Jagger Bewertungen 421

TrustScore 2.5 von 5

2,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min kone og jeg har været trofaste (og glade) Jagger-kunder lige siden de åbnede på Istedgade, men det er jeg bange for slutter nu. Vi bor kun ca. 5 minutter væk til fods, så vi henter altid... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prisen er generelt for høj og forhold til konkurrenterne. Leveringstiden passer ikke dvs man kan se at der er 0 min til at leveringen er klar men nu har vi så ventet +12 min ekstra oven i de lovede 2... Mehr ansehen

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

JAGGER IS A MODERN YET INFORMAL BURGER JOINT CHAIN SERVING WELL CRAFTED AND TASTY “MADE FROM SCRATCH” BURGERS, HOT DOGS, FRIED CHICKEN, FRIES, SHAKES, FROZEN DAQUIRIS AND OTHER NICE THINGS. OUR FOCUS IS ON PACESETTING HIGH QUALITY FAST FOOD WITH GREAT TASTE, BETTER INGREDIENTS AND A CRAFTY NO—NON—SENSE ATTITUDE.

2,3

1 Stern

Hat 84 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tør og overstegt burger, langt fra tidligere høje kvalitet

Vi bor kun ca. 5 minutter væk til fods, så vi henter altid maden selv. De sidste 2-3 gange vi har fået burgere derfra har de været på skift enten næsten kolde, tørre eller med fejl i bestillingen.
Her til aften fik vi en burger hver og begge var tørre og både bøffen og bacon var stegt til døde. Særligt bøffen var dog tør og trist. Det var meget langt fra de lækre saftige "medium" bøffer med rødme i midten som vi husker fra tidligere. Det er trist at kvaliteten er dalet sådan, men der er simpelthen for mange gode lokale burgersteder (Tommi's, Gasoline) til at man gider en kedelig/tør/kold burger. Jeg kommer til at savne den fabelagtige bearnaise dip, men sådan må det være. 🤷🏼‍♂️

Og en helt anden ting, det er enormt trist, at man hverken kan få jeres gode salat eller en ordentlig cola hos Jagger længere.

Tak for mange gode burgere Jagger, jeg er ked af at vore veje må skilles her.

17. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prisen er for høj og leveringstid for lang

Prisen er generelt for høj og forhold til konkurrenterne.
Leveringstiden passer ikke dvs man kan se at der er 0 min til at leveringen er klar men nu har vi så ventet +12 min ekstra oven i de lovede 25 min på at få vores bestilte vare udleveret... Det er simpelthen ikke godt nok for en burger restaurant.

17. April 2026

Kyllingburger smagte af fisk

Jeg fik en frossen, friteret fried kylling-burger, der smagte af fisk og var decideret ulækker, hertil slatne, kedelige fries. Jeg kommer aldrig til at købe mad fra Jagger igen. Det var supergodt i opstarten, men nu er bunden nået.

14. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyrt og dårligt - undgå dette sted !

Vi var på Jagger på Rådhuspladsen i går og det har vi klart fortrudt.

Priserne ligger i den klart høje ende, men dette matcher på ingen måde oplevelsen.

Ekstrem - som ekstrem lang ventetid fra bestilling til maden var klar.

Vi fik to forskellige bruger combos og begge burgere var dræbt - helt grå i kødet og smagte på ingen måse som frisk oksekød. Vi var enige om at det var de dårligste burgere vi havde smagt i vores karriere - og det er ikke få…

Pommes var almindelige fryse-pommes - ikke fra den øverste hylde, men var som forventet på en af de store kæder, men ikke det man kunne forvente på Jagger.

Skæve sodavand giver ikke mening - men det er nok smag og behag. Eneste lyspunkt var den hjemmelavede ketchup var rigtig fin.

Summa summarum - hold jer væk fra Jagger - smut ind til BurgerKing i stedet - her betaler man ikke overpris - får bedre kvalitet og en hurtig levering af maden.

11. April 2026

Jagger i Valby.

Jagger i Valby.
Der stod 2 unge piger bag disken og snakkede/grinede højlydt - vildt uprofessionelt, når der sidder flere gæster og spiser.

9. April 2026

God mad og god service

God mad og god service. Der var glemt en lille del af vores ordrer, men både kundeservice og chefen selv tog det meget alvorligt og ville gerne finde en løsning. Kæmpe thumbs up for venligheden. Maden og shakes var rigtig gode! - Jagger Nordhavn

5. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kokken havde sort armbåndur på venstre…

Kokken havde dog sort armbåndur på venstre arm og ingen handsker på? Ikke særligt hygiejnisk.

Min pointe er, at det er meget uhygiejnisk at have et armbåndsur på, når man tilbereder mad?

Hos Jagger Vanløse har kok sorte handsker på.

Idag hos Jagger Rødovre Centrum har kok armbåndsur og ingen handsker på.

Inden for professionel madlavning og køkkenhygiejne er hovedreglen, at man ikke bærer armbåndsur, ringe eller andre smykker på hænder og underarme.

Her er de vigtigste grunde og retningslinjer:
Bakteriespreder: Armbåndsure (og især remmen) er opsamlingssteder for mikroorganismer og bakterier, som er svære at fjerne ved almindelig håndvask.

Umuliggør korrekt håndhygiejne: Det er umuligt at udføre korrekt håndvask og desinfektion, når der sidder et ur eller smykker på håndleddet.

Fødevaresikkerhed: Ure kan beskadige fødevarer, og løse dele kan falde af.

Personlig hygiejne: Det er et generelt krav i fødevarevirksomheder at fjerne hånd- og underarmssmykker for at sikre høj hygiejne.

Det skete her: Bestilling godkendt. Afhent kl. 11:52, 24. March
Din bestilling er godkendt af Jagger Rødovre Centrum, og er klar til afhentning kl. 11:52, 24. March.

24. März 2026

Hej Anders,

Mange tak for din anmeldelse, og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Du har helt ret i, at man ikke bør bære armbåndsur eller smykker under tilberedning af mad. Det er også en del af vores interne retningslinjer, hvor vi har klare og stramme procedurer for både personlig hygiejne og korrekt beklædning i køkkenet - herunder at der ikke må bæres smykker, ure eller lignende på hænder og håndled.

Vi tager fødevaresikkerhed og hygiejne meget seriøst. Alle medarbejdere gennemgår oplæring i vores standarder, og vi følger løbende op for at sikre, at de bliver overholdt i praksis. Derfor er det selvfølgelig ikke acceptabelt, hvis der er sket en afvigelse, som du beskriver.

Vi tager det konkret op med de restauranter, du nævner, men også bredt på tværs af alle vores restauranter, da det er et område, der skal være fuldstændig styr på alle steder.

I forhold til brug af handsker forstår vi godt, at det kan virke mere hygiejnisk udefra. Vi bruger handsker i situationer, hvor det er særligt relevant - fx ved håndtering af fersk kød. Derudover har vi bevidst ikke krav om handsker i alle arbejdsgange, da korrekt og hyppig håndvask giver mindst lige så høj hygiejnestandard. Det afgørende er korrekt håndhygiejne, og det er noget, vi har stort fokus på i vores daglige drift.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det giver os mulighed for at reagere og sikre, at vores standarder bliver fulgt i praksis.

Ligegyldigt

Vi bestilte en veggie burger og to gange pommes, en nodo og en homøopatisk cola.
Selve plantebøffen var god, men burgeren var ligegyldig og pomfritterne var tørre.

25. März 2026

Hej Daniella

Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at jeres oplevelse ikke levede op til forventningerne. Vi er glade for, at plantebøffen faldt i smag, men beklager, at resten af burgeren og pomfritterne ikke var på samme niveau. Det er bestemt ikke den kvalitet, vi ønsker at levere.

Vi tager din feedback med videre, så vi kan forbedre både helhedsoplevelsen og tilbehøret. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Vi håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig været så syg som efter jeg…

Aldrig været så syg som efter jeg spiste en menu fra Jagger på Rådshuspladsen i søndags.

Her 3 dage senere er jeg stadig ikke istand til at holde vand eller drikke nede

15. März 2026

Hej Lasse,

Tusind tak fordi du tager dig tid til at skrive til os – og først og fremmest er vi virkelig, virkelig kede af at høre, hvor dårlig du er blevet efter dit besøg hos Jagger.

Det er en alvorlig situation, og noget vi på ingen måde tager let på. Vi ønsker altid, at vores gæster går herfra med en god oplevelse – og det gør os oprigtigt berørte at høre, når det modsatte sker.

Samtidig er det vigtigt at sige, at man desværre ikke med sikkerhed kan fastslå, hvad årsagen til sygdommen skyldes. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at vi tager din henvendelse meget seriøst og går i gang med at undersøge det internt med det samme for at sikre, at alt er, som det skal være.

Vi vil rigtig gerne i dialog direkte med dig, så vi kan få et bedre overblik over forløbet og sikre, at vi håndterer det her ordentligt. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på info@buzzcph.com
– så følger vi op personligt og ser selvfølgelig også på, hvordan vi bedst kan kompensere dig.

Endnu en gang er vi oprigtigt kede af din oplevelse. Vi håber inderligt, at du snart får det bedre igen 💛

Jagger x Wolt

Først mega træls oplevelse. Dernæst fantastisk service. Well done! 😍

13. März 2026

Hej Jonas,

Tusind tak for din feedback!

Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse startede træls – men det betyder rigtig meget for os, at vi fik vendt det til en god oplevelse til sidst.

Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os, og vi håber at kunne give dig en fantastisk oplevelse hele vejen igennem næste gang 💛🍔

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker burger og god service

Lækker burger og gode nye drikkevarer. Og altid virkelig serviceminded personale på Jagger på Nordre Frihavnsgade :)

10. März 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙌

Vi er virkelig glade for at høre, at du nød både burgeren og vores nye drikkevarer – og ikke mindst at du oplevede god service hos os på Jagger.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart! 🍔😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har 5 personer på Jagger lørdag d…

Vi var 5 personer på Jagger lørdag d 28/3 på Købmagergade i indre Kbh.
Vi ventede 15-20 min på maden (burgere og fries). Da maden ankom var burgerbollerne og bøfferne kolde og drikkevarer lunkne.
Vi henvendte os til personalet ved udleveringen og forklarede at vi oplevede maden som kold osv. Vi blev mødt af et dybt suk fra personalet.
Maden blev taget ud i køkkenet og kort efter fik vi besked om “at det er varmt ude i køkkenet”. Vi spurgte hvordan det var vurderet om der var taget temperatur på det eller hvordan og fik at vide at det lige var tilberedt. Vi sagde at vi ikke ønskede maden fordi vi synes det var koldt, og at vi ønskede pengene refunderet. Personalet (hele vejen igennem er det en ansat vi har talt med) mødte os med, at vi ikke kunne få refusion med at de kunne lave nyt mad men som takeaway fordi det var lukketid. Vi fortalte, at vi ikke var interesserede i at gå rundt med maden udenfor. Nu fik vi at vide at vi var meget ubehagelige og personalet ringede til sin leder som også fik at vide at vi i personalets øjne var ubehagelige. Jeg kan medgå, at vi var vedholdende men ikke at vi var ubehagelige. Vi var ædru og hverken råbte eller brugte skældsord eller lignende. Faktisk synes jeg personalet var ubehagelige - bl.a. blev bakkerne med maden skubbet mod os med ordene: “kan I ikk bare tage maden og gå jeres vej?”
Efter nogen tid endte det med at det alligevel kunne lade sig gøre at refundere pengene til os. Denne proces blev også udført af personalet på en sur måde, bl.a. blev kvitteringerne kastet over disket og da jeg bad om at få kvittering på at beløbet var refunderet blev den også leveret med en sur mine.

En virkelig dårlig oplevelse.

28. Februar 2026

Hej Per,

Tusind tak for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos Jagger på Købmagergade den 28/3. Vi er rigtig kede af at høre, at besøget hos os ikke levede op til jeres forventninger – hverken hvad angår maden eller mødet med vores personale.

Det lyder desværre som om, at situationen ikke blev oplevet som behagelig for nogen af parterne, hvilket naturligvis ikke har været rart for jer eller for vores medarbejdere. Vi tager både feedback på madens temperatur og på personalets adfærd meget seriøst og vil sørge for, at dette bliver taget op internt, så lignende situationer ikke gentager sig.

Vi er glade for, at refusionen i sidste ende blev håndteret, men vi beklager, at processen ikke blev oplevet som imødekommende og professionel. Det er vigtigt for os, at alle vores gæster bliver mødt med venlighed og respekt – også i situationer, hvor tingene ikke går som forventet.

Endnu en gang tak for din ærlige feedback. Vi håber, du vil give os en ny chance på et tidspunkt, så vi kan levere den oplevelse, I egentlig forventer af os.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man kan ikke længere købe rigtige…

Man kan ikke længere købe rigtige sodavand hos Jagger, kun nogle virkeligt elendige dårlige og elendige alternativer. Det fjerner en del af glæden og interessen for at købe hos dem. Fint, hvis man kunne vælge selv - men det kan man ikke. Ærgeligt ærgerligt!

27. Februar 2026

Hej Kim,

Tusind tak for din feedback!

Vi har valgt at tilbyde danske og økologiske sodavand, fordi vi rigtig gerne vil støtte lokale producenter og give jer et sundere og mere bæredygtigt alternativ. Vi forstår godt, at det kan være lidt ærgerligt, at sortimentet har ændret sig, og vi er selvføgelig kede af, at dette ikke er faldet i din smag.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mad kommer måske når man man bestiller…

Mad kommer måske når man man bestiller på deres site. Men hvis det så kommer er det til gengæld ikke til tiden.

25. Februar 2026

Hej Julius,

Tak for din besked. Vi er kede af at høre, at leveringen ikke har fungeret som forventet.

Du er meget velkommen til at henvende dig på info@buzzcph.com
, så vi kan finde en løsning. Selvfølgelig skal man ikke betale for noget, man ikke har modtaget, og vi vil gerne hjælpe med at få det løst hurtigt.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe kød meget fedt små burgere kommer aldrig tilbage til det jeg kan desværre ikke anbefale det du får mere fedt fattig i shawarma baren oven på det føltes som u spiste diskrete fra frituregryde oli

Dårlig kød meget fedt føltes som du spiste direkte fra friturestegt gryde
Små burgere 110 kroner smagte overhoved ikke af kylling eller andet jeg har smagt kan desværre ikke anbefale det du kan gå i shawarma baren til 50 kroner få 100% mindre fedtfattig mad til 50 kroner.
De skal lave om på deres concept hvis de skal overleve her i Rødovre centret.

19. Februar 2026

Hej Jimmy,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at oplevelsen med vores burgere ikke levede op til dine forventninger. Vi tager både smag, kvalitet og mængde af vores mad meget seriøst, og det er bestemt ikke meningen, at maden skal føles for fed eller utilfredsstillende.

Vi sætter stor pris på, at du deler dine oplevelser, da det hjælper os med at forbedre vores produkter og koncept. Vi håber, du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan vise dig en bedre oplevelse.

Madforgiftning

Min kæreste, datter på 14 mdr og jeg var i dag i Frederiksberg centeret. Da vi var sultne besluttede vi os for at spise på Jagger. Det skulle vi aldrig have gjort, fordi vi alle 3 ligger nu med madforgiftning grundet jeres nuggets. Spiser aldrig hos jer igen!

14. Februar 2026

Hej Simone

Det gør os oprigtigt kede af at læse - især når et lille barn er blevet dårlig. Det er en rigtig ubehagelig oplevelse.

Vi tager fødevaresikkerhed meget alvorligt, og vi har faste procedurer for opbevaring, temperaturkontrol og tilberedning i vores restaurant i Frederiksberg Centret.

Det kan desværre ikke afgøres ud fra symptomerne alene, hvor en eventuel maveinfektion stammer fra, da der ofte kan gå tid fra smitte til symptomer viser sig. Når det er sagt, ønsker vi naturligvis at undersøge sagen grundigt.

Vi vil derfor meget gerne have jer til at kontakte os direkte med tidspunkt og ordredetaljer, så vi kan gennemgå vores egenkontrol og tale med teamet på vagten. I kan skrive til os på info@buzzcph.com.

God bedring til jer alle tre - og tak fordi I gjorde os opmærksomme på det.

Dalende kvalitet til en for dyr pris på Jagger Nørrebrogade

Det her gælder Jagger på Nørrebrogade: Jeg har før syntes, at Jagger var eigtig godt, men jeg oplever desværre, at kvaliteten er dalet og så synes jeg også, det er ret dyrt.

14. Februar 2026

Antwort von Jagger

Tak for din anmeldelse og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – især når du tidligere har været glad for os.

Det gør os oprigtigt ærgerlige at høre, at du oplever, at kvaliteten er dalet hos os på Nørrebrogade. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi arbejder hver dag for at sikre samme høje niveau på både råvarer, tilberedning og service.

Vi ved også, at priser betyder noget. Vores ambition er at levere kvalitet, der kan smages - med gode råvarer og håndværk - men vi forstår selvfølgelig, hvis du ikke oplever, at pris og kvalitet hænger sammen.

Hvis du har lyst, må du meget gerne uddybe, hvad der konkret ikke levede op til dine forventninger, ved at skrive en mail til os på info@buzzcph.com - det hjælper os med at blive bedre.

Bedste hilsner

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi plejer at elske Jagger og har besøgt…

Vi plejer at elske Jagger og har besøgt restauranterne mange gange, men denne gang var skuffende! Hvorfor kan man ikke længere få “almindelige” dåsesodavand? Nu kan man kun få et eller andet ukendt økomærke, som desværre heller ikke smager godt. Så flere efterlade halvfyldte “Colabrus” dåser - den havde intet med cola at gøre. Derudover var der heller ingen zero udgaver, hvilket mange drikker i dag. Hvis noget fungerer, hvorfor ændre det? I burde have spurgt jeres kunder først.
Jeres burger og fritter er stadig fantastiske, men det sætter lidt skår i glæden at man ikke kan slukke sin tørst med noget velsmagende:(

12. Februar 2026

Hej Malenae

Tak for din ærlige anmeldelse - og for rosen af vores burgere og fritter 🙏

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når man ikke længere kan få den klassiske cola eller en zero-variant. Vi har valgt at skifte de traditionelle sodavand ud med økologisk brus fra Bryggeriet Kølster, fordi vi ønsker drikkevarer med rene råvarer og uden kunstige tilsætningsstoffer - i tråd med den måde, vi laver mad på.

Vores Cola Brus er derfor ikke en klassisk cola, men en mere naturlig kola-lemonade med krydderier og agavesirup, hvilket giver en anderledes smag og lysere farve. Den er altså ikke ment som en erstatning.

Som alternativ med lavere sukkerindhold har vi tilføjet Pink Grapefruit fra NODA, som indeholder væsentligt lidt sukker og ingen kunstige sødemidler.

Vi tager jeres ønske om zero-varianter med i vores videre overvejelser og du velkommen til at skrive til os på info@buzzcph.com hvis du har yderligere spørgsmål. Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Ny smag

Jeg syns ikke det det smager som det har gjort? Deres kylling burger er helt brunt kød, det smager også meget anderledes?

10. Februar 2026

Antwort von Jagger

Du har helt ret i, at smagen og udseendet kan opleves anderledes. Vi har for nylig skiftet fra kyllingebryst til kyllingeoverlår i vores Fried chicken burger. Overlårskød er naturligt mørkere i farven og har en mere intens og saftig smag, hvilket kan være grunden til, at du oplever en forskel. Skiftet er lavet for at give en mere saftig og smagfuld burgeroplevelse

Din feedback er meget vigtig for os, og vi tager den med videre i vores overvejelser. Du er velkommen til at skrive til info@buzzcph.com hvis du har opfølgende spørgsmål. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Mvh

Kolde burger til overpris

Bestilte burger og fritter, men det var fuldstændig koldt da det kom frem. Brødet var sejt og tørt og fritterne lige sådan, og man fik nærmere fornemmelsen af at det havde stået på disken i flere timer. Meget dyrt i forhold til hvad man får...
Smagen var heller ikke en kæmpe oplevelse, der overdøves af lidt for meget salt og en lidt for sød bolle. Det eneste gode var jagger dippen, den smager faktisk meget godt!

7. Februar 2026

Hej Nina,

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi selvfølgelig kede af at høre. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi tager din feedback meget seriøst.

Du er meget velkommen til at skrive til os på info@buzzcph.com med dit ordrenummer, så vil vi naturligvis tage et kig på den specifikke situation og finde en løsning sammen.

Astrid // BUZZCPH

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr