Jupiter Ekstra Bewertungen 203

TrustScore 3 von 5

2,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg forstår ærligt talt ikke, hvordan ejeren overhovedet kan drive en cykelbutik. Arrogant, uvidende og direkte nedladende over for kunderne. Hans opførsel får én til at tvivle på, om han overhovedet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kunne jeg bare give 0 stjerner! Har lige købt to nye cykler. Man "glemmer" at informere om såkaldt klargøring og monteringsgebyr ved prisoverslag og når man så tilmed først sender faktura 5 dage se... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jupiter Ekstra Hvidovrevej. Skulle have skiftet slangen på knægtens forhjul, da dette var punkteret/eller tabte luft. 240 kr. Fik ikke oplyst prisen, da jeg tænkte, ( min fejl. ) det kan vel ikke... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 25 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arrogant og elendig service!

Valgte Jupiter-ekstra ved Gl. Kongevej til køb af frontlad til min cykel, da jeg skulle være sikker på det passede. Blev lovet at det passede, købte det, hvorefter det ikke passede da jeg prøvede at montere det.

Da jeg kom tilbage til butikken ville de ikke returnere ladet, da der var kommet mærke på det ifm. forsøget på montering. Efter en længere og meget ubehagelig diskussion fik jeg halvdelen af værdien tilbage og står nu med tabte penge, tabt tid og intet lad.

Jeg havde håbet at den høje merpris jeg betalte ift. på nettet, havde givet noget ekstra service, men blev meget skuffet.

3. November 2016

Hej Anders.

Tak for din henvendelse.

Jeg har snakket med butikken på Gl. Kongevej, og du glemmer lidt i farten at vi rent faktisk har tilbudt dig at montere det lad du har købt hos os. Det passede til din cykel, opgaven var din frempind var rustet fast på din cykel, hvilket ikke fremgår af din anmeldelse, og det er jo ikke noget som vi kan vide på forhånd. Jeg synes at vi har været meget fair og give dig halvdelen af dine penge igen.

Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på glostrup@jupiterekstra.dk

Med venlig hilsen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service og uacceptable priser!

Jupiter på Gammel Kongevej. 750 kr for almindeligt servicetjek, samt rettelse af baghjul. Jeg takkede nej tak til at betale så meget for olie og en strammere kæde og ja tak til at få rette baghjul 250kr. Jeg skal hente cykel dagen efter og så opdager manden at de har punkteret mit dæk. Han spørger "hvad har du fået lavet?" Det er din opgave at vide det og ikke min. Meget utrygt. Han siger hele slangen skal skiftes og kan derfor først få cyklen dagen efter. Hvis man så havde tilbudt lige at fikse kæden og give den lidt olie, så fair nok - hans svar var blot "det er jo ikke gjort med vilje". Benytter dem aldrig igen! Vil ikke andet end at sælge til latterligt høje priser og så kan de ikke engang gøre arbejdet ordenligt og service er ikke et ord de kender til.

14. September 2016

arrogant og dårlig kundeservice

Da min datters 1 1/2 år gamle Kildemoes cykel var så rusten i skærmene at de nærmest faldt fra hinanden tog jeg den med til jupiter Glostrup hvor den er købt. Her ville de dårlig høre på mig da cyklen havde fået nogle buler, hvilket virker lidt absurd da det jo intet har med det faktum at kvaliteten på skærmene har været forbdårlig i udgangspunktet. De var både arrogante og udviste utrolig dårlig forståelse i materialekendskab. Jeg ved at cykelreparatør ikke er nogen længerevarende uddannelse, men så meget interesse for sit fag må man da have, at man sætter sig lidt ind i hvordan de forskellige materialer er eller bør være og ikke bare holder fast i sin uvidende påståelighed.

27. August 2016

Hej Mikkel.

Først skal vi beklage det sene svar.

Den pågældende cykel du kom med, havde kørt med løse skærmstivere i meget lang tid. det har så gjort at malingen på selve skærmen er skallet af. Dette opfatter vi ikke som en reklamation. Vi opfatter os selv som værende meget kompetente, da den uddannelse, som du referer til tager 3,5 år, og derfor mener vi at vi har behandlet sagen helt korrekt.

I øvrigt skal jeg oplyse at Ifølge vores system, så er den cykel du afleveret til os købt den 28-5-14.Du henvender dig til os den 27-8-16 den er derfor ikke in befattet af reklamations-retten, på de 2 år som er ifølge loven.

Med venlig hilsen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Uprofessionel behandling af kunde.

Den 2. August var jeg nede for at aflevere min kærestes cykelvogn i Jupiter cykler i Glostrup.

Jeg fortalte en medarbejder der nede at jeg skulle have skiftet en slange på højre dæk af vognen, samtidigt med det bad jeg om at få kontrolleret fordækket på vognen da det var lidt fladt, (lagde mærke til at han ikke skrev det ned men tænkte ikke videre over det)
Sidst havde jeg været ude og købe en slange til et barnevognshjul som jeg også skulle have skiftet, så det havde jeg også med og havde lagt i vognen samt vist medarbejderen hvor i vognen det lå.

Jeg får så en SMS dagen efter om at vognen er klar og det bliver 150kr

Da jeg så kommer der ned står der på deres arbejdsseddel at de kun har skiftet slangen på højre dæk, samt står der, at de ikke havde nogle slanger til mit barnevognsdæk og der står så heller ikke noget om fordækket.
Det sjove ved det her er så at for ca 3 uger siden betalte jeg kun 100 Kr for at få skiftet en slange på cykelvognen, så jeg synes det var mærkeligt at jeg skulle betalte 50 Kr ekstra denne gang nu hvor de ikke havde lavet mere end Sidste gang. (jeg har fundet kvitteringen har hjemme, som jeg glædeligt sender et billede af)

Jeg bliver ret irriteret og beder en medarbejderen som ekspederer mig om at gå ud og høre om de har lavet noget extra siden jeg skal betale 50kr extra, men det Gad han ikke. Jeg siger så til ham at han skal finde en regning frem så han kan se at jeg ikke lyver, så får jeg af vide at det skal jeg selv bevise, selv om jeg står med den flap jeg fik sidste gang jeg afleverede min cykelvogn men han vil ikke gøre et forsøg på at lede efter noget.

Da jeg så tredje gang siger at jeg ikke betaler 50 Kr ekstra for noget jeg har fået for 100 Kr for tre uger siden siger han at jeg kan tale med hans chef, som jeg gladeligt vil.

Da chefen så kommer er det første han siger : "du vil ikke betale? Det koster 150 Kr at få den vogn udleveret", i en meget negativ tone.

Det mener jeg er dybt uprofessionelt og hvis man bare en lille form for kundeservice kunne man i det mindste spørge ind til hvad problemet er inden man siger sådan noget.

Hvor jeg så forklarer ham at jeg gerne vil betale - Jeg gider bare ikke betale 150 Kr. for noget jeg lige har betalt 100 Kr. for 3 uger siden.

Ikke nok med det så står han og siger at jeg lyver når jeg siger jeg har fået det til 100 Kr
For tre uger siden. ( Det bliver så senere ændret til at det var en fejl at jeg havde fået det til 100 Kr)

Jeg prøver flere gange at forklare chefen min situation og er han yderst uforstående og faktisk pisse ligeglad, så jeg vælger at betale de 150kr og så gør jeg ham opmærksom på at jeg heller ikke havde fået skiftet den slange til barnevognsdækket selvom slangen lå lige ved siden af dækket nede i vognen.

Nu har denne anmeldelse været præget af negativitet men der skal også være noget positivt og det er, at jeg fik skiftet den slangen til barnevognsdækket og chefen kom til sidst og mente at vi havde talt forbi hinanden. ( som vi ikke havde )

Om det var et sørgelig måde at prøve at komme og sige undskyld på eller om han bare ikke har forstået noget af det jeg har sagt, vides ikke.

Jeg er pisse ligeglad om det koster 100 eller 150 det er mere princippet i at man kan få en så ringe service nede i forretningen der irriterer mig og jeg kommer i hvert fald ikke igen. ( Selvom det nok ikke er det der vælter budgettet for jer )

Derfor har i kun fået 1 stjerne.

"Rettelse"
Efter en snak og undskyldning af en fra Jupiter Ekstra har jeg valgt at ændre min anmeldelse fra 1 til 3 stjerner.

8. August 2016

Venter på 5. Uge på garantireparation af min racercykel

Den 5 juli 2016 indleverede jeg min racercykel, der var købt i ultimo oktober 2015 til reparation i Jupiter Ekstra på Gl Kongevej da lejet i kranken var gået.

Nu på 5. uge har jeg ikke fået klar besked på, hvornår cyklen er færdig, selv om jeg har kontaktet værkstedet ugentligt. Det et bare ikke OK. Der er ikke tale om en speciel racer - bare en med Principia med standardudstyr til 13000 kr ( nedsat fra ca 17000 kr). Det er rigtigt øv at skulle undvære sin cykel så længe. Den 20. Juli oplyste værkstedet, at den ville blive opgraderet til keramiske lejer og ville være færdig i løbet sf nogle dage. Men jeg venter stadig.øv øv øv

3. August 2016

Fremragende service

Har handlet hos Jupiter Ekstra i en længere periode, og er altid blevet mødt af den samme gode service! Kan varmt anbefales :)

26. Juli 2016

Ingen ny cykelslange

Vedr. forretningen på Amagerbrogade.
Fik ny dæk og slange på i marts 2016 og finder så ud af nu, at de ikke havde sat ny slange på. Det kunne ekspedienten ikke forklare, men den var da med på regningen. Ekspedienten spurgte om jeg ville have, at han satte en ny slange på? Svarede at det vil jeg mene vil være rimeligt. undrede mig over at han ikke undskyldte fejlen.

3. Juni 2016
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De fik ret, da de sagde den passede til min søn

Jeg var en del i tvivl, da jeg stod og skulle købe en ny cykel til min 9 årige knægt. Det var en gave, så jeg kunne ikke så godt have sønnike med. Ekspedienten forsikrede mig, at den 26" Kildemoes MTB jeg stod og kiggede på passede, selv om jeg var meget skeptisk. Men han fik det sidste ord :)

De havde dog glemt at montere diverse reflekser da jeg skulle hente den, så jeg måtte lige vente lidt ekstra.

20. April 2016

El cykel

Købte en el cykel d. 31-03-16 den virker bare ikke som den skal når man køre på el, den trækker dig kun lige i gang, derefter går den ud, selvom den er ladet helt op.

31. März 2016

Hej Dennis.

Tak for din andmeldses

Bjarne fra butikken på Amagerbrogade, har forgæves forsøgt at få fat i dig, de seneste par dage. Kan du ikke henvende dig til butikken, eller kontakte Bjarne på Tlf. 32557373, eller E-mail amagerbrogade@jupiterekstra.dk

Mvh

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Godt men ikke super

Bestilte cyklen lørdag aften og modtog den tirsdag. Det eneste der er at sætte finger på er at den liggende noget at der er samlet af lærlingen

15. März 2016

Rigtig god service

Har købt flere cykler i Glostrup afdelingen og har altid fået rigtig god service. Kan kun anbefale at handle cykel der.

21. Jänner 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en cykel søndag - havde den tirsdag. Stellet var dog for småt, pga. jeg ikke havde læst størrelsesvejledningen ordentligt. Jeg fik uden problemer ombyttet cyklen til en med et større stel.
Jeg har intet at udsætte på den service jeg fik.

2. November 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Skuffende vejledning

Jeg skulle bruge nogle bremseklodser til min mountainbikes skivebremser - og som den glade amatør jeg er, spurgte jeg i Jupiter, hvilke jeg skulle vælge. Cykelhandleren sagde, at jeg skulle tage modellen til 170 kr (den eneste de havde). Det var den bedste og billigste, sagde han. Men... da jeg skulle montere dem, opdager jeg, at det er alligevel forkerte model til mine bremser! Samtidig Google´r jeg mig frem til, at jeg kan købe de rigtige til 70 kr! Kort sagt: Elendig vejledning hos Jupiter på Gl. Kongevej. Jeg troede, jeg fik vejledning af en fagmand. Det kan kun betale sig at købe online i forhold til dem, for servicen kan man alligevel ikke bruge til noget.

10. Oktober 2015

DÅRLIG SERVICE!!!!

FANDME DÅRLIG SERVICE!!!! Bestilte en cykel hos dem i weekenden, hvor der står at den er på lager osv. Jeg bestiller og får ordrebekræftelse. Kigger igen på deres hjemmeside mandag, for at se om den stadig er på lager, da jeg ikke har modtaget noget fra dem. Tirsdag bliver jeg så ringet op, og for af vide at den er blevet udsolgt, og at de har slettet min ordre!!! DET ER FANDME DÅRLIG STIL!! ANBEFALDER IKKE NOGEN TIL DET STED !!!!!

18. August 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr