Holst & La Cour Vinduespudsning  Bewertungen 22

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionelle og super flinke. (Otto/Alexander) kom med godt humør,og der var samtidigt plads til personligt tale. Mine vinduer har aldrig skinnet mere og de kom til tiden..kan klart anbefale... Mehr ansehen

1. Fensterreinigungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Holst & La Cour Vinduespudsning Vi er to barndomsvenner, der har gjort vores fælles passion for håndværk og kvalitet til en levevej. Sammen har vi startet Holst & La Cour Vinduespudsning, hvor vi leverer professionel vinduespudsning til både private og erhverv i hele Storkøbenhavn. Som nogle af de første faglærte vinduespudsere i landet går vi op i, at arbejdet bliver udført ordentligt, effektivt og med sans for detaljer – hver gang. Vi tror på, at godt håndværk og god kundeservice hænger uløseligt sammen, og derfor sætter vi en ære i at levere skinnende rene resultater og troværdig service. Hos os møder du altid et fast, faglært team, der brænder for deres arbejde og for at gøre vores kunder tilfredse.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top professionelle og super flinke.

Top professionelle og super flinke.
Mine vinduer har aldrig skinnet mere og de kom til tiden..kan klart anbefales.

13. April 2026

Antwort von Holst & La Cour Vinduespudsning

Tusind tak for de virkelig flotte ord – det betyder meget for os 😄🙏

Det er skønt at høre, at du både er glad for resultatet og for besøget. Vi sætter en ære i at komme med godt humør og samtidig levere helt rene vinduer – så det er dejligt at få det bekræftet 🌟

Tak for den gode snak også, det gør bare arbejdet endnu bedre og sjovere 😊

Otto – Holst & La Cour Vinduespudsning

Super hurtige og effektive

Super hurtige og effektive, gode til at forklare om ruderne og omkring kalk, positiv og frisk energi, glæder mig til at fortsætte det skønne samarbejde

13. April 2026

Antwort von Holst & La Cour Vinduespudsning

Tusind tak Jinx, for de flotte ord – det sætter vi virkelig stor pris på! 😄🙏

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både effektiviteten og vores måde at forklare tingene på. Vi går meget op i god energi og ordentlig service, så det betyder meget at få den feedback 🌟
Rigtig god dag, og på gensyn til næste gang.

Mvh
Otto – Holst & La Cour Vinduespudsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har de flotteste vinduer i min udestue

Har de flotteste vinduer i min udestue, takke være Holst & La Cour Vinduespudser firma. Super god service, Super søde unge mænd , Super god pris, what's not to like 🌹👍. Kan varmt anbefales ❤️. Glæder mig til om 12 uger så kommer de igen 😃. Tusind tak fra en Meget tilfreds kunde 😃👍🌹

6. April 2026

Antwort von Holst & La Cour Vinduespudsning

Tusind tak for de 5 stjerner og anbefalingen, Diana – og også for at dele os på Facebook, det betyder virkelig mere end du tror! 😄🙏Vi ser frem til at komme igen og pudse ruderne rene 🤩

Mvh Otto - Holst & La Cour Vinduespudsning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine vinduer har aldrig stået skarpere 😏

Jeg har i dag haft første og bestemt ikke sidste vinduespudsning af firmaet. Alle husets “tilgængelige” vinduer blev, både indvendigt og udvendigt, pudset til UG med kryds og slange. Ruderne har ikke stået så skarpe før, mens jeg har boet her. Stor ros, og det var også super nemt at få aftalen i stand, tak

2. April 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse Ole 🙌

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er tilfreds – især når det er første gang 😊
Fedt at både resultatet og processen med at få aftalen på plads spillede!

Vi glæder os til at komme igen næste

Otto – HLC Vinduespudsning

Det beste anbefalinger herfra

Det beste anbefalinger herfra. God kommunikation inden første besøg. Godt udført arbejde og en fair pris.
Det bliver fast hver 3. måned hos os.

26. März 2026

Hej Linda

Hvor er det dejligt at læse – tusind tak for anbefalingen 😊 Det betyder meget for os, at både kommunikationen og arbejdet lever op til dine forventninger.

Tak fordi vi måtte hjælpe – vi glæder os til næste gang!

Otto

Flot arbejde

Er du klar eller er du utydelig.

Det kan jeg spørge mine vinduer om, som nu er helt klare efter Holst & La Cour har været forbi.

Super flot arbejde, og god og hurtig respons ved booking.

18. März 2026

Hej Kenneth,
Tusind tak for den geniale anmeldelse 😄 Vi er glade for, at vinduerne nu er så klare, at de selv kan svare på spørgsmålet!

Det betyder rigtig meget for os, at du både er tilfreds med resultatet og oplevelsen omkring booking – det er præcis det, vi går efter hver gang.

Tak fordi vi måtte kigge forbi, og vi står klar, næste gang udsigten trænger til en opfriskning 😉

Otto

Meget tilfreds

Flink ung mand pudsede vinduerne til fuld tilfredshed. Kom kl. 8 som aftalt.

23. Februar 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Birgitte 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både resultatet og at vi kom som aftalt kl. 8 – punktlighed og grundighed er noget, vi prioriterer højt.

Vi ser frem til at komme forbi igen næste gang 😊

Christian

Så fin service.

Havde en god dialog ved opstart. Modtog dagen før en mail omkring næste pudsning. Så fin service. Det er en fornøjelse,

18. Februar 2026

Tak for den flotte anmeldelse, Kristine 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse – både med dialogen ved opstart og vores service. Vi gør os umage for at holde dig godt informeret, så det betyder meget, at det bliver værdsat.

Tak fordi du valgte os – vi glæder os til at fortsætte samarbejdet 😊

Kvalitet det holder!

Fik pudset vinduer af de gæve gutter i december 25’ og må bare sige, at det var flot og veludført arbejde, som stadig holder! Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra!

11. Dezember 2025

Tusind tak for de flotte ord, Allan 🙏

Det glæder os virkelig at høre, at kvaliteten stadig holder – det er præcis det, vi arbejder for hver eneste dag. Og tak for de varme anbefalinger, det betyder mere, end du tror!

Vi står klar igen, når det er tid 😊

Professionel og venlig betjening

Professionel og venlig betjening. Arbejdet var bestemt den, fornuftige pris, værd!

12. Jänner 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Bo 🙌

Det betyder meget for os, at du oplevede både professionel og venlig betjening – og at prisen også gav mening. Vi sætter en ære i at levere ordentligt håndværk til en fair pris hver gang.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trods sne hele vejen rundt

Trods sne hele vejen rundt, har jeg fået pudset vinduer både indvendigt og udvendigt👏. Tusind tak. I er så gode, venlige, imødekommende og I overholder altid jeres aftaler. I har mine bedste anbefalinger👏. Venlig hilsen Ditte

13. Februar 2026

Kære Ditte

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Selv snevejr stopper os ikke, og vi er glade for, at du oplevede både kvalitet, punktlighed og god service. Det er præcis det, vi stræber efter hver eneste gang.

Tak for din anbefaling og for tilliden – vi glæder os til næste gang ☺️

Christian

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Holst og La Cour Vinduespudsning…

Holst og La Cour Vinduespudsning leverer virkelig flot og grundigt arbejde. Vinduerne står skinnende rene uden striber, og servicen er både professionel og pålidelig. De kommer som aftalt og efterlader det hele pænt og ordentligt. Kan klart anbefales!

11. Februar 2026

Tusind tak for den flotte anmeldelse, Lærke 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds med både resultatet og servicen. Vi gør os altid umage for at levere grundigt arbejde og efterlade det hele pænt og ordentligt – så det er skønt at det bliver bemærket.

Vi glæder os til at komme forbi igen 😊

Christian - Holst & La Cour Viduespudsning

Bedste vinduespudsere

De to skønne unge drenge kom forbi en søndag med en spand i hånden og ledte efter vinduer de kunne få lov til at pudse. Og det kunne jeg ikke stå for.
De har altid overholdt deres aftaler, kommer med en besked om at de vil komme indenfor de næste par dage og ellers så pudser de vinduerne rene og fine.
Bedste anbefaling herfra.

3. Februar 2026

Hej Tenna,
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord 🙏
Det glæder os virkelig, at du tog så godt imod os – og at du er tilfreds med både aftalerne og resultatet.
Vi sætter stor pris på anbefalingen!😊

Meget søde og imødekommende

Meget søde og imødekommende unge mennesker, som gør sig megen umage

12. November 2025

Tusind tak for de søde ord, Anne 🙏
Det betyder meget for os, at du oplever os som både imødekommende og grundige.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og glæder os til at hjælpe igen 😊

Pålidelige

Pålidelige, grundige, rigtig god pris

26. Jänner 2026

Antwort von Holst & La Cour Vinduespudsning

Tak for de 5 stjerner Trine, og vi er glade for at hører du er tilfreds.
Rigtig god dag og på gensyn igen snart.
Mvh Otto og Christian
Holst & La Cour Vinduespudsning

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr