Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Mehr ansehen
Utrolig dårlig kundeservice. Købte glassverk hvor alle koblingene for overligger gik fuldstændig i opløsning efter et par år. Reklameret på det men fik svar at garantien var udløbet. Først efter la... Mehr ansehen
Bestilte en garasjeinnredning fra jula til over 20.000 kr. De brukte over 1 uke bare på å få pakket og sendt orderen, og i mellomtiden så satt de ned prisen med flere tusen kroner. Denne orderen veide... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Kjøpte varmepumpe
Kjøpte varmepumpe. Det er noe galt med pumpen,og forsatt gyldig garanti. Etter flere tlf og mye styr, har de forsatt ikke kommet og sett på den som avtalt. Og uten å ha sett på pumpen sier de bare at garantien ikke dekker feilen.
Jeg leverte en Ryobi ryddesag til…
Jeg leverte en Ryobi ryddesag til garantirep 4. 8.23.
Etter gjentatte purringer på når jeg får sagen tilbake har jeg nå endelig fått beskjed om at sagen er sendt til et eksternt verksted etter ved en feiltagelse å ha ligget uberørt på varehuset i over 3 uker. Dette er for dårlig. Styr unna å kjøpe andre ting enn forbruksvarer fra dette firmaet!
Var på Jula på Sandnes idag for å…
Var på Jula på Sandnes idag for å handle sko og div.
Fant frem til sko, men fant ikke størrelse, tok kontakt med betjening og spurte, først fikk jeg et surt svar, spurte da etter skonummer, fikk at dei hadde ikke flere igjen, men det står jo på skjermen at dere har. Da er vi nettopp utsolgt. Ringte Jula etter jeg kom hjem , og dei hadde skoa. Blir lenge til jeg handler på Jula.
Maken til dårlig service hos Jula Jessheim
Kjøpt en høytrykksspyler i dag og var feil på dyser, lekkasje som sprute over seg selv. Vi lagde video klip av dette og tok med denne høytrykksspyler tilbake bare etter har kjøpt på knapt 2 tiner siden, men dem vil ikke tar den tilbake fordi dem ment pakningen er brutt, hvis den har fungert som den skal trenger vi ikke levere den tilbake. Vi sa til og med at vi kan heller kjøpe enda dyre høytrykksspyler men blant nei fra kunderservice Jessheim.
Maken til dårlig service jeg har aldri opplevde, dem har sendt dem på repetisjon men vi må nok vente minste 14 dager på og vi kan heller ikke kjøpe en annen høytrykksspyler heller, da kan vi risikere å sette med 2 stk.
Dårlig kundeservice
Prøver å kontakte Jula ang en ordre som er sendt, men Posten har ikke mottatt noe.
Ingen epost, ingen Chat og lang ventetid på tlf.
Kreditt = Midtre finger
Jeg har vært kunde hos Jula i mange år og bestemte meg i fjor for å opprette jula kreditt for å få bedre bonuser. I det jeg trykket på "søk om kreditt" visste jeg ikke hva som ville møte meg.
De har kun papirfaktura og har nektet å gi meg betalingsinformasjon over telefon, chat, i varehus eller epost. Om det er et problem hos dem, eller hos Posten vet jeg ikke, men jeg har fått fakturaer i hytt og gevær. Fikk faktura januar, februar, mars og april. Etter det fikk jeg ikke faktura før for 14 dager siden (august) som ble betalt 1 dag for sent. Noen dager etter det fikk jeg et inkassokrav. Det var også det samme i 2022 med flere måneder uten å få faktura i posten. Og når de videre ikke vil gi betalingsinformasjon pr epost eller telefon setter de kundene sine i en vanskelig situasjon.
Ringte de igjen i dag for å spørre om hvorfor jeg har fått krav selv om jeg flere ganger har bedt om betalingsinformasjon, og da svarer de at jeg aldri har kontaktet dem på noen av plattformene. Selv om jeg her sitter med 5 utgående samtaler til Jula de siste månedene i telefonloggen, så har de aldri mottatt de telefonsamtalene.
De baserer nå hele saken på at de mener jeg aldri har kontaktet dem, noe som blir litt søkt etter min smak.
Uprofesjonelt, rotete og en vanvittig useriøs kundesupport for å være en så stor bedrift.
Jeg har handlet min siste vare hos Jula etter dette, av prinsipp. Kravet er betalt og midtre fingeren flippet til den ubeskrivelig useriøse kundebehandlingen de opererer med.
I purchased a kompostkvern
I purchased a kompostkvern. Remember my wife specifically asking if it cuts branches and bushes into small pieces. Straight out of the box it didn’t work as sold. My neighbour has a similar product from Bosch, it doesn’t chop 100% but it works well enough.
I returned the product to Jula and they recommended to send it to Sweden for service. Weeks later it was as returned and we were told that it works as it should.
We previously spoke to that service in Sweden and they were very short and unhelpful.
When we went collect the product from JULA we were told that we had to pay for the service, even though it was their recommendation and they never mentioned anything about us having to pay for the service.
Other things happened too.
Now they are keeping something we own at ransom for money.
If you ask me , this company should be banned from selling in Norway.
Be very careful with them .. they are very sly and dishonest.
I will! also do a video cast and post it on YouTube.
Har kjøpt meg en batteridrevet…
Har kjøpt meg en batteridrevet gressklipper i dag . Spurte betjeningen om erfaringer og dår beskjed om at vedkommende ikke hadde erfaring med produktet . Spurte om åpent kjøp og at jeg kunne levere produkt tilbake dersom jeg ikke var fornøyd . Ringer kunderservice forklarer at produktet er åpent men at det var utrolig dårlig . får beskjed om at jeg kan levere produktet tilbake mot at jeg har original forpakning og kvittering . Gjør så det og får beskjed fra retur skranken at nei produktet kan ikke være åpnet. Lesser opp et sitat fra 2021 der åpent kjøp skal komme forbruker til gunst. Det spilte ingen rolle . De hadde ingen fornøydhet garanti . Så saken blir sendt videre til forbrukere rådet
Butikken for de fleste.
Ser det er mye dårlig anmeldelser av Jula her, men mye av det kan jeg se er bruker feil. Har man mistet kvitering er det strengt tatt ikke butikken sin feil at du ikke får bytte vare.
Jeg er superfornøyd med buikken, kunne ønske vi hadde Jula istede for Biltema her jeg bor. Jula er butikken for alle. Her kan du velge om du vil ha billig verktøy eller middels/dyrt. Et mye bedre valgmulighet. Også veldig godt utvalg av ting.
Det som trekker ned er den latterlige høye frak kostnaden. Over 500 kr uansett hva man bestiller. Veldig kjedelig for oss sol bor langt unna en Jula butikk.
Dårlig kundeservice
Kjøpte aircondition av merket Anslut. Sluttet å fungere etter 20min og slo seg ikke på igjen. Har dessverre mistet kvitteringen og fikk da beskjed om at jeg måtte betale for reprasjonen. Kommer aldri til å handle fra Jula igjen. Bare vræl.
Dårlig på reklamasjoner og…
Dårlig på reklamasjoner og garantireparasjoner.
Prismessig er Jula konkurransedyktig.
Dette har gjentatt seg flere ganger
Dette har gjentatt seg flere ganger. Lokaliseringen som viser hvor tingene ligger stemmer ikke med hylla. Det er bare de ansattes erfaring som finner dem et helt annet sted.
Var både på Vinterbro og Askim igår. Skulle ha refleksvest, begge steder sto det på skjermen hvor det skulle ligge og at det fantes, men det var ikke flere igjen.
Det er ikke noe påeng å dra til en butikk som sier at det finnes når det sjekkes på forhånd, men som ikke har allikevel. Det er bra det finnes konkurenter.
Triste greier
Både og...
Kjøpte ei sanfilterpumpe fra Bestway hos Jula, som mister vann, etter 2 sesonger.
Etter forbrukerkjøpsloven er det jo på sånne ting i grunn 5 år reklamasjonsrett, siden den skal vare lengere enn 2 år. Skulle en tror...
Men verken Jula, som forhandler, heller Bestway vil ta seg av dette. Alle mener bare, at 2 år er over, så jeg har ingen krav på reklamasjon...
Triste greier....
NORGES DÅRLIGSTE KUNDESERVICE.
NORGES DÅRLIGSTE KUNDESERVICE.
Kjøpte tre stk «Dyreskremmer» hos Jula og ett dårligere produkt har jeg aldri opplevd. Kattene i nabolaget formelig ler av både meg og apparatet. Denne saken skremmer ingen, men selgeren hos Jula kunne love at kattene ville holde seg unna.
Så ville jeg reklamere hos Jula.
Gikk inn på Julas hjemmesider, fant frem til Mailadressen, skrev en forklaring på problemet, la ved bilder og trykte send, men da kom det opp en feilmelding med beskjed om å prøve seinere.
Gjentok hele prosedyren neste dag med samme resultat.
OK, da prøver vi chatten «som du finner lengst nede på hjemmesiden vår», men der er det ingen chatt, bare en masse reklame.
Ikke bare selger de dårlige produkter, men de har også landets dårligste kundeservice.
Kameraovervåkning på prøverommet
Var på et prøverom på en av butikkene til Jula. Kledde av meg klærne mine for å prøve noe i prøverommet på butikken. Stod kliss naken da jeg oppdaget at prøverommet hadde et kamera som så rett ned på meg. Dette var svært ubehagelig og det er heller ikke lovlig å overvåke prøverom i Norge.
Sendte mail til Jula om dette. Fikk en beklagelse og svar hvor de skrev «Vi tar ditt ärende vidare till berörd avdelning». Jeg er usikker på hvorvidt det stemmer at de faktisk kontaktet butikken. Eller om avdelingen bryr seg. Det er hvertfall helt sikkert at det er brudd et sted. Dette skjedde for et par måneder siden, gikk innom idag for å sjekke om de har endret på dette. Prøverommet er fortsatt rett under kameraet.
Oppdatering februar 2024, kameraet ser fortsatt rett inn til prøverommet. Ingenting er endret.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. De la på fordi de ikke forstod norsk. Dette skjedde etter jeg hadde ventet i 25 minutter på at de skulle ta telefonen.
Elendig kundeservice og salg av ødelagt produkt!
Kjøpte en robotgressklipper som viste feilmelding ved første start. Kjører kun rundt seg selv før den stopper med div. feilmeldinger og har derfor ikke fått klippet gresset med den. Tok med hele tilbake til butikken, men får ikke hevet kjøpet da esken er åpnet. Butikksjef på Triaden henviste meg til kundeservice på telefon. Kundeservice på telefon henviste til butikken – og ingen vil ta ansvar for å kunne ta en avgjørelse for heving av kjøpet. De må sende den for reparasjon, noe som tar 2-3 uker. Får de fikset den må jeg beholde den og om ikke kan jeg kanskje få refundert beløpet. Styr langt unna! Helt ekstremt dårlig kundeservice både i butikk og på telefon, ansvarsfraskrivelse så det holder og tydelig dårlig produkt (Meec robotgressklipper).
Trege! Leverer ikke hjem!
Bestilte 4 små stropper og en liten sykkelolje med helthjem på døren. De brukte 8 dager, KUN for å sende den ut. Og totalt 11 dager med frakt. Jeg bor 10 min i fra butikken… Og de hadde pakket det inn i en 10 ganger så stor eske, så da ble den ikke levert på døren. Det er veldig dumt, da jeg bruker rullestol. Utleveringsstedene helthjem bruker er også elendig. Sukk. Fikk ikke varene i tide. Kommer ikke til å bestille i fra de igjen.
Jula - Not living up to customer expectations.
Jula, a store that does a good job when it's convenient for them, and doesn't lift a finger when it doesn't suit them..
Recently I bought a jack for my car + an impact wrench. It turned out this impact wrench had been used and didn't work properly, and they had by accident resold it to me. I had already laid out all the wheels and prepared everything, just for this not to work. Loads of my time spent.
The store eventually changed the product (the man at the store was professional) with a new one, although I lost a bit of the package that I had paid for and I had to pay extra for some additional equipment I needed (that was not part of the delivery any more, another 200 NoK out of pocket).
When asking customer service how they would reinburse me for all this wasted time and cost they flaked and asked me to go back to the store and try and fight them about this. (their own Jula Store)
IT would have been so easy for Jula to just give a 2-300 NoK reimbursement on my account for my next purchase (I do buy quite a bit of stuff with Jula). But no, they push this internally and gives the customer the responsibility to get it sorted.
Personally This was a poor customer experience and it does make me think twice about going back there for larger items in the future.
Jula følger ikke norsk kjøpslov
Jula følger ikke norsk kjøpslov. Svenskene argumenterer med at ledarmaturene de selger ikke er ment å vare lenger enn ett år. Da jeg påpeker oppgitt forventet levetid på 25000 timer, bråsnur svenskene og hevder jeg har skrudd de på/av for mange ganger.
Fjotter.
De har vært i bruk i snitt 3 ganger i uka i de årene de har hengt i taket mitt.
Fy skam! Har en stor ordre på vei fra disse løkene nå, og den sender jeg med glede i retur.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.