Vi bestilte mad fra Kokkens Buffet til min datters konfirmation, og jeg bliver simpelthen nødt til at give dem lidt ros med på vejen. 😊 Hele oplevelsen har bare været god fra start til slut.... Mehr ansehen
Kokkens buffet kan varmt anbefales. Oliver var så behjælpelig og virkelig serviceminded. Vi havde nogle allergiker, som gav lidt udfordringer, men det hjalp de lige med at få løst. Maden smagte... Mehr ansehen
Ualmindelig dårligt mad. Vi havde bestilt høns i asparges men fik leveret asparges suppe. Alt kødet var så tørt at man kunne høste støv op. Pastasalat med store vandet tomater uden noget dressing..... Mehr ansehen
Den største ros til Kokkens Buffet. Vi fik leveret den lækreste veltilberedte mad til min søns studenterfest. Alle gæster roste maden - og der var rigelig af den. Der har været en god kommunikatio... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Skal du holde privat fest eller et virksomhedsarrangement ? Vi leverer dejlige & lækre buffeter lige til døren fra vores landsdækkende diner transportable. Vores motto er "Det skal være let at holde en fest". Her kan du få både mindre buffeter og store buffeter fra 75,- og op til 299 kr. pr. kuv. Alt efter hvad du skal bruge af festmad, så har vi det helt rigtige udvalg til din fest. Vi har siden 2006 leveret mad ud af huset over 28.600 gange med stor succes, og har fået utrolig god feedback fra vores kunder. De fleste anmeldelser modtager vi i vores call center, og efter festen når vi henter servicen. Vi gør os umage for at du og dine gæster får en god oplevelse hver gang. Vi arbejder konstant på at indfri alle vores kunders forventning, og opretholde vores gode kvalitet af mad til prisen. Vi sætter en ære i at yde og leverer den bedst mulige service og mad til dig og dine gæster. Det er vigtigt at du føler dig godt behandlet. Din feedback er også vigtig for os. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet tilbyder dig: •ET STORT UDVALG af hjemmelavet buffet tilbehørs retter flot anrettet i skåle og på fade med et spændende udvalg af forskellige ovnstegte hele stege af god kvalitet. •BUFFET FRA KUN 89,- kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter). •Personlig rådgivning Tlf. 72302005 på alle hverdag ml. 9.00 – 16.30. •ONLINE BESTILLING PÅ WEBSHOP du kan ændre og rette i din bestilling frem til 8 dage før festen. Vi laver også akut bestillinger med kun få dages varsel. •UDBRINGNING ALLE UGENS DAGE til en fordelagtig pris. Ved levering bærer chaufføren festmaden ind og gennemgår din bestilling inden maden overlades til dig. •GRATIS AFHENTNING af rengjorte fade og skåle efter festen.
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Super god og velsmagende mad og…
Super god og velsmagende mad og rigeligt af det.
God kommunikation ved både aflevering og afhentning af emballage.
Kan varmt anbefales.
Dejlig mad og rigeligt af det
Dejlig mad og rigeligt af det. Det eneste var de lidt store stykker broccoli i broccolisalaten men det er jo smag og behag.
Super oplevelse med kokkens buffet
Super oplevelse med kokkens buffet.
Maden smagte perfekt og der var rigeligt
Kan virklig anbefales.
VIRKELIG VIRKELIG DÅRLIG MAD
VIRKELIG VIRKELIG DÅRLIG MAD
Jeg fik mad fra kokkensbuffet til min 50 år fødselsdag - Aldrig har jeg fået så dårlig mad - måtte undskylde overfor mine gæster - til forret fik vi tarteletter - tartelet fyldet var så salt at det næsten var uspiseligt, og de fleste valgte dem fra da de havde taget den første bid - Den rosastegte oksefilet, var gennemstegt og helt tør - skulle have været varmet, men køkkenpersonalet turde ikke da de var bange for den blev helt uspiselig - Det samme gjaldt svinefileten - Kartoffelsalaten bar tydelig præg af at den kom fra en spand, hvori man havde blandet lidt karry i, kartoflerne heri var tørre og gummiagtige.
Flødekartoflerne var brændte og tørre - smagte som om det var noget der var lavet flere dage forinden og varmet op til dagen. Tærtebunden på porretærten var ikke færdigbagt - og salatbaren var en skål med blandet salat?
En rigtig dårlig oplevelse og en masse mad der måtte smides ud - Vi måtte servere natmaden i stedet (Røde pølser med brød)

Antwort von Kokkensbuffet.dk
Det smagte virkeligt godt og der var…
Det smagte virkeligt godt og der var mere end rigeligt af alting.
Maden blev leveret til tiden, og var en absolut god oplevelse. Jeg vil helt sikkert have jer i tankerne næste gang jeg skal have fest eller større samvær. oplevelse.
Den leverede helt sikkert hvad man kan forvente.
Var blevet lovet en opringning inden…
Var blevet lovet en opringning inden maden skulle komme og dette skete ikke.
Tyndstegen havde fået lidt for meget
Er så tilfreds og super lækker mad
Tak for maden til min fødselsdag. Det super lækkert og lige til at gå til. Det før jeg igen næste gang vi bliver mere end 10 Pers. Kunne ikke selv have lavet al den mad så lækker og til pris. Tak for mad!!
Virkelig lækker mad søde mennesker der…
Virkelig lækker mad søde mennesker der kom og leverede maden 10/10 oplevelse
Super god mad og service
Super god mad og service og der var masser af det. Eneste lille ting var at brødet var ret tørt. Ellers var alt super!
helt igennem perfekt ingen fejler og…
helt igennem perfekt ingen fejler og mangler maden var dejlig så tak for jer der gjorde vores fest endnu bedre.
det gør vi helt sikkert igen.
Super lækker brunch
Super lækker brunch! Vi bestilte brunch til en babyshower og det hele var super lækkert og nemt! Vi bestilte levering og afhentning og personalet var super søde og behjælpelige !!
Virkelig god oplevelse!
Den 28. december fik vi leveret en fødselsdagsbuffet til 10 personer fra Kokkens Buffet. Alt fungerede fra start til slut. Hjemmesiden var overskuelig. Alle aftaler blev overholdt. Chaufføren var venlig og imødekommende. De medfølgende instruktioner var tydelige og let forståelige. Der var rigeligt af den velsmagende mad, og vi følte, at vi fik meget for pengene. Fadene var pæne. Servicet blev afhentet med et forudgående opkald som beskrevet. Hvis der skulle være et lille MEN, så kunne vi godt have tænkt os at have haft muligheden for at udskifte lasagnen med en salat mere.
Lækker Nytårs mad.
Vi var 11 personer der alle havde dobbeltvagt Nytårs aften/nat. Vi var alle enige om, at alt vi havde fået smagte fantastisk. Alt var mørt og saftigt. Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra.
Dårlig julemiddag
Jeg fik leveret maden i går 2.juledag omend noget forsinket. Men må bare sige det var simpelthen så dårligt mad. Skinke og oksekødet var fint. Kalkunbrystet var så tørt at det ikke kunne spises. Kartoffelsalaten smagte af INGENTING, rødkålssalaten var bare tørt rødkål med lidt ituskåret mandariner ovenpå smagløst. Cæsar salaten var ok da jeg fik skåret salaten i mindre stykker Flødekartoflerne var virkelig underlige de var så klistrede og det virkede ikke som om det var fløde men lim!!! 2 små flute ! Der blev ikke engang 10 skiver af det. Ja smør bearnaise og sovs var der rigeligt af selv om sovsen var så tyk at den skulle skæres Tærten smagte vi ikke den så virkelig ikke lækker ud. Ja så må sige det var en stor skuffelse og jeg bestiller ikke en anden gang. Sidde med 9 gæster der skulle spise den slags mad var ikke sjovt. Det var godt nok på tilbud men måske burde I have skrevet at kvaliteten også var sat ned.
Vh kirsten Akdogan.

Antwort von Kokkensbuffet.dk
Alt kom som planlagt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.