Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været i kontakt med jer siden januar, for at få mine penge udbetalt. I er nu stoppet med at svare mig! Jeg skrev sidst for at høre efter en opdatering d.6 marts, det er nu d.21 marts uden et o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har oplevet mange mange gang. Efter jeg oprettede konto jeg vundet meget fint ligesom andre ny steder. Så bagefter saldoen stiger ca 500x så bagefter ligesom sket noget og ramme ingen bonus spil... Mehr ansehen

1. Online-Casino oder -Buchmacher

Vom Unternehmen geschrieben

JackpotBet er en dansk operatør med et øjeblikkeligt udbud af onlinekasino & væddemål på sport. Hos JackpotBet er ambitionerne store. Vi vil medvirke til at styrke dansk sport og kultur. Vores mission er at, udvikle og løfte sport i Danmark ved at bidrage til bedre og sjovere oplevelser igennem dansk sport. Vi ønsker desuden, at give dig fuld kontrol over din spiloplevelse og hindre dig i at spille for mere, end du er villig til at miste. Det er afgørende, at alle brugere får en tryg og sikker oplevelse, når hos JackpotBet.

3,0

1 Stern

Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Scam side

Til jer der spiller live tennis, hold jer væk.
Du kan ønske at placere en Bet på f eks 10000 kr. - du få 9/10 automatisk svar på 3600 f eks er godkendt nu og resten er sendt til godkendelse. Du kan nogle gange vente 4-5 point på en afgørelse. Og går det din vej, dvs falder Oddset i mellemtiden, så bliver det aldrig godkendt og tværtimod hvis det går dårligt for din ønskede Bet, bliver den godkendt, dog følger aktuel odds for det ikke med, så du spiller på f eks odds 2, som nu er 3,40 når den godkendes. Så hvis du har for mange penge og vil donere til jackpotbet, værsågod.

28. Juli 2025

Kære Ibo Ali,

Din frustration er selvfølgelig til at forstå, men alle bet, som sendes til godkendelse behandles manuelt af vores trader-team. Det vil sige, at en person sidder i den anden ende og først skal modtage din anmodning, derfor analysere markedet/spillet og derefter sende beslutningen retur - i den periode er det selvklart, at der vil blive spillet nogle point i den/de pågældende kampe. Det er umuligt, at skulle nå at tage en beslutning inden næste point spilles - og det er jo trods alt valgfrit om man vil sende en anmodning.
Problemet opstår desuden kun ved live og i så dynamiske sportsgrene som tennis.

Vi håber du ellers er tilfreds med din mere generelle oplevelse på Jackpotbet.dk

Charlotte og resten af Jackpotbet-teamet

God Service

Support yder god service og svarer hurtigt, og god casino, med en bred vifte af sjov

17. Juni 2025

Kære Lucas

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

SUPER JACKPOTBET

Fantastisk live chat og masser af overraskelser 😉Store bonusser til nye spillere.

29. Mai 2025

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, som svarede med det samme og var en kæmpe hjælp. Generelt det bedste casino jeg har været bruger af.

25. Mai 2025

Kære Mikkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kontaktede kundesupport grundet en…

Jeg kontaktede kundesupport grundet en kampagne jeg ikke vidste var udløbet, og blev mødt med fantastisk kundeservice, som var flinke nok at give mig tilbuddet alligevel. Top casino.

24. Mai 2025

Kære Jens

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jackpotbet er en god spille side

Jackpotbet er en god spille side. Mange varierede spillemaskiner. Effektiv support, samt nemme ind & udbetalinger. Alt ialt en god oplevelse

19. Mai 2025

Kære Michael

Louise - og resten af Jackpotbet-teamet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jeg har netop tilmeldt mig dette firma.

jeg har netop tilmeldt mig dette firma.

kort tid efter sender firmaet en mail, med tilbud om at modt. en indbetalingsbonus mellem 100 - 25o kr. med gennemspilskrav x 6.

dette accepterer jeg, og indsætter kr. 200 og acc. bonus. i den modtagne mail, står betingelser og vilkår, og herefter er der en knap hvor der står spil på.
ingen yderligere betingelser er anført. jeg spiller for knap 800 kr., efter at have vunder et par gange for de første 4oo kr. går herefter ind og tjekker, hvor langt jeg er nået i gennemspilskraveet, som fra start i mit tilfælde lød p¨å kr. 2400. min fremgang udviser, at jeg har opnået 2 procent af gennemspilskr. på trods af at jeg har spillet for kr. 800 svarende til 33 procent, hvorefter jeg kontakter firmaet som nu gør opmærksom på at der er yderligere krav om min odds på 1.8o. hvilket ved gud ikke fremgår af deres før omtalte regler og vilkår. pas alvorligt på dette firmas såkaldte ttilbud.

18. Mai 2025

Hej Helen,

Du kan altid finde vilkår for kampagner i vores regler & vilkår. I dette specifikke tilfælde fremgår gennemspilskrav af pkt. T5 & U2.

Med venlig hilsen,

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde benyttet gammel affiliate side, og håbede på freespin.. men det var udløbet.. kundeservice var dog yderst generøs og tildelte dem alligevel.. dett gør jeg ser meget frem til at benytte denne side./ loyalt og troværdig

14. Mai 2025

Kære Jesper

Jeg fik mine freespins

Jeg fik mine freespins, selvom deres tilbud var udløbet pga en misforståelse.
Det kalder jeg god service

9. Mai 2025

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik kampagne tilbud selv om kampagnen…

Fik kampagne tilbud selv om kampagnen var udløbet. Da den ved en fejl stadig blev reklameret for super service er alt jeg kan sige til dette

9. Mai 2025

Kære Frederik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg en udløbet kampagne på nettet hvor…

Jeg en udløbet kampagne på nettet hvor der blev lovet spins ved oprettelse. Modtog intet da jeg oprettede konto så jeg skrev til deres support team. Efter en kort korrespondance med et dansk support team tildelte de mig alligevel de 50 freespins selvom kampagnen var udløbet. 10/10 service

8. Mai 2025

Kære Mads

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget beæret over, at du har oplevet 10/10 service.
Vi håber du bliver rigtig glad for vores side!

Charlotte og resten af Jackpotbet-teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God servic! selvom kampagnen var udløbet fik jeg tildelt freespins

8. Mai 2025

Kære Karl

God service!

29. April 2025

Kære Alex

Charlotte - og resten af Jackpotbet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jackpotbet har en fantastisk kundeservice

Jackpotbet har en fantastisk kundeservice der er forestålige og hjælpsomme, hvis der er noget som helst

22. April 2025

Kære Albert

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse og en god service…

Rigtig god oplevelse og en god service med en som jeg skrev med over e mail

17. April 2025

Kære Mahmoud

Fantastisk service

Fantastisk service, kan varmt anbefales!

14. April 2025

Kære Frederik

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig verificering af konto og hurtig…

Hurtig verificering af konto og hurtig udbetaling, det fungerede fejlfrit.
Eneste ulempe ved siden er, at den af en eller anden årsag ofte logger en ud af siden, men ellers fungerer den upåklageligt.

3. April 2025

Kære Mads

Tusind tak for den fine anmeldelse du har lavet! Rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside :-) Dit input tager vi til efterretning og kigger ind i det, men der er regler for, at kunder jævnligt skal logges af ved inaktivitet.

Louise & resten af Jackpotbet-teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr