Rigtig god oplevelse! Vi var 2 personer, som havde booket sauna, saltterapi og vandmassage. Det hele foregik i en rolig og afslappet atmosfære. Der var god tid og den meget venlige og hjælpsomme a... Mehr ansehen
Fik infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Det hele var en førstegangsoplevelse. Selve oplevelsen af de forskellige behandlinger var som sådan gode nok. Rammerne for House of Salt det kneb l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det startede med god forklaring, og infarød sauna i 50 minutter, efter 20 minutter kom sveden - efter koldt vand, gik det videre til Salt - terapi, en vild oplevelse Og dagen sluttede med vand - mass... Mehr ansehen
Gemt i underetagen ligger denne perle. De receptionen blev vi mødt af den sødeste Luna som på engelsk guidede os igennem alt hvad vi skulle og tog sig tid til at være sød og imødekommende fra start ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
House of Salt er et nyt wellness center i hjertet af københavn, som udfører Salt terapi for både børn og voksne. Nu kan du prøve den videnskabelig behadling os og nyd de 45 min ren ro i saltrum med afslappende musik og reneste farmaceutisk salt bliver blæst ind i rummet. En naturlig og rolig måde at komme dine gener til livs på. Vi har 2 Infrarød saunaer som hjælper mod smerter, effektiv detox af affaldsstoffer, få en pænere hud og meget mere. Vores to maskuline massører er begge uddannet og dygtige massører, den ene i Argentina og den anden i Polen. Har I nogen spørgsmål er I velkomme til at ringe til os.
Schleppegrellsgade 3, 2200, København, Dänemark
- Info@houseofsalt.dk
- houseofsalt.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God oplevelse og god introduktion til…
God oplevelse og god introduktion til saltterapi
Vi er meget tilfredse og glade for at…
Vi er meget tilfredse og glade for at have fundet et godt lille nede på jorden wellness,hvor der er plads til alle , fyldt med valgmuligheder med bla infrarød sauna og vandmassage,som giver os et ekstra Boost og velvære
Super dejlig oplevelse
Nyt koncept i byen for dig og din helbred
Jeg vil anbefale House of Salt fra hjertet. Jeg har døjet i lang tid med vejrtrækningsbesvær og gamle skader fra mit kampsport historik. Så fandt jeg tilfældigt House of Salt og efter et par behandlinger i infrarød sauna of saltrummet mærket jeg seriøst en betydelig forbedring. Desuden har jeg næsten ingen smerter/ømhed i kroppen længere. Her i House of Salt vil du finde den bedste service og faciliteter med den sødeste personal i byen. Giv dig selv og din krop en chance !!!!!!
Enjoy ,enjoy,enjoy ..... 😉

Antwort von House of Salt
Super dejlig oplevelse og rene…
Super dejlig oplevelse og rene forkælelser... Jeg nyder at komme og slappe af og lade op. Personalet gør stedet ære. Tak for dejlig behandling.
Fantastisk vandmassage
Fantastisk, beroligende,og afslappende vand massage, der fik hjerne og krop til at rykke ned i et lavere niveau. Ren nydelse og velvære

Omhyggelige og venlige
Omhyggelige og venlige, opmærksomme og et godt miljø at være i.
Saltterapi hjælper på min allergi.
Dejlig centralt
Dejlig centralt, lækker lille sauna efterfulgt af duftende håndklæde:)
Meget rar velkomst
Glæder mig til at komme igen

Altid dejligt og afslappende
Altid dejligt og afslappende - kan kun anbefales

Antwort von House of Salt
Et super hyggeligt sted med søde
Et super hyggeligt sted med søde, rare og hjælpsomme personer ❤️

Antwort von House of Salt
Det er altid en fornøjelse..
Det er altid en fornøjelse at besøge House of Salt. Lækre behandlinger, rene omgivelser og forkælelse af krop og sjæl. Kommer gerne igen (og igen).
I went for a hyperbaric oxygen session…
I went for a hyperbaric oxygen session on March 30th, 2025, and had a very pleasant experience. The lady at the reception was kind and welcoming, everything was clean and well-organized, and I felt comfortable and safe throughout. Thank you – I’ll definitely come back!
Fantastisk service og oplevelse!
Fantastisk service og oplevelse!
Jeg prøvede det hyperbariske iltkammer og blev virkelig positivt overrasket. Personalet var utroligt imødekommende og professionelle, og hele oplevelsen føltes tryg og behagelig fra start til slut. Jeg kunne mærke en tydelig effekt efter første gang – både fysisk og mentalt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg gør det! Kan varmt anbefales til alle, der ønsker at booste deres velvære. Mvh Gunnar

Sødt imødekommende personale
Sødt imødekommende personale ,
god information ,
rigtig behagelig oplevelse ,
vil anbefale
Hydrogen behandling
2. gang min mor fik Hydrogen behandling, og allerede efter 1. behandling kunne vi se en forandring. Hendes vejrtrækning var bedre, hun skulle holde færre pauser på vej op til bussen. Hendes ben rystede ikke mens vi stod og ventede for rødt lys. I dagene efter 1. behandling og dagen efter efter 2. behandling (i går) har hun kunne tømme opvaske- og vaskemaskine uden at måtte sætte sig på gulv og holde pause bag efter. Hun kan generelt klare flere ting uden at skulle holde pause hele tiden. Så vi glæder os til at se hvordan det kommer til at gå efter flere behandlinger.
Very bad experience
Very bad experience . Posh location but customers service and some facilities i have faced is bad for real . No shower in spa center it’s disgusting .
Also prices so crazy like

Antwort von House of Salt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.