Wéér zo’n typisch voorbeeld van dropshipping, doen zich voor als een NL webshop maar laten de bestelde artikelen gewoon vanuit China komen. Producten komen niet overeen met getoonde artikelen op de si... Mehr ansehen
Prima bedrijf. Keurige levering, alleen wel wat later dan beloofd. Moet van ver komen denk ik. Ook de verpakking heeft het niet helemaal overleefd, maar het was de verpakking maar.
Het is dropshipping van goedkope producten van zeer slechte kwaliteit. Wij hadden o.a. twee krukjes besteld die beiden beschadigd aan zijn gekomen. Na opnemen van contact kregen we de vraag om foto’s... Mehr ansehen
-Product is van matige kwaliteit. -Product wordt direct gedropshipd vanuit china -werkt met een shipping partner die pakketjes steelt -geen klantenservice die maar ook iets kan -Retour word... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichters!
Twee houten visspellen besteld bij dit bedrijf. Ondanks dat ik op m’n hoede ben, ben ik er toch ingestonken. Misleidende reclame in een knap gemaakte website waardoor je niet in de gaten hebt dat je met drop-shippers te maken hebt. Volgens een zeer onduidelijke trackingpagina zou het pakket bezorgd zijn op 6 februari door GOFO. Met GOFO komt helemaal nooit iets aan! Dit is al de derde keer dat ik niets ontvang, maar dat ze wel zeggen dat het bezorgd is.
Oplichters!!
Waterdichte handschoenen besteld voor de kinderen. Toen deze binnenkwamen bleken de handschoenen van zeer goedkope kwaliteit. Zeker niet waterdicht en zelfs al kapot bij de vingers. De verpakking doet vermoeden dat deze op SHEIN/Temu oid besteld zijn en doorverkocht. Het retouradres is een woonflat in Polen.
KOOP HIER NIETS!! En ik heb nu een les geleerd; eerst checken waar je het koopt voordat je op betalen drukt.
Quality of the product is not worth for the money
Quality of the product is underexpected, but more important is the super poor customer service and long transit time. Cannot contact via phone and responses via email takes ages.
Ik zag de negatieve reviews na…
Ik zag de negatieve reviews na bestellen. Ik heb wel een bevestigingsmail ontvangen. Daarnaast ook een mail dat de producten verzonden waren, maar wel zonder track&trace. Door de reviews was ik bang dat er niets meer zou komen. Maar week na bestelling kwam alles binnen. 1 pakketje was wel beschadigd door de reis, waardoor er iets afgebroken is. Het product is wel te gebruiken. Andere pakketje was prima. Het komt uit china. Door de lage verwachtingen ben ik blij dat ik alsnog iets ontvangen heb.
Je wordt misleid door de zachte kleuren…
Je wordt misleid door de zachte kleuren en kindvriendelijke uitstraling van de website. Dat vertrouwen wordt niet waargemaakt door het product of de afhandeling.
De handschoenen die ik ontving wijken duidelijk af van de productfoto’s en omschrijving: zeer dun materiaal en lage kwaliteit, vergelijkbaar met goedkope massaproductie. Dit is niet wat je verwacht op basis van de presentatie.
Na mijn melding kwam er binnen 12 uur een standaardreactie met een voorstel voor 40% terugbetaling, terwijl ik expliciet vroeg om kosteloze retournering en volledige terugbetaling. Op dat verzoek werd niet ingegaan en verdere e-mails bleven onbeantwoord.
Het bedrijf opereert vanuit het buitenland (Polen), wat de afhandeling niet transparanter maakt. Mijn ervaring: sterke marketing, maar onvoldoende productkwaliteit en geen verantwoordelijkheid nemen richting de klant.
dropshipper!
dropshipper!
No contact,no info ,no email
Waardeloze kwaliteit
Waardeloze kwaliteit. Laat lang op zich wachten. Had in oktober iets besteld en een mail gestuurd waar het blijft. Krijg nu in januari antwoord dat mijn product geleverd is in oktober. Dat klopt trouwens ook. Veel later dan op de website vermeld stond. Bovendien is de kwaliteit van de producten erg slecht. Komt mijns inziens gewoon van 1 van de goedkope websites uit China…
Levering laat erg lang op zich wachten
Levering laat erg lang op zich wachten. Nu al 13 dagen en vertrouw niet op dat het nog komen gaat. Geen reactie op mijn e-mail.
Oplichting
Ik heb op 5 januari speelgoed besteld. Na een aantal dagen kreeg ik netjes per mail een track en trace link. Na deze aan aantal dagen gevolgd te hebben stond er op 15 januari ineens dat mijn pakket retour afzender gestuurd was (pakket is nooit in Nederland aangekomen). Ik heb inmiddels 2x gemaild naar de klantenservice van Kidzly maar krijg geen enkele reactie. Niet bij bestellen dus !!
Product deugt niet, klantenservice onbereikbaar, terugsturen en dus geld terug onmogelijk.
Nou, ik ben er ook ingetuind en heb helaas de reviews hier te laat gelezen. Ik dacht een mooie deal te hebben met het Kinderveiligheid Magneetslot, maar die dingen werken voor geen meter. Na bestellen net als anderen ook geen bevestiging ontvangen.
Product wel binnen gehad, maar ze zitten vast aan de binnenkant van de la/kast met een stukje dubbelzijdig tape en bij het minste beetje kracht trek je ze los. Ik weet niet waar de reviews op hun eigen site vandaan komen, maar het product deugt niet. Dit is niet kindvriendelijk! Los van het feit dat een kind ook zo de la opentrekt, vliegen daarnaast ook nog eens de relatief kleine plastic onderdelen om je oren. Makkelijk voor een kind om in te slikken!
Meermaals geprobeerd contact op te nemen, maar tot op heden geen reactie gehad. Website zegt dat terugsturen op eigen rekening is, het retourproces "gestart" moet worden door te mailen en dat ongevraagde retouren die zonder voorafgaande kennisgeving aankomen, niet worden verwerkt.
Oftewel: Zoek het maar uit, hier is je product, succes ermee. Heb je er problemen mee, pech voor je, Kidzly.nl (is eigenlijk Pools) geeft dan niet meer thuis.
Niets hier kopen
Niets hier kopen. Producten zien er anders uit dan op de foto. Klantenservice is niet bereikbaar.
Niets bij bestellen
Bestelling geplaatst, express verzending gekozen voor extra snelle levering. Bestelling 27-8 en levering 4-9! Niets sneller, duurt gewoon te lang. Pakket hierdoor aangekomen terwijl ik op vakantie was. Contact opgenomen met hen hierover. Krijg ik nu vier maanden later een reactie terug. Wat een pruts bedrijf. Niets bij bestellen
Er ging niets goed, oplichters
Er ging niets goed! Ik wacht nog steeds op mijn retourgeld na een bestelling in augustus!
De spullen zijn niet gelijk aan de foto's op de website.
Al met al zijn het oplichters, niets kopen dus.
Géén bestelbevesting, maar bestelling keurig geleverd!
Ik heb voor Kerst een paar mooie puzzels bij Kidzly besteld. Ik ontving geen bestelbevestiging per email. Ik heb de klantenservice per email benaderd en er werd keurig gereageerd. Een paar dagen later heb ik de puzzels in goede orde ontvangen.
Bestelling nooit geleverd, geen terugbetaling en geen reactie – volstrekt onbetrouwbaar
Ik plaatste op 05 november 2025 een bestelling (#35653) bij Kidzly voor een kindercadeau dat op 5 december gegeven zou worden. Ik ontving een bevestiging én een bericht dat de bestelling verzonden zou worden, maar ik heb nooit iets ontvangen.
Toen ik op 1 december zelf contact opnam omdat er geen pakket was aangekomen, kreeg ik pas op 2 december een reactie: Kidzly meldde dat het pakket naar hen was teruggestuurd en dat ze contact met mij zouden opnemen zodra zij het hadden ontvangen, om een nieuwe verzending te regelen.
Dat is niet gebeurd.
Sindsdien heb ik meerdere keren opnieuw contact gezocht, onder andere op 11 december en later, maar ik heb geen enkele inhoudelijke reactie, geen oplossing, geen herverzending en geen terugbetaling ontvangen.
Het is nu 22 december, en Kidzly heeft totaal niets ondernomen.
Het resultaat:
Geen product
Geen terugbetaling
Geen opvolging of communicatie
Een kind zonder cadeau door hun nalatigheid
Een webshop die niet levert, niet terugbetaalt en klanten volledig negeert, is simpelweg onbetrouwbaar.
Ik raad iedereen met klem af om bij Kidzly te bestellen.
Pure neperij
Pure neperij. Gewoon een webshop die doet alsof het in NL is. Product uit China verstuurd. Je moet zoeken om te weten levering zal lang duren !
Producten worden direct teruggestuurd
Babyspeelgoed nooit ontvangen. OK, uiteindelijk toch wel
Babyspeelgoed besteld en betaald. Nooit bevestigingsmail ontvangen. Contact via mail. Na bijna week wachten antwoord dat ik de bevestigingsmail nogmaals zal ontvangen: niet ontvangen. Nogmaals gemaild dat ik mijn geld terug wil: ‘pakketje is onderweg’ maar track en trace code geeft foutmelding. Na 3 weken nog steeds niets ontvangen. Hier bestel ik nooit meer iets: gewoon oplichting.
Na weken wachten en emails dat het bezorgd is uiteindelijk toch het bestelde item ontvangen. Maakt niet dat ik meer sterren geef; gewoon een slechte ervaring en niet meer doen.
Niet bestellen!!
Ook ik een bestelling gedaan voordat ik de reviews had bekeken: helaas ook ingestonken. Een bestelling en betaling gedaan. Maar helaas niks gekregen. Op emails wordt niet gereageerd.
UPDATE: na ca. 2 weken toch ontvangen. Verpakt in een bubbeltjes-envelop. Het doosje, waar het deel in was verpakt was helemaal gekreukeld en gescheurd. Dus niet meer kado-waardig.
BESTE MENSEN BESTEL AUB NIETS BIJ…
BESTE MENSEN BESTEL AUB NIETS BIJ KIDZLY. ANTWOORD OP MAILS EN RETOURVERZOEK WORDT NIET BEANTWOORD. GEEN ENKELE COMMUNICATIE MOGELIJK.
Microfoon voor dochter besteld
Microfoon voor dochter besteld. Slechte kwaliteit inderdaad uit china. En verpakking open en kapot. Meerdere mails gestuurd voor retour, maar krijg geen reactie.
Niks bestellen hier
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.