Kan varmt anbefale Stefan Rindom. Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i Korsør fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stefan Rindom fra Jura Danmark vil jeg varmt anbefale. I januar 2025 var jeg til foredrag om arv og testamente mm på Madam Bagger i Korsør. Godt foredrag af Stefan Rindom. Efter start med mail... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan anbefale Ditte Lundtoft af hele mit hjerte. Ditte kunne hjælpe og svare på alle spørgsmål og hun bragte også ting frem, som jeg overhovedet ikke havde tænkt over og samtidig var hun så sød at ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkeligt sagligt, informativt og oplysende møde på Holmberggård for nylig. Stefan gjorde lovstof og jura let forståeligt, bragte sig selv i spil og i det hele taget blev vi opmærksomme på vigtighed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
Åstrupvej 10, 9800, Hjørring, Dänemark
Ditte har givet os en grundig gennemgang af fremtidsfuldmagter og testamente.
Vi er meget tilfredse

Antwort von Jura danmark
Vi har fået rigtig god hjælp til at få lavet vores fremtids sikring. Af Ditte fra kontoret i Hjørring. Efter vi var til hendes fordrag. Tusind tak.

Antwort von Jura danmark
Rigtig god service. God og hurtig feedback undervejs.

Antwort von Jura danmark
Ditte Lundtoft var medvirkende til, at vi fik oprettet vores fremtids fuldmagter, og hele processen var nem og overskuelig.

Antwort von Jura danmark
En dejlig atmosfære og en dygtig Ditte (kunne sælge sand i Sahara 🤗) god tid super

Antwort von Jura danmark
Vi var hos Ditte Lundtoft i Hjørring efter anbefaling fra vores søn. Ditte var rigtig god til at forklare hvad det gik ud på. Vi havde den tid der skulle til. Og vi vil varmt anbefale Ditte til andre.

Antwort von Jura danmark
Det var en rigtig god oplevelse for min familie ved oprettelse af testamente og fremtidsfuldmagt hos Ditte i Hjørring.
Vi kan kun anbefale Ditte Lundtoft, der er behagelig og faglig dygtig indenfor ovennævnte område.

Antwort von Jura danmark
Vi fik lave fremtidsfulsmagter. Vi fik svar på alle vores tvivlspørgsmål. Ditte Lundtoft på Hjørring kontoret var meget professionel og var oplysende og hjælpsom. Vi kan varmt anbefale at bruge Jura Danmark til en af livets svære beslutninger.

Ikke stjerner nok ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
for den store hjælp med at sikre mine børn og mig selv fremover til Ditte
Og den ekstra hjælp nu er jeg 100 p sikker i mit liv tak 🙏

Antwort von Jura danmark
gode foredrag med Ditte Lundtoft overbeviste os om, at nu var tiden inde til at gøre noget. Grundige møder banede vejen til en succesoplevelse.

Antwort von Jura danmark
Var til et foredrag som Ditte Lundtoft holdt på Sindal Hotel og hun er rigtig dygtig til at forklare hvor vigtigt det er at have styr på tingene, så vi fik aftalt et møde på hendes kontor i Hjørring og fik lavet de dokumenter der skulle til og det havde Ditte Lundtoft helt styr på.

Det var en supergod oplevelse på Møllehuset i Frederikshavn
Det blev til 2 fremtidsfulmagter som nu er på plads med tinglysningen hos Notaren

Antwort von Jura danmark
Vi var til et meget oplysende foredrag med Stefan for over en måned siden, og besluttede os for "den store pakke", og fik også en aftale i kalenderen og fik betalt for udarbejdelse af dokumenter. Men efter 14 dage uden kommunikation og "tjek spam-filter" fik vi endelig første udkast til vores dokumenter, hvor der bl.a. var forkerte navne i det ene dokument. Så vi skrev tilbage for at få lidt forklaring og tilretninger. Nu har vi ventet 14 dage igen og lægger besked hos telefondamen. Vi overvejer seriøst at ophæve aftalen, da vi blev lovet en "hurtig og smidig" proces, hvor vi altid kunne få fat i Stefan, hvis vi havde behov for det.

Antwort von Jura danmark
Velpræsenteret, klar og forståelig orientering om det aktuelle emne fremlagt af Ditte Lundtoft på Dronninglund Hotel. Jeg vil helt sikkert benytte mig af foredragsrabatten Rigtig god oplevelse.

Antwort von Jura danmark
Fint med informationsmøde og fint med telefonsnak om, hvad vi skal have til at stå i vores dokumenter.
Men i første udkast manglede det ene personnummer.
Dernæst var vi blevet lovet hurtig ekspedition til tinglysning, fordi vi på grund af personlige forhold måtte have dokumenterne til notar hurtigst.
Vi var desværre nødt til at rykke for at få sendt dokumenterne til tinglysning.
Husk på ikke at få mere travlt end, at I kan følge med!

Antwort von Jura danmark
Efter et rigtigt godt foredrag på Cafe Frederiksberg i Aalborg den 20/11-2024 med Ditte Lundtoft besluttede vi os for at oprette to fremtidsfuldmagter. Vi kontaktede Jura Danmark og fik en aftale i stand med Ditte Lundtoft i Hjørring. Vi fik oprettet vores fremtidsfuldmagter og hun fortalte, om det videre forløb. Super kompetent og venlig behandling af Ditte.
Mimi og Ivan

Antwort von Jura danmark
God ide med at invitere til informationsmøde f.eks. Hos Martin, i Sindal, således alle kan få mulighed for at høre om f.eks. fremtidsfuldmagter, som vi var interesseret i.
Også god ide med lidt rabat, hvis vi benyttede os af tilbuddet.
Endvidere var det også dejligt med lidt god aftensmad Hos Martin i Sindal.

Antwort von Jura danmark
Tålmodig og venlig service gennem hele forløbet

Antwort von Jura danmark
Har fået lavet fremtidsfuldmagter og testamente efter deltagelse i informationsmøde med Ditte Lundtoft fra Hjørring afdelingen. Kan varmt anbefale Ditte hvis i skal have lavet papirer.

Antwort von Jura danmark
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.