House of Salt Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse! Vi var 2 personer, som havde booket sauna, saltterapi og vandmassage. Det hele foregik i en rolig og afslappet atmosfære. Der var god tid og den meget venlige og hjælpsomme a... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fik infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Det hele var en førstegangsoplevelse. Selve oplevelsen af de forskellige behandlinger var som sådan gode nok. Rammerne for House of Salt det kneb l... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det startede med god forklaring, og infarød sauna i 50 minutter, efter 20 minutter kom sveden - efter koldt vand, gik det videre til Salt - terapi, en vild oplevelse Og dagen sluttede med vand - mass... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemt i underetagen ligger denne perle. De receptionen blev vi mødt af den sødeste Luna som på engelsk guidede os igennem alt hvad vi skulle og tog sig tid til at være sød og imødekommende fra start ti... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Spa und Fitness-Studio
  2. Kommunales Gesundheitszentrum
  3. Masseur
  4. Sauna

Vom Unternehmen geschrieben

House of Salt er et nyt wellness center i hjertet af københavn, som udfører Salt terapi for både børn og voksne. Nu kan du prøve den videnskabelig behadling os og nyd de 45 min ren ro i saltrum med afslappende musik og reneste farmaceutisk salt bliver blæst ind i rummet. En naturlig og rolig måde at komme dine gener til livs på. Vi har 2 Infrarød saunaer som hjælper mod smerter, effektiv detox af affaldsstoffer, få en pænere hud og meget mere. Vores to maskuline massører er begge uddannet og dygtige massører, den ene i Argentina og den anden i Polen. Har I nogen spørgsmål er I velkomme til at ringe til os.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 75 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

80 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

HBOT

God service. Medarbejdere der er imødekommende og hjælpsomme.
Er utrolig glad for deres HBOT, som virkelig har hjulpet mig og mit helbred!

12. Dezember 2024

Prøv det!

God stemning, ro og afslapning, og skøn sauna og salt oplevelse. Jeg anbefaler det til alle jeg kender! 😀

4. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse idag med infra rød…

Super god oplevelse idag med infra rød sauna før første gang!!
Total skønt med et eget lille værelse med egen sauna og på trods det var lidt for varmt for jeg skruede på for hot 😄, var det en super god oplevelse for afspænding af ryg og stive muskler, og dyb rens.
Kommer gå igen snart!!

16. November 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg ville have givet 4 stjerner men…

Jeg ville have givet 4 stjerner men ender med 2 da jeg følte at den dansktalende receptionist talte ned , skældte ud og var ubehøvlet da jeg ringede for at høre hvordan det præcis foregik og hvad tøj man skulle have på. Der blev direkte sagt så har du tydelig vis ikke læst mailen ordentligt ( der stod ikke andet end en bekræftelse på min booking )
Den engelsk talende receptionist der tog imod os var til gengæld sød og informativ omkring salt terapien inden vi gik ind. Hun gav også kåber på huset regning i anledning af min kærestes fødselsdag da det var hans gave. Det er for mig en god service.

19. Oktober 2024

Kære Christina

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager dybt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Det lyder til, at der har været en misforståelse angående de oplysninger, vi har sendt ud om beklædning, og jeg vil meget gerne finde ud af, om du har modtaget den relevante mail. Vi har gjort vores bedste for at informere vores kunder om dette, og det er vigtigt for mig, at alle får den nødvendige information.

Jeg kan tydeligt huske, at jeg har informeret om beklædningen også via telefonen, og jeg er virkelig ked af, hvis det virkede som om, jeg skældte ud. Det var ikke min hensigt, da jeg sætter stor pris på alle vores kunder og ønsker at give den bedste service.

Det glæder mig at høre, at den engelsktalende receptionist gjorde et positivt indtryk på dig, og at du fik en god oplevelse med saltterapien.

Tak for din feedback, som hjælper os med at forbedre vores kommunikation. Jeg håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen i fremtiden.
Vh Miliana
House of Salt

Imødekommenhed

Som altid en utrolig dejlig oplevelse, hvor jeg føler mig velkommen og møder smil og venlighed

3. Oktober 2024

Antwort von House of Salt

Mange tak Birgit, vi gør vores bedste

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

den infrarøde sauna var dejlig og jeg…

den infrarøde sauna var dejlig og jeg nød hvert et sekund - Det var en privat/alene time jeg havde booket.
Jeg manglede helt klart et sted at kunne nyde et bad bagefter -og en lounge hvor jeg i ro og mag kunne komme tilbage til dagen. ikke sidde i receptionen efter i den uro der nu er der. Måske lidt frugt/smoothie som jo kunne indregnes i prisen

12. September 2024

Kære kunde,

Tusind tak for din anmeldelse og for de positive ord om den infrarøde sauna! Vi er glade for at høre, at du nød din tid der.

Vi vil gerne tage fat i dine kommentarer om receptionens miljø i weekenderne. Da vi ofte har flere gæster på disse tidspunkter, kan det desværre medføre en smule uro. Vi arbejder konstant på at finde løsninger, så alle kan få en behagelig oplevelse.

Vi stræber efter at være en drop-in wellness, hvor alle har råd til at nyde faciliteterne, uden at priserne bliver for høje. Vi tager derfor din idé om frugt eller smoothies med i overvejelserne for at forbedre vores service.

Vi håber at se dig igen snart, så du kan få endnu flere hyggelige stunder hos os!

Venlig hilsen,
Miliana Østergaard
Ejer
House of Salt

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sødt personale som gjorde man følte sig…

Sødt personale som gjorde man følte sig velkommen men inde i selve rummet larmer det forholdsvis ret meget og så synes jeg personligt at 45 min var for lang tid

18. September 2024

Antwort von House of Salt

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback.

Grunden til, at der kan være støj i saltrummet, skyldes den maskine, der knuser salt og puffe det ud i rummet. Det er en mekanisme, som desværre ikke kan undgås, men mange kunder oplever, at det er en lyd, man hurtigt vænner sig til og kan slappe af i.

Vi tilbyder 45 minutters sessioner, da det giver mulighed for at tage en lur og give kroppen tid til at berolige sit nervesystem. Man kan i øvrigt godt medbringe høretelefoner, så man blokere lyden af maskinen.
Vi håber, at du vil overveje at besøge os igen og give det en chance mere. Tak for din forståelse
Vh mIliana

Oxygenterapi / HBOT

Staff is lovely, helpful, kind and inspiring. The place is cozy and the atmosphere intimate 🤍

We're very fortunate a place like House of Salt exists in Copenhagen. Nomatter if you want to revitalize or you have health issues I recommend a visit. For HBOT see links on website (or youtube) to learn more about the benefits 🌬️ 🫁🫀🧠🧬

I look forward to try salt therapy and infrared sauna as well 🔥

10. August 2024

Antwort von House of Salt

Thank you so much Charlotte! hope to see you again soon

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var så dejligt med infrarød sauna

Det var så dejligt med infrarød sauna. Det ville dog have været helt perfekt med muligheden for en kold skyller eller lignende som afslutning.

27. Juli 2024

Antwort von House of Salt

Tak for din anmeldelse, vi tilbyder våde håndklæder efter saunaen så man kan tørre affaldstofferne af. Men det anbefales at lade varmen dampe af sig selv så processen af IR sauna fortsætter.
Vi har ikke bad i vores lokaler, men et vådt håndklæde er en god erstatning. KH Miliana

Stor oplevelse

Stor oplevelse. Venligt, hjælpsomt personale. Infrarødsauna giver optimal velvære, de 45min. Er en oplevelse afslappende musik kan tilvælges. Rig mulighed for meditation og afslapning. Der er rent, total rengøring af kabine efter hver session. Det er et must at prøve. Man bliver begejstret og glad.

5. Juli 2024

Antwort von House of Salt

Tak for alle stjerner Lone, det betyder meget for os. Vi håber at se dig snart

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr