Hillerød Automobiler  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale at købe bil hos Hillerød automobiler. Her får man god og professionel service.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop købt en ny brugt bil hos hillerød automobiler og fået en god pris for den gamle bil som var købt samme sted,kan kun anbefale dem,for deres gode service hele vejen igennem, både Turey og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Hillerød automobiler. Bliver altid mødt med positive medarbejdere, alle ens problemer bliver løst 100 pct. Der bliver brugt den tid der skal til verbalt, har aldrig indtryk af man k... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft en helt igennem super god oplevelse ifb med køb af bil hos Akif. Fik leveret bilen nysynet og klargjort tip top. Har efterfølgende fået udbedret en lille detalje uden beregning. Kan klart... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Autohändler
  2. auch in
  3. Automarkt
  4. Autowerkstatt
  5. Fahrzeughändler
  6. Gebrauchtwagenhändler
  7. Kfz-Reparatur und -Wartung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Brugte biler og service til alle i Hillerød Hos Hillerød Automobiler møder du fagfolk med mere end 40 års erfaring i bilbranchen, høj ekspertise og alle de fornødne kompetencer. Tillid, ærlighed og højt service niveau er vores grundlæggende kendetegn. Vi ses hos Hillerød's ældste brugtvognsforhandler Din brugtvognsforhandler i Hillerød

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid dejligt med et besøg på…

Altid dejligt med et besøg på værkstedet med min bil! Jeg kan kun anbefale dem.

2. Juni 2020

Hej Seyit.

Tak for de fine ord.

Super god service

Super god service! Mega fede personligheder! Sørger altid for at det hele spiller! Man kan mærke de går op i at man er godt og sikkert kørende!

1. Juni 2020

Hej Momoh

Tak for de fine ord! Ser frem til at handle endnu en bil i fremtiden.

Super service ;)

31. Mai 2020

Antwort von Hillerød Automobiler

Tak for anmeldelsen Mohamad!

Det var en fornøjelse at få lov og sælge dig bil endnu engang! Ser frem til næste gang :)

Jeg købte en brugt Golf fra 2008

Jeg købte en brugt Golf fra 2008. Der var nogle problemer med turboen oa.
Hver gang jeg har ringet til Akif og fortalt ham om hvad der var galt var hans kommentar: ingen problem den fikser vi og i kan låne en bil imens.
Vi har fået en førsteklasses behandling de gange der har været noget galt m vores bil.
Jeg vil til enhver tid anbefale at købe bil hos Hillerød Automobiler.

22. Mai 2020

Hej Irene,

Tak for anmeldelsen og de fine ord.
Akif Bicen

Super forhandler

Super forhandler, Turay solgte mig en fed Nissan Qashqai som jeg er utroligt glad for. Der har været lidt småfejl efterfølgende som de har lavet på garantien med et smil. Kan varmt anbefale dette sted at købe biler. Mvh.Marc Nørgaard

28. April 2020

Hej Marc,

Mange tak for den fine anmeldelse! Det sætter jeg stor pris på.
Det var en fornøjelse at handle med dig, ser frem til at jeg måske en anden gang kan hjælpe med endnu et bilkøb?

Fuldstændig i orden betjening

Fuldstændig i orden betjening, en meget hjælpsom sælger, som gav os alle de nødvendige informationer 👍 og efter lidt snak var vi godt kørende i drømme bilen.

18. März 2020

Hej Patrick,

Tak for anmeldelsen!
Det var en fornøjelse at handle med jer, jeg håber i bliver glade for bilen og at vi måske en dag i fremtiden kan handle endnu en bil :)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg syntes det er for dårligt når en…

Jeg syntes det er for dårligt når en bilforretning laver mange af deres biler om med photoshop eller ligende programmer, så bilerne ser perfekt ud i lakken, kikker man deres biler igennem kan man godt se at deres biler ser ud som om de er langt over standarden og skinner lang væk næsten som om de alle sammen har crom maling, det ses mest tydeligt på blå og rød, i mine øjne er det bedrag som kun er for at lokke kunder til at komme forbi, jeg kan dog ikke se hvad de får ud af det ud over et dårligt ry.

Jeg fandt en flot rød bil som så perfekt ud på alle billederne, kørte så en lang tur ud til dem fandt bilen og den var ikke i nærheden af billederne, jeg ved godt billeder kan få ting til at se lidt bedre ud men til en grænse, den bil jeg kikkede på havde en stor sort plamage/rust ligende stribe langs hele den ene fordør, en del ridser samt mindre buler, og så lige en kæmpe revne i forruden, og den ene side af bilen var lakken falmet så meget at den næsten var hvid. kikker man på billederne fremstår den perfekt på samme side af bilen, hvilket tydeligt er blevet rettet med photoshop, revnen i ruden kan heller ikke ses på billederne og det står heller ikke nævnt i annoncen.

Så jeg kan ikke anbefale et besøg hos denne forhandler, med mindre man syntes det er sjovt at spilde sin tid, jeg brugte omkring 5 timer på at komme frem og tilbage samt ca 400kr til transport, jeg snakkede ikke med dem da jeg var der, bare det at se bilen var mere en rigeligt og nok til ikke at prøve dem igen.

15. Oktober 2019

Hej Michael.

Jeg er lidt forbavset over dit påskud, om at vi skulle bruge photoshop! Vi bruger en ganske alm. Iphone til at tage billeder af vores biler. De bliver hverken photoshoppet eller hvad der ligner det.

Derudover skjuler vi hverken ridser eller buler på nogle af vores biler, hvis du havde ringet forinden havde vi også over telefonen fortalt hvad du evt. kunne forvente dig af ridser eller buler på pågældende bil.

Da jeg kun har en rød bil til salg, har jeg derfor en ide om hvilken bil der er tale om.
En rød Chevrolet Aveo, er det korrekt?

En bil til 24.900,- som iøvrigt er en ENGROS/AFHENTINGSBIL.
Dette er noteret i annoncen med store bogstaver.

Det betyder af den pågældende bil IKKE sælges til detail/private kunder, men kun til anden forhandler med et CVR.nr.
Dvs. at den pågældende bil har en eller flere fejl eller mangler som skal udbedres. Og af den særlige grund, ikke kan sælges til detail/private kunder.

Jeg syntes det er ærgerligt du ikke henvender dig til os, når du nu havde brugt at den tid på transport. Så havde vi taget os tid til at forklar dig dette.

Så jeg er ærlig talt forbavset over din anmeldelse, som jeg ikke mener er acceptable. Da du som detail/privat kunder anmelder et produkt som ikke er en tilgængelige vare til dette segment.

Jeg må derfor bede dig om at fjerne din anmeldelse.

Industrivænget 12A
3400 Hillerød

Super service. Gode priser🤗

Super service. Kan varmt anbefale at købe bil her.

22. Mai 2019

Hej Anne-Mette.

Tak for anmeldelsen og de fine ord!
Det sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at levere bil dig igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et værksted der tager service seriøst

Et værksted der tager service seriøst, super godt arbejde til aftalte pris :-)

21. Dezember 2018

Antwort von Hillerød Automobiler

Hej Benjamin. Tak for den fine anmeldelse! Den er vi meget glade for. Mvh Hillerød Automobiler

Tilfredshed

Meget hjælpsom og dygtige medarbejdere

14. Dezember 2018

Hej Osita

Tak for den fine anmeldelse! Den er vi meget glade for.

Upåklageligt arbejde

Upåklageligt arbejde, fantastisk service og super behandling.

13. Dezember 2018

Hej Susanne

Tak for den fine anmeldelse! Den er vi meget glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service hele vejen igennem!

6. Dezember 2018

Hej Nanna

Tak for den fine anmeldelse! Den er vi meget glade for :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid top professional behandling hos…

Altid top professional behandling hos Hillerød Automobiler ..

Du får altid en god pris på enten ny bil og sikkert en god pris for den gamle i handel, og samt rigtig gode priser på værksteds besøg, for ikke at glemme gode dæk priser..
(Har også mine dæk opbevaret mellem skift fra sommer til vinterdæk)

Jeg har været kunde hos dem igennem flere år, og købt 5 biler hos dem igennem tiden.
Top professional folk & behandling af deres kunder, men ikke mindst af kundens bil..

De giver aldrig op, hvis der skulle opstå et problem, men tværtimod får de altid løst netop DINE evt. problemer, så du kører derfra med en bil som er blevet behandlet som var det deres egen, og du bliver sikkert også altid budt på noget at drikke & evt. noget til ganen imens du venter på din bil.

Så min anbefaling herfra, hvis du står og skal have ny bil eller lavet noget ved den "gamle", du ville aldrig fortryde det.

5. Dezember 2018

Hej Morten

Tak for den fine anmeldelse, og alle de rosene ord.

Vi er glade for dine anbefalinger og at vi har dig i blandt vores mange tilfredse kunder :)

Hurtig klargøring

Hurtig klargøring, et par timer efter jeg havde skrevet under på låne papirerne kunne jeg kører afsted med min nye bil.

Hej Torben

Tak for den fine anmeldelse, vi er meget galde for at du er iblandt vores mange tilfredse kunder :)

Altid super service

Altid super service, et smil på læben hos de ansatte og så er arbejdet bare i orden når man kører derfra.

Så alt i alt; super priser og dertilhørende super service! Kan klart anbefale dem, uanset om man skal have lavet service på sin bil, eller købe ny bil.

Hej Niklas

Tak for den fine anmeldelse, og alle de rosene ord.

Vi er glade for dine anbefalinger og at vi har gjort dig til endnu en af vores mange tilfredse kunder :)

Fantastisk service

Fantastisk service, Hillerød Automobiler holder hvad de lover - virkelig behageligt personale :o)

Hej Wicki

Tak for den fine anmeldelse, og alle de rosene ord.

Vi glæder os til dit næste besøg hos os :)

Super betjening

Super betjening - Der er altid tid til at klare en reparation eller et service af bilen.
Gode priser og kvikke til at handle med - både køb/salg

Hej Anders!

Tak for den fine anmeldelse, og alle de rosene ord.

Vi glæder os til dit næste besøg hos os :)

Bedste service i byen!

Bedste service i byen!
Servicener ikke til at sætte fingeren på, man bliver vejledt igennem til den helt perfekte bil. De tager imod en med kæmpe smil, og åbne arme med ja-hatten på. Evt. Værkstedsbesøg er nemt, og man er altid velkommen til at slå sig ned.

De kan helt klart anbefales, til næste bilkøb!

Hej!

Hillerød Automobiler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr