Vi bestilte mad fra Kokkens Buffet til min datters konfirmation, og jeg bliver simpelthen nødt til at give dem lidt ros med på vejen. 😊 Hele oplevelsen har bare været god fra start til slut.... Mehr ansehen
Kokkens buffet kan varmt anbefales. Oliver var så behjælpelig og virkelig serviceminded. Vi havde nogle allergiker, som gav lidt udfordringer, men det hjalp de lige med at få løst. Maden smagte... Mehr ansehen
Ualmindelig dårligt mad. Vi havde bestilt høns i asparges men fik leveret asparges suppe. Alt kødet var så tørt at man kunne høste støv op. Pastasalat med store vandet tomater uden noget dressing..... Mehr ansehen
Den største ros til Kokkens Buffet. Vi fik leveret den lækreste veltilberedte mad til min søns studenterfest. Alle gæster roste maden - og der var rigelig af den. Der har været en god kommunikatio... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skal du holde privat fest eller et virksomhedsarrangement ? Vi leverer dejlige & lækre buffeter lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vores motto er "Det skal være let at holde en fest". Her kan du få både mindre buffeter og store buffeter fra 75,- og op til 299 kr. pr. kuv. Alt efter hvad du skal bruge af festmad, så har vi det helt rigtige udvalg til din fest. Vi har siden 2006 leveret mad ud af huset over 28.600 gange med stor succes, og har fået utrolig god feedback fra vores kunder. De fleste anmeldelser modtager vi i vores call center, og efter festen når vi henter servicen. Vi gør os umage for at du og dine gæster får en god oplevelse hver gang. Vi arbejder konstant på at indfri alle vores kunders forventning, og opretholde vores gode kvalitet af mad til prisen. Vi sætter en ære i at yde og leverer den bedst mulige service og mad til dig og dine gæster. Det er vigtigt at du føler dig godt behandlet. Din feedback er også vigtig for os. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet tilbyder dig: •ET STORT UDVALG af hjemmelavet buffet tilbehørs retter flot anrettet i skåle og på fade med et spændende udvalg af forskellige ovnstegte hele stege af god kvalitet. •BUFFET FRA KUN 89,- kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter). •Personlig rådgivning Tlf. 72302005 på alle hverdag ml. 9.00 – 16.30. •ONLINE BESTILLING PÅ WEBSHOP du kan ændre og rette i din bestilling frem til 8 dage før festen. Vi laver også akut bestillinger med kun få dages varsel. •UDBRINGNING ALLE UGENS DAGE til en fordelagtig pris. Ved levering bærer chaufføren festmaden ind og gennemgår din bestilling inden maden overlades til dig. •GRATIS AFHENTNING af rengjorte fade og skåle efter festen.
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Kedelig tilbehør menu til grill
Jeg synes maden var kedeligt og smagte ikke af noget.
Så heller ikke appetitlig ud.
Salaterne var “ gammeldags”, og blev stort set ikke spist. Grøn salat og pasta salaten var “ værst”.
Kartoffelsalaten smagte ikke godt. Det var som om kartoflerne var gamle. De var melede.
En stor skuffelse

Antwort von Kokkensbuffet.dk
Frokost buffet med en slem skuffelse
Frokost buffet med en slem skuffelse. Kedelige fabriksfrikadeller, papirstynde skiver ribenssteg med brusk der skulle være flæskesteg. Rødspættefiletter der var så tørre at man ikke kunne tygge dem...selv efter de blev lunet. Hønsesalat der var med kun lidt høns i. Osteanretning med kedelig oste. Brieosten var kun til 5 personer og ikke til 10. Helt igennem en trist og uheldig fødselsdags oplevelse for os og vores gæster. Ikke de penge værd og jeg føler mig snydt.

Antwort von Kokkensbuffet.dk
Maden var god og den blev leveret til…
Maden var god og den blev leveret til tiden. Der var nok mad til alle. God service når man ringer til firmaet og i det hele taget en god oplevelse. Kan kun anbefale at bestille her fra.
Velsmagende og velanrettet.
Maden kom til tiden, der var rigeligt af alt, og det var velanrettet. Maden var særdeles velsmagende, og fremgangsmåden på det vi selv skulle varme op var godt beskrevet. Personalet var venlig og imødekommende både ved bestilling, aflevering og afhentning af skåle og udstyr. Vi kan varmt anbefale Kokkens Buffet.
Torben
Ikke helt tilfredsstillende.Flere Revelsben var sveden /…
Flere Revelsben var sveden / sortbrændte.
Broccolisalat var ikke særlig pænt anrettet. Det var kæmpe store stykker broccoli buketter.
Kartoffelsalaten var der ikke nogen som var særlig vild med.
Anretning var ikke udført særlig pænt.
Men der var nok mad og kødet var ok.

Velanrettet og velsmagende
Maden kom til tiden. Den var velanrettet og godt beskrevet.
Der var rigeligt af alt og maden var særdeles velsmagende.
Personalet var venlig og imødekommende både ved bestilling, levering og afhentning af fade osv.
Kan varmt anbefales.
Mvh
Torben
Maden smagte fantastisk og der var…
Maden smagte fantastisk og der var rigeligt. Kan klart anbefales 👌
Chaufføren havde fuldstændig styr på…
Chaufføren havde fuldstændig styr på maden, kom til tiden 😊 der var rigeligt mad og mørt kød. Til prisen var vi overraskede over kvaliteten, så anbefaler gerne😊
Utroligt lækker mad og der var rigeligt…
Utroligt lækker mad og der var rigeligt af den. Både levering af maden og afhentning af service foregik uden problemer. Maden var flot præsenteret og instruktion til opvarmning var super fin.
Kan klart anbefales
Fantastisk velsmagende mad
Fantastisk velsmagende mad, som alle 40 gæster spiste med velbehag.
Kæmpe anbefaling
Vi holdte barnedåb i lørdags for min datter, og vi blev 80 mennesker, så vi bestille mad fra Kokkens Buffet og der var rigeligt med mad og det smagte simpelhent så lækkert! Det kan klart anbefales at bestille fra dem, der er ikke en finger at sætte på noget, og hurtig afhentning af lånt service, det spillede bare :-)
Meget kedelig vegetarbuffet
Meget kedelig vegetarbuffet. Levede slet ikke op til forventningerne. Der var rigelig mad og levering i orden, men maden var meget uspændende.

Utrolig lækker mad
Utrolig lækker mad. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad herfra.
Levering til tiden.
PERFEKT
Meget lækkert
Jeg vil klart anbefale kokkens Buffet
Det var virkelig lækkert og nok af alt
En studenterfest maden kom som aftalt, grundig gennemgang og virkelig lækkert mad, stor ros fra gæsterne og det er jo dejligt, skåle, fade blev afhentet som aftalt, så alt var helt perfekt, så hvis du skal holde fest og vil have maden skal være en succes, så bestil blot her, det er ikke sidste gang jeg gør det. Tak
Hej bedste venner
Hej bedste venner
Den 24/06 det var min jubilæum 50 år. Jeg fik bedste mad i Danmark. Jeg fik den lækreste mad. Alt var meget, meget velsmagende. Friske grøntsager, 4 typer kød med en skøn smag, kartofler... Tunmouse utrolig lækker!!!!
Første gang, men ikke sidste. Alle gæster var glade.
Tak for alt!! Vi ses!!!
Alt var så fint
God mad til prisen ,alt var velsmagende,det var pænt anrettet
👍💯
Rigelig mad, og fint pyntet, fin oplevelse!
Flot mad, rigeligt til fryseren og endnu en familiefest, billigt og det samme med leveringen!Vi gentager det gerne!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.