Toppenbra upplägg för att handla bra begagnat bekvämt. Fint att kunna sortera och filtrera på olika kategorier, storlek och skick. Oftast mycket snabb och smidig leverans.
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Inimini hittar du second hand barnkläder i storlekarna 44-140. Att handla second hand ska vara både enkelt och inspirerande, därför kan du hos oss välja att handla utifrån både storlek och stil. Hos oss hittar du även skor, ytterkläder och olika typer av accessoarer!
Sallerupsvägen 140c, 21228, Malmö, Schweden
- 0735141373
- hej@minikit.se
- inimini.se
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Toppen för att handla bra begagnat bekvämt
Jättefina barnkläder till ett bra pris.
Jättefina barnkläder till ett bra pris.
Snabb leverans.
Man är alltid så nöjd och glad när man får sitt paket från inimini.
Alltid jättefina kläder och skor
Alltid jättefina kläder och skor. Deras beskrivningar stämmer alltid. Ser ut som nytt oftast fast att det är secondhand. För en helt annan peng än om man skulle handlat nyproducerat. Är jättenöjd verkligen. Deras kit är så fint komponerade. Fortsätter återkomma pga så nöjd.
Bästa secondhand butiken!
Användarvänlig hemsida, bra priser och kul utbud! Leveranstiden får också 10/10. 🙂❤️
Snabb leverans och bra kvalité
Väldigt bra kvalité på allt vi köpt, märks knappt att det är begagnat och använt. Alltid snabb leverans och fint paketerat. Har handlat här många gånger och kommer fortsätta göra det!
Alltid fina begagnade barnkläder till…
Alltid fina begagnade barnkläder till bra priser! Känns hållbart och bra att handla hos Inimini 🤗
Jag köper gärna hållbart
Inimini, bra hemsida, storlekar, val av kläder. Snabb leverans, kundvänliga och prisvänliga och pengar över i plånboken. Och valda kläder fina och omtyckta. Köpt till baby och äldre barnbarn.
Good prices and delivery
I have been buying from them for over two years now, always good experience
Lyxig second hand till bra pris
Jag tycker att allting alltid är i så bra skick, fina kläder till bra pris! Det känns som ett lyxigt sätt att handla medvetet, handplockat och fint förpackat! Jag är alltid nöjd med det jag handlar från inimini!
Är alltid så nöjd och så fina kläder
Är alltid så nöjd och så fina kläder. Oftast bättre när man får hem det.
Nöjd!
Har handlat - och även skickat in kläder - till Inimini flera gr och alltid varit så nöjd! Det kommer hem fint paketerat och ihopvikt, och det i princip nytt ut! Och detta för ett betydligt lägre pris än en vanlig butik givetvis. Så smidigt och bra sätt att kunna ge vidare sina barns använda kläder och byta ut dom mot nya när de växer!
Bara positivt
Roliga kläder på hemsidan. Gjorde beställning på tre plagg varav ett inte stämde överens med storlek på lappen. Men Inimini svarade otroligt snabbt på mitt mail, återbetalade pengarna och bad om ursäkt. Det är sånt som kan hända men jag är mycket tacksam att dom åtgärdade utan krusiduller. Tack! Kommer definitivt handla igen.
Bra kvalitet, stort utbud, bra kundservice
Väldigt bra utbud på second hand för barn! Lätt att hitta på sidan med många bra sorteringar och filter. Bra med märkning för olika skick på kläderna/skorna. Bra kundservice!
Bästa secondhand online!
Från dag ett har jag alltid gillat Inimini! Deras idé och hur de prissätter kläderna är verkligen bra! Oavsett vilken budget man har har kan man alltid hitta något som är vänligt för ens egna plånbok. Och klädernas skick är toppen också. Bästa återbruket!
Älskar att handla på Inimini
Älskar att handla på Inimini! Bra och tydlig hemsida med bra sökfunktion. Bra beskrivning av plaggens status och snabb leverans. Har handlat hos Inimini under flera års tid och har alltid varit nöjd!
Toppenföretag med begagnade barnkläder
Från dessa tjejer har jag skickat efter massor av begagnade kläder under de 4 år som vårt barnbarn har funnits.
Det är lätt att hitta på sidan och kläderna som har beställts kommer i ett fint paket, snabbt och alltid med ett TACK ifrån tjejerna!
Toppenbra om man vill köpa begagnat!
Fina second hand barnkläder
Fina second hand barnkläder. När jag letar efter kläder till barnen börjar jag alltid här. Inimini gör det lätt att köpa begagnade kläder!
Köper oftast kläder märkta med bästa kvalitet och det överensstämmer alltid med klädernas skick när jag får dem.
Dessutom snabb leverans!
Inimini är riktigt proffsiga och har…
Inimini är riktigt proffsiga och har ett bra utbud till bra priser! Jag vill tipsa alla med barn att testa dem!
Har köpt fina begagnade kläder till min…
Har köpt fina begagnade kläder till min dotter till bra pris ,gjort något bra för miljön
Snabb leverans, snygg hemsida, kvalitén på kläderna är som utlovat.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.