Jura danmark Bewertungen 205

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Stefan Rindom. Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i Korsør fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stefan Rindom fra Jura Danmark vil jeg varmt anbefale. I januar 2025 var jeg til foredrag om arv og testamente mm på Madam Bagger i Korsør. Godt foredrag af Stefan Rindom. Efter start med mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan anbefale Ditte Lundtoft af hele mit hjerte. Ditte kunne hjælpe og svare på alle spørgsmål og hun bragte også ting frem, som jeg overhovedet ikke havde tænkt over og samtidig var hun så sød at ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkeligt sagligt, informativt og oplysende møde på Holmberggård for nylig. Stefan gjorde lovstof og jura let forståeligt, bragte sig selv i spil og i det hele taget blev vi opmærksomme på vigtighed... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og rigtig god…

Virkelig god service og rigtig god forklaring på hvad vi fik lavet, følte der var tid til os og ikke afsat nogen tid

25. Februar 2025

Antwort von Jura danmark

Tak, Mona-Lise, for din tilbagemelding! Det betyder meget for os at høre, at du følte dig godt taget imod, fik god forklaring og oplevede, at der var tid og ro til hele processen. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vældigt fint og hurtigt- næsten for…

Fremtidsfuldmagt lavet vældigt fint og hurtigt- næsten for hurtigt ift prisen😉

22. Februar 2025

Antwort von Jura danmark

Tak for din anmeldelse, Carsten! Vi er naturligvis glade for, at du oplevede processen som både fin og hurtig – det er nemlig præcis sådan, vi mener, det skal være, når dokumenterne bliver lavet ordentligt og professionelt. Og vi forstår din kommentar med et glimt i øjet.

Du havde et fysisk møde med en færdiguddannet jurist, og det er den faglige kvalitet og det samlede resultat, du betaler for – ikke antallet af minutter brugt. Vi arbejder med faste priser, som fremgår på vores hjemmeside, og vi tilrettelægger rådgivningen efter de dokumenter, man har valgt at få lavet – ikke efter et stopur.

Man kunne jo også spørge, om man helst vil have en hjertespecialist, der har lavet tusindvis af operationer og gør det hurtigt og sikkert – eller en nyuddannet læge, der skal bruge længere tid, men måske ikke helt ved, hvad denne laver 😉

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at lave en ærlig anmeldelse – og håber, du er glad for det færdige stykke arbejde, også selvom vi ikke trak tiden unødvendigt ud.

// Danni

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super oplevelse og professionel råd og…

Super oplevelse og professionel råd og vejledning

28. Februar 2025

Antwort von Jura danmark

Tak for anmeldelsen, Benny! Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at du synes, rådgivningen var i orden. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, det skal føles.

// Danni – Jura danmark

Fremtidsfuldmagt og testamente

Vi havde en fin gennemgang med Stefan Rindom omkring udarbejdelse af fremtidsfuldmagter og testamente.
Dejligt med hjemmebesøg hvor vi fik en grundig gennemgang.
Hurtige svar på de efterfølgende spørgsmål vi måtte have.
Mvh Preben og Jette

21. August 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Preben og Jette, for jeres flotte tilbagemelding! Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med Stefan. Vi sætter stor pris på jeres tillid og er glade for, at I følte jer godt vejledt og hurtigt fik svar på jeres spørgsmål.

Fin behandling

God intro og efterfølgende dialog med Stefan Rindom om fremtidsfuldmagter.
Dejligt at Stefan også kunne vejlede os om testamente.

8. Oktober 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Jane, for din tilbagemelding! Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både introduktionen og dialogen med Stefan. Vi er glade for, at han kunne hjælpe jer med både fremtidsfuldmagter og vejledning omkring testamente. Din tilfredshed betyder meget for os.

Dejlig oplevelse.

Efter et virkeligt godt møde på Skipperkroen i Mullerup med Stefan Rindum,besluttede vi os for at oprette fremtidsfuldmagter. Hele forløbet med telefonmøde og orientering om det videre forløb har været trygt og fint.
Anne-Grethe og Ole.

14. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Anne-Grethe og Ole, for jeres flotte tilbagemelding! Det glæder os at høre, at mødet med Stefan på Skipperkroen gav jer den tryghed, I havde brug for, til at oprette fremtidsfuldmagter. Det betyder meget for os, at hele forløbet, inklusiv telefonmødet og orienteringen, har været en positiv oplevelse. Tak for jeres tillid til os.

Fantastisk foredrag

9. Dezember 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Mona, for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du fandt foredraget fantastisk. Vi sætter stor pris på dine positive ord.

Super fint informationsmøde.

Super fint informationsmøde.. man kommer virkelig rundt en hel del🙏

21. November 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Michael, for din feedback! Det er dejligt at høre, at du fandt informationsmødet både fint og grundigt. Vi sætter stor pris på dine positive ord og er glade for, at du føler, at alle relevante emner blev dækket.

Godt forløb hele vejen

Godt introduktionsmøde med middag, gode møder hos os.
Hurtige svar, extra tips i.f.m. notar besøg sparede os for endnu et besøg hos notaren, som kan være svær at få møde hos.
Vi blev "rykket" da vi var lidt langsomme i een af faserne i forløbet :-)
Vores kontaktperson hele vejen var Stefan Rindom.

7. November 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Jan, for din grundige og positive tilbagemelding! Det glæder os, at hele forløbet fra introduktionsmøde til færdiggørelse forløb godt, og at du oplevede hurtige svar og nyttige tips, som sparede jer tid ved notaren. Vi sætter pris på din forståelse af vores opfølgning i processen og er glade for at høre, at Stefan kunne guide jer hele vejen igennem. Tak for din tillid og anbefaling.

kompetent rådgivning

Stefan Rindom har været en yderst nærværende og kompetent person at arbejde sammen med . Ikke på noget tidspunkt har vi stået i en situation, hvor vi ikke har vidst, hvordan vi kom videre til næste fase

6. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din tilbagemelding Lone! Det glæder os at høre, at du har oplevet kompetent og nærværende rådgivning med Stefan. At du aldrig har følt dig usikker i processen og altid har vidst, hvordan du skulle videre, er præcis den støtte, vi stræber efter at give. Din tilfredshed betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En dejlig oplevelse at arbejde sammen…

En dejlig oplevelse at arbejde sammen med Stefan Rindom, han er en fantastisk menneske kender.
Idet omfang vi skal have udfærdiget andre juridiske opgaver vil uden forbehold vende tilbage til Stefan Rindom.

31. Oktober 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Valther, for din varme tilbagemelding! Det glæder os at høre, at samarbejdet med Stefan var en dejlig oplevelse, og at hans menneskekundskab gjorde en forskel for dig. Vi ser frem til at hjælpe dig med eventuelle fremtidige juridiske opgaver uden forbehold. Tak for din tillid!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt ig informativ foredrag a Stefan…

Godt ig informativ foredrag a Stefan Rindom og efterfølgende telefonisk vejledning om fremtidsfulmagt.
TAK

30. Oktober 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Erik, for din tilbagemelding! Det er dejligt at høre, at du fandt Stefans foredrag informativt og værdsatte den efterfølgende telefoniske vejledning om fremtidsfuldmagter. Vi er glade for at kunne hjælpe dig hele vejen igennem processen. Tak for din tillid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget information der var til at…

Meget information der var til at forstå,
uden vi følte os tvunget.
Kan kun sige godt om denne aften.

10. Oktober 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Mona, for din tilbagemelding! Det glæder os at høre, at informationen blev præsenteret på en måde, der var let at forstå, og at du følte dig godt tilpas under hele processen. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Fremtidsfuldmagt og testemente

Vi blev mødt af Dorte Villert Holdt, som skulle hjælpe os med fremtidsfuldmagter og testamente, og fik en helt igennem god rådgivning. Startende med hjemmebesøg og glimrende dialog på mail til det færdige resultat.
Vi kan klart anbefale Dorte V. Holdt.
Venligst Karin og Jørgen Kristensen

23. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Karin og Jørgen, for jeres flotte tilbagemelding og anbefaling! Det er skønt at høre, at I havde en god oplevelse med Dorte, fra hjemmebesøget til den løbende dialog og det færdige resultat. Vi sætter stor pris på jeres tillid og er glade for, at I kan anbefale Dorte og Jura danmark.

Fremtidsfuldmagt

Jeg har fået lavet en fremtidsfuldmagt hos Jura Danmark ved Dorte Villert Holdt.
Det har været en god oplevelse og jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og forstået.
Jeg kan varmt anbefale Dorte.
Henny Rindal Odense

25. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din anbefaling og deling af din oplevelse, Henny!

Det glæder os at høre, at du følte dig tryg og forstået under hele processen med at få lavet din fremtidsfuldmagt hos Dorte. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du kan anbefale Dorte og Jura danmark til andre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

en positiv oplevelse og dermed anbefaling

Vi havde en god kontakt til og fik stor hjælp af Dorte Villert Holdt, da vi fik udarbejdet fremtidsfuldmagter og testamente. Vi kan varmt anbefale at benytte Dorte.

23. September 2024

Antwort von Jura danmark

Hej Helle. Tak for din anbefaling og positive feedback! Det er fantastisk at høre, at I havde en god oplevelse med Dorte, og at hun var til stor hjælp, da I fik udarbejdet jeres fremtidsfuldmagter og testamente. Vi sætter stor pris på jeres tillid og anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan varmt anbefale Dorte Villert…

Jeg kan varmt anbefale Dorte Villert Holdt - Jura Danmark til juridiske opgaver.

24. September 2024

Hej Vagn.

Tak for din varme anbefaling! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den juridiske bistand fra Dorte. Din tillid og tilfredshed er vigtig for os.

Vi blev mødt af Dorte Villert Holdt

Vi blev mødt af Dorte Villert Holdt , som skulle hjælpe os med fremtidsfuldmagter og testamente , hvilket var meget forståeligt at læse ,
Og samtidig fik vi gode råd med på vejen.
Vi kan klart anbefale Dorte .
Marie og Allan Kristensen .

5. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Marie og Allan, for jeres positive tilbagemelding og anbefaling af Dorte! Det glæder os at høre, at I fandt vejledningen klar og forståelig, og at I værdsatte de gode råd, I fik med på vejen. Vi sætter stor pris på jeres tillid og anbefaling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fin oplevelse af jura Danmark

Vores oplevelse af jura Danmark er en prima oplevelse og specialt Stefan Rindom meget hjælpsom og taler i et let forståeligt sprog

26. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din anmeldelse, Sanne! Vi er meget glade for at høre, at din oplevelse med Stefan og Jura danmark har været prima. Det er vigtigt for os, at vores rådgivning er både hjælpsom og letforståelig. Tak for at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I forbindelse med fremtidsfuldmagter…

I forbindelse med fremtidsfuldmagter har vi fået en meget fin hjælp af Stefan Rindom, hurtige svar på vore spørgsmål
Mange tak

25. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din tilbagemelding, Jens! Det glæder os at høre, at I har modtaget fin hjælp fra Stefan og er tilfredse med den hurtige respons på jeres spørgsmål. Vi sætter stor pris på jeres tillid og er her for at støtte jer, når I har brug for det.

// Danni - Jura danmark

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr