Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Mehr ansehen
Utrolig dårlig kundeservice. Købte glassverk hvor alle koblingene for overligger gik fuldstændig i opløsning efter et par år. Reklameret på det men fik svar at garantien var udløbet. Først efter la... Mehr ansehen
Bestilte en garasjeinnredning fra jula til over 20.000 kr. De brukte over 1 uke bare på å få pakket og sendt orderen, og i mellomtiden så satt de ned prisen med flere tusen kroner. Denne orderen veide... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Frekk ansatt og åpent kjøp - som ikke er åpent kjøp
Var innom Jula Mjøndalen for å bytte en vare på 60 dager åpent kjøp, som det står på kvitteringen. Den ansatte var frekk og snakket nedsettende. Han lo og mente vi kunne selge varen på Finn.no. Varen fikk vi ikke byttet, fordi emballasjen var åpnet. Like hel og fin, men åpnet. Åpent kjøp er altså ikke åpent kjøp. Jula har egne regler om ubrutt emballasje, som det ikke står noe om på kvitteringen.
Brannfarlige produkter, dårlig service og returordning med null verdi.
Må dessverre gi en stjerne for å gi anmeldelse men null er det riktige. Dårlig service og dårlig kvalitet. Brannfarlige produkter. Anslut Ledlys som smelter og holder på å ta fyr. Ingen bytterett ved åpnet emballasje og en betjening som flirer hånlig til deg når de forteller det. Andre, mer seriøse aktører, som for eksempel Elkjøp, oppfordrer til å returnere i original emballasje men det er ikke et krav. Styr unna.
0 stjerner på service og kundebehandling
4 stjerner på salg m, de er ivrig der. 0 stjerner på service og kundebehandling...
Aldri kjøpe julegaver på Jula
Jula er IKKE stedet å kjøpe julegaver. Selv egne merkevarer er de ikke villige til å bytte hvis feil størrelse, og de er ikke villige til å bytte opp i modell ved å betale mellomlegget. Nei, de krever at du legger ved kjøpskvittering i gaven for at mottaker skal kunen bytte. Jeg har kjøpt mye på Jula, men dette er for dårlig Jula!!!
Elendig kundeservice- bra service 2.forsøk
Elendig kundeservice, lite høflig kundebehandler, men han han har vel instruks om at kunder med retur/bytte er no dritt. Jula- no more. Finns bedre og seriøse konkurrenter. Jula bør steppe opp hvis de skal ha noen fremtid. varen jeg kjøpte, fikk jeg ikke innlevert da esken var åpnet. Ville oppgradere til en bedre kvalitet. Men dette er vel eneste måten og få solgt slik vare. Kunne vært en julegave, men ingen har bruk for slik dritt/kvalitet. Går rett i søpla- ble tur på Power, og der er det aldri noe problem å bytte, selv om esken er åpnet.
30/12 Før jeg ville la "verktøyet" gå til de evige jaktmarker, prøvde jeg en siste gang. Som de sier: verktøyet er halve jobben, denne var maks 5%. Mer som et leketøy-ingen bruksverdi-bare irritasjon og skamklipt, med masse lugging. Dro på Jula for å la dem få igjen rælet, og håp om å treffe en annen kundebehandler, om ikke annet for å ihvertfall la dem ta hånd om søpla si selv- legge den igjen på disken. Men traff en vettug kundebehandeler og det ordnet seg med reklamasjon og tilgodelapp. Oppgraderer til 3 stjerner
Elendig service i butikken på Jessheim
Elendig service i butikken på Jessheim. Ikke villig i hele tatt til å skaffe reservedel til elektrisk snømåke. Uhøflig betjening i skranken
I bought a Marquant Scale with a fat…
I bought a Marquant Scale with a fat analyser. It does not analyze fat and believe me I have read every piece of information I could find on this scale to see what the issue might be. It weighs and then cuts off period. The site does not allow you to write reviews so I suspect that the reviews that are on the site might be written by staff and not customers.
Dårlig kundebehandling - aldri mer Jula!
Jeg ønsket å reklamere på en lyslenke som ikke fungerte. Men fikk beskjed om at det kunne jeg ikke, fordi jeg ikke hadde kvittering. Selv om produktet var merket JULA, og åpenbart var kjøpt hos JULA. Hvem tar vare på kvitteringer? Nå var dette et relativt billig produkt, og jeg kan leve med den ekstra kostnaden det var for meg å kjøpe et tilsvarende nytt. Men for JULA blir det ikke billig. De mister en kunde for noen få kroner! Så jeg gir dem terningkast "1". (Men de ligger allerede nede på "1,5", så det betyr vel ikke så mye for dem?)
6.12.2023 kl.14.40
I dag 6.12.2023 var jeg på jula ( solheimsveien 30 ) klokken 14.40. Jeg hadde kjøpt en snøfreser som jeg skulle levere tilbake uten at den var åpen. Jeg kommer inn ved inngangen. Og møter på en kald, gretten, irritert med andre ord en som er lei livet sitt. Jeg hilser hei.men får ikke noe svar så prøver jeg og få øyekontakt etter flere sekunder får jeg det da hun satt på tlf sin i arbeidstiden. Så sier jeg ikke noe hei å få av deg i dag og smiler. Tilbake får jeg et STYGT blikk som om hun vil drepe meg, da sier vedkommende jeg sa jo hei!! Så tenker jeg la det gå, hun har sikkert dame problemer. Så sier hun hva vil du. Så sier jeg unnskyld? Så sier hun ja hva vil du på en veldig spydig å frekt og rasistisk måte, så sier ser du ikke den svære pakken her som jeg kommer med, jeg skal levere den tilbake. Så sier henne ikke no mer og bare ser på meg, så ut som hun hadde tatt noe dop! før hu kom på jobb! Jeg gir henne kvitteringen å sier jeg skal levere denne tilbake. Så tar hun kvitteringen å sier ikke no mer, hun begynner å taste på PC-en. Så sier hun kan du legge den på bakken over en meter disk? Hello tenkte jeg, er du en invalid dame som ikke gidder å gjøre jobben din og be kunder løfte ting ned på bakken over disken mellom hun og kunden, der kunden ikke har lov til å være. Så ser jeg på henne å forsatt så dytter jeg den mot henne. Så sier hun ikke noe mer å taster vidre og skriver ut retur kvittering. Jeg skriver under navn å nr og tar original kvittering min som hun nesten ikke gadd å gi tilbake på en ordentlig måte. Jeg tar begge kvitteringene og går på andre siden der kassene er møter jeg en så hyggelig, smilende, glad jente. Hun smilte faktisk fra da hun så meg gjennom vinduet og jeg fikk en så god opplevelse at dagen min ble strålende etter det. Jeg vil takke og bukke for hun som sto i KASSEN ved utgangen av butikken. Men hun som sto ved INNGANGEN hun burde få sparken! ogfor min del kan hun kan dra der sola ikke skinner en gang! Jeg Håper hun for en jævlig dårlig dag som hun prøvde å gjøre mot meg! Og PS. Jeg har skrevet dato, tid, og vis dere skjekker overvåkning så kan jeg til og med bekrefte at jeg faktisk var der og dette ikke er oppfinn. dere kan skjekke kvittering av retur å! Jeg har vært kunde hos dere lenge i mange år.
Julas praksis ved salg av varmepumper
Kjøpte varmepumpe på nett, henting i butikk. Ble nektet utlevering da jeg ikke gikk med på at Jula sin samarbeidspartner (INSELO) skulle installere varmepumpen. Jeg hadde med meg dokumentasjon på installasjonsavtale med egen kjøletekniker.
Loven krever nemlig at du skal dokumentere en slik avtale. Loven krever ikke at kundne skal tvinges til å benytte Jula sin installatør, INSELO.
Og INSELO krever ikke at Jula skal bruke dem, hvilket jeg fikk bekreftet fra INSELO selv. INSELO skrev til meg at ; jeg skal ha med meg skriftlig avtale fra den installatøren jeg vil benytte. Og at det slett ikke måtte være dem.
Så hva Jula vil oppnå med å tvinge kundene sine til å bruke INSELO, det vil ikke Jula svare på.
Jeg fikk vite av butikksjefen at denne praksisen hadde de nylig begynt med. Og han skjønte det heller ikke selv.
Jeg har skrevet klage på dette til Forbrukertilsynet og Konkurransetilsynet. Jeg regner med at de vil ta affære overfor denne praksisen.
Gjennomført elendig kundeservice
Sure folk både på nett og i butikk, lite hjelpsomme og alltid underbemannet i butikk. Ingen garanti for egne priser, og ingen interesse for å hjelpe. Ekstremt lav produktkunnskap hjelper heller ikke.
Kjøpte en dremel multiverktøy den holdt…
Kjøpte en dremel multiverktøy den holdt i 6 mnd, så jeg var ned å ville få en ny siden det er 2 års garanti, neida den skulle inn til reparasjon å det ville ta minst 4 uker, å så spurte jeg om di kunne sende den til meg mår den var reparert siden jeg har 18 mil til nærmeste Jula, men nei den måtte jeg ned igjen å hente , jeg fikk og beskjed om at vist det var brukerfeil så måtte jeg betale det selv!!
Her burde di bar ha gitt meg en ny med en gang
Forholder seg ikke til norske lover.
Defekt vifte på innedelen på en Qlima varmepumpe.
Fikk avslått reklamasjon fordi de mener at viften er en "slitasjedel" og dermed bare har 2 års reklamasjon og at jeg fikk fikse den for egen regning.
Om jeg var uenig avslaget så fikk jeg ta de for retten.
Forbrukerrådet er ganske klar på at varmepumpen i sin helhet har 5 års reklamasjonsrett og lignende saker i Forbrukertvistutvalget har det blitt gitt medhold til klager hvor produsenter har forsøkt å kategorisere individuelle deler som "slitasjedeler" for å unngå ansvar. F.eks 13/9406.
Har opplevd bedre kundeservice for å være ærlig...
Ikke av de mest seriøse..
Ikke av de mest seriøse... styr unna Netthandel med dette useriøse firmaet som ikke klarer å sende deg det du betaler for...kjøpte 2 gulvvifter sendt med collicare stuck i Porsgrunn i en uke nå tviler på at jeg ser denne sendingen jeg betalte over 800kr for
Mye er bra på Jula og et trivelig…
Mye er bra på Jula og et trivelig varehus det er.
Men de selger ANSLUT stikkontakter.
Disse stikkontaktene virker bare annenhver gang, og med års mellomrom har jeg handlet dem, så det er ikke tilfeldig.
Styr unna Julas "Anslut" el-kontakter (doble)
Har mange gode erfaring fra Jula
Har mange gode erfaring fra Jula. Mye av hva de seller er av dårlig kvalitet, men det er en del av tiden og det økonomiske (mangel på) systemet vi har nå.
Når det er sagt, har jeg med unntak av en gang jeg måtte krangle med ei dama i skranken alltid fått reklamasjoner og retur av varer gjennomført lett og effektivt. Er lettere å finne varene man leter etter enn mange andre plasser. Er varen på lager på nett, kan man som oftest stole på det. De har tilbud hvis man er villig til å handle utenom sesongen f.eks.
Kjøpte varmepumpe Qlima sc-ja 2522
Kjøpte varmepumpe Qlima sc-ja 2522 for 1mnd siden til kr 9999,- og nå har de pokker satt den ned til kr 6999,-. Dette er skamløst og ha betalt 3000,- mere. Her burde man fått kompensasjon for slik høy pris nedsettelse like etter kjøp. Om ikke er det siste gang man kjøpet noe ser...
Skulle kjøpe nytt dusjkabinett som var…
Skulle kjøpe nytt dusjkabinett som var på tilbud. Ringet jula kundeservice og spurte om det kunne speilvendes noe vi fikk til svar at det ikke kunne. Så var jeg nede på butikken på Steinkjer og fikk god hjelp til dette spørsmålet og fikk bekreftet min mistanke om at det Kunne speilvendes. Så ville jeg bestille varen. Da fikk jeg beskjed om at den ikke kan bestilles for de var tom. Kunne heller ikke få det til kampanjepris når de fikk inn på lager da kampanjen slutter i dag. De påsto at det står så lenge lageret rekker på tilbudet noe som ikke er fakta. Ringte kundeservice og håpet på hjelp. Det traff jeg ei svensk dame som ikke var spesielt kundevennlig. Spurte til slutt om hun kunne fortelle meg om når varen kom på lager neste gang noe hun ikke kunne(de kunne ikke drive virksomhet på den måten???) så jeg føler meg lurt og feil informert. Noe som forte til at jeg ikke fikk handlet varen til kampanjepris🤬🤬🤬
Jula Haugesund
Jula Haugesund: Hadde bestilt en vare på nett, og etter nesten 2 timer var kona mi oppe for å forsøke å hente varen. Det var tilsynelatende rolig og lite i gjøre i butikken. Betjeningen sa at hun måtte vente på hentemeldingen, kunne ikke få varen før. Når en kunde kommer og det er rolig i butikken, kunne de vært serviceinnstilt og plukket ut varen og levert ut for å gi kunden en god totalopplevelse. 10-15 minutter etter kona forlot butikken, da kom hentemeldingen. Da får det heller bli en ekstra kjøretur til Haugesund for å hente varen. Vært fornøyd tidligere, men dårlig service denne gang.
Jeg har kjøpt en Qlima-varmepumepe hos…
Jeg har kjøpt en Qlima-varmepumepe hos Jula og den ble muntert av Inselo for 1 uke siden. Rett etter muntering oppdaget en feil på varmepumpen. Har kontaktet julas kundesevice både muntlig og skriftlig. Men Jula vil ikke ta ansvar om reklamasjon.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.