Rigtig god oplevelse! Vi var 2 personer, som havde booket sauna, saltterapi og vandmassage. Det hele foregik i en rolig og afslappet atmosfære. Der var god tid og den meget venlige og hjælpsomme a... Mehr ansehen
Fik infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Det hele var en førstegangsoplevelse. Selve oplevelsen af de forskellige behandlinger var som sådan gode nok. Rammerne for House of Salt det kneb l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det startede med god forklaring, og infarød sauna i 50 minutter, efter 20 minutter kom sveden - efter koldt vand, gik det videre til Salt - terapi, en vild oplevelse Og dagen sluttede med vand - mass... Mehr ansehen
Gemt i underetagen ligger denne perle. De receptionen blev vi mødt af den sødeste Luna som på engelsk guidede os igennem alt hvad vi skulle og tog sig tid til at være sød og imødekommende fra start ti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
House of Salt er et nyt wellness center i hjertet af københavn, som udfører Salt terapi for både børn og voksne. Nu kan du prøve den videnskabelig behadling os og nyd de 45 min ren ro i saltrum med afslappende musik og reneste farmaceutisk salt bliver blæst ind i rummet. En naturlig og rolig måde at komme dine gener til livs på. Vi har 2 Infrarød saunaer som hjælper mod smerter, effektiv detox af affaldsstoffer, få en pænere hud og meget mere. Vores to maskuline massører er begge uddannet og dygtige massører, den ene i Argentina og den anden i Polen. Har I nogen spørgsmål er I velkomme til at ringe til os.
Schleppegrellsgade 3, 2200, København, Dänemark
- Info@houseofsalt.dk
- houseofsalt.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
One session with HBOT and oh joy
I did one session with HBOT and the benefits was amazing.
Dejligt sted, rolige omgivelser og imødekommende personale.
Dejligt sted, rolige omgivelser og imødekommende personale.
Det er meget nemt at booke online. Personalet og servicen er i top.
Rigtig god oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Vi var 2 personer, som havde booket sauna, saltterapi og vandmassage.
Det hele foregik i en rolig og afslappet atmosfære. Der var god tid og den meget venlige og hjælpsomme ansatte gav sig god tid til at forklare og hjælpe.
Desværre måtte vandmassagen udsættes pga. et teknisk problem, men det blev løst med et tilgodebevis.
Vi var dejligt afslappede og kommer igen.
Fantastisk dejlig energi
Fantastisk dejlig energi, behagelig klima, høflig personale!
Selvforkælelsesdag
Jeg havde en selvforkælelsesdag hos House of Salt med infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Lækkert, luksus og personalet er virkelig søde og serviceminded. Bagefter følte jeg mig både udrenset, fornyet, sund, glad og dejligt afslappet 😀❤️
Wellness Day oplevelse var fantastisk
Wellness Day med Infrarød sauna, Salt terapi og Hydromassage var en skøn og afslappende oplevelse for min hustru og mig
Det startede med god forklaring
Og dagen sluttede med vand - massage - turen hjem med toget var fin, og masser af energi - kommer helt klar igen
Potentialet var der – men omgivelserne føltes ikke som et spa
Selve oplevelsen af de forskellige behandlinger var som sådan gode nok.
Rammerne for House of Salt det kneb lidt med. Forvent ikke luksusomgivelser eller æstetik, da det foregår i en kælder. Der er meget dunket og mørkt.
Ved ankomst og mellem de forskellige behandlinger manglede jeg generelt lidt info om, hvad der skulle i forhold til selve behandlingen. Det var en meget fåmælt ung engelsktalende mand der var "in charge". Han var dog sød og venlig.

Antwort von House of Salt
Et virkelig dejligt sted med de…
Et virkelig dejligt sted med de dejligste services
Gear ned her ..
Et dejligt sted at komme og geare ned - sød og venlig personale - interessante behandlinger, som skal afprøves igen ..
Venlig værtinde og dejligt afslappende…
Venlig værtinde og dejligt afslappende atmosfære
Anbefaling af deres salt terapi
Jeg har indtil nu kun prøvet deres salt terapi. Hver gang jeg har været der kan jeg mærke en forbedring af mit helbred blevet - i særdeleshed i forhold til min hals og vejrtrækning. Det har også hjulpet med at berolige mit nervesystem.
Personalet er meget hjælpsomme, venlige og fleksible. Selve stedet er meget roligt og behageligt. Der var lidt bøvl med booking systemet i starten men det blev ordnet af ejeren inden det nåede at blive et problem.
Alt i alt nogle gode oplevelser som jeg glæder mig til at få flere af.
Virkelig en dejlig afslappende…
Virkelig en dejlig afslappende oplevelse - man blev guidet og informeret så fint før hver behandling - jeg var både i sauna, saltterapirum og i hydromassage, sidstnævnte havde man lyst til at fortsætte i flere timer 😃
Jeg kommer igen - og sender mine allerbedste anbefalinger til House of Salt🙏🏻
Stærkt generende lyd i saltrummet
Var i saltrummet. I al tiden var der en høj, generende lyd, som varede i lang tid. Den hang sammen med noget rotation fra maskinen. Og når lyden endelig forsvandt, gik det kun kort tid før den startede igen. Det var vildt stressende og generende. Jeg har været i Saltum før andre steder, og der har ikke været en lyd! Her kommer jeg ikke igen.
Bente

Indbydende og afslappende miljø
Indbydende og afslappende miljø, med fantastiske behandlinger.

Antwort von House of Salt
Fantastisk behandling kan varmt…
Fantastisk behandling kan varmt anbefales
Det var så godt både infra rød sauna og saltterapi var så godt og kunne mærke store effekt på luftvejende med det samme el. Efter en behandling

Antwort von House of Salt
Hyggelig og dejlig spa-oplevelse med…
Hyggelig og dejlig spa-oplevelse med sød og god service.

barn i saltroom
Mit barnebarn har sovet rigtigt godt efter behandling .
Han hoster, men det virker som om slim løssner og han får det ud som snot .
han er 1,5 år og det er 2nden saltroom behandling.

Antwort von House of Salt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.