Det är enkelt att ha att göra med ICA-banken. Alla handläggare är jättetrevliga, kunniga, hjälpsamma och tillmötesgående. Ångrar inte mitt byte till ICA-banken!
Unternehmen hat geantwortet
Förbannande kundservice. De blockerar kontot utan att ens meddela sin trovärdiga kund via mejl/sms eller telefon! De skriver ett meddelande i deras app och blockerar lönekontot helt och hållet in... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Om ni tar lån från Ica banken med tanken att ni kommer vilja extra amortera så hitta en annan bank. En vecka nu väntar jag på att få svar på min önskan att extra amortera. Dom prioriterar inte kunder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ica Banken har alltid funnits för mig. Tryggt, snabbt, enkelt, lättillgängligt. De bara finns och löser mina problem! Stort och smått. Önskar att jag sparat mer och använt mig mer av Ica Banken alla d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Välkommen till ICA Banken. Här kan du ansöka om kort och konto, lån och krediter, hitta information om fonder och sparande samt försäkringar.
Lagercrantz plats 3, 504 31, Borås, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Bra lån bra bemötande 17/2. 2026

Fungerade alldeles utmärkt

Swish problem.
Brukar swisha till mina 3 vuxna barn ett större belopp till födelsedagar.
Det har gått bra i många år tills nu.
Plötsligt behövdes ett gåvobrev på 120.000...När jag skrivit o Skickat det fick jag veta att även min dotter måste underteckna det att hon tar emot gåvan...Så idiotiskt!!! Min dotter bor i en annan stad o det skall undertecknas på ett papper o skickas per post..
Det skulle dessutom vara en överraskning.
Irriterande också att olika handläggare gör olika bedömningarna: Har kunnat tidigare skicka utan något gåvobrev o sist ett gåvobrev undertecknat av mig..
Börjat fundera på att byta bank...
Mvh
Janusz p

Antwort von ICA Banken
Katastrofalt dålig och otrevlig kundservice, och i flera fall omöjligt att få hjälp med ärenden trots tidskrävande brevexcercis med papperspost och gammalmodiga bankdosor. Vi har lämnat denna bank och rekommenderar andra att göra detsamma om de vill ha en smidig och serviceinriktad bank.

Antwort von ICA Banken
Bra och snabb hjälp och återkoppling

Antwort von ICA Banken
Får alltid ett bra bemötande och den hjälp och vägledning jag behöver.

Antwort von ICA Banken
Har varit kund alldeles för kort tid för att lämna några recensioner. Men I det stora hela och det lilla jag har haft kontakt så har det varit smidigt och bra bemötande

Antwort von ICA Banken
ICA Banken has been very reliable and supportive.
Customer service is very competent and they have always helped me whether I was in Sweden or traveling abroad.
Thanks a lot for the great service!

Antwort von ICA Banken
Proffsigt bemötande och en bank som ger mig bra avtal och Icabanken får ett bra avtal.
Win-Win
Tack

Antwort von ICA Banken
Kundsupport som är otroligt ovillig att hjälpa till, kan knappt språket och förstår inte hur ett köp och försäljning av en bostad går till med handpenning, brygglån osv. Var tvungen att byta bank efter 2 år med dessa, bra strul med människorna där och otroligt dålig hjälp och support vid försäljning och köp av ny bostad. Dåliga villkor.
Appen funkar bra.

Antwort von ICA Banken
Smidigt och snabbt. Bra mötande.

Antwort von ICA Banken
Tack att icabanken har jag ett lån, jag rekommendera jätte mycket Icabanken.
Jag är nöjd och lycklig med mitt lån som jag fick från Icabanken.
Ja, jag rekommendera den här banken!
Mvh Nelson B

Antwort von ICA Banken
Ofta fel hos kundservice när man ringer eftersom bank-id inte fungerar och därmed kommer man inte fram.
Känns inte som en bank utan mer som en ursäkt för en sådan.

Antwort von ICA Banken
Gick snabbt få lägst ränta och bra villkor.
Det jag ville i låneväg uppfyllde ICA-banken helt. Rekommenderas starkt!

Mycket enkelt och smidigt

Antwort von ICA Banken
Fick mycket bra feedback när jag fick problem med överföring mellan konton.
Kom fram snabbt och fick problemet löst omgående.

Antwort von ICA Banken
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.