Jura danmark Bewertungen 205

TrustScore 5 von 5

4,9

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Stefan Rindom. Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i Korsør fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stefan Rindom fra Jura Danmark vil jeg varmt anbefale. I januar 2025 var jeg til foredrag om arv og testamente mm på Madam Bagger i Korsør. Godt foredrag af Stefan Rindom. Efter start med mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan anbefale Ditte Lundtoft af hele mit hjerte. Ditte kunne hjælpe og svare på alle spørgsmål og hun bragte også ting frem, som jeg overhovedet ikke havde tænkt over og samtidig var hun så sød at ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkeligt sagligt, informativt og oplysende møde på Holmberggård for nylig. Stefan gjorde lovstof og jura let forståeligt, bragte sig selv i spil og i det hele taget blev vi opmærksomme på vigtighed... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fremtidsfuldmagter.

Vi har været meget tilfredse med Stefan Rindom ifb. med fremtidfuldmagter og testamente, hvor han har rådet og vejledt os.

3. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din positive anmeldelse, Lisa! Det er fantastisk at høre, at I har været tilfredse med den rådgivning og vejledning, Stefan Rindom har leveret i forbindelse med jeres fremtidsfuldmagter og testamente. Vi værdsætter jeres tillid til Stefan og Jura danmark og er glade for at kunne støtte jer i at sikre jeres fremtid.

God og professionel oplevelse

God og professionel oplevelse, vi blev fulgt hele vejen igennem
Tak

23. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din anmeldelse, Lena! Det glæder os at høre, at I havde en god og professionel oplevelse, og at I følte jer godt støttet gennem hele processen. Vi sætter stor pris på jeres tillid til os og er her for at hjælpe, når I har brug for det.

Klar og kyndig vejledning

Efter et godt og oplysende foredrag om fremtidsfuldmagter mm. modtog vi klar og kyndig vejledning af Ditte Lundtoft i forbindelse med opretning af fuldmagterne, herunder velvillig korrespondance grundet særlige forhold.
vh Jette og Tage Moestrup

22. Mai 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Jette og Tage, for jeres positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at I fandt Dittes vejledning klar og kyndig efter foredraget. At kunne tilpasse vores service til jeres særlige forhold og sikre en god kommunikation er vigtigt for os. Vi sætter stor pris på jeres tillid og er her for at assistere jer yderligere, når det er nødvendigt.

Behagelig og proffesionelt arbejde

Vi mødte op til foredrag i Solrød, hvor Stefan Rindom fra Jura Danmark fortalte om Fremtidsfuldmagter så det var til at forstå.
Vi valgte herefter at få vore Fremtidsfuldmagter lavet hos Stefan Rindom og det har vi ikke fortrudt.
Fra mødet og til et endeligt tinglyst dokument lå færdigt gik der 6 uger og vi takker Stefan for en professionel og hurtig behandling, som vi er meget tilfredse med.

Marianne og Per Saabye

19. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Marianne og Per, for jeres feedback og for at have valgt Stefan og Jura danmark til at håndtere jeres fremtidsfuldmagter. Vi er meget glade for at høre, at I fandt Stefans præsentation forståelig og er tilfredse med den hurtige og professionelle behandling I modtog. Det er vores mål at sikre en smidig og forståelig proces for alle vores klienter. Vi sætter stor pris på jeres tillid og er her for jer, hvis I skulle have brug for yderligere juridisk assistance i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dorte talte et sprog vi kunne forstå

Efter foredrag i Ringkøbing 24/6 valgte vi Jura Danmark ved Dorte Villert Holdt .
Vi fik senere besøg af Dorte ,som hjalp os med vores fremtidsfuldmagter , Stor tak til Dorte Villert Holdt
Mona og Børge Fahl

24. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Mona og Børge, for jeres tillid til Dorte og Jura danmark. Vi er glade for at høre, at I valgte at følge op på foredraget i Ringkøbing ved at få udarbejdet jeres fremtidsfuldmagter med Dorte. Det er vores fornøjelse at have kunne assistere jer gennem denne vigtige proces, og vi sætter stor pris på jeres positive tilbagemelding. Tak for jeres anerkendelse af Dortes arbejde.

Rigtig god oplevelse

Vi fik meget målrettet og præcis vejledning og rådgivning af Dorte Villert Holdt. Alt foregik som aftalt og til tiden.

28. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din feedback, Anders! Det er fantastisk at høre, at du modtog målrettet og præcis vejledning fra Dorte, og at alt forløb som aftalt og til tiden. Vi værdsætter din tillid til Jura danmark og er glade for, at din oplevelse levede op til dine forventninger.

Testamente og fremtidsfuldmagter

Efter foredrag på KORN i waves, besluttede vi at booke en aftale. Det blev Stefan Rindom som blevet vores advokat. Fremtidsfuldmagter og testamente blev oprettet og vi fik en præcis og god gennemgang. Ligeledes fik vi oprettet fremtidsfuldmagter til vores børn.

8. September 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for at dele jeres oplevelse med Stefan Rindom og Jura danmark. Det er fantastisk at høre, at I fandt foredraget givende nok til at beslutte jer for en aftale, og at I er tilfredse med den præcise og grundige gennemgang, I modtog. Det glæder os også, at I har taget skridtet videre og oprettet fremtidsfuldmagter for jeres børn. Vi er her for at sikre, at alle juridiske aspekter af jeres liv er velordnede og klar til fremtiden.

Stefan Rindums foredrag - Korporalskroen

Efter Stefan Rindums gode foredrag på Korporalskroen i Solrød besluttede vi at NU skulle det være.
Vi har haft en fantastisk oplevelse af forløbet hvor Stefan med stor empati og super sparring har lavet de fremtidsfuldmagter VI ønskede og som nu er registreret hos notaren.
Birgitte og Frank Have

27. August 2024

Antwort von Jura danmark

Tak, Birgitte og Frank, for jeres positive tilbagemelding og for at vælge Stefan Rindum og Jura danmark til at håndtere jeres fremtidsfuldmagter. Det er fantastisk at høre, at I havde en god oplevelse, og at Stefans empati og sparring levede op til jeres forventninger. Vi er glade for at have været en del af processen og for at have hjulpet jer med at sikre jeres fremtid juridisk.

Foredrag på Korporalskroen…

Efter at have været på Korporalskroen og overværet Stefans fremlægning af Fremtidsfuldmagter besluttede vi at lade Stefan stå for at lave arbejdet for os.
Vi kan kun anbefale at bruge Stefan Rindom til at udarbejde Fremtidsfuldmagter hvis man skal have oprettet en sådanne. Det tog kun 3 uger incl tinglysning.

5. August 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for jeres anbefaling og for at dele jeres positive erfaringer med Stefan. Det glæder os at høre, at I var tilfredse med hans arbejde og den hurtige proces.

Vi vil gerne understrege, at selvom vi ikke har kontrol over ventetider på tinglysning, bestræber vi os på at færdiggøre og sende dokumenterne til tinglysning indenfor 48 timer efter et møde, når betalingen er modtaget.

Tak for jeres tillid til Stefan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter et godt foredrag i Fredericia var…

Efter et godt foredrag i Fredericia var vi i Sønderborg hos Dorte og fik lavet fremtidsfuldmagter.
Dorte har en behagelig og kompetent måde at føre os igennem det juridiske. Vi føler os derfor godt rustet til fremtiden.
Aase og Erik Jørgensen

19. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for jeres feedback, Aase og Erik! Det er fantastisk at høre, at I følte jer godt vejledt af Dorte gennem det juridiske landskab og nu føler jer rustet til fremtiden. Vi værdsætter jeres tillid til Dorte og Jura danmark. Tak for at dele jeres oplevelse, og vi er her altid, hvis I får brug for yderligere assistance.

// Danni - Jura danmark​

Utrolig engageret medarbejder

Utrolig engageret medarbejder, som viste stor interesse for min sag.

26. August 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din positive anmeldelse, Anne! Det er fantastisk at høre, at du følte dig godt støttet og at vores medarbejder viste stor engagement og interesse for din sag. Vi stræber altid efter at give hver enkelt kunde den bedste mulige service og støtte.

God oplevelse - testamente

Deltog i informationsmøde og mødtes efterfølgende med Dorte Villert Holdt på kontoret i Sønderborg og fik udfærdiget testamente og fremtidsfuldmagt. En meget behagelig oplevelse præget af grundighed, ordentlighed præget af god viden. Dorte er rigtig god til at lytte og imødekomme vores behov.

13. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for jeres feedback og for at dele jeres oplevelse med Dorte Villert Holdt. Det glæder os at høre, at I fandt mødet både behageligt og informativt, og at Dorte kunne imødekomme jeres behov med sin grundighed og ekspertise. Vi sætter stor pris på jeres tillid til Jura danmark og ser frem til at assistere jer igen i fremtiden.

Foredrag i Fredericia

Var til foredrag i Fredericia
Fik senere hjemmebesøg af Dorte Villert, hvor vi fik udarbejdet fremtidsfuldmagter. Dorte har en god og behagelig måde at forklare tingene på. Så kan kun anbefale at få noget lavet af Dorte.

3. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for jeres positive tilbagemelding og anbefaling! Det er fantastisk at høre, at foredraget i Fredericia og hjemmebesøget af Dorte Villert levede op til jeres forventninger. Dorte er dedikeret til at gøre juridiske processer forståelige og tilgængelige for alle. Vi er glade for, at I værdsatte hendes måde at formidle på. Tak for at anbefale Dorte og Jura danmark.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået lavet to fremtidsfuldmagter…

Vi har fået lavet to fremtidsfuldmagter og et testamente sammen med jurist Dorte Villert.
Vi var først til foredrag i Sønderborg og kort efter fik vi tid hos Dorte på hendes kontor. Vi havde en rigtig god givende samtale.
Dorte har en forståelig måde at få os alm mennesker til at forstå den jura vi har brug for. Kommer m gode eksempler som vi aldrig har tænkt over.
Vi kan kun anbefale at bruge Jura Danmark Dorte Villert - vi er så glade for at vi er kommet så langt nu og har fået vores fremtid rent juridisk på plads.

17. April 2024

Antwort von Jura danmark

Tusind tak for jeres detaljerede tilbagemelding og varme anbefaling af Dorte Villert og Jura danmark. Vi er meget glade for at høre, at jeres møder og samtaler med Dorte ikke blot var informative, men også givende og forståelige. Det er vores mål at gøre juridiske processer tilgængelige og forståelige for alle, og at vide, at Dorte har hjulpet jer med at få styr på jeres fremtid juridisk, er utrolig værdifuldt for os. Tak for jeres tillid og anbefaling.

// Danni - Jura danmark​

fremtidsfuldmagt

Klarede alt pr tlf med Dorte Villert Holdt
Dejligt med en køreplan på mail som vi bare kunne følge fra start og til notar

8. Juli 2024

Kære Bente,

Tak for din anmeldelse og for de fine ord til Dorte.

Vi er glade for du synes det var nemt at få det hele gjort over telefonen. // Danni - Jura danmark

hej Jura Danmark

hej Jura Danmark
Til Ditte
tak for det gode arbejde du har gjort for os.
du er en behagelig person at snakke med
tak for hjælpen.
Britta og Hans Jørn Sørensen

10. Juni 2024

Kære Britta og Hans

Tak fordi I har taget jer tid til at skrive en anmeldelse og rose Ditte. Vi giver beskeden videre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stor tak samt de varmeste anbefalinger til andre om at få lavet fremtidsfuldmagten

Kære Dorte
Mange tak for din hjælp med at få lavet fremtidsfuldmagt, du kunne forklare tingene på en god måde, var der tvivl om noget, kunne vi maile eller ringe sammen,vi er glade og trygge ved at have tingene i orden

23. Juni 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for jeres positive ord og anbefalinger. Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med Dortes service. Hvis der er noget, vi kunne have gjort bedre, eller specifikke områder, hvor I mener, vi kan forbedre os for at opnå en 5-stjernet rating, vil jeg meget gerne høre direkte fra dig kontakt@juradanmark.dk.

// Danni

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, Ditte Lundtoft er sød, venlig og hjælpsom, vi følte os trygge i hele processen, kan varmt anbefale Jura Danmark

10. Juli 2023

Antwort von Jura danmark

Tusind tak for de venlige ord og anbefalingen! Det er fantastisk at høre, at I havde en dejlig oplevelse med Ditte Lundtoft og følte jer trygge gennem hele processen. Vi værdsætter jeres tillid til Jura danmark, og Ditte er glad for at have kunnet assistere jer. Vi ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God og letforståelig vejledning i…

God og letforståelig vejledning i forbindelse med fremtidsfuldmagt😊

22. April 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for din feedback, Dorthe! Det glæder os meget at høre, at vejledningen var både god og letforståelig. At sikre, at vores kunder forstår alle detaljer omkring vigtige dokumenter som en fremtidsfuldmagt, er essentielt for os. Din tilfredshed motiverer os til fortsat at levere klar og forståelig vejledning. Vi er her altid, når du har brug for os.

Fremtidsfuldmagter og testamente

Vi var sammen med vore to døtre til et orienteringsmøde på "Hos Martin" i Sindal, hvor vi fik en rigtig god orientering om fremtidsfuldmagter og testamente. Vi har senere været hos Ditte Lundtoft og har fået fremstillet både fuldmagter og testamente, som nu er klar til at blive præsenteret for Notaren.
Det har været en meget god oplevelse, at blive betjent af Ditte, som tog sig rigtig god tid til os, og som på en behagelig men effektiv måde fik os guidet igennem juraens mysterier. Vi kan varmt anbefale Ditte til andre både yngre og ældre usikre personer, som har brug for hjælp. Hans og Grethe
Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor min afdøde søsters navn står som afsender?

11. April 2024

Antwort von Jura danmark

Tak for jeres deling af oplevelsen og anbefalingen! Det er fantastisk at høre, at I havde en god oplevelse med Ditte Lundtoft og er tilfredse med både orienteringsmødet og jeres juridiske dokumenter. At Ditte kunne guide jer klart og effektivt gennem processen, er præcis hvad vi stræber efter. Vi er glade for, at I følte jer godt betjent og trygge i hendes hænder.

Jeg forstår ikke helt hvad du mener med afsendt og hvor det er? Du er meget velkommen til at skrive til mig på kontakt@juradanmark.dk

// Danni - Jura danmark

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr