Jeg skal til Sydafrika og besøge familien. Lille Ava ønsker sig julekalender NeeDoh set på TikTok. Den er udsolgt overalt. Den kan slet ikke fåes i ZA, det gør den attraktiv for lille Ava. Jeg... Mehr ansehen
Mine varer blev sendt allerede samme dag, på trods af weekend of varerne er som forventet. Fin lille detalje at der på ordrebekræftelsen er skrevet en lille hilsen, som tak for handlen. Ville ge... Mehr ansehen
Købte to varer hvor den anden var defekt. Sendte mail med det samme med en kopi af fakturaen, men fik intet svar. Opdatering efter svar: mailen blev sendt med “svar på mail” funktionen til den mail... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Anbefaler! Nem bestilling og hurtigt levering. Købte penalhus i så fin kvalitet og det gjorde stor glæde hos 6-årig. Der var personlig håndskreven hilsen med, med ønsker og god fornøjelse med produk... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hej venner ;) Vi er en lille personlig webshop der sælger legetøj med sjæl, kærlighed og omtanke. Vi giver os tid og sender en personlig besked af sted med hver eneste ordre, og viser derved forældre og børn, at vi værdsætter hver eneste ordre og det betyder enormet meget at i har valgt at handle hos os, og stoler på at det i køber også er det i får ;) <3 Tak for tiliden. Vi vil gøre vores bedste til at leve op til jeres forventning. Knus fra Kidzcorner
Oldhøjen 1, 4300, Holbæk, Dänemark
- Sanne@kidzcorner.dk
- kidzcorner.dk
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
God, hurtig og personlig betjening
Bestilte en Gurli Gris kalender, og den kom to dage efter, og fik en sød lille besked med i pakke. Her vil jeg klart handle igen! Klart et sted jeg vil anbefale. :)
Gode varer og hurtig levering
Super fin hjemmeside at navigere rundt…
Super fin hjemmeside at navigere rundt på, og fin levering.
Meget god service med en håndskreven…
Meget god service med en håndskreven hilsen og et lille stykke slik.
Fantastiske legetøj
Fantastiske legetøj
Hurtig forsendelse og levering
Tusind tak fordi i er 💖
Super service. Pakken blev desværre væk hos GLS, men en ny blev leveret personligt.
5 gyldne stjerner herfra.
Service
Hurtig levering og super fin håndskrevet besked på ordresedlen. Det er hyggeligt.
Hurtig levering, dejligt med et håndskrevet brev som var lagt ved 👍💕 og de 2 slikkepinde , ikke meget , men giver en dejlig glæde til mit lille barnebarn ❤️
Fed oplevelse
Første gang jeg handler her .
Super fed oplevelse super service .
En håndskrevet brev til min knægt to slikpinde, de var glade.
Bliver helt sikkert ikke sidste gang .
God og venlig service og hurtig…
God og venlig service og hurtig levering 3-4 dage.
Og en venlig håndskrevet hilsen og lidt slik medfulgte produktet.
Jeg har lige hentet datterens bestilling fra webshoppen. Leveringen var hurtig, kvaliteten i top og billigste pris for produktet med levering.
Tak for handlen :-)
Fik bedste service !
Fik bedste service og et lille plaster på såret, da varen desværre ikke var på lager. Hvilket firma giver sig tid til at skrive 4 mails på en eftermiddag for at finde en løsning. Sidder tilbage med en positiv følelse, og handler bestemt her næste gang 👍
Godt tilfreds
Godt tilfreds. Blev kontaktet på mail at de desværre havde glemt at sætte udsolgt på den varer jeg bestilte, kunne frit vælge en anden og fik 2 små gaver og slikkepinde med som en undskyldning på deres fejl, samt at der lå et brev i pakken hvor de endnu engang undskyldte så god service og mit barnebarn blev glad for de ekstra gaver.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse, go'e priser og vennelig forhandler...hvad mere skal man bruge? ^^
Hurtig pakning og levering med en…
Hurtig pakning og levering med en personlig besked vedlagt. Jeg er meget tilfreds, og det blev 3-årsfødselarerne også😊
Første gang vi køber fra jer
Første gang vi køber fra jer. Men modtog på få dage vores pakke uden problemer.
Bliver ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Bestilte gummistøvler med gurli gris
Bestilte gummistøvler med gurli gris. De kom efter 2 dage og levede helt op til forventningerne. Handler gerne der igen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.