Kan een kwalitatief zeer slecht artikel niet retourneren, krijg geen geld terug. Eigenaar van de site is Amerikaans (Berkeley e-commerce Holdings LLC) via waar vele van deze vermoedelijk Chinese flut... Mehr ansehen
Ik was door de negatieve revieuws erg bang opgelicht te worden en het pakket nooit te krijgen. Mijn buurvrouw kwam gister met een pakketje dat al even bij hun lag en dat was de jurk die ik had besteld... Mehr ansehen
Helaas niet eerst hier gekeken voor mijn bestelling. 2 jurkjes a 120 euro totaal gekocht, belabberde kwaliteit en inderdaad gewoon de retour weigeren. 'Het management heeft besloten de retour ni... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Helaas niet eerst reviews gelezen
Helaas niet eerst reviews gelezen. Duidelijk dropshiT-bedrijf
Donkerblauwe jurk besteld
Donkerblauwe jurk besteld, ik kreeg een mintgroene. Verzoek tot retourneren word afgewezen, want de jurk is niet beschadigd. De kwaliteit is ook nog eens beroerd, dus ik kan ook de mintgroene jurk niet eens dragen. Schandalig!
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel. Helaas heb ik de recensies niet van tevoren gelezen. Website ziet er heel verzorgd uit en uitgebreide beschrijving van retourbeleid. Maar wanneer je een mail stuur om retour aan te vragen krijg je antwoord dat je niets kan retourneren, tenzij defect aangekomen. Ik vrees dat je dan nog steeds een probleem hebt. Dus hier zeker niets kopen!!!!
Hier zeker niets bestellen
Hier zeker niets bestellen! Je kunt niets retour sturen ondanks dat in hun retourbeleid staat dat je artikelen binnen 30 dagen retour kunt sturen. Oplichtingspraktijken!
Kan een kwalitatief zeer slecht artikel…
Eigenaar van de site is Amerikaans (Berkeley e-commerce Holdings LLC) via waar vele van deze vermoedelijk Chinese flutprodukten worden verkocht. Het is een scambedrijf puur gericht op het leegkloppen van portomonnaies. Dat kun je ook wel zien als je online (Google Maps) vindt welke enorme huizen in het bezit zijn van de CEO van dit bedrijf. Firma “List & Bedrog”!
Niet bestellen, retour zenden niet mogelijk.
Precies hetzelfde probleem als vele andere.
Retourneren is niet mogelijk.
Contact duurt dagen. Zonde dat we hier zijn ingetrapt.
Niet bestellen bij deze oplichters!
Jammer dat ik de reviews nu pas lees. Ik heb helaas ook een slechte ervaring met dit bedrijf. De jurk die ik besteld had was zeer slechte kwaliteit. Maar toen ik contact opnam om retour te sturen werd verteld dat het alleen kon als het product kapot was. Pure misleiding, want op de website staat dat je gewoon kunt retourneren.
Dus inderdaad: bestel niet bij deze oplichters!!
Helaas is het niet mogelijk om een review op de website van Ibiza Boho achter te laten. Dat zal een bewuste keuze zijn.
Zeer slecht
Binnen enkele dagen na mijn online bestelling kreeg ik het pakket binnen. Echter voldeed de jurk niet aan mijn verwachtingen. Daarop heb ik een mail gestuurd met de vraag om het retouradres. Vrij snel werd er gereageerd dat ik het product niet kon retourneren omdat het niet kapot was. Op de website staat echter dat als het niet voldoet aan je verwachtingen je het kan terugsturen. Nu een week verder heb ik nog steeds geen gegevens. Zeer slechte kwaliteit aan producten en belachelijke service. NIET BESTELLING BIJ DEZE K WEBSITE!!!
Schandalig bedrijf
Ik wacht al vanaf mei op mijn bestelling van bijna 200 euro!Lees dat de meeste wel wat ontvangen maar dat de kwaliteit te wensen over laat!Ik heb nu zoiets had ik maar wat gekregen voor mijn geld dan had ik nog iets…op mijn laaatste mail hebben ze niet eens meer gereageerd,echt schandalig dat je zo met mensen om gaat,wel geld innen en vervolgens nep berichten sturen dat het er bijna is,wacht nu al bijna 3 maanden!
Niks binnen gekregen
Op 11 juli een jurk besteld via de website. Op de dag van vandaag nog steeds niks binnen. Mail verstuurd, geen reactie.
Ik had ook echt eerder de reviews moeten lezen.. zo dom.
In ieder geval, absoluut niet bestellen via Ibiza Boho 😒
Ben ook niet slim geweest om niet eerst…
Ben ook niet slim geweest om niet eerst de reviews te lezen.
Maar terugsturen doen ze niet aan hoor. Op de site kan je gewoon terugsturen.
Maar ze zeggen dat ze alleen doen als het bij aankomst kapot een retour code geven.
Je moet een code krijgen maar die geven ze je niet of het management moet nog een beslissing maken.
Lang wachten op antwoord.
Ook kwaliteit is bagger. Heel slecht
Nooit hier bestellen
Ook weer zo'n slecht verhaal deze site
Ook weer zo'n slecht verhaal deze site. Je krijgt wat je niet besteld...vervolgens als je het wilt retourneren is het: het management moet beslissen en die beslissing komt nooit. Wacht nog steeds en mijn bestelling is al bijna 2 maanden oud. Leugenaars. PAS zo ook op met sites die eindigen op amsterdam. Allemaal chineesachtige bende en oplichting.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. 3 artikelen besteld waarvan 2 geheel andere maten en modellen zijn afgestuurd. Retour gegevens worden niet verzonden wanneer je mailt. Terugsturen onmogelijk ondanks dat in de voorwaarden staat dat dit binnen een maand kan.
Erg slechte ervaring
Het beste wat wij binnen kregen was de kartonnendoos. De jurk die we besteld hadden is van zeer slechte kwaliteit. En dat voor 50 euro.
Retourneren is onmogelijk want ze reageren simpelweg niet op onze mails. Of ze geven aan het met de directie te moeten overleggen waarna je een antwoors krijgt dat retourneren niet kan.
Bestel niks bij dit bedrijf.
Kwaliteit is echt ver te zoeken
Kwaliteit is echt ver te zoeken, niks zoals op de website. Ik ben al bezig vanaf 23 juni om het pakket te retourneren. Retour binnen 30 dagen. Nog geen response.
Pas op met deze website!
NIET bestellen bij Ibiza Boho!
NIET bestellen bij Ibiza Boho!! Ik heb twee producten besteld en kreeg twee totaal andere producten thuis gestuurd. Je kan ze mailen maar ruilen is onmogelijk. Je krijgt constant mailtjes terug met 'We moeten dit escaleren naar ons management'. Vervolgens blijft het stil. Je wordt dus gewoon opgelicht, ik vind het zo asociaal...
Heel slechte service
Heel slechte service. Op de website staat dat retourneren kan maar dat de kosten voor eigen rekening zijn, tenzij kapot. In werkelijkheid nemen ze helemaal geen producten terug. Bij contact geven ze aan dat ze mij verder niet kunnen helpen en nu reageren ze helemaal nergens meer op. Oplichters!
Oplichters, erg slechte ervaring mee!
Wat een oplichters! Ik kan de bestelde jurk niet retourneren, alleen maar als deze kapot is geleverd!! Vele mailtjes gestuurd en krijg steeds hetzelfde antwoord. Nooit bestellen dus bij Ibiza Boho!
Tja...
Tja, ook ik dacht even een leuke jurk te scoren voor een bruiloft. Maar oh oh oh, wat een slechte kwaliteit… Van polyester terwijl ze op hun website vertellen dat het viscose jurken zijn. En de pasvorm; het zou een vogelverschrikker nog misstaan…
Terugsturen duurt nu al meer dan 2 weken, het 'management' is er nu mee aan de slag. Kennelijk kan hij niet terug omdat hij niet stuk is gegaan tijdens de verzending.
Maar op de website staat dat hij alleen terug mag wanneer hij onbeschadigd is… huh???
Helaas niet eerst hier gekeken voor de bestelling
Helaas niet eerst hier gekeken voor mijn bestelling.
'Het management heeft besloten de retour niet aan te nemen' ondanks dat er aan alle retourvoorwaarden die online staan voldaan wordt.
Per mail komt er nauwelijks reactie, steeds hetzelfde gezwets.
Weg geld
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.