Koffiestore Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Netjes afgeleverd thuis, net iets later dan ik verwacht had, met de speed of delivery die op de site stond...

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een paar maanden terug hebben we een jura e8 bij de Koffiestore aangeschaft. Sindsdien drinken we vrijwel nooit meer koffie buiten de deur! Wat een heerlijke koffie en fijne apparaat. Nu opnieu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen Duidelijke uitleg, verkoper maakte gelijk een keuze wat het best bij ons past. En natuurlijk een ruime voorraad zodat we hem gelijk mee mochten nemen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De verkoper neemt de tijd voor je mbt aanschaf nieuwe espressomachine en geeft mij als klant de volste vertrouwen in zijn kennis in de verkoop van mijn nieuwe aanschaf product. Ook korting gekregen a... Mehr ansehen

1. Kaffeegeschäft
  2. Kaffeemaschinenlieferant
  3. Kaffeerösterei
  4. Kaffeegroßhändler

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Koffiestore draait alles om één ding: Genieten van echt goede koffie. Niet zomaar een webshop, maar een familiebedrijf met liefde voor het vak. Wat ooit begon met Tom Coronel Sr., een gepassioneerde koffieliefhebber, is inmiddels overgenomen door zijn zoon en dochter. Samen zetten zij de familietraditie voort met dezelfde passie en oog voor kwaliteit. We zijn officieel Jura Premium Partner, maar hebben ook een breed aanbod van andere topmerken zoals DeLonghi, ECM, QuickMill en meer. Of je nu op zoek bent naar een volautomaat of juist een goede halfautomaat voor thuis: Bij ons vind je wat bij jou past. We verkopen niet alleen producten, maar helpen je kiezen. Met eerlijk advies, zonder verkooppraat. En dat waarderen onze klanten. Dat zie je terug in de reviews. Bestel je op een werkdag voor 17:00? Dan staat je bestelling meestal de volgende dag al voor de deur. Toch even twijfels? Dan ben je welkom in ons Experience Centre in Huizen. Daar kun je alles zien, proberen en beleven. We leveren ook onze eigen onderhoudsproducten en kunnen servicebeurten verzorgen via onze betrouwbare partners. Zo blijft je machine in topconditie. Koffie is bij ons meer dan een drankje. Het is een dagelijks ritueel. En wij zorgen dat dat ritueel elke dag klopt.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer tevreden

Een paar maanden terug hebben we een jura e8 bij de Koffiestore aangeschaft.
Sindsdien drinken we vrijwel nooit meer koffie buiten de deur!
Wat een heerlijke koffie en fijne apparaat.
Nu opnieuw koffie besteld met wat accessoires voor de machine zoals een nieuwe filter en melksysteem reiniger.
Wederom was het een snelle topservice.
Zowel de kwaliteit als snelle bezorging/bestelling in de winkel en webshop nu voor de 2e keer hebben we fijn ervaren.
Ook telefonisch contact gaat goed en je wordt goed geholpen bij vragen.
Al met al een aanbeveling voor iedereen die van kwaliteit en goede service houdt.

22. Juli 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Beloofde leversnelheid niet gehaald

Ik bestelde bij dit bedrijf, in plaats van mijn gebruikelijke leverancier, omdat koffiestore.nl op vrijdag besteld op zaterdag kon leveren. Dat mislukte totaal. Hij kwam niet zaterdag binnen, maar dinsdag.

Volgende keer weer naar mijn gebruikelijke winkel.

30. Juni 2026

Beste Wouter,

Jammer om te lezen dat de levering later is aangekomen dan verwacht.

Je bestelling is vrijdag gewoon door ons verzonden. Helaas had de bezorgdienst door de extreme weersomstandigheden (code rood) vertraging in de verwerking van een groot aantal pakketten, waardoor de levering pas op dinsdag heeft plaatsgevonden. Dat was helaas buiten onze invloed.

Zoals we ook via WhatsApp hebben aangegeven, begrijpen we dat dit vervelend is. Ook bij andere webwinkels hebben deze omstandigheden voor vertragingen gezorgd.

Excuses voor het ongemak en we hopen dat je desondanks tevreden bent met je bestelling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gister mijn machine gebracht omdat ik…

Gister mijn machine gebracht omdat ik het idee had dat er iets stuk was. Achteraf moest die juist worden afgesteld en dat hebben ze kosteloos voor mij gedaan. Na 1 dag was hij klaar en heb ik de machine weer opgehaald. Snelle en goede service!!

26. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Glenn Coronel en koffiestore zijn oplichters.

Glenn Coronel en koffiestore zijn oplichters. Ik heb het koffiezetapparaat twee dagen na ontvangst teruggestuurd. Daarna ontving ik een e-mail met een bewerkte foto waarin stond dat het koffiezetapparaat beschadigd was. Mijn geld wordt ingehouden of ik krijg het beschadigde apparaat terug gestuurd. € 100 werd ingehouden, Pure oplichting. Blijf uit de buurt van dit bedrijf.

9. Februar 2026

Beste Curtney,

Wij betreuren het dat u uw retourzending zo heeft beleefd.

De beschuldiging dat wij foto's zouden bewerken is onjuist. Bij aankomst van uw retourzending hebben wij schade aan de bovenplaat van de machine geconstateerd en hiervan foto's gemaakt.

Als consument heeft u uiteraard het recht om een online aankoop te retourneren. Wel blijft een product tijdens het retourproces de verantwoordelijkheid van de afzender en dient het in dezelfde staat bij ons terug te komen als waarin het is ontvangen.

De inhouding van €100 betreft geen boete en levert ons geen winst op. Door de beschadiging kunnen wij de machine niet meer als nieuw verkopen en moeten wij deze als demomodel aanbieden. Zoals ook bij andere demomodellen op onze website zichtbaar is, vermelden wij eventuele beschadigingen altijd transparant en tonen wij hiervan foto's, inclusief een passende korting.

Wij hechten veel waarde aan transparantie en hebben niets te verbergen. Mocht u twijfelen aan de geconstateerde schade, dan bent u van harte welkom in onze winkel om de machine en de fysieke schade zelf te komen bekijken.

Glenn Coronel & Team Koffiestore

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel veel kennis en geduldig te woord gestaan.

Ik ben in de showroom in Huizen geweest. Dennis heeft ons daar keurig te woord gestaan wat ern kennis heeft die man! Uiteindelijk een prachtige half automaat van ECM en een mager gekocht. Werd keurig gebeld dat het een dagje langer zou duren. Nu intens genieten van heerlijke koffie!

24. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DHL bezorging

Het gaat om DHL.
Laten bezorgen bij een aflevering, kreeg bericht dat ze ons hadden gemist????? Hoe dan????
De volgende dag afgeleverd bij een ander aflevering afgegeven
Vanaf nu ga ik niet meer bestellen bij bedrijven die zaken doen met dhl. Dit is de druppel. Ze doen maar wat maar ik betaal het volle bedrag

08-04-2026
Fijn dat postnl is toegevoegd. Hoop dat meer bedrijven dit doen.

3. April 2026

Beste Rene,

Wat vervelend om te horen dat de bezorging door DHL zo moeizaam is verlopen. Wij balen hier net zo hard van als jij, want we willen natuurlijk dat je bestelling gewoon soepel aankomt.

Naar aanleiding van je feedback gaan we onderzoeken of we PostNL als extra optie kunnen toevoegen, zodat je in het vervolg zelf de vervoerder kunt kiezen die het beste bij je past. Klopt het dat het wel gelukt is om de bestelling op te halen bij een servicepunt?

Update 08-04: We hebben verzending via PostNL toegevoegd als bezorgoptie!

Groetjes,
Glenn - Team Koffiestore

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Aanrtekkelijke prijs

snelle levering, goede informatie, aantrekkelijke prijs.
Voordeel iswel dat ik in Huizen woon en de spullen eenvoudig kan ophalen. Dus geen verzendkosten

4. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr