Insurello Bewertungen 4 083

TrustScore 4 von 5

4,2

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Insurello meddelar ETT år efter anmälningen av skadan att den inte godkänts som en olycksfallsskada på arbetet. Detta efter att de i april 2025 meddelat att skadan GODKÄNTS av Försäkringsbolaget och d... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är nöjd med insurellos hantering av mitt ärende. Snabb handläggningstid och snabb ersättning. Även efter ersättningen var utbetald valde insurello att ompröva ärendet, då dom ansåg att det fanns s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är mycket nöjd och tacksam för allt stöd och hjälp som ni har gett mig, jag visste inte att jag hade rätt att få ekonomiskt ersättning så ni har fixat åt mig! Ni är helt fantastiska!! Stor tack fö... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

No win, no fee

If you dont get paid, we don't get paid.

While we cannot guarantee that a specific case will end with compensation, we can guarantee our "no win, no fee" policy. If you don't get paid - we don't get paid. In other words, we will never charge for our service if we don't manage to get you compensation for your case.

Kontaktinformationen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

4083 Bewertungen

Snabbt och professionellt

14. April 2026

Hej Ulrika,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

När jag sökte hjälp av Insurello så var…

När jag sökte hjälp av Insurello så var jag så fruktansvärt trött på försäkringsbolaget att jag var på vippen att ge upp totalt. Sen gjorde jag en ansökan och då blev det så mycket frågor (tyckte jag) att jag var tvungen att stanna av och låta det gå en tid innan jag kunde fortsätta. Idag är jag glad att jag gick vidare med allt. Tack för hjälpen.

6. April 2026

Antwort von Insurello

Stort tack för ditt omdöme om oss. Det är underbart att höra att du tycker vår tjänst har fungerat bra 😃

Du är varmt välkommen tillbaka till oss om du behöver hjälp att driva ett försäkringsärende även i framtiden.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Don't waste your time in anyway what so…

Don't waste your time in anyway what so ever with this " So called service". None transparent and you give all your rights away not ever knowing what really happened!

With that said! Big warning!
If you would not trust a family member with the task! Why a Stranger hiding behind a Company Logo? And you never get to see a face or hear a voice!

Follow your instincts and Remain Human!

16. April 2026

Hello,

Thank you for your feedback. We understand that our fee may be perceived as a disadvantage by some, and we appreciate you sharing your thoughts with us.

Insurello is a service aimed at those who may not have the time, energy or knowledge to handle an insurance matter themselves. Our fee reflects the service and expertise we offer to maximize the opportunity for compensation – even in cases where it might otherwise be difficult to succeed on your own.

However, we want to emphasize that we are not for everyone. For those who feel safe handling the process themselves, contacting their insurance company directly may be an alternative. Our focus is on being a support and a helping hand for those who need it.

Do you have more questions or want to share additional views? We are here and happy to listen. You can always contact us via our customer service:

💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Thank you for your understanding and for taking the time to write to us.

Greetings, Insurello 💙

Mer än jag visste

Jag hade aldrig förstått själv att jag kunde få ut så mycket ersättning för min skada som Insurello hjälpt mig med!

17. April 2026

Hej Hanna,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

För att ni hjälpte mig att få rätt tack!

16. April 2026

Hej Cina,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Är väldigt nöjd med eran arbetet

Är väldigt nöjd med eran arbetet . Det togs lång tid men tillslut fick min ersättning , tack 🙏 för hjälpen mvh Oscar 🤗

15. April 2026

Hej Oscar,

Toppen bra hjälp

Toppen bra hjälp , och utan detta hade min dotter inte fått en krona , nu är hon glad och ska ta sitt körkort i år för slantarna.

15. April 2026

Hej Mia,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det tog lång tid att få ersättning

Det tog lång tid att få ersättning! Jag är nöjd med ert jobb men inte med ersättningen! Då min fingertoppskänsla aldrig kommer att kunna användas fullt ut då jag undviker att använda den då det gör ont. Fingertoppen är amputerad till viss del. Se läkarintyg.

31. März 2026

Hej Lise-Lott,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Smidigare att ta direkt genom försäkringsbolaget

Dem tar avgift för det man får ut. Så mer lönsamt att ta från ett försäkringsbolag, inte så svårt att söka därifrån. Krångligare med insurello

31. März 2026

Hej Linnea,

Tack för din feedback. Vi förstår att vårt arvode kan uppfattas som en nackdel av vissa, och vi uppskattar att du delar dina tankar med oss.

Insurello är en tjänst som riktar sig till dem som kanske inte har tid, ork eller kunskap att själva driva en försäkringsärende. Vårt arvode återspeglar den service och expertis vi erbjuder för att maximera möjligheten till ersättning – även i fall där det annars kan vara svårt att lyckas på egen hand.

Vi vill dock betona att vi inte är för alla. För de som känner sig trygga med att själva hantera processen kan det vara ett alternativ att kontakta sitt försäkringsbolag direkt. Vårt fokus ligger på att vara ett stöd och en hjälpande hand för de som behöver det.

Har du fler frågor eller vill dela ytterligare synpunkter? Vi finns här och lyssnar gärna. Du kan alltid kontakta oss via vår kundtjänst:

💬 https://kundservice.insurello.se/hc/sv

Tack för din förståelse och för att du tog dig tid att skriva till oss.

Allt var bra

Allt var bra

Insurello hjälpte mig få 19.000 kr

Jag vände mig till Insurello då jag upplevde att mitt försäkringsbolag inte betalade skälig ersättning för min fingerfraktur. Insurello hjälpte mig få ytterligare 19.000 kr. Hela processen var väldigt smidig. Har redan rekommenderat alla mina vänner, familj och kollegor att ta hjälp av Insurello vid eventuella olyckor.

27. März 2026

Hej Amanda,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En väldigt enkel och positiv process

Detta var en väldigt enkel process, inte besvärlig alls. Jag fick ersättning för min skada och utbetalningen kom riktigt snabbt, snyggt jobbat, tack så mycket!
Er arbetsgång är synnerligen tydlig och okrånglig- det gillas skarpt!

13. April 2026

Bra och gick fort med återkoppling

Bra och gick fort med återkoppling

Hej Meja,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag svettades och jag fick kompensation…

Jag svettades och jag fick kompensation genom dina ansträngningar.

Rekommenderar

Tillmötesgående, trevliga och hjälpsamma. Skulle absolut använda Insurello igen.

10. April 2026

Hej Ellinor,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Inget bra vid whiplash skada.

Inget bra vid whiplash skada.
Tror inte insurello godkänner den skadan vid påkörning bakifrån. Får härda ut med fortsatt yrsel, nacksmärta och huvudvärk.

9. April 2026

Hej Eva,

Tack för ditt omdöme. Vi uppskattar din feedback, den är viktig för oss.

Vad tråkigt att vi inte haft möjligheten att hjälpa dig till ersättning i ditt ärende! Vi agerar ombud i våra kunders ärenden och det är försäkringsbolagen som utför utredningen och tar beslut om eventuell utbetalning. Det innebär att eventuell ersättning baseras på ett flertal faktorer. Några faktorer som påverkar din rätt till ersättning är:

- Vilka försäkringar och försäkringsvillkor du har

- Hur, när och var skadan inträffade

- Dina unika omständigheter, till exempel sjukskrivning, typ av skada, den vård du har sökt, skadans påverkan på din vardag och din ålder vid skadetillfället.

Vi vill gärna se över djupare vad som skett i just ditt fall.

Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss via vår kundtjänst. Den hittar du här:
Alt, vi kontaktar dig via mejl?

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har redan berättat det

Jag har redan berättat det. Tack så mycket!

6. April 2026

Hej Peggy,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag blev nekad ersättning från AFA för…

Jag blev nekad ersättning från AFA för mitt lidande när jag brutit armen med motiveringen att jag inte varit sjukskriven. Jag jobbade hemifrån och behövde inte vara sjukskriven. Tack vare Insurello fick jag ut den ersättning jag borde ha fått från början

11. April 2026

Hej Thomas,

Snabbt och tydligt svar

Snabbt svar, lätt att fylla i uppgifter. Trots att jag fick avslag är jag nöjd - tydlig och logisk förklaring.

10. April 2026

Hej Helena,

Hälsningar, Insurello 💙

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr