 40 års erfaring i bilbranchen, høj ekspertise og alle de fornødne kompetencer. Tillid, ærlighed og højt service niveau er vores grundlæggende kendetegn. Vi ses hos Hillerød's ældste brugtvognsforhandler Din brugtvognsforhandler i Hillerød

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop købt en ny brugt bil hos…

Jeg har netop købt en ny brugt bil hos hillerød automobiler og fået en god pris for den gamle bil som var købt samme sted,kan kun anbefale dem,for deres gode service hele vejen igennem, både Turey og Akif ved de snakker om og synes de går langt for at opfylde ens ønsker. Når jeg har haft den gamle bil til service og syn er alt blevet overholdt til punkt og prikke.
Heinrich Nielsen

16. August 2021

Meget fin handel

Meget fin handel. Jeg købte brugt bil hvor min gamle bil indgik i handlen. Absolut fair priser og god service. Alle aftaler er overholdt og faktisk lidt mere - den nye bil var klar tidligere end forventet. Får mine bedste anbefalinger.

1. März 2021

Hej Dorthe

Tusind tak for handlen, tilliden og din fine anmeldelse!

Det er glædeligt at høre du er og har været tilfreds :)

God handel

God handel. God og loyal behandling af forhandler

19. Februar 2021

Hej Heidi,

Glædeligt at høre du er og har været tilfreds med forløbet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er den bedste service på værkstedet…

Det er den bedste service på værkstedet og tingene bliver bare orden på en god måde og de holder altid det de bliver lovet, kort sagt det er bare tip top service kan kun sige prøv det næste gang.

19. Februar 2021

Hej Guven,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været kunde hos Hillerød…

Vi har været kunde hos Hillerød Automobiler i mange år både købt bil og brugt deres værksted det bare iorden super behandling og service.
Vi ville til en hver tid anbefalde dette sted.

18. Februar 2021

Hej Nihat,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

"Kan klart anbefale det her værkstedet

"Kan klart anbefale det her værkstedet, værkføreren er kompetent og kører med yderst fornuftige priser"

21. Jänner 2021

Hej Jesper,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft en helt igennem super god…

Har efterfølgende fået udbedret en lille detalje uden beregning.
Kan klart anbefale at handle bil hos Hillerød Automobiler - de er troværdige og super søde.
Hilsen Bethina Glass :-)

23. Oktober 2020

Hej Bethina,

Hej alle

Hej alle
Det er det bedste sted jeg nogensinde har handlet. Jeg har købt 2 biler, den ene lidt problemer med men det er forhåbentligt løst. De er super flinke og står ved det de siger. Kan kun anbefale dette firma. Og deres sælger Turay og deres mekanikere superflinke og seriøse.

16. Oktober 2020

Hej Michael,

Det er glædeligt at du har været og er tilfreds med forløbet :)

Glæder mig til at handle med dig igen ;)

God service god bil 💪👍🏼

24. September 2020

Hej Kasper,

Hurtig og god service 👏🏼

24. September 2020

Hej Mathilde,

Glad for handlen.

Jeg kan ikke rigtig skrive noget nyt, som ikke allerede er skrevet. Jeg føler at der er gjort en "ærlig handel". Som førstegangskøber var jeg generelt nervøs indenda for at blive solgt en kat i en sæk. Jeg har ikke meget til overs for sælgere, og følte mig dårligt rustet som kunde, da jeg ved meget lidt om biler.

Jeg har oplevet HA som et firma, der ved at glade kunder kommer igen. Jeg har oplevet, at de har gjort sit, for at der ikke var mangler ved bilen, og at den var i god stand da jeg modtog den. De har svaret venligt og hurtigt på evt spørgsmål, jeg har haft efter køb og været klar til at rette op, hvis der var noget, de havde overset. (hvilket det viste sig, at der ikke var).

Jeg vil gerne handle hos dem igen.

8. September 2020

Hej Mark,

Tak for anmeldelsen og de fine ord, det sætter vi stor pris på!

Det er glædeligt at du har været og er tilfreds med købet og tryg ved forløbet :)

Tillykke med bilen

Super service!

God service af Turay både før og efter købet.

7. September 2020

Hej Mads.

Tak for anmeldelsen og de fine ord, det sætter vi stor pris på!

Det er glædeligt at du har været og er tilfreds med købet og forløbet :)

Tillykke med bilen

Hillerød Automobiler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr