S'entrega llibres en una data concreta no lectiu, i va coincidir que havia de retornar els llibres algú que no tenia relació i es va entregar un llibre que no corresponia. El qui ho recollia de Iddi... Mehr ansehen
Vreselijk bedrijf. Mijn zoon had een vmbo boek ontvangen voor een vak ipv een vwo boek en wilde dit omwisselen. Dit kon alleen tegen betaling van €70! Terwijl zijzelf het verkeerde boek hebben opg... Mehr ansehen
Mi experiencia ha sido un DESASTRE. He tenido de pagar 25,00 aprox. por unos libros que dicen que no entregué. La primera respuesta me dicen que no los entregué. Tuvimos varios mails cruzados y... Mehr ansehen
De klantenservice is echt absurd ruk. Een boek stond vorig jaar op mijn inleverlijst en dit jaar weer, dan word inleveren moeilijk. Zodra je dit aangeeft bij de hun lijkt het alsof ze je claim niet ee... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dit is het officiële kanaal van Iddink. Tweet gerust je vraag of opmerking. We reageren van ma t/m vrij tussen 8:00 en 17:00. Persoonlijke informatie? DM ons!
Niederlande
- iddink.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Waardeloos
Waardeloos, wat een bedrijf!
Na weken ter vergeefs duidelijkheid te krijgen over mijn bestelling, na deel niet geleverde boeken. Nu een nabestelling welke ondertussen ook al een tijd op zich laat wachten. Niemand kan me vertellen hoe het zit, zeer onduidelijk en lijken het niet te begrijpen.
Wat voor slecht bedrijf is dit?
Wat voor slecht bedrijf is dit?! ik was in het buitenland en kon via de web niks bestellen, dus toen hadden we telefonisch besteld, de man daar zei dat ik een mail zou krijgen binnen een paar dagen, zowel niet moest ik terug bellen. Raad eens wat?! IK HEB GEEN MAIL GEKREGEN! Dus ik heb terug gebeld en gung door het zelfde process, en dit keer zeiden ze dat ik weer een mail zou krijgen, raad een nou wat? NOG STEEDS GEEN MAIL!!
Slechte klantenservice welke ook slecht…
Slechte klantenservice welke ook slecht verstaanbaar zijn. Geen informatie over de levering van de boeken welke dus te laat gaan komen. Ongelooflijk dat deze partij schoolboeken moet leveren. Geen goed woord op dit moment te melden maar wel veel frustratie!
Iddink maakt het allemaal niks uit
heb boeken gekocht maar het duits boek is er niet heb probeerd erbij te bestellen extra maar dat gaat blijkbaar niet heb zitten bellen maar toen kreeg ik een buitenlandse vrouw aan de lijn die volgensmij het allemaal echt niks uitmaakt of je nou wel of niet het boek krijgt dit vind ik allemaal gewoon heel erg teleurstellend iedere keer als ik om hulp vraag sturen ze me terug naar de iddink/klantenservice website maar dan staat er misschien soort van kort uitgelegt wat je moet doen maar zodra je iets wilt bestellen moet je eerst weer inloggen dus in kort echt teleurstellend maar je moet ieder jaar toch weer van hun kopen ik hoop dat mijn kind zijn school een ander bedrijf vind om boeken van te bestellen want dit vind ik allemaal echt niet kunnen.
Met Boze groet Koen.
Servicio MUY NEFASTO
No comprar aqui, llevo mas de un mes esperando los libros, me dicen que están entregados y no están entregados, atención al cliente no te hacen caso nunca y siempre te dicen que lo están gestionando... Un servicio nefasto y unos ladrones!!! Solo basta con leer todos los comentarios... No hay ni uno bueno.
Kansloos bedrijf
Kansloos bedrijf. 5 x met onkundig en slecht te verstane medewerkers aan de lijn gezeten.Niemand met een oplossing Email voor contact is er alleen voor scholen.Vorig jaar dezelfde drama's met bestellen.
Uiteindelijk zekf maar een nieuw account aangemaakt en toen is de bestelling gelukt.
Daarmee zijn de boeken natuurlijk nog niet op tijd en compleet binnen.
Gelukkig examenjaar,dus hopelijk nooit meer Iddink.
Triest!
Geen energie meer over om in detail te treden, over alle ongemakken. Maar als men alle andere reviews leest: We sluiten ons hier 100% bij aan. Triest dat de kinderen zo in de steek worden gelaten :(
Geen geld terug na annulering bestelling
Op 8 juli 2025 heb ik een bestelling geannuleerd, Na talloze appjes via de klantenservice app nog steeds mijn geld niet terug. Telkens vraagt men om dezelfde informatie en maakt men een taak aan in het systeem. Maar het geld komt niet terug.
Spullen komen niet, zonder bericht
Materiaal blijkt niet op tijd leverbaar terwijl we daar geen bericht van hebben gekregen, je moet zelf maar in het portaal uitzoeken waar je spullen zijn. De leverdatum is onbekend maar school is wel al begonnen. Lekker dan.
Amateuristisch bedrijf met een monopoly :-(
Zo jammer dat dit bedrijf zo'n "monopoly" heeft en je niets anders kunt dan bij hun de schoolboeken voor je kind bestellen. Te laat boeken leveren, dan de verkeerde (die je netjes gelijk terugstuurt), dan weer weken wachten op de juiste, in het examenjaar van je zoon, om tenslotte aan het einde van het schooljaar een dikke vette rekening te krijgen omdat je de EEN JAAR EERDER teruggestuurde boeken nog zou hebben. UPS bevestigt dat de boeken in sept 2024 netjes bij Iddink afgeleverd zijn, maar dan alsnog het verzoek krijgen te betalen. Een waardeloos, amateuristisch bedrijf :-(
De scholen zijn duidelijk hun klant
De scholen zijn duidelijk hun klant, niet de ouders die betalen, die kunnen de pot op qua service. Bah... scholen zoek AUB ern andere levernacier!
Pongo 1 estrella porqué no existen 0 estrellas
Pongo 1 estrella porqué no las puedo poner negativas. El servicio post-venta y de reclamaciones es nefasto. Te toman el pelo de la forma que quieren. Es muy feo jugar con el dinero de los usuarios. Llevo más de 1 mes reclamando un saldo a mi favor y todo son palabras muy bonitas cuando haces el seguimiento y las consultas, pero nunca se ejecuta el orden de transferencia que lo acredite. Es vergonzoso que, con lo poco que cuesta hacer un movimiento bancario, tenga que estar detrás de ellos como si les estuviera pidiendo un favor. Sólo espero que nunca tengáis que esperar una devolución económica por parte de Iddink, porqué moriréis esperando.
Netjes opgelost!
Ik lees veel klachten, ook hier een factuur voor wel ingeleverde boeken, maar dat is wel netjes opgelost en redelijk snel, dus ondanks dit toch heel tevreden
Factuur dat ik geld terugkrijg moet ik…
Factuur dat ik geld terugkrijg moet ik inloggen en mn rekeningnummer geven inloggegevens kwijt dus bellen krijg ik een buitenlandse vrouw aan de lijn die ik niet versta en onduidelijk praat ik vraag luid en duidelijk wat zegt u mompelt ze iets van meneer u schreeuwd ik verbreek de verbinding ik weer bellen weer dezelfde vrouw niet te verstaan en hangt zo weer op wat een stelletje knuppels daar zeg ik zou dr nooit zaken mee doen dit noemt men klantenservice ze kan niet eens fatsoenlijk Nederlands is niet te verstaan zo zacht praat ze en de klant helpen heeft ze nog nooit van gehoord. Zelf de problemen opgelost niet door hulp van iddink ppffff nu maar hopen dat ik m'n geld terugkrijg van dat ... bedrijf
Alles wat mis kan gaan gaat mis
Alles wat mis kan gaan gaat mis. En dan te weten dat je maar 1x per jaar met deze partij te maken krijgt. Het bestellen van boeken is een drama. Hoe moeilijk kan het zijn. Het is al zo de afgelopen 3x. Niks verandert.
Slechte ervaring
Boek nooit geleverd aan mijn kind, terwijl dit direct bij school is gemeld. Nooit reactie gekregen, maar wél een factuur met administratiekosten. Telefonisch onbereikbaar – lange wachttijd en niemand neemt op. Slechte service en geen oplossing.
Boeken op tijd ingeleverd, tóch een factuur
Boeken op de voorgeschreven tijd ingeleverd op school. Krijg ik later een mail dat de boeken niet ingeleverd zijn en een factuur inclusief extra administratiekosten. Contact is bijna onmogelijk (email/Whatsapp generieke of geautomatiseerde antwoorden), telefonisch te lange wachttijd. Na éindelijk contact met een medewerker via Whatsapp, geeft ze aan dat ik bezwaar moet maken tegen de factuur. Omgekeerde wereld; ik moet in actie komen omdat Iddink hun workflow/administratie niet op orde heeft. Waardeloos!
nooit hier huren ga naar van Dijk
ik heb volgens afspraak boeken teruggestuurd die ik gekocht had en mijn dochter niet ging gebruiken omdat ze de vakken niet ging volgen. de boeken zijn noooit terug betaald en ik heb een JAAR LANG gebeld, gemaild en geappt. JE KOMT ER NIET DOOR EN JE WORDT NOOIT TERUG GEMAILD! Schandalig. WACHT AL 11 MAANDEN op mijn geld KAN NERGENS TERECHT. NOOIT JE BOEKEN HIER KOPEN/HUREN als je ze inleverd krijg je een brief dat ze niet ontvangen zijn. dat gebeurde met de boeken die mijn dochter wel nog had gebruikt. SCHANDALIG. ik snap echt niet dat er mensen voor deze organisatie willen werken. Ik voel me bedonderd als ik een jaar lang moet horen we bellen u terug. we lossen het op. Er gebeurd niks, nog steeds mijn geld niet terug en dan wel weer een brief sturen dat de andere ingeleverde boeken helaas niet compleet ontvangen zijn. IK heb ze gestuurd en dan sta je weer met je rug tegen de muur.
boeken ingeleverd, toch boete!?
Zoon heeft boeken in juli op school ingeleverd bij een medewerker van Iddink. Nu beweert Iddink dat er drie boeken niet zijn ingeleverd en stuurt een factuur. Dat is natuurlijk van den zotte. Die gaan we niet betalen. Ze zijn zelf de boeken kwijt geraakt.
Slecht bereikbaar.
Slecht bereikbaar.
Niet te verstaan.
Traag van begrip/ praten. Geen begrip account werk voor geen meter . Andere jaren telefonisch kunnen bestellen nu leerjaar 4 examen en nu moeten wij over alles moeilijk doen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.