Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Mehr ansehen
Utrolig dårlig kundeservice. Købte glassverk hvor alle koblingene for overligger gik fuldstændig i opløsning efter et par år. Reklameret på det men fik svar at garantien var udløbet. Først efter la... Mehr ansehen
Bestilte en garasjeinnredning fra jula til over 20.000 kr. De brukte over 1 uke bare på å få pakket og sendt orderen, og i mellomtiden så satt de ned prisen med flere tusen kroner. Denne orderen veide... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Nieprofesjonalne podejście do klienta
Miesiąc czekania na zamówienie. Sklep informował o opóźnieniach o dodatkowe 7 dni, ale nie 20. Dodatkowo brak odpowiedzi na wysyłane maile, o dodzwonieniu się na infolinię w ogóle zapomnijcie. Nigdy więcej zakupów w tym sklepie, mam nadzieję, że chociaż odzyskam 500zł za zamówienie, które nigdy nie dotarło. Skandal, że w XXI wieku przy tak dużej konkurencji sklepów, które funkcjonują profesjonalnie, Jula nadal jest się w stanie utrzymać. Powinni całkowicie zrezygnować ze sklepu internetowego jeśli nie potrafią tego ogarnąć.
Aktualizacja: po dodzwonieniu się do obsługi klienta okazało się, że zamówienie zaginęło, o czym wcześniej nikt mnie nie poinformował. Otrzymałam zwrot środków za zamówienie, ale niesmak nadal pozostał. Gdyby nie systematyczne 'atakowanie' sklepu w sprawie mojego zamówienia, pewnie do dzisiaj nic by się w tej sprawie nie zmieniło.
Unngå Jula dersom du ikke nyter dårlig service
Erfaringen fra flere varehus er at de ansatte ikke har mulighet til å forholde seg til reklamasjoner, returer osv ihht forbrukerkjøpsloven. I tillegg er det ofte lang ventetid i butikken da det er flere kunder som ønsker å reklamere, men kun en ansatt som håndterer kundeservice disken.
Dersom en forsøker å henvende seg til kundeservice skriftlig er dette, om mulig, enda verre. Her får en intetsigende svar på svensk som aldri løser henvendelsen
Jula dusjslange
Har kjøpt dusjslange 1.5 m ved 2 anledninger hos jula og de har revnet begge ganger. Jula er ikke noe annet enn Temu i fysisk form. Legg heller i litt å handle hos andre.
Bruker du klarna? ingen garanti på Jula!
Bruker du klarna? ingen garanti på Jula!
Produktene er sånn halvveis gode, men når man skal returnere en vare - burde du tenke deg veldig om med hva slags betalings løsning du har brukt.
Vi kjøpte en Stanley gressklipper på kampanje tilbud. Kjempe bra klipper med sterk motor å klipper som en helt - helt til den hadde lyst på seg selv å spiste opp litt av understellet, en plast beskytter som passer på ledninger og motor til bakhjulsdriften. Den plast beskytteren blir holdt oppe av en metall leppe under som den også klarte å klippe seg igjennom. Dette var dessverre bare etter 2 ganger med bruk. (En annen ting er også at vann nippelen som er på klipperen ikke passer med norske standard slange fester heller)
Men - så kommer vi å skal ha garanti. det hele endte opp i at damen bak kassen begynner å ta reklamasjon før jeg hadde fått info om det som du nå skal få høre:
Hvis du handler på jula med klarna, så får du rett ut sagt ikke garanti uten at du må betale hele summen for ny klipper over disken!! Det var eneste løsning for å få samme pris som kampanje prisen, for nå hadde prisen på klipperen gått opp og kampanjen var ferdig. De sier at systemet deres bare ikke forstår det som alle andre butikker gjør. Derfor trudde damen bak disken, uten å høre med meg først, at jeg skulle betale hele beløpet å bare tok hele krediteringen uten å gi beskjed. Det betyr at vi står uten klipper basicly!! dette ba ikke jeg om!! Dem tilbudte ikke en gang reparasjon..
Jeg sa dette er et jula problem å ikke meg som en kunde sitt problem. Jeg MÅ ha klipper i sommer da grasset vokser («fortere enn gjelda»), og at jeg ikke ba om noe av dette, så den klipperen skal tilbake hjem til meg til dere har funnet ut hva dere skal gjøre! Jeg skal ha en ny klipper eller en reparasjon uten problemer, og på garanti!
«ja men da blir jo det som tyveri» sitert fra dem på jula.
Jeg kan ikke noe for at vi handlet på tilbud, eller at produktet spiser seg selv, eller at de lar klarna være et betalings alternativ, eller at dem bak disken bare kjører en kreditering uten å gi info om hva som kommer til å skje... Det er jula sitt problem!! De prøver å gjøre det til deg som kunde sitt problem. Jula skal dekke garanti samme søder om hva slags alternativ som er brukt!
Dette kaller jeg bare idioti! Vurder sterkt om du skal bruke klarna! I en garanti situasjon så sliter du hvis varen du har handlet er blitt dyrere i mellomtiden! Med mindre du har cash der å da…. Det er jo en grunn til at vi brukte klarna mener jeg.. det har vi dessverre ikke..
Butikken i Stavanger er oversiktlig
Butikken i Stavanger er oversiktlig, lett å finne produktene og betjeningen er meget behjelpelige.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice, nektet å gi tilbake pant på kullsyre patroner. Tvinger deg til å handle der da du aldri får igjen panten uten å kjøpe ny patron hos dem.
Jula Arendal elendig kundeservice
Jula Arendal elendig kundeservice. Ikke noe bedre service via mail/kundeservice.
Finner ikke ansatte som kan hjelpe
De har billig utvalg av mye forskjellig man trenger, men Jula Sandvika er en forvirrende butikk. Det er vanskelig å finne fram når du er på utkikk etter en spesifikk ting. Nesten alltid umulig å få tak i en ansatt som kan hjelpe deg eller har tid til å vise deg hvor ting ligger. Dette gjør at jeg må bruke lang tid i butikken og liker derfor ikke å komme hit.
Dårlig kundeservice
Betalte for en elsykkel, men svært vanskelig å komme i kontakt med kundeservice, som heller ikke var noe hjelpsom. Må møte opp fysisk bare for å avtale montering. Ingen mulighet for kontakt med lokal butikk. Lite kundevennlig og tungvint. Handler ikke her igjen om det gjelder montering.
Sämsta jag har varit med om
Sämsta jag har varit med om, köpte en partycooler som var sönder och läckte. Lämnade in den för att få en ny men då var man tvungen att skicka den på service först om man ska få sina pengar tillbaka ens som kunde ta flera veckor. Kommer aldrig handla där igen. Väldigt dryg personal dessutom
Dårlig kvalitet på Meec verktøy
Jeg kjøpte batteridrevet verktøy, jeg prøvde skrumaskin som er veldig svak, klarer bare de minste skruene, sirkelsag er også for svak. Jeg gikk derfor til jula får å få retur,men de godtar ikke retur på brukte produkter, og de har ikke fornøyd garanti, så vil du bli fornøyd med produktene dine, så handle andre steder
TREG OG DYR FRAKT – DÅRLIG KUNDESRVICE SENTRALT – STYR UNNA!
Jula varslet etter en online bestilling om forsinket levering på flere uker. ColliCare som transportør bidro til at den tiden økte med en uke. Varen ble levert på slik måte at emballasje hadde fått hard medfart og det var flaks at deler ikke hadde falt ut. Alt lå slengt omkring i pakken og produktet hadde skader og bar preg av å kunne vært åpnet tidligere før transport, eller av transportselskapet, ikke godt å vite. Et par dager etter bestilling i nettbutikken og uker før den blir levert, så setter Jula ned prisen på kjøpt produkt med en betydelig sum. I jula systemet har det ingen betydning at noen kunder kan føle seg lurt da. For her var det mye penger å spare på å utsette sin bestilling med et par dager. Vel, skulle ha ventet med å bestille. Eller burde ikke ha bestilt i det hele tatt. Sentralt er Jula likegyldige til at varer leveres med en transportør som påfører varen skader. Løsningen da er en veldig tungrodd prosess med lite hjelpsomme ansatte i butikk siden varen er kjøpt på nett og ikke i butikken.
Enkleste er bare rett og slett å unngå å kjøpe dyre varer fra Jula. Eller enda bedre, å unngå å kjøpe noe som helst i fra dem. Slipper å betale ny pris for produkt som ved levering har skader og ser brukt ut.
Bonus blir jo at du også slipper å forholde deg til Jula sin arrogante og lite løsnings orienterte Svenske kundeservice. Som også mestrer å vise en direkte spydig tone i sin dialog med kunden.
Najmniej responsywny sklep w jakim…
Najmniej responsywny sklep w jakim ostatnio miałem okazję robić zakupy. Zgłoszenie w panelu klienta do zamówienia jest UWAGA realizowane do 2 dni roboczych. Pomyliłem adres wysyłki bo chciałem zamówić do pracy by odebrać na 100% paczkę, a tu paczka do domu. Ale najlepsze jest to że ani paczka ani odpowiedź na zgłoszenie nie ruszyło z miejsca więc jakby pomyłka była większa to nawet nie chcę myśleć co by było...
Kjøpte flettverknetting (1X25m)
Kjøpte flettverknetting (1X25m)
Elendig kvalitet. umulig å rulle ut og ikke "ferdigprodusert"
Umulig å reklamere på....de forstår ikke problemet og ser ikke feil på vedlagte bilder.
ALDRI mer Jula :(
Kan ikke sette over tilbutikk
Skulle høre om en var som var under 3 stk igjen av men nei de kan ikke sette over til butikk.
Gikk til en konkurrent og kjøpte samme vare siden de faktisk lot meg snakke med butikken slik at jeg var sikker på at produktet var tilgjengelig
Skal sies at dette er for kundeservice har hatt null problem med de enkelte butikkene
Bestillte del til gressklipper
Bestillte del til gressklipper. Kom aldri.... møkkafirma. Aldri mere juja for min del, kjappere fra temu.
Feilprising av vare
Feilprising av vare.
Stod 99 på hylla varen sto på.
Sjekket kvittering etter kjøp og der var de plutselig 159.
Så fra i kassen men fikk en sur beskjed om at ville jeg ikke ha den så fikk jeg bare levere tilbake.
Sto i kø på retur i 10 minutter uten at køen gjekk fremover.
Så ga f og reiste.
Treg å dyr frakt
grusomt dyrt og tregt å få pakker levert. Colliecare hjemmelevering til 550kr er ofte eneste alternativ på ting som uten problem kan gå med vanlig post. Klarer ikke finne logikken i hva som går eller ikke med vanlig post pakke. Skulle bestille buer til fiberduk, men 550 kroner i frakt for en vare til 50 kroner er galskap. en 2 pk. med buer veier 240 gram og er 60cm x 61cm
Good selection, but delivery delays
Jula has a wide variety of tools and home goods at decent prices. Ordering online was easy, but delivery took longer than expected and tracking was limited. Still a useful store if you're not in a rush.
Første og siste gang på Jula Skien.
Første og siste gang på Jula Skien. Bør jekke seg ned noen hakker !
Jeg vet liksom ikke helt, men hele opplevelsen var bare trist. Hadde ikke vært på Jula noen gang så ja..
Skulle handle en jekk fra Bahco, type 2-tonns sånn i utgangspunktet. Men da jeg kom ned så jeg annen type som kanskje kunne vært av interesse. Den fant jeg ikke annet enn utstilt, og hørte derfor med en ansatt.
Vedkommende kunne fortelle at om de ikke hadde flere igjen kunne de bestille. Jeg forteller videre da at jeg kjører 15 mil en vei for dette. Om så er, kan jeg da kjøpe den som er utstilt?
Det gikk nok ikke for de kunne ikke selge den. Jeg fortalte da at poenget er vel å få solgt ting! Og om dere kan få tak i flere på få dager så kan vel jeg evt kjøpe den som står her når jeg først er her?
Men nei, det går bare ikke!!!!! Greit sa jeg og tok den første modellen i retning kassa.
Så er det selve konseptet som svært mange slike butikker bruker. En voldsom labyrint for å måtte gå forbi alt liksom. Ingen mulighet for snarveier der nei. Det er rett og slett klaustrofobisk, varer helt opp til taket osv liksom. Ikke skjønner jeg at det er lov med tanke på brann.
Vel fremme ved kassen fortalte jeg mine historier om utstillingsmodeller og "kundefeller" Hun som stod der kunne bekrefte at...ja, det er mange som sier nettopp det med å bli fanget. Ja....sier jeg......men det får vi ikke gjort noe med sier hun og ser ut i luften.
Neivel sier jeg. Så var det dette med utstillingsmodeller da. Vel sier hun, hvis vi skal gå å fylle på hele tiden så.....det har vi rett og slett ikke tid til. For vi må jo rydde og organisere osv svarer damen.
Kunder er noe dritt gitt. Da sa jeg bare om det er liksom policyen så er det første og siste gangen her. Og tro meg, det blir det!
De bør bare "jekke seg ned" en del hakk gitt. Nei folkens, da er det reine "oasen" på Biltema rett ved. "Øppna landskap" og blide mennesker som oppfører seg som ansatte og ikke innsatte.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.