ValintinCoaching Bewertungen 133

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fornøjelsen af, at have Jonas Valentin som vægttabscoach, og det har været en virkelig positiv og øjenåbnende oplevelse. Jonas har hjulpet mig med at finde madro – noget jeg ikke troede... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været en del af Valintin Coachings forløb af flere omgange. Jeg har været utrolig glad for deres forløb. Jeg har fået rigtig mange redskaber og brugbar læring med mig. Hos Valintin Coachi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jonas levere coaching i super høj kvalitet. Han tager udgangspunkt i den enkeltes behov og situation og hjælper så man kan nå målene. Der er altid en god sparring om hvordan man kan komme videre når v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Startede et forløb hos Jonas i november med det primære formål at ændre min tilgang til mad og slankekure samt et vægttab. Jeg har klart fået ændret mange af mine måder at tænke og reagere på i so... Mehr ansehen

4,9

2 Sterne
1 Stern

KÆMPE ANBEFALING

KÆMPE ANBEFALING!
Jeg har netop afsluttet mit forløb hos Mark Andersen. Udover et højt fagligt niveau og et godt samarbejde, er Mark været yderst empatisk og forstående.
Mark har hjulpet mig med, at få overblik og struktur på min træning.
Vi har talt om træningsmængde, øvelser, teknik og hvordan jeg bedst muligt skaber progression. Vi har haft daglig sparring og samtaler om tanker, holdninger, samfundsnormer, sammenligninger, madvaner og bare vaner generelt.
Man kan sige meget. Men det er ikke altid nok, at have viden og et godt koncept. Erfaring, formidling, etik og måden du møder dine klienter er mindst ligeså vigtig! Jeg kan derfor kun give mine alderbedste anbefalinger til Mark og hans team. De har en ualmindelig høj standard. De er kompetente, passioneret, fremragende formidlere og meget meget ydmyg og empatiske i deres møde med dig!
Tak for et fantastisk forløb Mark! Ord er fattige, i forhold til det jeg har fået med mig i baggagen 🙏🏻

6. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop afsluttet et forløb hos Jonas…

Har netop afsluttet et forløb hos Jonas og sikke en rejse!

Jeg har smidt 14 kg, er blevet klogere på mig selv og har fundet glæden ved styrketræning.

Forløbet hos Jonas har været med stor forståelse for min private situation, med en masse udfordringer - specielt på søvnen. Alt er der blevet taget højde for og det er blevet arbejdet ind i alle mine planer og strategier.

Jonas er altid til at få fat i over chatten og har altid guldkorn og gode perspektiver på tingene - specielt når man selv går og tumler med noget.

Har kun ros og positive ord om Jonas og hans måde at gøre tingene på! Og jeg tror desuden slet ikke jeg er færdig hos Jonas - jeg holder bare lige en pause!

27. Februar 2023

Hvis jeg ku gi Jonas 10 stjerner

Hvis jeg ku gi Jonas 10 stjerner, så sku kan ha det!!
Jeg er nu på 8. måned i forløb med størst fokus på vægttab, og der har Jonas vist sig at være eminent dygtig til sit job som online coach. Med daglig sparring, empati og helt skarpe spørgsmål har han hele vejen igennem holdt mig på sporet. Og når jeg en gang imellem helt mistede modet, så har han været der med støtte og aldrig noget fordømmelse.
Og nu hvor vi også har koblet træning på, øser han også af sin kæmpe store viden inden for dette.
Når man står over for sådan en stor kamp, som vægttab jo ofte er, så vil jeg til hver en tid ALTID anbefale at ta fat i Jonas.

ALLE fortjener at have en Jonas i sit hjørne!

11. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor erfaring over en bred kam

Jeg har netop afsluttet et langt forløb med Jonas på 22 måneder. Indledningsvist var fokus på vægttab og implementering af træningsrutiner. Her havde Jonas stor erfaring og var utroligt behagelig, men leverede også coaching og sparring helt uden unødige flosker eller ligegyldigt coaching-fis. Det var en ovenud positiv oplevelse at opstarte forløb med Jonas. Efter at have tabt ca. 15 kg., var fokus på muskelopbygning med implementering af regelmæssig styrketræning, stabil kost og en rolig vægtøgning. Også her havde Jonas stor erfaring og formåede at sammensætte et godt træningsprogram, og levere løbende sparring både på kost og træning. Træningsforløbet har både haft en periode med kalorieroverskud og fokus på muskelopbygning, samt en periode med underskud for at blive 'bryllupsklar'. De sidste 6 måneder af forløbet havde fokus på at få skabt en hverdag med regelmæssige styrketræning og stabil kost i en travl hverdag. Vi har løbende udfaset de værktøjer der ikke længere var relevant, fx stringent kalorietracking, sådan at jeg nu har fået de vaner der skal til, for at opretholde den livsstil jeg ønsker. Jeg er på intet tidspunkt blevet pålagt at følge kostplaner, spise specifikke ting eller træne på andre måder end jeg selv ønskede. Forløbet med Jonas var ikke en midlertidig ting, men et gennemgribende forløb med fokus på varige livsstilsændringer - vi har været vidt omkring, men Jonas har løftet alle dele af forløbet på bedste vis. En klar anbefaling, hvis du har brug for en engageret, dygtig coach, der har fokus på den enkelte klients liv, og formår at tilpasse sig efter klientens behov.

30. Jänner 2023

Forløb hos Mark

Jeg er ved at være færdig med 7 måneders forløb hos Mark. Jeg har trænet on/off i mange år, og ville gerne have bedre indsigt og resultater. Og det må jeg sige jeg har fået! Mark har sat mig godt ind min træning, lyttet til mig og mine behov og ændret programmet når jeg havde brug for det. Han har lært mig om smerter, deload, teknik, mængde af træning, progressioner og den sidste måneds tid givet råd og vejledning omkring kost, samt nuanceret synet på dette. Det har været rigtig lærerigt og har fået super meget ud af det! Han får mine varmeste anbefalinger 💪🏽

19. Jänner 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jonas fortjener en kæmpe anbefaling af…

Jonas fortjener en kæmpe anbefaling af hans onlineforløb. Han er yderst kompetent inden for sit felt, og han har en meget realistisk tilgang til et vægttab, som skal kombineres med en hektisk hverdag.
Jeg har gennem mit forløb følt mig guidet hele vejen. I modsætning til mange andre onlineforløb, så er der her mulighed for daglig sparring, hvilket er super motiverende og en kæmpe hjælp i forhold til at nå målet.
Jeg har prøvet andre onlinecoaches og det her er helt klart det bedste produkt til prisen!

15. Jänner 2023

Tak Jonas

Jeg tror der er mange måder at bruge en coach på, nogle vil ha store muskler, andre vil ha hjælp til deres mad. Jeg havde mere brug for at få styr på min tankegang omkring mad og her har jeg haft en fantastisk hjælp Jonas.

Jeg kan se idag at jeg kom med en alt eller intet tankegang da jeg startede hos ham og den er helt væk nu. Jeg har brugt Jonas til at få mere ro omkring min mad, og han har stiller mange (nogle gange irriterende) spørgsmål om hvorfor jeg vælger som jeg gør, men det har været med til at få mig til at tænke over hvorfor jeg vælger som jeg gør.

Jeg har på intet tidspunkt følt at jeg blev slået i hovedet, hvis jeg ikke lige tabte mig. Tværtimod, så fik vi en god snak om hvorfor tingene så ud som de gjorde.

7 måneder og 10 kilo lettere er jeg klar til at tage nogle flere kilo, i et stille og roligt tempo, hvor alt er tilladt, bare hovedet er med! Tak Jonas!

15. Jänner 2023

De varmeste anbefalinger!

Jeg kan kun give Jonas de varmeste anbefalinger! Han er en jordnær coach der forstår at livet ikke er sort og hvidt, og sørger for der er plads til at leve et normalt liv selvom man er i et vægttabs forløb. Han sætter tingene i perspektiv, og sætter fokus på det vigtige. Samtidig med sørger han for at vi følger op på målet så vi er enige om hvor er vi er på vej hen, og hvordan vi kommer dertil. Jeg vil klart anbefale Jonas hvis man ønsker en seriøs og realistisk coach! 😊

26. Dezember 2022

Fantastisk forløb

Jeg har været i forløb hos Mark igennem 3måneder og det har været SÅ godt. Har lært så meget og fået så mange gode redskaber med mig.

Jeg Igangsatte forløbet midt i en meget personlig sårbar tid og jeg er blevet mødt med empati, støtte og opbakning hele vejen, som trods modgang, har givet gode resultater.

Mark har hjulpet mig til at identificere mønstre og vaner og givet mig motivation til træning og sund livsstil når det ikke lige lå til højrebenet. Han har hjulpet mig til at navigere lidt nemmere i det hele.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mark og ValentinCoaching og jeg vil vælge ham igen!

29. November 2022

Forløb ved Mark

Så er mit forløb ved Mark ved at være ved vejs ende for denne gang . Jeg har været under Marks ‘vinger’ i 7 mdr. og det er det bedste jeg har gjort for mig selv.
Mark er ekstrem dygtig og empatisk.
Jeg valgte et forløb, da jeg havde brug for hjælp til min træning. Jeg har trænet i mange år, men har fået en meget bedre forståelse for træning.
Træner faktisk mindre nu, og ser meget bedre resultater.
Jeg har en del kronisk smerter efter to ulykker og der har Mark været en stor hjælp i forhold til at turde bruge min krop og ikke panikke, når smerterne har fyldt meget.
TAK er et måske et fattigt ord, men TAK til Mark, for bedre træninger og mindre smerter.

22. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mark får min største anbefaling!

Jeg har netop afsluttet forløb hos Mark og over de sidste fire måneder er jeg kun blevet bekræftet i hvor ekstremt dygtig han er.

I vores forløb havde vi stort fokus på at få styr på det basale og “holde et højt bundniveau”, hvilket bestemt har givet gode resultater.

Han forstår virkelig at se “personen” og herigennem holde sig i øjenhøjde.

Herudover havde jeg stor glæde af at sparre med Mark om diverse fitnessrelaterede emner, og selv ved et akut “flare up” af en gammel skulderskade, var han lynhurtig til at berolige med fakta herom.

Mark beholder min største respekt som den sindsygt kompetente træner han er og får min største anbefaling.

Alle som leder efter en personlig træner, med øje for detaljen og samtidig møder dig i øjenhøjde burde forkæle sig selv med et forløb hos Mark.

26. Juni 2022

Tak ❤️

Jeg stoppede med at ryge for lidt over et år siden. Jeg vidste at jeg skulle være opmærksom på vægten, derfor skyndte jeg mig ud og købte en masse “sunde” ting, nødder, granola og light produkter. Desværre blev jeg ved med at tage på. Jeg bookede en personlig træner i Fitness centeret, han var dygtig - men jeg tog forsat på. Han foreslog derfor kalorie tælling, uden yderligere vejledning gik jeg selv i gang - jeg troede jeg skulle have 1200 kcal om dagen… og lige pludselig havde jeg taget endnu mere på, mens jeg trænede 3 gange om ugen, spiste sundt og “talte kalorier”. Jeg kunne ikke passe mit tøj mere.. jeg var uforstående, for følte virkelig at jeg gjorde alt det rigtige..
jeg ser på Instagram et opslag fra Jonas, med teksten “hvis du er i kalorieunderskud og ikke taber dig, så er du ikke i kalorieunderskud” jeg går gennem hans profil og alt han skriver er “mig”, han nævner 1200 kcal, snacking, overspisning, træning uden resultat osv.
jeg booker straks et online forløb hos ham og jeg får 1650 kcal om dagen, som føltes som et fest måltid ovenpå 1200 kcal.
Jeg har dialog med Jonas hver dag, som spørg hvordan tingene er gået, jeg må stille alle de spørgsmål jeg vil, han udfordrer mig og mine tankegange, jeg får ikke skæld ud når jeg ikke følger planen, der er gjort plads til sociale arrangementer og ferier, intet er forbudt, jeg har lært ikke at spise portioner på størrelse med Mount Everest.
Jeg kan ikke passe mit tøj, men fordi det er for stort 😏 og det kan jeg takke Jonas for! Hvis du ikke kan tabe dig af dig selv, så book Jonas, du vil ikke fortryde det. Varmeste anbefaling herfra ❤️

19. Mai 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lige fra første kontakt oplever man at…

Lige fra første kontakt oplever man at blive hørt og lyttet til. Med Jonas kan man forvente en ærlig og tæt samarbejde. Han er klar til at hjælpe når man har det svært og "skælder" aldrig ud". utrolig forståen samtidig med at være en coach der formår at få dig til bage i sadlen. laver også lækre podcast, som altid er en fornøjelse at lytte til.
Vil varmt anbefale Jonas til andre.

14. Oktober 2022

Bedste gave til mig var Jonas som Coach

Da jeg startede med at tage kontakt til Jonas havde jeg et stort ønske om en målsætning der hed “at stå skarpt til sommer”. Efter en længere snak i telefonen blev det planlagt, hvordan vi skulle nå dette mål, som både handlede om vægttab og opstramning. Hvad jeg ikke regnet med var alt det andet jeg fik oveni: Madglæde, madro, bevidsthed om hvor meget kroppen kan, når man får nok brændstof (og meget mere end sølle 1200 kcal om dagen!), et andet mindset og så betød det også både vægttab og at jeg hele sommeren for første gang i uendeligt mange år, har kunne nyde ferien med en masse lækker mad og god samvittighed og lynhurtigt på sporet igen med de nye gode strategier. Jeg fandt et gammelt billede forleden og kan stolt erkende at jeg er skarpere i dag end for 25 år siden!!!
Jeg er Jonas dybt dybt taknemlig for hans rolige og yderst profesionelle og ikke mindst meget personlige tilgang til mig.
Han har hele tiden været klar når jeg var ved at falde, har justeret både forventninger og indsats så målet blev nået og jeg er for altid færdig med sultekure og Quick fixes og kan kun give Jonas mine absolut varmeste anbefalinger.

30. August 2022

3 fantastiske måneder ❤️

For omkring 3 måneder siden vandt jeg et online forløb hos Alice , med kost og træningsplaner - det ramte præcist et sted i livet, hvor jeg var godt træt af, hvor vægten var kravlet op.. Nu er forløbet slut! Ret vemodigt, for af mange grunde har Alice fået en særlig plads i mit hjerte ❤️ det kan lyde helt skørt..
Mange mange ting er sket fysisk og mentalt på 3 måneder, og jeg nærmer mig hastigt -10 kg.
Nu er det bare videre derudaf på egen hånd🏃‍♀️ 💨 - Alice har sikret sig, at jeg er klar. Jeg har fået svar på alle mine spørgsmål, både store og små!
Så bare en kæmpe anbefaling, hvis du skulle sidde og overveje et forløb hos en (hjertevarm) coach, hvor der bare altid og evigt er gode råd, støttende ord og kæmpe hjælp uanset hvad 💪 .. Jeg håber, at vi får muligheden for at arbejde sammen igen på et andet tidspunkt.

8. August 2022

Det er det hun kan……

Det er det hun kan……
Jeg har haft et fantastisk forløb med Alice,- godt nok kun en måned, men præcis hvad jeg havde brug for for at komme på rette vej med min træning, som er blevet tilrettet og mit vægttab som nu glider.
Alice er fantastisk, rolig og sikker. Hun er virkelig dygtig til alt vedr. træning og sundhed og har forklaring på ALT.
Jeg “flyver” selv igen pga Alice. Det er det hun kan. Alt det bedste til Alice og Valentin Coaching. 🙏
Vibeke

2. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig godt forløb med mange gode fif…

Virkelig godt forløb med mange gode fif til varigt vægttab og flere og bedre vaner med kost og motion. Altid klar til en snak eller et godt tip, og aldrig fordømmende eller fordomsfuld. Kan anbefales, uanset om man vil tabe de svære 5 kg eller har en sværere overvægt.

1. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jonas får mine varmeste anbefalinger

Jonas får mine varmeste anbefalinger. Jeg stødte på ham under hans podcast som jeg synes var super interessant og lød meget fornuftigt. Jeg har lært i forløbet at forstå kcal og vægttab ikke er hokus pokus, men enkelt og lige til. Jeg har også haft den fornøjelse at træne pt. med Jonas når han var i dk, han ved virkelig meget om denne del også. Her har jeg også rykket mig rigtig meget og virkelig glad for de indspark han har givet i den forbindelse. Udover det, vil jeg sige at Jonas er utrolig nærværende. I starten kan man sagtens "tjekke ind" flere gange om dagen på chatten og få hjælpe og guidens, senere i forløbet får man stadig rigtig god sparring og flere om ugen bliver du holdt til ilden af ham. Jeg kan kun give Jonas mine aller bedste anbefalinger.

1. August 2022

Topprofessionel og nærværende

Jonas er topprofessionel, super dygtig til sit fag og meget nærværende. En coach som følger op på alt og holder én til ilden. Jeg har ofte haft flere korrespondancer med ham i løbet af en dag, hvis der var ting/emner der skulle klarlægges. Jeg har været super glad for mit forløb og er slet ikke klar til at stoppe. Jonas har hjulpet mig med at få fokus på de vigtige ting i forhold til mit vægttab og givet mig tonsvis af inspiration både til mad og træning (uden at det har været for meget). Han har lavet mine træninger så de 100% følger de behov og ønsker jeg har, og jeg er blevet så meget stærkere og tonet, end jeg var for 7 mdr siden, hvor jeg startede mit forløb. Det har også været en hård proces, hvor jeg har skulle forholde mig og tage stilling til flere ting, men det har været i et tempo, hvor jeg har kunnet følge med.
Muligheden for fysisk at træne med Jonas har også været meget inspirerende og hjulpet til at få klarlagt evt problemstillinger med træningen.
Jeg er super glad og taknemmelig for at Jonas har været og stadig er min coach, da han har givet mig alt den støtte, råd og vejledning jeg har brug for.
Jeg kan kun give Jonas de bedste og varmeste anbefalinger, hvis jeg skulle starte forfra med vægttab, ville jeg slet ikke være i tvivl om, hvilken coach jeg skulle vælge - det skulle 100% være Jonas Jones Valintin! 👏

22. Juli 2022

Nærværende og engageret coach

For nogle år tilbage var jeg i forløb ved Mark, hvor han hjalp mig på rette spor med at genfinde træningsglæden og motivationen.
Efter nogle år på egen hånd, og med et skifte til crossfit, følte jeg for at vende retur til fitness. Her manglede jeg dog struktur på min træning, da jeg havde et ønske om mere muskelmasse.
Så, jeg kontaktede selvfølgelig Mark, da jeg på forhånd vidste, hvor kompetent og dygtig han er.
Jeg har været så glad for det her online coaching koncept, hvor der har været en ongoing dialog mellem Mark og jeg. Han har brugt meget tid på at forstå mine behov, og dermed indfri dem med udførlig programmering, således jeg stadig har kunne dyrke crossfit ved siden af styrke træning i fitness.
Mit forløb har varet tre måneder, og jeg føler mig nu igen klar til at stå på egne ben i fitness verden efter at være blevet sendt godt afsted af Mark.

Jeg vil anbefale Mark til de, som ønsker en træner, som er engageret, kompetent, people-person og som faktisk har utrolig meget viden, som han bringer i spil når, at han forklarer, hvorfor ens program ser ud som det gør. Jeg har følt mig i så gode hænder hele vejen igennem, og følt mig set, hørt og forstået.
Derudover vil jeg stærk anbefale at få booket en PT med Mark, da den teknik korrektion, man får ud af den time, er guld værd.

Til sidst, så er han med til at gøre en tryg i, at progression det kræver mad, og meget af det. Så foruden at have haft et godt program fra Mark, så har det været ekstra godt, da jeg har spist sindssygt meget (og godt🤪), som har gjort, at jeg har kunne rykke mig på programmet hver uge.

Kan 10/10 anbefale! (Og ja, personlig træning kan være dyrt, men kvaliteten man får ved Mark, er det hele værd)

19. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr