Det är enkelt att ha att göra med ICA-banken. Alla handläggare är jättetrevliga, kunniga, hjälpsamma och tillmötesgående. Ångrar inte mitt byte till ICA-banken!
Unternehmen hat geantwortet
Förbannande kundservice. De blockerar kontot utan att ens meddela sin trovärdiga kund via mejl/sms eller telefon! De skriver ett meddelande i deras app och blockerar lönekontot helt och hållet in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om ni tar lån från Ica banken med tanken att ni kommer vilja extra amortera så hitta en annan bank. En vecka nu väntar jag på att få svar på min önskan att extra amortera. Dom prioriterar inte kunder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ica Banken har alltid funnits för mig. Tryggt, snabbt, enkelt, lättillgängligt. De bara finns och löser mina problem! Stort och smått. Önskar att jag sparat mer och använt mig mer av Ica Banken alla d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Välkommen till ICA Banken. Här kan du ansöka om kort och konto, lån och krediter, hitta information om fonder och sparande samt försäkringar.
Lagercrantz plats 3, 504 31, Borås, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
opened an account, used a little bit, KYC questions came and I told them that I am investing in stocks. They just closed my account with no explanation, took ages to take money out

Antwort von ICA Banken
Jag vann pengar på spel och ville betala tillbaka ett privatlån. Ica banken vägrar låta mig göra detta trots att jag visat utdrag från spelsajt, löneunderlag och kontoutdrag från bank etc. Det är direkt komiskt. Det sitter ett gäng småtjejer utan kunskap på deras kundtjänst och legal, de kan verkligen inte någonting. Varnar för att låna här... jag kommer få ta till rättsliga åtgärder för att få betala TILLBAKA ett lån på 120000 :D

Antwort von ICA Banken
Lämnar chatten när man ställer frågor de inte verkar kunna lösa. Jag har ansökt om att bli ICA-student för mer än en månad sen. Dock får jag inga erbjudanden eller liknande. Frågade om detta och de sa att jag redan var student. När jag förklarade att det varken står någonstans för mig att jag är student eller inte får något erbjudande som min sambo får som också är student så lämnar de chatten utan att svara

Antwort von ICA Banken
Jag tycker Ica banken är bra och ska flytta över allt dit inom sisom tid. Får snabbt svar angående försäkringar och bank ärenden.

Ta lån gick smidigt. Hade inte nationellt I'd Eller pass men det löste sig ändå

Antwort von ICA Banken
Fick den hjälpen jag behövde när jag kontaktade banken!

Antwort von ICA Banken
Jag har varit kund hos ICA Banken under en längre tid, men min senaste erfarenhet var mycket frustrerande.
Jag försökte göra en överföring från mitt egna konto till mitt egna konto i en annan europeisk bank. Banken stoppade överföringen och begärde många dokument, inklusive lönespecifikationer, kontoutdrag på mina tvåa konto och detaljerade förklaringar.
Trots att alla dokument skickades in, fortsatte banken att ställa fler frågor, inklusive frågor om helt normala transaktioner som tågbiljetter som senare återbetalades efter avbokning.
Detta skapade en känsla av brist på förtroende och gjorde banktjänsten mycket svår att använda.
Jag förstår att banker måste följa regler, men processen kändes oproportionerligt komplicerad för en vanlig kund med legitim inkomst och normala transaktioner.
På grund av denna upplevelse har vi beslutat att byta banken.
Då rekommenderade vi inte på denna dåliga banken.
Banken svarade artigt men gav ingen konkret förklaring till den omfattande granskningen av helt normala transaktioner.

Antwort von ICA Banken
Marknadens sämsta sparränta. Har inga sparkonton och erbjuder inga fasträntekonton. Krångligt om man vill göra överföring till annan bank.
Layouten på hemsidan är annars bra.

Antwort von ICA Banken
Tack för en fin bemötande och kunniga personal

Antwort von ICA Banken
Snabb service och bra villkor! Nöjd nykund!

Snabb och enkel hantering

Antwort von ICA Banken
Dyr mat och dåliga tjänster som kostar mycket.

Antwort von ICA Banken
Trevligt bemötande & snabb hjälp.

Antwort von ICA Banken
Snabb behandling av ärendet och snabb utbetalning.

Antwort von ICA Banken
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.