Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har været i kontakt med jer siden januar, for at få mine penge udbetalt. I er nu stoppet med at svare mig! Jeg skrev sidst for at høre efter en opdatering d.6 marts, det er nu d.21 marts uden et o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg en udløbet kampagne på nettet hvor der blev lovet spins ved oprettelse. Modtog intet da jeg oprettede konto så jeg skrev til deres support team. Efter en kort korrespondance med et dansk support t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har oplevet mange mange gang. Efter jeg oprettede konto jeg vundet meget fint ligesom andre ny steder. Så bagefter saldoen stiger ca 500x så bagefter ligesom sket noget og ramme ingen bonus spil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service. Havde benyttet gammel affiliate side, og håbede på freespin.. men det var udløbet.. kundeservice var dog yderst generøs og tildelte dem alligevel.. dett gør jeg ser meget frem til... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Casino oder -Buchmacher

Vom Unternehmen geschrieben

JackpotBet er en dansk operatør med et øjeblikkeligt udbud af onlinekasino & væddemål på sport. Hos JackpotBet er ambitionerne store. Vi vil medvirke til at styrke dansk sport og kultur. Vores mission er at, udvikle og løfte sport i Danmark ved at bidrage til bedre og sjovere oplevelser igennem dansk sport. Vi ønsker desuden, at give dig fuld kontrol over din spiloplevelse og hindre dig i at spille for mere, end du er villig til at miste. Det er afgørende, at alle brugere får en tryg og sikker oplevelse, når hos JackpotBet.

Kontaktinformationen

Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Enestående oplevelse med kundeservice

Enestående oplevelse med kundeservice. Hurtigt svar, god hjælp, rar tone.

Klart min favorit hjemmeside til spil og hygge!

3. April 2025

Kære Marcel

Tusind tak for den fine anmeldelse du har lavet! Rigtig god fornøjelse med vores hjemmeside :-)

De bedste hilsner,
Louise & resten af Jackpotbet-teamet

Super flinke og god kundeservice

Super flinke og god kundeservice

15. März 2025

Kære Karina,

Louise & Jackpotbet-teamet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De søde til at give spins

De søde til at give penge for at man skriver en god anmeldelse. Problemet er bare at de lovede spins:(

Firmaet tror at man kan købe sig til gode anmeldelser.

14. März 2025

Hej Viktor

Sikke en unfair anmeldelse. Du skriver og brokker dig over en kampagne med free spins, som du ikke har modtaget, fordi den er udløbet for mere end en måned siden. Som god service og for at imødekomme en frustreret kunde tildeler vi dig spins alligevel.
Du bruger dem alle sammen - vinder uheldigvis ikke noget - hvorefter du giver os 2 stjerner?

Du har fået hvad du blevet lovet og mere end du havde ret til. Og så giver du en dårlig anmeldelse, fordi du tilfældigvis ikke vinder? Så meget kan vi trods alt ikke garantere.

Team Jackpotbet

Super god service!

Super god service, og hurtig til at svare! De hjalp mig selvom de ikke var var nødsaget til det - så top kundeservice :)

11. März 2025

Kære Adam,

Jackpotbet-teamet

Hurtig og god afhjælpning

Hurtig og god afhjælpning! Svar indenfor 24 timer.

6. März 2025

Kære Andreas,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De er meget medgørlige og stabile

De er meget medgørlige og stabile. De er også gavmilde.

5. März 2025

Kære Tobias,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og god kundeservice

Super hurtig og god kundeservice. Fik svar tilbage samme dag som jeg skrev, og fik den nødvendige hjælp :-)

24. Februar 2025

Kære Frederik,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kundeservice svare hurtigt og er altid…

Kundeservice svare hurtigt og er altid imødekommende

18. Februar 2025

Kære Nida,

Fed platform og god service

Fed platform og god service
Det kan man ikke klage over

13. Februar 2025

Kære Aydin,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suveræn kundeservice og svare hurtigt…

Suveræn kundeservice og svare hurtigt :) syntes det er et af de bedre steder der bestemt er et besøg værd

12. Februar 2025

Kære Karina,

Tusind tak for din søde anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kundeservice der svare indenfor en…

God kundeservice der svare indenfor en rimelig tid og gider at tage en seriøst. top stabilt💪🏼

Det kunne andre lære noget af😉

12. Februar 2025

Kære Mathias,

Tusind tak for din søde anmeldelse og generelt meget behagelige samtale!

Jeg har vundet 5000 kr.

Jeg har vundet 5000 kr., på deres site, men blev scammet for pengene. Har skrevet 7-8 mails med dem nu og de har sendt det videre til udbyderen, men nu er der snart gået 3 uger og har stadig intet hørt omkring mine penge.

31. Jänner 2025

Kære Anders,

Som oplyst på mail, så var vi netop afhængige af at afvente svar fra udbyderen før vi kunne kommentere. I denne slags situationer har vi en log, som kan redegøre for udfaldet og den er vi naturligvis nødt til at benytte.

Din anmeldelse er ikke helt retfærdig. Som jeg har oplyst dig i mailen med svar fra udbyder, så havde du ikke nogen indsats i den pågældende runde, hvorfor du aldrig har haft en vindende bet. Derudover havde en eventuel gevinst - såfremt du havde haft et gyldigt bet - beløbet sig sig til kr. 500 (minus din indsats). Så det er også lige rigeligt, at multiplicere med 10.

Om det bunder i en misforståelse eller om det er for at gøre dit budskab kraftigere kan jeg ikke vide, men kr. 5.000 har i hvert fald aldrig nogensinde været en del af ligningen. Vi minder om, at du til alle tider kan følge alle transaktioner via din konto på vores hjemmeside og vil således også kunne se, at du ikke har gjort en indsats i den pågældende runde.

Fortsat god dag, til trods.

Med venlig hilsen
Charlotte - og hele Jackpotbet-teamet.

Super god kundeservice

Super god kundeservice! Havde problemer med en kampagne, som de løste lynhurtigt for mig. God oplevelse :-)

Kære Emilie,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse hos Jackpotbet!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god kundeservice

Kære Mai,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god oplevelse med en meget…

Rigtig god oplevelse med en meget behjælpelig kundeservice!

Kære Oliver,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

utrolig god kunde service kan helt…

utrolig god kunde service kan helt klart anbefales og spille derinde

9. Februar 2025

Kære Mauritsson,

kundeservicen er on point

kundeservicen er on point, eg har ikke noget jeg kan sætte en finger på, jeg blev hjulpet efter jeg blev snydt

9. Februar 2025

Kære Filip,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega godt casino og kunder servicen er…

Mega godt casino og kunder servicen er helt i top

8. Februar 2025

Kære Frederik,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har en god oplevelse hos Jackpotbet!

God kundeservice

Rigtig god kundeservice 😄

8. Februar 2025

Kære Mikkel,

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr