Vi bestilte mad fra Kokkens Buffet til min datters konfirmation, og jeg bliver simpelthen nødt til at give dem lidt ros med på vejen. 😊 Hele oplevelsen har bare været god fra start til slut.... Mehr ansehen
Kokkens buffet kan varmt anbefales. Oliver var så behjælpelig og virkelig serviceminded. Vi havde nogle allergiker, som gav lidt udfordringer, men det hjalp de lige med at få løst. Maden smagte... Mehr ansehen
Ualmindelig dårligt mad. Vi havde bestilt høns i asparges men fik leveret asparges suppe. Alt kødet var så tørt at man kunne høste støv op. Pastasalat med store vandet tomater uden noget dressing..... Mehr ansehen
Den største ros til Kokkens Buffet. Vi fik leveret den lækreste veltilberedte mad til min søns studenterfest. Alle gæster roste maden - og der var rigelig af den. Der har været en god kommunikatio... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skal du holde privat fest eller et virksomhedsarrangement ? Vi leverer dejlige & lækre buffeter lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vores motto er "Det skal være let at holde en fest". Her kan du få både mindre buffeter og store buffeter fra 75,- og op til 299 kr. pr. kuv. Alt efter hvad du skal bruge af festmad, så har vi det helt rigtige udvalg til din fest. Vi har siden 2006 leveret mad ud af huset over 28.600 gange med stor succes, og har fået utrolig god feedback fra vores kunder. De fleste anmeldelser modtager vi i vores call center, og efter festen når vi henter servicen. Vi gør os umage for at du og dine gæster får en god oplevelse hver gang. Vi arbejder konstant på at indfri alle vores kunders forventning, og opretholde vores gode kvalitet af mad til prisen. Vi sætter en ære i at yde og leverer den bedst mulige service og mad til dig og dine gæster. Det er vigtigt at du føler dig godt behandlet. Din feedback er også vigtig for os. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet tilbyder dig: •ET STORT UDVALG af hjemmelavet buffet tilbehørs retter flot anrettet i skåle og på fade med et spændende udvalg af forskellige ovnstegte hele stege af god kvalitet. •BUFFET FRA KUN 89,- kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter). •Personlig rådgivning Tlf. 72302005 på alle hverdag ml. 9.00 – 16.30. •ONLINE BESTILLING PÅ WEBSHOP du kan ændre og rette i din bestilling frem til 8 dage før festen. Vi laver også akut bestillinger med kun få dages varsel. •UDBRINGNING ALLE UGENS DAGE til en fordelagtig pris. Ved levering bærer chaufføren festmaden ind og gennemgår din bestilling inden maden overlades til dig. •GRATIS AFHENTNING af rengjorte fade og skåle efter festen.
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig go' mad!
Vi sammensatte selv en buffet til vores bryllup den 24. maj 2025 og alt blev leveret til tiden og det smagte fortrinligt. Mange ting var gode men vi vil fremhæve noget så simpelt som frikadellerne og den brune sovs, nøj det smagte godt og blev bemærket af flere gæster :)
Servicet blev afhentet som aftalt i dagene efter weekenden (mandag) som aftalt. En stor anbefaling herfra og vi kunne sagtens finde på at handle her igen.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Maden kom til tiden og fin samtale med chaufføren. Der var det der var bestilt og rigelig af det , maden smagte rigtig godt og til en overkommelig pris. Servicen blev afhentet første dag efter weekenden. Så en rigtig god oplevelse og ikke sidste gang vi bestiller her 😀
Vildt god oplevelse
Super lækker mad i rigelige mængder. Nemt at bestille, og fantastisk kundeservice og rådgivning inden endelig bestilling blev sendt.
Dem bruger vi hjertens gerne igen.
Super mad og service
Både mad og service spiller hos Kokkens Buffet. Jeg brugte dem for 12 år siden til vores bryllup og nu igen til vores datters konfirmation og begge gange har det været en fantastisk oplevelse☺️. Varm anbefaling herfra.
Super god mad
Super god mad, fin levering af mad og afhentning af service. Vi vil helt sikkert bruge kokkens buffet igen
Super god chauffør som viste vores…
Super god chauffør som viste vores køkken damer det hele . Vi havde bestilt et par ekstra kuverter, det havde slet ikke været nødvendigt.
Godt mad , kan klart anbefales
Vi valgte Kokkens buffet igen.
God service i forbindelse med bestillig.
Ligeledes ved generelle henvendelser i forbindelse med spørgsmål til samme.
Levering til tiden, god pris og der var rigeligt med mad.
Ros fra gæsterne om maden.
Servicen blev afhentet som aftalt
5 stjerner uden tvivl.
Maden kom for sent
Maden kom for sent, og maden var uspiselig, gav 7500 kr. For sultne gæster. vil på ingen måde anbefale kokkens Buffet.

Antwort von Kokkensbuffet.dk
Kun roser
Maden kom til tiden, alt var lækkert, veltilberedt og der var nok af den 😊
Vil helt sikkert bestille igen 👍👍🥴
Vi har lige holdt konfirmation
Vi har lige holdt konfirmation, hvor vi selv sammensatte buffeten. Alt var virkelig lækkert og chaufføren gav sig god tid, til at gennemgå leveringen med os.
Stor tilfredshed hver gang jeg har…
Stor tilfredshed hver gang jeg har bestilt hos jer.
Meget venligt personale
Fantastisk mad
Fantastisk mad
og der var nok til alle
ikke sidste gang vi har købt ved jer
We are was very happy
We are was very happy! Test good and big portions, so we have alot food left.
At jeg selv kunne sammensætte min…
At jeg selv kunne sammensætte min buffet lige som jeg ønskede det.
Maden blev leveret, som aftalt. Chaufføren var grundig med at tjekke om alt, var der.
Maden smagte som forventet.
Returemballage afhentet, som aftalt
Perfekt
Dejlig og lækker mad og der var ikke noget at klage over. Der var masser af mad
Venlighed og god opførelse ved levering af mad og afhentning af service.
Fantastisk
Fantastisk
Vi bestilte til 12 Pers og det var virkelig lækker mad og rigeligt af det. Vi bespiste 5 Pers dagen efter
Chaufføren der leverede skal have 10 stjerne han kunne virkelig give en smil på læben det var lige fra han havde kørt en ged ned og marineret til os til at han havde 119 kuverter med til det der var i varme kassen skulle tø op i 10 timer han var virkelig rar og sjov vi bestiller helt sikkert igen
Var til 18 års fødselsdag i går hvor vi…
Var til 18 års fødselsdag i går hvor vi fik fantastisk og lækker mad og rigeligt med mad herfra der er mad til flere dage endnu
Fantastisk service og mega lækker mad ❤️❤️
God mad og rigeligt af det
Vi havde bestilt Chicago buffet til 34 personer og der var rigeligt med mad.
Har rigeligt tilovers.
Det smagte godt, lige i overkanten med timian på flødekartoflerne dog, men det kunne man tage af hvis det ikke lige var til éns smagsløg.
God kommunikation og hurtigt svar, trods vi måtte ændre lokation af festen og antal, så var der direkte hurtig svar fra dem med bekræftelse på det aftalte.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.