Dom har försvunnit
Dom har försvunnit. Betalat för 6 ramar och ingen återkoppling och inga svar
Exklusiva posters och canvastavlor med historisk motiv.
Ulriksborgsgatan 16, 112 18, Stockholm, Schweden
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Dom har försvunnit. Betalat för 6 ramar och ingen återkoppling och inga svar
Fantastiskt fina posters! Kvalitetskänsla och vackert färgdjup. Rekommenderar starkt
Postern är kanon och det är väldigt trevlig kundservice! Men köp ingen ram härifrån. Det är fruktansvärt dålig kvalitet och otroligt överpris. Jag hoppas för deras egen skull att de slutar att sälja ramar för där känner jag mig lurad. Finns betydligt bättre och billigare.
Toppen posters! Företaget fixade julklapparna till mina vuxna barn som jag beställde liiite försent! De kom innan Jul!! Toppen! Fint med ramarna också! Är riktigt nöjd med bilderna o leveransen! Toppenservice!!!
Familjen Eskilsson
Fantastisk John Bauer trykk men forferdelig treg levering
Jättefina och unika posters. Ett stort utbud att välja bland och smidig leverans. Vi är otroligt nöjda med våra posters och det lär definitivt bli fler framöver.
Så fina motiv - massor att välja bland. Lyxig känsla av pappret med, riktigt bra kvalitet.
Bästa posters och canvastavlorna på marknaden - kvalitén är otrolig! Har tidigare köpt från andra posters företag men skillnaden på kvalitén är enorm. Kundtjänst svarade också snabbt och det gick smidigt när jag behövde skicka tillbaka en av bilderna jag hade råkat köpa fel. Rekommenderar starkt!
Stort utbud, snabb leverans och jättefin kvalitet på postern 👍
Kundtjänst jättetrevlig.... När och om de alls svarar....
januari 07, 2024: Blivit ombedd att formulera om detta rätt negativa svaret... men jag har själv jobbat med kundsupport i 10 år... och ett tråkigt/negativt svar är helt okey/guld värt... ingen respons alls efter flera dagar är "f-ck y-u". Och det är min upplevelse med Historly. Tyvärr....
Den ena ramen hade små repor på två ställen. Ena hade fläckar på insidan av glaset. Ramarna är av billigaste sorten och hänger knappt ihop. Spännerna på baksidan hoppade av vid minsta beröring. Vad de kallar ”inramning” inkluderar ingen form för försegling mot fukt, man har bara öppnat och satt i bilden. Den ena bilden är inte rak, men har vågor i pappret. Kort sagt, produkten är inte värd pengarna!
Jag är väldigt nöjd med Historly. Mycket bra utbud, utmärkt service och snabba leveranser
Går inte att göra en retur! Kontaktar kundtjänst flera gånger men utan att få något svar. Beställ inte!
Superfina posters av bra kvalitet och snabb leverans!
Vilken otroligt positiv överraskning det var att utforska hemsidan! Sortimentet är både brett och omsorgsfullt utvalt. Här finns faktiskt allt man kan önska sig och lite till. Jag rekommenderar verkligen Historly.
Marie
När Jag har köpt en av de första posters av Historly det var Elin Wägner med alla namnunderskrifter för kvinnlig rösträtt överraskad av kvaliteten och den super läckra genomtänkta designen runt produkten. Kul att ni har utvecklat hela tiden och utökat sortimentet. När jag hälsade på hos en granne här om dagen hade de också en posters av Historly. Hälsningar nöjda kunder 😀 Ann Hillberg
Köpte en ram för 2000 kr ifrån dom Sjukt missnöjd faktiskt då ramen är galet ostabil. Plexiglaset åker ur ramen.. köp inte
Extremt trevlig kundtjänst och personliga. Kunde lägga en specialbeställning med svart ram trots att den inte fanns på hemsidan.
Glad kund!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.