Beste huurders, kies uw eigen bank of Minfin fod voor uw waarborg. Laat deze malafide firma u niet opdringen door de immo, want als huurder ( met alles in orde ) zie je je borg niet terug, we wachten... Mehr ansehen
Alle documenten werden tijdig doorgestuurd, maar telkens wordt er opnieuw een excuus aangehaald om mijn huurwaarborg niet vrij te geven. De huisbaas heeft meermaals alle nodige documenten en informa... Mehr ansehen
Geven mijn huurwaarborg als verhuurder niet vrij. Alle formulieren 2 maal doorgestuurd. 3 mails gekregen als zijnde dat ze over niet voldoende gegevens beschikken. Dit terwijl zij zelf volledige in... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
OPLICHTERS!!!
Alle goede reviews zijn NEP!!
Korfine zijn een stelletje oplichters die op kantoor maar zitten te niksen. In totaal 30 minuten in de wachtrij gezeten en NIEMAND die op neemt. SCHANDE!
Wachten nu al MAANDEN op de waarborg en er is nog steeds niks vrij gegeven. KORFINE, SCHAAM JULLIE!
Impossible de joindre le service par…
Impossible de joindre le service par téléphone. Cela fait 6 x que j'essaie. Impossible d'obtenir des renseignements sur les frais. A fuir !!!!!
Avoid this by any mean
It is very hard to get back money from them. We asked them to send back the deposit and after one week they were quiet, we had to check again, and they asked to send one document of my partner, then we waited another one week without hearing anything, we had to go after them again to ask and now they ask for another document from me. each time one document, and they don't actively let you know what you must send at once. You have to go after them to ask, even after sending your documents, they would be silent. I wonder if we don't go to ask them continuously, would they ever return the money? It has been weeks, very bad experience. Please never choose them to send your money in.
Nooit werken met die bank.
Op 20 oktober is de borg via het makelaarskantoor vrijgegeven, maar pas acht dagen later kreeg ik een e-mail waarin werd gevraagd om mijn ID-kaart en die van mijn partner op te sturen om de borg terug te krijgen. Na acht dagen! Toen ik belde en twintig minuten in de wacht stond, sprak ik met iemand die erg onbeleefd en respectloos was. Daarna kreeg ik te horen dat ik tien werkdagen moest wachten. Het makelaarskantoor had de documenten op 21 oktober al naar de bank gestuurd, maar pas op 28 oktober vroeg de bank om mijn ID-kaart. Ik heb deze direct gestuurd. Vandaag belde ik opnieuw, maar nu zeggen ze dat de tien werkdagen pas vanaf vandaag beginnen te tellen.
Het is echt lachwekkend — we moeten achter ons eigen geld aanlopen en stress ervaren. We moeten geld dat van ons is terugkrijgen door geldige identiteitsdocumenten te tonen. Als iemand geen geldige documenten heeft, kan hij zijn geld dan niet terugkrijgen? Uiteindelijk werd mijn telefoontje zonder resultaat beëindigd. Echt, één ster is zelfs te veel voor deze bank.😡
Nous travaillons avec Korfine depuis de…
Nous travaillons avec Korfine depuis de nombreuses années. Si korfine reçoit le document de libération avec les cartes d'identité et que les signataires sont les mêmes que ceux qui ont signés la consitution, il n'y aura jamais aucun souci. Avant de critiquer KORFINE, il faut aussi se demander quand ils ont reçu le document de libération. Il est fréquent que des propriétaires l'envoient tardivement, voire retardent le decompte de sortie jusqu'à pouvoir établir le decompte de charges sur base des documents du syndic. Si une des parties est décédée, il faudra que les héritiers démontrent qu'ils sont bien les héritiers et cela peut parfois prendre du temps. En résumé, si Korfine reçoit la libération dans les formes requises, il n'y aura jamais de probème et la garantie sera libérée +/- dans les 7 jours. Si la libération n'est pas faite dans les formes requises, ils ne libéreront pas la garantie. Ceux qui se plaignent ont soit envoyer tardivement la libération à KORFINE, soit elle est incomplète.
Ik raad niet aan
Ik raad niet aan Korfine, want het is nu al twee maanden geleden dat de huurwaarborg is vrijgegeven en ik heb nog steeds niets ontvangen, ondanks meerdere telefoontjes en e-mails.
Give me back my deposit!
The landlord is sending a series of documents, each time they take 10 days to respond and they find a new problem with the signature! It's been more than 2 months that they are holding a HUGE deposit which is MY money! I need this money now, the welfare of my family depends on it!
I would say do not trust them with your money, but unfortunately its is not our choice. Landlords and real estate agents oblige us into this trap and then they wash their hands and blame it on Korfine.
Cela fait 3 mois que je réclame LA LIBERATION DE MA GARANTIE LOCATIVE
Cela fait 3 mois que je réclame la libération de ma garantie locative. Tous les documents sont signés et en ordre. Impossible de joindre le service "libération de garantie" par téléphone. Vous avez droit à la musique classique pendant des heures. Par contre si vous sonnez à un autre service pour des ventes de produits (assurances etc) on vous répond... mais on ne vous transfère par directement vers le service "libérations" et c'est retour à la musique classique dans le meilleurs des cas. Dans le pire des cas on vous raccroche au nez... J'ai envoyé une vingtaines de mails en 3 mois et je n'ai que des réponses automatiques. Si rien de ne débloque rapidement j'entreprendrai des démarches judiciaires afin de récupérer mon argent qu'ils conservent illégalement. Vu le nombre de personnes concernées et les sommes gérées par cette société, ils doivent se faire des dividendes affolants... (avec l'argent des locataires). HONTEUX!!!! UNE VERITABLE ESCROQUERIE!!!
