Kidzcorner Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skal til Sydafrika og besøge familien. Lille Ava ønsker sig julekalender NeeDoh set på TikTok. Den er udsolgt overalt. Den kan slet ikke fåes i ZA, det gør den attraktiv for lille Ava. Jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine varer blev sendt allerede samme dag, på trods af weekend of varerne er som forventet. Fin lille detalje at der på ordrebekræftelsen er skrevet en lille hilsen, som tak for handlen. Ville ge... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte to varer hvor den anden var defekt. Sendte mail med det samme med en kopi af fakturaen, men fik intet svar. Opdatering efter svar: mailen blev sendt med “svar på mail” funktionen til den mail... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anbefaler! Nem bestilling og hurtigt levering. Købte penalhus i så fin kvalitet og det gjorde stor glæde hos 6-årig. Der var personlig håndskreven hilsen med, med ønsker og god fornøjelse med produk... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Spielwarengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hej venner ;) Vi er en lille personlig webshop der sælger legetøj med sjæl, kærlighed og omtanke. Vi giver os tid og sender en personlig besked af sted med hver eneste ordre, og viser derved forældre og børn, at vi værdsætter hver eneste ordre og det betyder enormet meget at i har valgt at handle hos os, og stoler på at det i køber også er det i får ;) <3 Tak for tiliden. Vi vil gøre vores bedste til at leve op til jeres forventning. Knus fra Kidzcorner

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 40 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Alle Bewertungen

24 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligt

Har sent forkert vare og sagde at sådan er det i deres webshop

9. März 2022

Hej Inesa.

Tak for din anmeldelse, vi har dog forklaret dig på mail, at der ikke er noget vi kan gøre, da det er den sidste dukke af den slags på lager.

Derudover var det ikke muligt at vælge en dukke. Jeg forstår godt at du troede det var dukken på billedet som du bestilte, men du har ikke kunne vælge mellem nogen dukke.
Der var ikke mulighed for at vælge en special dukke, så jeg er utrolig ked af at du regnede med at det var en bestemt dukke du forventede og blev skuffet.

Men som jeg skrev i mailen er du meget velkommen til at sende den retur og få dine penge retur, og hvis der er noget du vil snakke om, så send os gerne en mail, vi er her altid for vores kunder, i både gode og dårlige situationer.

Håber meget at høre fra dig på mail.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil helt klart anbefale kidzcorner

Vil helt klart anbefale kidzcorner , masser af lækre vare og en super serviceminded ejer der giver sig lige det ekstra for sine kunder ❤️

14. Februar 2022

Antwort von Kidzcorner

Nøj hvor det varmer at høre. Tusind tak for den fine anmeldelse, det går lige i hjertet.

Jeg prøver virkelig at gøre det til en oplevelse at handle hos os, så er super glad for at du har mærket det. <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og Ok hurtig levering..

God service og Ok hurtig levering..
Og rigtigt sødt man får en håndskrevet personlig besked med gaven..
Det er sådan noget jeg husker..
Bestemt et sted jeg ville bestille hos en anden gang..

2. Februar 2022

Hej Kristine.

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Det varmer virkelig at du har kunne mærke den glæde og begejstring vi har ved at sende ordre afsted, og vi prøver netop at vise at ved at handle hos de mindre firmaer, så får man mere opmærksomhed på hver enkelt ordre og kunde og vi kan gøre lidt ekstra for at i føler jer husket og påskyndet. <3

Vi glæder os til at hygge om dig igen og sende fede ting afsted til jer.

Knus Sanne / KIdzcorner.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine ting og hurtig levering

Fine ting og hurtig levering, vil helt klart handle her igen 😊

2. Februar 2022

Hej Kesia.
Tusind tak fordi du tog dig tid og lyst til at anmelde os, og så med de søde ord, så kan vi kunne sige mange tak, og vi er super glade for at du har mærket hvor glade vi er for at i handler hos os.

Vi glæder os meget til at sende flere skønne varer afsted til dig, og håber vi forsat kan hjælpe med at give glæde og leg lige hjem til jeres stue.

Fine ting til prisen

Redigeret: har fået svar på mail, og de var hurtig til at undskylde og sende den manglende vare, uden beregning. Så syntes faktisk det er utrolig god kunde service 👍

Meget fine ting til billige priser og hurtig levering 👍 Dog manglede der 1 ting i min pakke, som jeg skrev til jer for Snart en uge siden, uden at få svar tilbage. Dog kun en ting til 20 kr, så jeg overlever nok, men havde bestilt 2 stk så mine piger kunne få en hver. Men ellers fine ting til billige penge.

24. Jänner 2022

Hej Britt.

Tak for din anmeldelse og jeg er super glad for vores snak og at vi kunne få løst problemet.

Det er lidt svært når vi kun er 2 i firmaet og den ene falder og brækker benet ;)) så er der bare ikke mange tilbage til at klare resten og ungerne hehhehe ;)

Så jeg er super glad for at vi fik lukket den på en ordentlig måde og især at i er tilfredse og glade med udfaldet ;)

Tusinde mange tak igen for jeres kæmpe tålmodighed og forståelse med vores situation.

Have en fantastisk dejlig dag

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds med det jeg fik…

Super tilfreds med det jeg fik tilsendt. Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering og billige priser. Og så var der et håndskrevet brev med og en slikkepind. Og det var meget nemt at finde det jeg søgte efter. Vil i hvert fald handle der igen

10. Jänner 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service med personlig touch

Dejlig overraskelse med en personlig og børnevenlig håndskreven hilsen samt slikkepinde i pakken ❤️ Overskuelig online shop, gode varer og super hurtige forsendelse var allerede nok til at gøre mig tilfreds. Men den her er bare top service- Min lille datter blev ekstra glad når hun åbnede pakken. Hun var så imponeret af brevet med den lille sød tegning 😊 - og selvfølgelig slikkepindene. Varmt anbefales.

7. Jänner 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Meget tilfreds kunde!

Super god butik og virkelig god service!
Jeg ringede d. 22 december og fik lagt en vigtig gave til side, som jeg kunne afhente i deres butik dagen efter. Hun var super sød og imødekommende da jeg mødte op, og ovenikøbet med en personlig julehilsen på fakturaen. Jeg anbefaler jer klart til venner og familie ! :)

4. Jänner 2022

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtig ekspedition og levering og så var der lagt en personlig håndskreven seddel i pakken, selv om det bare var en lille lommelygte til små penge. Kan helt sikkert anbefale Kidzcorner til andre

6. Dezember 2021

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr