Helaas t product nog altijd niet ontvangen na 4 weken! 1x contact gekregen, maar gemaakte belofte is niet nagekomen. Na plaatsing van deze review heeft bedrijf zelf contact gezocht en het opgelos... Mehr ansehen
Aanvankelijk verliep het contact moeizaam. Ook de levertijd duurde iets langer dan is aangegeven. Dat gezegd hebbende, het product is van top kwaliteit. Bevestiging aan de gevel is eenvoudig want er i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super! Levering duurde heel even, maar product is van hoge kwaliteit. Ophangen was zo gedaan, 5 sterren wat mij betreft.
Vom Unternehmen geschrieben
Jong bedrijf dat werkt met de nieuwste machines, om vanuit RVS platen prachtige naamborden te maken.
Robert Peereboomweg 7, 2031 BC, Haarlem, Niederlande
- 085 060 95 43
- info@homeprestige.nl
- homeprestige.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Niets geleverd / Geen antwoord
28 maart j.l. een naambordje besteld. Tot op heden niks geleverd. 2x achteraan gebeld. Er wordt dan niet opgenomen, maar kort erna word ik teruggebeld. Wordt dan aangegeven dat het bedrijf recent is overgenomen en de levering dus langer kan duren. Verzoek gekregen om een mail te sturen. Hierop krijg ik geen antwoord. Lijkt op 'kastje naar de muur verhaal'.
Excuses! Moet bekennen dat ik te voorbarig ben geweest. Heb het naambordje vandaag ontvangen. Ziet er prachtig uit. Dank daarvoor.

Slecht bedrijf
Ik raad een ieder af hier te bestellen. Wij wachten al 1,5 maand op ons naambordje en dus nog steeds niks ontvangen. Er zijn meerdere beloftes gedaan die allemaal niet zijn nagekomen, en smoesjes verzonnen. Ik zou dus mooi ergens anders bestellen!

Vertrouwen
Zeer slecht aangezien er niet gereageerd wordt op een meerdere keren verstuurde vraag, hoe moet ik dan het vertrouwen hebben om een bestelling te plaatsen?
U antwoord daarop dat het bordje onderweg is en dat het vertrouwen dus niet beschaamd is maar niets is minder waar aangezien ik vanwege de niet beantwoorde vraag dus geen bestelling had geplaatst.
Hoe kan er dan een bordje onder weg zijn als u niet eens weet welk bordje ik had willen bestellen en wat er op had moeten staan?
Uw antwoord is dus eigenlijk alleen maar om de klanten te misleiden door te doen als of het is opgelost.

Antwort von Homeprestige
Geen bordje en amper reactie.
Een bestelling geplaatst op 6 maart. Zou binnen een week geleverd worden. Steeds als ik vraag waar het blijft zeggen ze volgende week. Baal er echt van. Lijkt een mooi bordje, maar dat weet ik dus niet zeker, want het wordt maar niet ontvangen en is wel betaald. Is dit toch een fake bedrijf?

Super goede service
Super goede service! Ik had het naambordje besteld als valentijnscadeau, maar helaas zou het niet op tijd binnen zijn. Ze hebben toen super goed meegedacht en speciaal een kaartje laten maken van het naambordje zodat ik toch alvast iets leuks kon geven! Deze service kom je maar weinig tegen, echt top! Uiteindelijk het naambordje ontvangen en ziet er super mooi uit! Hier een blije klant
Bestelling geplaatst op 2 Januari
Bestelling geplaatst op 2 Januari, ook goedkuering gegeven voor het ontwerp maar helaas nooit iets ontvangen. We hebben gemaild maar geen reactie. Telefonisch contact gehad op 6 Februari en werd verteld dat het bordje waarschijnlijk kwijt is geraakt bij postnl en dat er een nieuwe gemaakt zou worden. Ook deze nooit ontvangen, dus bestel aub niets bij dit bedrijf want het is waardeloos.

Via social media besteld
Via social media besteld. Direct al persoonlijk bericht. Nadat bleek dat ik ons naambordje ontvangen had zonder bevestiging en de grap maakte dat ik alleen reviews maak als de bevestiging persoonlijk wordt langs gebracht, kreeg ik bericht dat de baas zelf in de buurt was. Uiteraad met een kop koffie voor de service, hartelijk bedankt! Wij zijn heel blij met ons originele stalen naambordje! Het bordje geeft een welkom entree bij ons. Thanks team Home prestige en Djen voor de persoonlijke service!
Geen reactie
Ik heb begin januari een naambordje besteld. Een week later bericht gekregen dat de bestelling in productie is genomen terwijl we nog steeds wachten op het ontwerp om deze goed te keuren.
Ondertussen al verschillende mails gestuurd maar nog geen reactie mogen ontvangen helaas.. ook nog geen product ontvangen.
Update:
Uiteindelijk contact gehad en uitleg gekregen. Het ontwerp is direct gestuurd en goedgekeurd. Daarna continue op de hoogte gehouden van de status en snel opgestuurd.
Super blij met ons nieuwe naambordje en staat heel mooi bij onze voordeur.

Antwort von Homeprestige
Mooi product en super service!!
Mooi product en super service!!
Toen ik mijn bestelling ontving bleken de namen niet te kloppen. Dit was waarschijnlijk mijn eigen fout. Zonder enige aarzeling hebben ze een nieuw huisbaas bordje met juiste namen kosteloos opgestuurd.
Dank je wel!

Heb een naam bordje met huis nr
Heb een naam bordje met huis nr
Besteld. Is nu bijna 6 weken geleden
.net telefonisch contact gehad en ze heben de situatie uitgelegd. En heb er begrip voor product word met spoed geleverd een goede oplossing. Ben vriendelijk te woord gestaan en het probleem wordt opgelost

Antwort von Homeprestige
Waardeloze levering (maar oplossing is onderweg)
Update 31-01;
Gebeld door een super vriendelijke/betrokken nieuwe medewerker/eigenaar met excuses en uitleg over wat er is mis gegaan
Hij gaat alsnog zorgen voor verdere afhandeling van mijn bestelling
Heb er alle vertrouwen in na dit gesprek dat het goed gaat komen
10 december naambord besteld maar nog steeds niets ontvangen
Bijna wekelijks een mail hierover gestuurd waar steeds netjes op wordt gereageerd met allerlei excuses maar tot een oplossing is het nog niet gekomen

Antwort von Homeprestige
Goede kwaliteit en op tijd geleverd
We hebben onze naamplaat in goede orde ontvangen. Het ziet er goed uit en we zijn tevreden met de kwaliteit en levertijd. Bedankt!

Antwort von Homeprestige
6 december besteld en lang niks van…
6 december besteld en lang niks van home prestige gehoord. Na meerdere mailtjes en contact via de chat kreeg ik 11 januari antwoord. Ik had het design niet goedgekeurd wat ik dus nooit ontvangen heb. Meteen gereageerd dat het goed was en het zou in productie gaan. Nu 29 januari wil ik contact opnemen omdat ik nog altijd niks heb ontvangen. Mails komen niet aan en chat op de site komt ook niet aan..

Antwort von Homeprestige
Beloftes werden niet nagekomen! Uitleg ontvangen
Medio dec een bestelling geplaatst en al diverse keren contact opgenomen. Zeer lastig allemaal! Beloftes worden niet nagekomen en nog steeds niks ontvangen.
Update: 2 dagen na deze review ontvang ik vanuit het niets het naambordje. Hopelijk was dit niet de trigger, want dan is er serieus iets mis. Anyway: mooi bordje. Jammer dat de communicatie zo beroerd is.
Update2: ben gebeld door eigenaar. Duidelijke uitleg over de situatie en de plannen. Wederom een oplossing ontvangen. Keurig geregeld en lessen voor de toekomst zijn geleerd. Aangepast naar 4 sterren.

Heel goed
Mooi naambordje!
Met de post is de eerste keer iets mis gegaan, maar is vanuit het bedrijf super opgelost!

Antwort von Homeprestige
Ik kan niet geloven dat ik slechte…
Ik kan niet geloven dat ik slechte recensies lees!
Ik heb op advies een prachtige rvs naam plaat besteld en deze is zelfs op mijn adres in Spanje afgeleverd.
Super blij met deze unieke eye catcher aan mijn poort 👌🏻

Antwort von Homeprestige
Wij zijn blij dat we ons nieuwe…
Wij zijn blij dat we ons nieuwe naambordje hebben ontvangen, moesten even wachten maar dat was meer dan waard.
Home pestige dankjewel hij staat echt prachtig!

Antwort von Homeprestige
Deze jonge enthousiaste ondernemers…
Deze jonge enthousiaste ondernemers leveren goed werk en zijn deskundig.
Alleen ze ook afhankelijk van leveranciers.en gegeven de " materiaalschaarste" , komen de materialen niet altijd op tijd
Dus als klant een beetje geduld en begrip voor opbrengen is wel zo netjes

Antwort von Homeprestige
Uiteindelijk toch geleverd: eind goed al goed!
Bestelling geplaatst op 25 december 2023 én meteen betaald. Géén bevestiging van de bestelling. Op 15 januari gemaild, geen reactie. Vandaag gemaild, geen reactie. Op 22 januari via de live chat contact gezocht, geen reactie…
Een dag later werd er wél contact opgenomen. Intussen is het product geleverd en is het in orde gekomen.

Nooit ontvangen
14 december al een review geschreven over het ontvangen van een beschadigd product.
Als respons kreeg ik dat zelfs bleek dat het geen rvs product was, maar een basisplaat voor het poedercoaten. Zelfs het verkeerde product dus. Inmiddels zitten we in Januari en heb ik de beloofde vervangen met het correcte product nooit ontvangen. Gelukkig wel gebruik gemaakt van Klarna, want ik kreeg bericht dat de bestelling geannuleerd is.
Maar van homeprestige niets meer vernomen.

Antwort von Homeprestige
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.