Ik raad Korfine niet aan
Ik raad Korfine niet aan. 5 maanden geen geld terug.
Ervaring: erg slechte opvolging en communicatie
Mijn ervaring met Korfine was bijzonder teleurstellend. Waar ik als klant transparantie en correcte opvolging verwacht, kreeg ik het tegenovergestelde: trage communicatie, onduidelijke afspraken en een gebrek aan oplossingsgericht handelen.
In plaats van me te ondersteunen in een toch al lastige administratieve situatie, zorgde Korfine vooral voor frustratie en tijdverlies. Dossiers blijven hangen zonder duidelijke reden en telefoons of mails leveren weinig tot geen vooruitgang op.
Wie kiest voor een dienstverlener mag minstens professionaliteit en betrouwbaarheid verwachten. Helaas heb ik bij Korfine vooral ervaren dat beloften niet worden nagekomen. Voor mij geen aanrader.
Heel slechte dienstverlening
Door het overlijden van mijn zus werd ik geconfronteerd met de diensten of eerder met de afwezigheid van diensten van korfine.
Ettelijke mails blijven onbeantwoord, telefonisch niet bereikbaar en de afhandeling van het dossier blijft maanden aanslepen.
Heel slechte ervaring!
Bende oplichters !!!
Bende oplichters !!!! Je betaalt een huurwaarborg gedurende 3 jaar word deze belegd via TAK26 ,en bij héél late teruggave krijg je minder terug dan betaald !! Geen intresten niks zelfs nog kosten te betalen !!! Het zijn echt dieven en onvriendelijk, slechte service.Waarom mag dit bedrijf zomaar blijven bestaan ????? Niet normaal !!!
schande - huurwaarborg na overlijden muurvast
schande - proberen huurwaarborg vrij te krijgen na overlijden van nonkel
, aangesteld als wettige erfgenamen , alles netjes verstuurd , geen reactie op e-mails , telefonisch niet te pakken te krijgen , en met al de reviews ziet het er naar uit dat er vrederechter zal ingeschakeld moeten worden . nog nooit meegemaakt dat je waarborg niet terug krijgt , dit is crimineel !
Twijfelachtige ervaring
Ik weet niet goed wat ik van Korfine moet denken. Onlangs heb ik mijn volledige huurwaarborg teruggekregen, na ruim 3 maanden wachten en met veel communicatie over en weer. Nochtans waren mijn documenten reeds snel na het verlaten van mijn huurwoning in orde. Het begon met het ontbreken van login gegevens, Korfine stuurde mij een e-mail met een blanco Korfine ID. Zo kon ik niet aan de (ietwat oubollige) website. Het duurde een tijdje om mij een nieuwe (correcte) login te bezorgen. Na upload van de documenten, bleek er na een paar weken een probleem met mijn handtekening. Vrijgavedocument opnieuw opgeladen met een iets andere handtekening, en toen was het oké. Weer een paar weken verder. Toen waren er opeens twijfels over de identiteit van de eigenaar. Nochtans was deze in al die jaren dat ik huur betaalde niet gewijzigd. Dit vergde enige moeite van de verhuurder, en toen waren we weer een maand verder. Er moest vervolgens nog eens aangedrongen worden, want mijn dossier was blijkbaar weer blijven liggen, en toen opeens het bericht dat mijn dossier "gedeblokkeerd" was...
Ofwel heeft dit bedrijf een chronisch personeelstekort, ofwel begrijpt men nauwelijks Nederlands, ofwel wordt er een bewuste strategie gevoerd om de vrijgave van een huurwaarborg zo lang mogelijk te rekken zodat ze jouw geld langer kunnen beleggen. Wie zal het zeggen?
Ik wacht ook nog steeds op mijn huurwaarborg van Korfine
Ik wacht ook nog steeds op de teruggave van mijn huurwaarborg, papieren binnengedaan bij Habicom want zij werken samen Korfine ( het geen ik niet begrijp dat Habicome samen werkt met zo een schandelijk bedrijf als Korfine) ik ben dus van plan dit geval door te mailen aan testaankoop, de VTM nieuwsdienst en ook via een bevriende reporter bij VTM, is zien of Korfine dan reactie geeft
Manque de réponse et pas de remboursement
Il y a 3 ans j'ai été obligé par le propriétaire d'utiliser la société Korfine pour la caution. Ça va faire bientôt 2 mois que j'ai quitté l'appartement en laissant tout dans un état parfait, malgré ça je ne toujours pas reçu le remboursement de ma caution. La société Korfine ne répond pas aux emails... il faudra leur faire un procès juridique car je vois je ne suis pas seul dans la situation pareil.
Zelfs met vonnis van de rechter geen uitbetaling van waarborg
Uitbetaling van een waarborg wordt maandenlang op de lange baan geschoven, zelfs met een vonnis van de rechter!
Tevreden…
Na de ervaringen van andere was ik toch sceptisch over het terugvorderen van mijn huurwaarborg , maar op 1 week was het dossier behandeld en bedrag overgeschreven.
Not returning deposit
They do not return the deposit for months.
Claiming signatures would not match or mostly not replying at all. I would stay away.
Avis Korfine
Depuis plus de deux mois j attend le retour partiel de ma caution, toujours tres complqie a l heure du remboursement, mais toujours tres simple a l heure de recevoir la caution.,...
ne signez rien avec eux, vous imaginez pas dans quelle galere vous serez a la sortie.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.