Koffieambulance Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPLICHTERIJ Wij hebben ons dure koffie apparaat nooit teruggekregen na herhaaldelijk contact per mail, telefoon en app. Ook zijn we nu € 400 aan reparatiekosten armer. GA DUS NIET MET DEZE OPLICHTE... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snelle collectie en retour. Machine werkte weer (met weliswaar erg forse kosten). Bij retour bleken een aantal functies niet meer te werken. Contact opgenomen (telefonisch, mail en whatsapp). Na neger... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Was snel opgehaald en retour! Kosten 525 euro! Maalgedeelte was stuk, apparaat erg vervuild. Slechte kwaliteit Jura e8. Koffie residubakje zat er niet bij alsmede geen factuur. Verschieten gebeld en... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nadat ik het contactformulier had ingevuld werd ik dezelfde dag nog gebeld en is mijn koffiemachine dezelfde dag nog opgehaald. De monteur heeft netjes afgestemd wat er moest gebeuren en gaf eerlijk... Mehr ansehen

1. Kaffeemaschinenlieferant
  2. auch in
  3. Mechaniker

Vom Unternehmen geschrieben

Bij KoffieAmbulance.nl begrijpen we hoe belangrijk een goed werkende koffiemachine is. Of uw koffiemachine kapot is of toe is aan een grondige onderhoudsbeurt, wij staan voor u klaar met onze snelle service. Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw koffiemachine snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat u niet lang zonder koffie hoeft te zitten. Daarnaast bieden we professioneel onderhoud om storingen te voorkomen en de levensduur van uw machine te verlengen. KoffieAmbulance.nl is dé specialist waar u op kunt rekenen. Kies voor betrouwbare service en geniet weer van perfect gezette koffie. Neem vandaag nog contact met ons op!

Mangelhaft

Alle Bewertungen

79 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Absolute top-service

Per toeval bij dit bedrijf uitgekomen, nadat door andere bedrijven was verteld dat onze oude Jura niet meer te repareren was. Gelukkig bleken deze vakkundige monteurs daar wel toe in staat. Machine geheel gereviseerd en de koffie smaakt als nooit tevoren. Geweldige communicatie, de heren doen wat ze beloven. De machine wordt gehaald en gebracht. Kortom: absolute top-service!

8. April 2025

De jongens van de Koffieambulance

De jongens van de Koffieambulance zijn snel, duidelijk en transparant! Ze hebben mijn miele inbouw machine gedemonteerd en na de reparatie weer terug geplaatst in mijn keuken. Aanrader als je machine defect is!

5. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze jongens doen wat ze beloven

Deze jongens doen wat ze beloven. Supersnelle en goede reparatie. Alles voorzien van offerte na beoordeling van de machine en voorzien van foto’s. Wij adviseren de Koffie Ambulance voor onderhoud en reparatie.

4. April 2025

SUPER GOEDE SERVICE.

Een zeer snelle service.
Koffiemachine is perfect gemaakt.
Ook de ophaal en breng service is goed.
Machine wordt netjes in de keuken gebracht en getest.

Ook de prijzen zijn goed.
Erg tevreden.

ZEER GOED. 👍🏻

5. Februar 2025

Een probleem met onze Siemens EQ5

Een probleem met onze Siemens EQ5 dus maar eens kijken wie ons kan helpen met reparatie. Gebeld met de Koffie Ambulance . Aan de telefoon werd advies gegeven hoe het mogelijk op te lossen zou zijn. Dit dus aangekomen en geprobeerd het zo op te lossen en ja het werkt weer. Dat is nog eens service van grote glasses. Dus als er problemen zijn met de machine weet ik de juiste weg te vinden, ook voor de machines op mijn werk. Grote klasse !

14. März 2025

Toppers!

Allereerst onze complimenten voor deze toppers!
Deze zeer vriendelijke mannen geven goede, duidelijke en snelle communicatie en weten ook wat ze doen!
Onze Siemens inbouw koffiemachine was defect en heeft een Premium beurt gehad, deze hebben we inmiddels weer retour en genieten nu weer heerlijk van ons kopje koffie! Nogmaals veel dank voor de zeer goede service!

6. März 2025

Kundig bedrijf

Toevallig bij dit bedrijf uitgekomen. Zeer kundig advies en snel geholpen. Binnen 3 dagen was ons apparaat weer als nieuw. Waar ik wel even aan moest wennen was dat ik geen ontvangstbon of iets kreeg toen het apparaat werd opgehaald. T is een beetje "in goed vertrouwen"
Verder alles positief verlopen!

13. Februar 2025
Koffieambulance-Logo

Antwort von Koffieambulance

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat uw apparaat weer als nieuw werkt! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Uw opmerking over het ontbreken van een ontvangstbewijs hebben we ter harte genomen. We begrijpen dat dit even wennen was en willen u bedanken voor deze waardevolle suggestie. Daarom werken we voortaan met een ontvangstbewijs, zodat al onze klanten met een extra gerust gevoel hun apparaat aan ons kunnen toevertrouwen.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst weer te mogen helpen!

Het team van de Koffie Ambulance ☕🚑

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel reactie gekregen wat er mis was…

Snel reactie gekregen wat er mis was met het apparaat met een nette prijsopgave. Leenapparaat gekregen en binnen drie dagen ons eigen koffiezetapparaat weer terug.
Hij werkt weer als nieuw.
Topservice!

11. Februar 2025

Jura X8

Onze Jura X8 laten schoonmaken. Advies was een premium beurt. Netjes opgehaald en retour gebracht. Overleg wat de kosten zijn. Super vriendelijke mannen en wat een service hebben ze geleverd. Dank en zeker aan te bevelen.

7. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden na reparatie!!!

Onze Siemens EQ 6 Plus S 700 koffiemachine ging in reparatie bij de Koffie Ambulance.
Reden: melk schuimde niet meer op en koffie was ‘slap’.
Vandaag de machine teruggekregen en werkt weer als nieuw!
Koffie Ambulance is een TOP bedrijf, met super service en doet wat het zegt!
Zeker een aanrader voor als jouw koffiemachine niet meer voldoende functioneert.

16. Jänner 2025

Siemens EQ9 onderhoud

recent mijn siemens EQ9 S500 gebracht voor een premium beurt en reparatie. Ik ben erg tevreden met de klantvriendelijkheid en de service. kreeg een luxe leen machine mee met erg goeie cappuccino stand😋

10. Jänner 2025

Top service!

Waar vind je dit soort topgasten nog! Donderdagochtend voor de Kerst 2024 gaat onze Jura stuk. Donderdagmiddag opgehaald, vrijdagmorgen diagnose, eerlijke reparatie en onderhoudsprijs, maandagmiddag weer terug!! ruim voor de Kerst. Topwerk toch? Super tevreden, zou het iedereen aanraden.

23. Dezember 2024

Top Service!

Top Service!
Ik had problemen met mijn Koffie apparaat, gelijk de heren van de Koffie Ambulance gebeld. Mijn Machine werd snel en zorgvuldig opgehaald en binnen 2dagen had ik weer een kop heerlijke koffie! Mannen bedankt

22. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr