Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeroen.nl is een overzichtelijke en vooral ook gratis site waar je heel veel info en advies kunt vinden over alles wat met energie te maken heeft. Jeroen zelf geeft via zijn FAQ op de site al hee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kom hier regelmatig om dynamische energieleveranciers te vergelijken en om de stroomprijzen per kwartier te bekijken. Wat ik er zo sterk aan vind is dat het echt onafhankelijk is: geen verkooppra... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeroen heeft mij erg geholpen door me goed inzicht te geven in de energiehuishouding van mijn woning, i.v.m. mijn voornemen een energieopslagsysteem aan te schaffen. Door middel van een stroomanalyse... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeroen levert inzicht. In de eerste plaats kun je op zijn website onafhankelijke informatie opdoen over energie. Vervolgens helpt de stroomanalyse om het algemene verhaal te vertalen naar jouw si... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Umwelteinrichtung für erneuerbare natürliche Ressourcen
  2. Energieversorger
  3. Preisvergleichsseite
  4. Bewertungsportal
  5. Web-Kollaborationsplattform

Vom Unternehmen geschrieben

Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.

4,8

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

4,8

Alle Bewertungen

119 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Snelle reactie per mail

Snelle reactie per mail, maar geen antwoord op mijn vraag over het EMS systeem bij batterijen.fijn dat Jeroen veel antwoorden geeft op allerlei energie problemen,maar helaas geen oplossing weet voor mijn probleem.mijn verwachting over het krijgen van het juiste advies was te hoog.

15. Dezember 2025

Antwort von Jeroen.nl

Hoe kan je mij een matige beoordeling geven voor een vraag waar ik geen antwoord op heb? Ik heb geen glazen bol en ben geen professor. Ik snap je situatie heel erg, je bent gewoon besodemietert met je thuisbatterij, maar daar kan ik echt he-le-maal niks aan doen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als Jeroen iets niet weet zegt hij dat ook gewoon…

Jeroen heeft een zeer waardevolle website die je 100% onafhankelijk inzicht geeft om betere keuzes te maken als consument op gebied van energie. Met name de waarschuwingen die gedaan worden ten aanzien van thuisbatterijen zijn erg belangrijk. Ik zeg altijd, laat je informeren totdat je begrijpt wat je aan het doen bent. Jeroen helpt daarbij. En als Jeroen iets niet weet zegt hij dat ook gewoon en gaat hij op onderzoek uit :-)

15. Dezember 2025

Antwort von Jeroen.nl

Fijn dat ik je heb kunnen helpen :)

TOPPIE

Overzichtelijk uiteenzetting van diverse energie leveranciers ook bij vragen komt er snel een duidelijk antwoord, daar word je blij van in deze ondoorzichtige wirwar en energie leveranciers en ook cowboys, met andere woorden ik zou zeggen TOPPIE Jeroen.nl

8. Dezember 2025

Inzicht in stroomgebruik

De beste site waar je zonder technische kennis op een goede manier geïnformeerd wordt hoe je inzicht krijgt in eigen gebruik en hoe je aan de hand daarvan slim kunt besparen en keuzes kunt maken

1. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeroen heeft mij het afgelopen jaar op…

Jeroen heeft mij het afgelopen jaar op onnavolgbare manier mij geheel vrij voorzien van de best mogelijk informatie over een Dynamisch contrakt bij Tibber en de aanschaf van een 5KW Sessy thuisbatterij.
Voor iemand met best wel wat inzicht heeft Jeroen mij alle ins en outs verstrekt over waar ik tot nu ben gekomen. In jan 2026 word mijn Sessy geïnstalleerd en kan het feest beginnen van zon en KW winnen.

6. Dezember 2025

Antwort von Jeroen.nl

Dank Helma, prachtige review. Goed om aan te vullen: ik heb geen concreet thuisbatterij advies gegeven maar wel richting en informatie. De keuze heb je gelukkig helemaal zelf gemaakt, zoals het eigenlijk hoort :) Goed gedaan!

Super informatief

Ben nu een tijdje 'lid' van Jeroen.nl en lever mijn Tibber (P1) data en Enphase (PV) data aan en Jeroen maakt er mooie plaatjes van. In combinatie met mijn Home Assistant heb ik nu veel meer inzage in mijn energie gebruik en kan ik mijn zelfverbruik 'sturen' naar de laagste prijs/tijdstip. De impact van de warmtepomp op mijn gas verbruik is aanzienlijk. Bedankt voor deze uiterst informatieve site. Ben benieuwd wat 2027 gaat betekenen als er niet meer gesaldeerd mag/kan worden. Harold heeft dat trouwens prima uitgelegd in een videootje.

5. Dezember 2025

supercomple site

ik vind de site van Jeroen.nl heel erg waardevol. Ik ga overstappen naar dynamisch en heb mijn keuze (zonneplan) laten bepalen door de ranking op jeroen.nl. De kosten worden per leverancier super duidelijk en ook actueel weergegeven

1. Dezember 2025

Graag gedaan Patrick!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Website jeroen.nl geeft prima info!

De website van jeroen.nl geeft duidelijke informatie en wil mensen niet hijgerig van alles aanbieden. Als je op zoek bent naar mogelijkheden voor verduurzaming zonder je te storten op commerciële hypes, kijk dan zeker op jeroen.nl

28. November 2025

Antwort von Jeroen.nl

Dit is precies de bedoeling.. de bomen door het bos weer zien.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het gaat een sport worden

Ik ben zelf ook al zo 15jaar een beetje bezig om op een leuke manier geld en slim om te gaan met energie en vindt het leuk om dit via onder anderen Jeroen te volgen. Zelf heb ik ook een echte besparende douchekop omdat we douchen met een boiler van Niebla wel even wenen. Misschien iets om is te testen.

Cees
Waddinxveen

30. November 2025

Antwort von Jeroen.nl

Ik zal de kerstman eens vragen of hij een douchekop mee kan nemen... testen is altijd goed!

Jeroen adviseert onafhankelijk

Jeroen adviseert gratis en voor niets consumenten zonder winstoogmerk. Puur voor de hobby denk ik. Duidelijkheid in deze ondoorzichtige wereld van energie staat voorop.Echt gaaf dat je dit doet.

30. November 2025

Antwort von Jeroen.nl

Ja, hobby... het is leuk om mensen hiermee te kunnen helpen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bewust van je energieverbruik…

Het is goed om naar ons energieverbruik te kijken en je bewust te zijn dat er verbetermogelijkheden zijn. Je kun deze aanpakken, zelf of met hulp. Jeroen.nl is een goede hulp. Ook als je niet direct een expert op dit gebied bent.

29. November 2025

Antwort von Jeroen.nl

Veel mensen weten niet hoe en waar ze kunnen starten met het krijgen van inzicht, iets wat echt stap 1 is. Dank voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was een leek op het gebied van…

Ik was een leek op het gebied van warmtepompen en thuisbatterijen. Dankzij deze website nu wat minder. Duidelijke en heldere onafhankelijke informatie. Veel filmpjes die het duidelijker maken. Heel veel uitleg en berekeningen van eigen situatie mogelijk. Een aanrader voor iedere leek die meer wil weten over warmtepomp,thuisbatterij en zonnepanelen!

4. November 2025

Antwort von Jeroen.nl

Mooi dat ik je heb kunnen helpen in het 'bewuster worden'.
Goed om te weten welke keuzes je als consument kan maken zonder direct de installateur op z'n blauwe ogen te geloven.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle reactie en zeer goede informatie

Zeer veel informatie die prima te gebruiken is.
Daarnaast ook erg snel in reactie op vragen. Bij de vraag of voor douchewater aan een doorstroomverwarmer was gedacht volgde onmiddellijk een reactie en een aanpassing in de vorm van een extra keuze!

13. November 2025

Antwort von Jeroen.nl

Hoi George! Klopt... u vraagt, ik draai. Bij verbeteringen probeer ik deze altijd snel door te voeren, dan hebben anderen er ook iets aan. Dank nogmaals!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne site en goed geholpen

Fijne site en goed geholpen! De site geeft zeer waarde volle informatie en maakt dingen duidelijk!

12. November 2025

Antwort von Jeroen.nl

Thanx Marcel, leuk om te horen!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr