ValintinCoaching Bewertungen 133

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fornøjelsen af, at have Jonas Valentin som vægttabscoach, og det har været en virkelig positiv og øjenåbnende oplevelse. Jonas har hjulpet mig med at finde madro – noget jeg ikke troede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været en del af Valintin Coachings forløb af flere omgange. Jeg har været utrolig glad for deres forløb. Jeg har fået rigtig mange redskaber og brugbar læring med mig. Hos Valintin Coachi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jonas levere coaching i super høj kvalitet. Han tager udgangspunkt i den enkeltes behov og situation og hjælper så man kan nå målene. Der er altid en god sparring om hvordan man kan komme videre når v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Startede et forløb hos Jonas i november med det primære formål at ændre min tilgang til mad og slankekure samt et vægttab. Jeg har klart fået ændret mange af mine måder at tænke og reagere på i so... Mehr ansehen

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Online forløb hos Mark Andersen

Jeg har været i online forløb hos Mark. Det har været et helt fantastisk forløb. Mark er super god til at spørge ind til mine ønsker og forventninger samtidig med at han er god til at sætte tingene i perspektiv og forklare så det er nemt at forstå. Jeg giver Mark de varmeste anbefalinger.

13. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale Jonas

Jeg har gennem de sidste 8 måneder arbejdet sammen med Jonas, med det mål om at få fokus på en sund livstil, hvor både motion, kost og social hygge kan gå hånd i hånd.
Madplan: Det bedste ved dette, var helt sikkert måden den var sammensat på, at man faktisk skulle spise, og ikke sulte sig selv - ingen suppenkur ect.
Motion: At få fundet ud af hvordan 2x vægttræning i ugen, kan løse gamle skader osv, og nu faktisk er blevet i vane i dagligdagen.
Social hygge: Ja man kan sagtens afvige fra planen i nogle dage, uden at det hele falder sammen.
Et super setup, som holder 100% på den lange bane.
Jeg er meget taknemlig for hjælpen, Jonas

3. Oktober 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De varmeste anbefalinger af Jonas som coach

Helt tilfældig faldt jeg tilbage i april over et opslag fra Jonas på Instagram, hvor han spurgte, hvorfor man gerne ville tabe sig. Jeg svarede - vel vidende, at jeg ikke selv følte, at jeg var mentalt klar til at gå i gang med det vægttab, jeg længe havde truet til.

Det førte til en opstartssamtale lige efter påske. Det var meget “nede på jorden” og uden kæmpe krav til kost og motion. Det kunne måske alligevel godt passe ind ☺️

Der er nu gået fem måneder og vægten viser minus 20,5 kg. Principperne passer rigtig godt ind i min livsstil - ingen krav om kalorietracking eller vejning af al mad og vigtigst af alt - vi spiser helt normal aftensmad. Så familien mærker ikke, at jeg har gang i et stort vægttab 🤩

Det har været nemt at være i - også selvom hverdagen ofte byder på sociale arrangementer. Det er der heldigvis også plads til😊

Jeg elsker min nye livsstil, hvor jeg med hjælp fra Jonas er blevet komfortabel med kostvanerne - både i det daglige og ved sociale lejligheder- og hvor motion igen er blevet et fast del af min hverdag.

Når jeg en gang i mellem bliver udfordret, er Jonas klar med råd og vejledning eller måske et helt andet syn på den problemstilling, jeg synes, jeg har. Det er fedt, at blive udfordret på sine tanker og ideer.

Jeg hænger i lidt endnu indtil målet er nået og jeg har været stabil i en periode. For mig er det alle pengene værd.

Jeg har tabt mig mange gange før, men er sikker på, at det ikke bliver nødvendigt igen. Det her er nemt og overskueligt og helt “normal” mad.

22. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af Mark Andersen!

Jeg har været i forløb hos Mark siden december 2022. Jeg har tideligere været i forløb hos Mark da han var i FW, af hele 3 omgange i alt😃
Han er virkelig dygtig og meget god til at sætte sig ind i hverdagen også skal kunne fungere sammen med træningen.
Han er specielt virkelig dygtigt til at håndtere skader og den mentale del i at skulle ændre sit syn på mad og træning til noget positivt.
Denne gang har min rejse med Mark handlet meget om at få en sund tilgang til mad og træning + en skade med mit knæ der kom undervejs af en overbelastning. Han fik mig ret hurtigt igennem det og gav mig en masse viden jeg ikke havde omkring skader og hvordan det skal løses.
Jeg vil helt klart anbefale ham til alle der har kæmpet/kæmper med at få et sundt og godt forhold til træning og mad sammen med en presset hverdag.
Vil til hver en tid starte hos ham igen, når jeg har brug for ekstra rådgivning og støtte gennem træningen.
Tak for denne gangs forløb Mark!😍

17. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg søgte hjælp ved Mark da jeg selv er…

Jeg søgte hjælp ved Mark da jeg selv er coach, men manglede en som kunne coache mig samt gøre mig skarpere indenfor mit eget “felt”.
Under forløbet fandt jeg den ro i min træning som jeg søgte, samt den viden/læring som rykkede mig mentalt hen i en hverdag med struktur på min træning og roen i at en træning gerne må tage mindre tid og stadig få noget ud af den.

Mark er super skarp fagligt og det gav også mig en del som coach selv at sparre med ham fagligt igennem forløbet.

1. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg startede ved Mark efter henvisning…

Jeg startede ved Mark efter henvisning fra min datter og kan kun sige at jeg har været fuldt ud tilfreds. Jeg har tidligere haft to andre online coaches men ingen har lyttet bedre end Mark, både mht ændring af program ifb med skader og hvis der var en øvelse der drillede. Jeg stopper forløbet pga udflytning til udlandet og vil gerne at “stå” på egne ben. Og lykkedes det ikke, vender jeg tilbage med 200% sikkerhed. Dennis

22. Juli 2023

Kan kun anbefales!

Til at starte med skrev jeg med Mark fra Valintincoaching og udtrykte, at jeg gerne ville bygge muskler. Han henviste mig til Jonas, som jeg har været i forløb hos i 7 måneder og har lige forlænget med en ekstra måned oveni.
Jeg er, og har været, glad for mit forløb hos Jonas. Han har været god til at forklare og uddybe tingene fx hvorfor vi gør, som vi gør. Jeg har sendt en del videoer af mine øvelser, som jeg har fået konstruktiv feedback på, hvilket har hjulpet mig ekstremt meget ift min form og udførelse, og dermed er jeg også steget i kg i stort set alle øvelser henover de 7 måneder, samtidig med jeg har bevaret en god udførelse.
Da jeg har lidt skavanker med min lænd, har Jonas været meget tålmodig med at stykke et benprogram sammen, som passer til mig og mine behov. Han har taget sig god tid og lært mig, at ting tager tid og tålmodighed er en dyd.
Jeg synes, at mine behov er blevet taget hånd om. For nyligt har jeg ikke kunne træne så meget som vanligt, og der var Jonas imødekommende overfor mine behov og vi fandt sammen en god løsning på tingene.
Alt i alt kan Valintincoaching anbefales, god service, hurtige svar og god sparring.

11. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg snakkede med Jonas inden opstart og…

Jeg snakkede med Jonas inden opstart og synes det var virkelig fedt at forløbet det kunne passe ind i MIT liv. Jeg har ikke en hverdag der passer ind i en kostplan og det gav mig ro at det alligevel kunne lade sig gøre. Jonas har hjulpet mig til at finde rigtig meget ro i løbet af dagen i forhold til hvornår og hvor meget jeg spiser. Alt er tilladt og der kan stadig være plads til alt det søde som jeg ELSKER men bare har spist for meget af før. Jeg har fået nogle rigtig gode vaner jeg stadig arbejder rigtigt ind på rygraden men hvis jeg en dag vælter lidt finder jeg hurtigt tilbage igen og Jonas er der hele tiden og hjælper mig til at finde andre måder at gøre og tænke på. Jeg har ikke ét sekund fortrudt at opstarte et forløb selvom jeg inden var skeptisk omkring om det kunne gøre noget for mig 👏🏽

6. Juli 2023

Vægttabsrejse

Sikke 7.mdr., der er fløjet afsted. For mig har det ikke kun været en vægttabsrejse, som ikke er slut endnu, men også en mental rejse. Aldrig har jeg haft så meget ro, trods en noget rodet arbejdstilværelse. - Trods udfordringer, røg jeg ikke tilbage i trøstespisninger, men vi satte sammen er mål om, blot at holdte vægten stabil. Det gav mig enormt meget RO! Efter en måned med stabil vægt, sagde Jonas. Jeanette, husk på, hvorfor du startede hos mig og det gjorde mig klar til at reducere lidt på kalorierne og ikke blot holde vægten.

Jonas har hele tiden gjort mig opmærksom på, at jeg ikke har travlt, du skal ikke nå et bestemt tal, og ikke mindst forsikrede mig om, at jeg gjorde det godt nok!

Jeg har tabt mig 35kilo som yngre, 18kg. efter mine fødsler og lige nu er jeg på -11kg., men min hjerne er med mig denne gang og jeg hviler meget mere i, at jeg ikke har travlt, for som Jonas siger; det skal holde resten af livet, Jeanette. Og det har han ret i. Jonas opmuntrer, lytter, og drager konklusioner ud fra mine fakta. Jeanette, det virker jo stadigvæk! Enten på vægten eller mentalt!

Jeg fortsætter min rejse med Jonas på ubestemt tid! - har jeg brug for 7.mdr. så gør jeg det! Har jeg brug for 3. så gør jeg det.

Har du brugt for madro, hjernero, og komme mentalt stærkeste ud på den anden side med en lavere fedtprocent. Så start i dag!

Jonas får mine aller varmeste og bedste anbefalinger.

Jeanette Struski

30. Juni 2023

De varmeste anbefalinger til Jonas

Jeg har endnu ikke afsluttet mit førløb hos Jonas, men jeg mærker allerede en kæmeforskel her 5 måneder efter jeg startede. Især mentalt! Jonas er god til at lytte og komme med brugbare råd, som hjælper på en given problemstilling.
Han har fuld forståelse for, at livsstilsændringen skal passe ind i en travl hverdag med børn og jobs.
Han har stor respekt for, at man har bagage med i tasken, og bruger god tid på at forklare, hvorfor tingene er som de er.

Jeg kunne blive ved med at komme med rosende ord! Men prøv det selv. Det er helt klart det værd!

14. Juni 2023

Forløb hos Mark Andersen

Jeg har netop afsluttet et længere forløb hos Mark Andersen. Et forløb som har udviklet mig både mentalt men også træningsmæssigt. Selvom at jeg har en lang træningserfaring, så har jeg lært og rykket mig utrolig meget. Mark er en super god træner, hvor fagligheden er i top og han er super god til at vidensdele så man på forløbet også lærer rigtig meget. Mark får min varmeste anbefaling, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi skal samarbejde.

6. Juni 2023

Stor anbefaling til Jonas

Jeg har klart fået ændret mange af mine måder at tænke og reagere på i sociale relationer, ferie og generelt bare i hverdagen. Mad fylder markant mindre i mine tanker end tidligere og jeg har tabt 6 kg.

Stor anbefaling til Jonas og hans tilgang!

4. Juni 2023

Jonas kan varmt anbefales

Jeg ønskede at tabe 15 kg, og det var ikke rigtig lykkes på egen hånd. I starten af 2023 bestemte jeg mig for at prøve en online coach. Det kunne vel ikke skade… Samtidig havde jeg lidt i baghovedet, at en ung knægt ikke ville kunne lære en gammel kone som mig (61 år) hvordan man taber sig.
Men det kan han. Jonas har stille og roligt presset på for at få ændret min måde at tænke ”slankekur” og nogle af de meget indgroede vaner har han fået mig væk fra. Altid på en god og konstruktiv måde.
Jeg har tabt 11,5 kg siden jeg startede, så lige nu mangler jeg fortsat lidt i at komme i mål, men Jonas og jeg skal nok klare det.
Jeg har været overvægtig en stor del af mit voksenliv, så jeg har tabt de samme kilo mange gange. Derfor har jeg også et ønske om at ”beholde” Jonas i en periode også når jeg er i mål.
Det har han lovet mig, at han er med på.
De bedste anbefalinger herfra.

6. Mai 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Mark for et godt forløb

Tak til Mark for et godt forløb, som har været præget af stor forståelse, tryghed og samarbejde. Forløbet har givet mig en masse læring, så jeg også står klar til at stå på egne ben nu 🤩

13. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop afsluttet et forløb ved…

Jeg har netop afsluttet et forløb ved Mark. Det har virkelig været en fornøjelse, og jeg har fået så mange brugbare værktøjer med. Mark er utrolig dygtig til sit arbejde, yderst empatisk og en kæmpe støtte! Overvejer man et træningsforløb, så kan jeg varmt og uden tøven anbefale Mark!

10. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klar anbefaling til ValintinCoaching!

Klar anbefaling til ValintinCoaching!

11 kg smidt på forløbet.

Dog går anbefalingen på hvordan strukturen på forløbet har været. Der er klare retningslinjer fra starten af, hvad der forventes af begge parter. Her handler om den åbne og ærlige dialog, har man det med - så kommer man hen til det ønskede resultat.

Der har til tider været byture og sociale arrangementer. Det bliver bare inkorporeret og taget højde for og så kører man bare videre - ingen begrænsninger på noget tidspunkt.
Der har også været en god variation af opskrifter og rigtig lækkert mad, som kan tages med videre🤤

Kæmpe highfive🖐

9. April 2023

Værdifuld læring.

Jeg har netop afsluttet mit pt forløb hos Mark og det har været rigtig godt. Mark er altid velforberedt og havde altid noget i ærmet og var omstillingsprat hvis jeg havde noget jeg gerne vil prøve eller var i tvivl om noget i mit program. Jeg havde brug for hjælp til teknik og lærte om variationer og tager værdifuld læring med derfra. Det har gjort jeg er mere sikker i min træning. En varm anbefaling her fra.

30. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale Jonas til alle

Jeg kan kun anbefale Jonas til alle, der ønsker at få hjælp til deres vægttab. Hans tilgang er fri for gøglerier, mærkelige tilskud og strikse spiseregler men baseret på sund fornuft og ændrede tankemønstre omkring sit madindtag. Det er nemt at gå til, og Jonas har en herlig måde at støtte og vejlede på, der uden omsvøb men stadig hensynsfuldt får en til at overveje sine valg.

Det er tydeligt, at Jonas har stor viden og indsigt i både træning og kost, men det er der umiddelbart mange, der har - forskellen for mig har været, at Jonas er i stand til at omsætte sin viden, så den giver mening for en kvinde start 40’erne, for hvem træning og proteinshakes ikke står højt på ønskelisten, men som gerne vil være tynd og stærk. At blive mødt, der hvor man er og få stillet de rigtige spørgsmål omkring ens valg og fravalg gør Jonas til noget særligt.

Jeg indrømmer gerne, at jeg var skepsis til start - for hvad skulle sådan en ung veltrænet gut dog kunne gøre af forskel for mig, men jeg må bøje mig støvet og varmt anbefale ham til alle. Han har i hvert fald gjort en verden til forskel for mig.

24. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jonas Valentin.

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Jonas Valentin. Jeg har gennem hele forløbet oplevet en oprigtig interesse i, at få mig i mål på bedst mulige måde. Jonas har taget kontakt flere gange i ugen, for at høre, hvordan det går. Mine spørgsmål blev besvaret hurtigt. Mentalt har jeg rykket mig meget. Jeg tror det er fordi, der har været plads til ærlighed, også når, jeg har følt, at, jeg fejlede. Det har også været en øjenåbner, at få kritik på min træning via mine tilsendte videoer. Troede ellers selv, at jeg havde godt styr på den del. Jeg føler mig godt klædt på til, at fortsætte min rejse alene. Mere effektiv træning og en ændret tankegang omkring mit madintag. De bedste anbefalinger herfra.
Pernille.

13. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse med forløb hos ValintinCoaching

Jeg har netop afsluttet et forløb på ca. 10 måneder hos Jonas. Det har været en rigtig god oplevelse, med masser af sparring, råd og tips undervejs. Jeg har taget forløbet sammen med min kone, og vi har støttet hinanden sammen og forsøgt at følge Jonas´ anvisninger efter bedste evne med f.eks. fine madopskrifter og råd til at fortsætte vægttaget. Jonas har også stået klar, når jeg har følt mig frustreret over at vægttaget har stået stille, og guidet mig på den anden side af vægttabet. Jeg har lært nogle nye tankegange og mønstre og ved hvor fælderne er for mig, takket være god sparring.
Nu står jeg her på den anden side og føler mig godt rustet til at stå på egne ben. 15 kg lettere og i mit livs bedste form!! Det er en stor tilfredsstillelse for mig at kunne løbe så ubesværet og være i så god fysisk form som nu. Tak for kampen til Jonas. Varmeste anbefalinger herfra.

13. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr