Duurt lang voordat de bestelling binnen is. Ik dacht dat ik opgelicht werd omdat het bijna een maand duurde en ze reageren nergens op. Uiteindelijk toch mijn bestelling binnen gekregen 👍🏼
2 bh's besteld en betaald, niks meer gehoord. Reageren nergens op. Op de site stond dat ze iets van 4 sterren op trustpilot zouden hebben, niet dus. *inmiddels 1 bh binnengekregen, aliexpress kw... Mehr ansehen
verkeerde maat bh , volgens mij verkeerde maattabel Advertentie is misleidend met retour beleid en daarna verwijzen ze naar algemene voorwaarden !!! T mag niet terug vanwege hygiëne. Bij t product s... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Vanaf 2 mei niets ontvangen nog grrr!! Oplichting
2 mei een jurkje besteld en nog niets onrvangen voor 39,95. Je kan niets!! Bellen kan niet dus wat nu???
Het is nu meer als een mnd geleden maar niets ontvangen. Echt balen!!
I ordered a product on the Zadora…
I ordered a product on the Zadora website, but the product never arrived, I write letters, call, but everything remains unanswered! All the reviews written above are true. These are scammers.
Zn pak besteld van kant
Zn pak besteld van kant. Wat een oplichters. Veel reclame via insta. NIET INTRAPPEN. ZIJN OPLICHTERS
Besteld bij zadora
Besteld bij zadora. Tot mijn verbazing zal het pakketje vanuit China worden geleverd. Nooit iets ontvangen. Zadora heel vaak gemaild want bellen kan niet. Geen reactie. Zeer teleurstellend, niet te geloven dat zulke bedrijven bestaan. Geld weg en geen product, ook ik ben hierin getrapt!!
Echt een en al oplichters
Echt een en al oplichters
Zetten pakken erop en dan krijg je totaal een ander
Je kan het retouren kost 35 euro en komt nooit aan dus duur pakje
Super slecht bestel hier niks
Oplichters zodera op TikTok
Oplichters zodera op TikTok
Ze hadden eerst een andere naam zilenza en die hebben ze dus geblokkeerd ik heb trainingspakken besteld en niet ontvangen,
Gelijk aangifte gedaan bij de politie
Oplichters..
Oplichters..
Jumpsuit was gewoon goedkope troep uit China en was niet eens vergelijkbaar.
Contact via de email liep vlot,ook gewoon in het Nederlands. Retour sturen wilde ze niet mee akkoord gaan maar wel met 20% van de aankoopbedrag terug. ik heb er €40,- voor betaald, dus daar ging ik niet mee akkoord.
Op de site staat dat je recht hebt op retour sturen dus hier pleitte ik ook voor. wat denk je, retour adres China. Ik liet me niet kennen en heb het toch daar geen gestuurd. ( ik weet het! stom, maar het adres in China gaf wel een soort warenhuis aan)
pakket is allang aangekomen in China maar wordt nog " ingeklaard" wat bij mij dus betekend dat het hele adres niet bekend is, of dat het bedrijf die daar daadwerkelijk zit, niet van hun is)
Nogmaals mailtje gestuurd, nu wordt er niet meer gereageerd en Outlook kan deze zelfs niet adresseren.
Ik hoop dat ze opgedoekt worden! maar bestel hier dus niet!!
Geen ster waardig
Geen ster waardig. Alhoewel ik wel mijn bestelling binnen heb gekregen. Na 1 dag dragen stuk. Gemaild naar hun en kreeg warempel ook nog antwoord. Of ik foto's wilde sturen. Gedaan... Maar elke keer krijg ik mail delivery. Via de site weer contact opgenomen. Kreeg toen bericht dat door drukte de aanvraag weken kon duren. We zijn nu weer weken verder... En een paar mails van mijn kant... Maar, krijg de mail delivery weer te zien.
Absoluut ontevreden 😡
Gescamd
Bestelling arriveerde pas na maanden, maar blijkt nu een bizar kleine bh hoewel de maat volgens de sticker op het pakje klopt. Retourneren gaat nooit lukken want ze zijn niet bereikbaar. Helaas gescamd dus.
Oplichters, nooit mijn bestelling gehad
Tot op heden nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. 25 mei 2023 iets besteld al een keer gemaild, netjes wat terug gehad (volgens mij een robot oid). Dat de bestelling onderweg is en dat door de pakketservice iets was mis gegaan. Moet nu nog m’n bestelling krijgen. Nu ligt die site er uit en kan ze met geen mogelijkheid bereiken. Stelletje oplichters!! En wel mij blijven spammen met die vervelende e-mails en ze blijven ook adverteren op TikTok! Dames, TRAP ER NIET IN!!! Het zijn zielige figuren die zo hun geld verdienen. BAH, schaam je!
Ze verdienen geen ster
Ze verdienen geen ster! Nog steeds me bestelling niet binnen! Heb gemaild dat ik me geld terug wil. Maar goed of je dat krijgt….
Niet bestellen
29 mei besteld, nu nog steeds niets ontvangen. Ik heb geprobeerd om zedora te bellen en te mailen maar lijken van de aardbodem verdwenen te zijn. Wat een pech geld weg😮💨
geen bestelling ontvangen
Midden mei besteld, nog steeds aan het wachten op mijn bestelling. heel hard moeten zoeken om mijn track and trace terug te vinden.( deze staat nog steeds op "wacht op ophaling van bezorgdienst") De website zelf vind je ook niet altijd terug. Wel raar dat ik nog steeds reclame krijg via mail... zeker GEEN aanrader
Zedoro bh
Eigenlijk wil ik ze geen sterren geven.. heb op 29-5 besteld en we zijn 2 maanden verder en heb niks ontvangen gekregen, dus ik heb ze een e-mail gestuurd helaas kan ik ze niet bereiken op de mail en als ik mijn trackingcode open om te kijken waar mijn pakketje is bestaat hun website niet meer.
Dus geen aanrader, niet op de site dingen bestellen!
Nooit meer
Ik heb 26-06 ook wat besteld, reclame van hun zag ik op fb...maar tot nu toe niks ontvangen. Op email's wordt er ook niet gereageerd. Dat 1 ster verdienen ze ook niet. VUILE OPLICHTERS!
Bestel hier niet
Pakket kwam al redelijk snel binnen, maar de maten kloppen absoluut niet. Wanneer je het artikel dan wil retourneren zijn ze van de aardbodem verdwenen. Ik ben nu dus €35 kwijt :).
NIET DOEN!
Op 29-5 een bestelling van gelukkig maar 1 BH gedaan.
Er stond vermeld 5 tot 7 werkdagen. Echter is het nu 1-7 en heb ik tot heden niks ontvangen. E-mails wordt niet op gereageerd, website bestaat niet meer! Nooit doen!
Niks waard
Ik heb een maand geleden de bh's besteld en twee weken geleden heb ik ze wel ontvangen. De maten komen totaal niet overeen met de matentabel, ze vallen enorm klein uit. Echter, nu ik ze retour wil sturen bestaan de site en het emailadres niet meer dus ja, geld kwijt
Kansloos bedrijf
Pas aub op met dit bedrijf wat nu verder gaat onder de naam byzedora of zedora Amsterdam!!!!!! Ik krijg nu steeds e-mails dat ik eerst 15 werkdagen en nu weer 7 werk dagen geduld moet hebben. Ik heb vanmorgen een e-mail gezonden dat ik m’n geld terug wil. En wel direct. Hun antwoord is dat ze het fijn vinden dat ze lezen dat ik er bestelling zsm wil hebben????? Ik geef ze 2 dagen. TRAP ER NIET IN!!!!! Deze kansloze mensen moeten gestopt worden
Oplichting en Fraude
Oplichting en Fraude. Ik heb tiktok al laten weten. Ze zijn nu verder onder byzedora.
Bestel hier niks mensen!! Ik heb ook online aangifte gedaan. Als we het nu met zn allen doen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.