Ik heb een proefpakket ontvangen en deze werd zeer goed door beide honden ontvangen, ze aten deze direct op, en stilaan geïntroduceerd en geen darmklachten. Heb een grote zak besteld van zodra proefpa... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Mijn kat at al 1 maand geen korrel meer wegens ziekte, verschillende andere merken gekocht zonder resultaat. Katoos vond hij geweldig, natvoer ook trouwens.
Vom Unternehmen geschrieben
Katoos is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige producten voor neerhof- en huisdieren. Met een passie voor dierenwelzijn en duurzaamheid, biedt Katoos een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan dierenvoeding. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij persoonlijke service en advies centraal staan. Katoos streeft ernaar om zowel dieren als hun eigenaren gelukkig te maken, met een focus op kwaliteit en verantwoord ondernemen. Door gebruik te maken van duurzame ingrediënten en materialen, draagt Katoos bij aan een betere wereld voor zowel dieren als hun omgeving.
Meulebroekenlaan 21, 8840, Staden, Belgien
- 051 20 38 66
- info@katoos.be
- katoos.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
beetje te groot de brokjes

Goede voeding
Goede voeding! Leuk dat jullie een staal aanbieden zodat je de voeding kan leren kennen

Goedgekeurd door moeilijke eters
Mijn katten zijn zeer moeilijke eters en krijgen enkel droge voeding. Tot voor ik de brokjes van Katoos in huis haalde, wilden mijn katten enkel "snoepjes" eten. Maar de Katoos brokjes waren hier een groot succes.

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Werd goedgekeurd door de poes des…
Werd goedgekeurd door de poes des huizes.dus super in de smaak gevallenbedankt voor het staaltje

Super producten eet de kat graag
Super producten eet de kat graag

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Mijn kat heeft last van zijn vertering…
Mijn kat heeft last van zijn vertering en kon met deze voeding zonder problemen de dag doorbrengen.

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
ik heb nooit mijn staaltje gehad.

Gratis staaltje
Had een gratis staaltje aangevraagd voor onze hond, de zalmsmaak brokjes. Kreeg meerdere keren mails met de vraag voor te beoordelen, maar we hadden nog steeds geen staaltje ontvangen. Uiteindelijk heb ik op 1 van deze mails geantwoord met de vraag of ze een idee hebben wanneer het aankomt, aangezien dit al even geleden was aangevraagd. Ik kreeg snel antwoord voor meer info, hier op geantwoord en na enkele dagen terug antwoord dat het niet in het systeem stond en dat ze niet meteen wisten waar het foutgelopen is. De klantenservice (Kristof) heeft dit toen in het systeem gezet en uiteindelijk is het staaltje (met nog meer vertraging door DPD) aangekomen. Onze hond vind de brokjes zeer lekker!

Verrassend
Verrassend, er zaten geen graten in
De poezen vonden dit lekker
Eerlijke ingredienten
Geen rommeltoevoegingen

Traktatie voor kieskeurige kat
Mijn kat heeft regelmatig last van blaasgruis en krijgt speciale droge korrels van de dierenarts. De kat is erg kieskeurig qua natte voeding, maar de zakjes van Katoos vielen onmiddellijk in de smaak. Ze zijn bovendien gezond en de hoeveelheid per zakje is ideaal. Poes at alle varianten op, maar ze at rapper deze waar er vis in zat. We zijn fan van Katoos.

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Geen blijver voor mijn kat
Het was fijn om met dit product kennis te maken maar mijn kat vindt het eten helaas niet lekker. Ze blijft bij haar vertrouwde smaak.

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
De kat vind het heel erg lekker

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Eindelijk is zijn eetlust terug.
Na het plotse overlijden van zijn broer wou onze kat amper nog droge brokjes eten. Staaltje van Katoos aangevraagd, snel geleverd en toen ik de zak opende was Clyde direct heel geïnteresseerd aan het snuffelen. Nu pimp ik zijn gewone korrels met een handvol Katoos korrels en heeft ie na twee maanden eindelijk zijn eetlust teruggevonden. Dank je, Katoos, je hebt er één blije kat en twee blije baasjes bij!

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Ik kreeg een staal kattenbrokken van…
Ik kreeg een staal kattenbrokken van laptops. Mijn kat eet ze wel, maar hij verkiest toch zijn vertrouwde merk.
Alvast bedankt dat ik de brokken mocht testen.

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Evaluatie van onze kleine Spaanse asielkat
Onze kleine Spaanse asielkat heeft nogal een karaktertje en is heel kieskeurig, maar het Katoos eten gingen er vlotjes in. Voor mij een teken dat het OK is

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Onze hond vind de brokjes super lekker…
Onze hond vind de brokjes super lekker maar ik kan ze nergens kopen aan een redelijke prijs. De webshops die worden voorgesteld bij Katoos zijn niet te bereiken of ze rekenen 12€ voor een kilootje. Er komt zowieso overal meer dan 8€ verzendkosten bij. Katoos probeer zelf eens online te bestellen voor je het aan je klanten voorstelt!

Super kwaliteit
Snelle levering en vooral een hoge kwaliteit van voeding. Alle 5 de katjes zijn er super dol op, zelfs Pepsi eet liever de brokjes dan haar snoepjes. Zeker een aanrader !!

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
De bezorging was binnen de twee…
De bezorging was binnen de twee werkdagen.
Het product ziet er mooi verpakt uit en duidelijke informatie op de zak.
De katten vonden het zeer lekker.

Tevreden!
Teststaal besteld en zeer snel ontvangen. Onze Jack Russels vinden het heerlijk!!

Antwort von Katoos | Dierenvoeding
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.