Geen goede ervaring. Koelkast gekocht voor mijn moeder bijna 80 jaar, de meneer die m kwam leveren heeft m uitgepakt en alles meegenomen.....hij is veel te klein voor haar, dus helemaal in paniek... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Het is een geweldig apparaat. We hebben 'm mee op vakantie. Dan is het super chill dat je echt van alles kunt bereiden. Een simpel pizzaatje voor de lunch. Maar je kunt ook bij de slager een heel m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een toppie kookplaat bedank voor jullie snelle hulp en ja alle 4 de pitten doen het ik raad deze kookplaat zeker aan tis betaalbaar en ziet er heel mooi uit en word snel warm en makkelijk te bedienen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb het product nu een paar weken in huis en ben tevreden! Ik geef 4 sterren, omdat de informatie over de verzending erg vaag was en ik mij 3 dagen afvroeg wanneer ik het zou ontvangen. Ik woon in... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij KitchenBrothers vind je alles om jouw kookervaring te verrijken — binnen én buiten. Met onze producten wordt koken niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Van vlijmscherpe messensets en krachtige slowjuicers tot veelzijdige keukenmachines, de populaire airfryers en een complete lijn barbecues voor het échte buitenkoken.
KitchenBrothers maakt hoogwaardige keukenapparatuur toegankelijk voor iedereen, met een breed assortiment aan waterkokers, broodroosters, koffiezetapparaten, blenders en meer. Onze producten combineren duurzame materialen zoals roestvrij staal — vaak PFAS- en BPA-vrij — met slimme veiligheidsfuncties, een strak en modern design, en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Zo geniet je van professionele keukenresultaten, zonder dat het je een fortuin kost.
KitchenBrothers is onderdeel van LifeGoods Group, een Europees merkenhuis met meer dan 1.500 producten. Tienduizenden tevreden klanten gingen je voor — met snelle levering, betrokken klantenservice en producten waar je jaren plezier van hebt. Vragen of hulp nodig? Ons team staat voor je klaar. Welkom bij de KitchenBrothers familie. Samen maken we van elke maaltijd iets bijzonders.
Vom Unternehmen geschrieben
Snel in huis, gratis vanaf €25
P.J. Oudweg 4, 1314CH, Almere, Niederlande

Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Communicatie waarbij ik eerst van kastje naar de muur werd gestuurd. Vervolgens leek het erop dat de inhoud van mijn mail niet goed werd gelezen, want ik kreeg een advies waarvan ik al eerder had aangegeven dat dit niet werkte. Uiteindelijk heb ik de juiste afhaalcode ontvangen. Alleen was toen mijn pakket al teruggestuurd, omdat de afhaaltijd was verstreken.

Antwort von KitchenBrothers
goed bezorgd en binnen de gestelde tijd prijs kwaiteit produkt ok

Antwort von KitchenBrothers
Er is altijd ruimte iets te verbeteren maar ik ben wel tevreden met de service en kwaliteit

Antwort von KitchenBrothers
Het warm/heetwater apparaat doet wat het moet doen het is fantastisch.

Antwort von KitchenBrothers
Product is prima qua prijs kwaliteit verhouding.
Wel veel werk om in elkaar te zetten. Prima handleiding!

Antwort von KitchenBrothers
Het is een mooi product, ben er blij mee.
Moet wel nog oefenen met gerechten maken.

Antwort von KitchenBrothers
gasslang mag langer, met huidige lengte kan de fles niets anders dan dicht bij de BBQ staan... wat in de handleiding als gevaarlijk is aangegeven

Antwort von KitchenBrothers
Goede communicatie en hele snelle levering! Top vrieskist ook, veel ruimte en weinig geluid.

Antwort von KitchenBrothers
Snelle levering, dat was erg fijn. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Mooie, ruime koelkast voor een tafelmodel en fijn dat de indeling verstelbaar is.
Helaas is de pin in de deur van de koelkast te kort, waardoor de deur er bij minimale belasting er al snel uit valt. Vrij onhandig... Na wat sleutelen en het zo minimaal mogelijk belasten van de deur is het te doen, maar had graag gezien dat je gewoon je pak melk in de deur kan zetten zonder problemen.

Antwort von KitchenBrothers
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.