Wij waren heel tevreden over de samenwerking met Kwadro. Wij werden goed bijgestaan om een keuze te maken van het soort materiaal.Alles is verlopen zoals afgesproken. Nadien heeft Zeno ons nog geholp... Mehr ansehen
We zijn zeer tevreden over de hulp van Paul Tilborghs bij het kiezen van onze ramen. Hij nam de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaf ons duidelijke uitleg en advies. Zijn vriendelijke en profe... Mehr ansehen
Goede service. Danny Debeer heeft ons goed advies gegeven i.v.m. de opties over ons schuifraam. Plaatsing verliep vlot en propere werkers. Zeer tevreden met ons nieuw schuifraam. Enige minpuntje al... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
prima contact en uitleg, zoals de voorgaande contacten werden we ook deze keer vriendelijk en professioneel ontvangen in Jabeke door verkoper Sam Capelle. De uitleg en offerte was zoals verwacht tot i... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
KwadrO is een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Naast een uitgebreid assortiment in PVC, aluminium en hout, staan wij voor duurzame kwaliteit, onderbouwd advies en degelijk vakmanschap.
Luikersteenweg 254, 3500, Hasselt, Belgien
- info@kwadro.be
- kwadro.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
KWADRO EEN RAMP
Renovatie ramen/deuren ten bedrage van 42000€.
2 oktober 2025 start werken. Ondertussen 9 maanden later. Ramen nog steeds niet in orde! Kruishouten hangen los en vallen af. Al 4 interventies doch materiaal niet bij ofwel ladders/stellingen niet bij ofwel mankracht tekort ofwel kruishouten tekort…. Men zegt dat het hoofdkantoor moet oplossen, dossier is naar hun. Het hoofdkantoor vindt het allemaal om te lachen ipv professioneel en correct te blijven aan telefoon. Andere firma moet komen oplossen maar krijgen niet juiste info waardoor ze weeral afwerking moeten uitstellen (mankracht tekort, geen stelling/ladder bij). Kortom DIKKE SCHANDE !!!

Full of false promises
We ordered our windows from this office end of April. We signed the contract underlying how important it was for us the delivery time. We wanted to go with Kwadro even if we had other options because they were located in our city and they promised us the delivery times would fit our calendar, which would be maximum 8 weeks. We were told that the contract mentions 10 to 12 weeks after the measures were taken but it would never go there and be that late. When we asked to change this also in the contract, we were again told this was just formality and we shouldn’t be worried about that. Now we are being called to say that the delivery will be beginning of September and not July as we all agreed as the contract mentions 15 weeks, which is unbelievable because the document that we were shown to sign was not mentioning 15 weeks. We tried to explain that this is not what was promised or agreed, again the approach totally changed and the kindness totally disappeared and now we are facing a horrible delay in all other works!
We were also offered to do the renovations with their renovation company. When we started to question the quote or make changes in the quote, the nice attitude completely changed and we were told that we were being difficult.
So this place, to our experience, is all about sales. We regret choosing to work with them as all was an act until we signed the contract. All the promises and the flexibility they said having were empty words. When you are buying and renovating a house, you are running against time and every handicap causes financial damage. Now, this is pushing our plans for two months which causes us quite some loss. We do not recommend this place.

Duidelijke technische informatie…
Duidelijke technische informatie ontvangen van Tamara. Persoonlijk advies op maat van mijn renovatieproject.

top service
Ik wou toch even zeggen dat we zeer tevreden over de service. We hadden Lucas en Marjus over de vloer gekregen; ze waren vriendelijk en hebben hun job ook goed gedaan!
Zemoesten zelfs hun (grote baas denk ik) opleiden en laten zien wat zij dagdagelijks doen, wat ook niet altijd simpel lijkt te zijn. Deze mannen mogen altijd ramen en deuren bij ons komen vervangen :-)

Zeer teleurgesteld in Kwadro
Zeer teleurgesteld in Kwadro – eindeloze wachttijden en loze beloftes
Wij hebben gekozen voor Kwadro omdat ons bij het eerste contact werd verteld dat de levertijd voor onze nieuwe ramen op maat ongeveer 6 tot 8 weken zou bedragen. Helaas blijkt daar in de praktijk niets van te kloppen.
Om te beginnen kwam Kwadro pas ongeveer twee maanden later langs voor de opmetingen. Daarna moesten we opnieuw twee maanden wachten op een offerte, die vervolgens ook nog eens de verkeerde kleur bevatte. Toen we dit meldden, duurde het nog eens twee weken voordat we een aangepaste offerte met de juiste kleur ontvingen.
Ondertussen is het al midden juni en hebben we nog steeds geen duidelijkheid, geen planning en geen nieuws. Wij hebben ons huis al in december 2025 gekocht en de ramen waren bewust de eerste stap in onze renovatie. Met onze sanitair- en elektriciteitswerken waren afspraken gemaakt die afhankelijk waren van de plaatsing van de ramen. Omdat alles vertraging blijft oplopen, kan de rest van de werken niet doorgaan zoals gepland.
Deze situatie heeft ons gezin enorm veel stress bezorgd. We leven al maanden in onzekerheid, plannen moeten voortdurend worden aangepast en de frustraties lopen hoog op. Waar we uitkeken naar een nieuwe start in ons huis, zijn we vooral geconfronteerd met teleurstellingen, spanningen en conflicten die vermeden hadden kunnen worden als de gemaakte afspraken en beloofde termijnen waren nagekomen.
Wat ons het meest stoort, is niet alleen de vertraging zelf, maar ook het gebrek aan communicatie en opvolging. Je verwacht van een professioneel bedrijf dat het realistische termijnen geeft en klanten correct informeert wanneer er problemen zijn.
Ons advies: als je dringend ramen nodig hebt en snel wilt verhuizen of renoveren met je gezin, denk dan goed na voordat je voor Kwadro kiest. Onze ervaring is er helaas één van lange wachttijden, slechte opvolging en veel onnodige stress.

⭐⭐☆☆☆
⭐⭐☆☆☆
Jammer genoeg geen positieve ervaring.
Bij de verkoop werd ons prijsvastheid binnen het jaar beloofd. Bij het afsluiten van het contract bleek dit toch niet te gelden en werd dit toegeschreven aan miscommunicatie. (Gelukkig was het verschil niet zo groot) Daarnaast werd al gevraagd om een review te schrijven in ruil voor een bol.com bon terwijl het project nog niet afgerond was.
Tijdens de werken werden gevelstenen verplaatst die achteraf opnieuw gemetst moesten worden. Dit werd uiteindelijk onderling geregeld tussen de aannemers
Glas dat beschadigd werd, werd vervangen, maar zowel de eerste als de tweede vervangruit bevatten opnieuw een fout. Uiteindelijk bleef er een zichtbaar sterretje in de tussenlaag zitten. Volgens de glasfabrikant valt dit binnen de norm en zou dit geen verdere schade veroorzaken, maar als klant verwacht je bij nieuwe ramen een foutloos resultaat.
Op communicatie op zich weinig aan te merken, zowel bij verkoper als opvolging — er werd telkens gereageerd en opgevolgd — maar na bijna twee jaar sinds ondertekening van het contract waren wij het dossier moe. Uiteindelijk betaald en afgesloten, maar met het gevoel dat de geleverde kwaliteit en afwerking niet overeenstemden met onze verwachtingen.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Heel tevreden over het materiaal…
Heel tevreden over het materiaal plaatsing en ook het personeel, zelfs na 10j, 2lamellen van een rolluik stuk en direkt GRATIS nieuwe mogen komen halen.👍👍👍

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Probleem bij dienst na verkoop
Helaas is mijn ervaring met de dienst na verkoop erg teleurstellend. Toen er zich een probleem voordeed met een deur, werd ik doorverwezen naar een externe partner die de nazorg verzorgt. Vanaf dat moment leek het alsof men zich van het dossier weinig aantrok. Reacties lieten lang op zich wachten en de opvolging verliep moeizaam.
Na verdere navraag kreeg ik uiteindelijk te horen dat de deur naar de veranda eigenlijk niet bedoeld zou zijn om frequent te openen en sluiten, en dat de scharnieren jaarlijks gesmeerd moeten worden. Die uitleg vond ik weinig overtuigend en bood geen echte oplossing voor het probleem.
Ik wil benadrukken dat ik bereid ben om te betalen voor een herstelling indien dat nodig is. Het gaat mij dus niet om de kostprijs, maar om de gebrekkige service, de lange wachttijden en de manier waarop het probleem wordt benaderd. Bovendien is er, ondanks het herhaaldelijk melden van het probleem, tot op vandaag nog geen concrete actie ondernomen om het op te lossen.
Jammer genoeg heb ik de indruk dat de aandacht vooral uitgaat naar de verkoop. Zodra er een probleem opduikt, wordt de verantwoordelijkheid doorgeschoven naar een externe partner, zonder dat er voldoende opvolging of betrokkenheid vanuit het bedrijf zelf is. Voor mij is een degelijke dienst na verkoop een belangrijk onderdeel van de totale ervaring, en op dat vlak voldoet deze ervaring niet aan mijn verwachtingen.

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Super content over Kwadro ramen en…
Super content over Kwadro ramen en deuren. Vanaf het eerste contact op de BIS Beurs in Gent ( met verkoper Wim Van Belleghem) vriendelijk persoon, veel info gekregen, niks was hem te veel, hij doet zijn job met hart en ziel. Daarna de opmeting ( Davy Sys) terug zeer vriendelijk en correct. Ook het plaatsen en opkitten van de ramen en deur verliep vlot, correct, goede vakmannen. Ik ben een tevreden klant. KWADRO, zeker een aanrader!!!

Frustrerend
Onze ervaring met Kwadro was bijzonder teleurstellend. Slechte communicatie van begin tot einde, extreem lange wachttijden en totaal geen opvolging. De plaatsing van de ramen liet bijna een jaar op zich wachten en de afwerking duurde nog eens maanden extra. Fouten van de opmeter werden niet correct opgevolgd. Voor documenten richting verzekering moesten wij blijven aandringen en kregen die uiteindelijk pas na de werken. Alles moet van de klant zelf komen, behalve wanneer facturen betaald moeten worden. Geen aanrader.

Positieve ervaring!
Ondanks dat we uiteindelijk (o.w.v. de levertermijn) voor een andere aanbieder hebben gekozen, kijken we zeer positief terug op ons contact met Zeno. Vanaf het eerste moment werden we vriendelijk ontvangen, er werd ruim de tijd genomen om naar onze wensen/noden te luisteren en geen enkele vraag was te veel. Ook de offerte ontvingen we snel en de prijs-kwaliteitverhouding overtuigde ons absoluut. We zouden graag met Kwadro in zee zijn gegaan als de levertermijn beter aansloot bij onze planning. Daarnaast verdient Zeno een extra vermelding: hij begeleidde ons op een heel aangename, deskundige en oprechte manier, zonder enige vorm van druk of 'verkoper' feeling. Een zeer positieve ervaring die we zeker kunnen aanbevelen!
Yasmine en Laurens

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Un service professionnel et sympathique !
Un grand merci à Tijl pour son professionnalisme durant toute notre expérience chez Kwadro.
Il a toujours été très à l’écoute, disponible, sympathique et de très bon conseil du début à la fin. Cela a vraiment rendu toute la procédure simple et agréable, que ce soit pour la signature du contrat ou même pour répondre à nos différentes questions après celle-ci.
Nous sommes également très satisfaits du délai annoncé. Lors de la signature, on nous avait parlé d’un délai de 12 à 14 semaines pour l’installation des châssis après le mesurage technique, et finalement notre rendez-vous d’installation est prévu dès la semaine prochaine, soit environ 9 semaines après la prise des mesures.
Pour l’instant, l’expérience est donc très positive. Nous laisserons également un second avis après l’installation afin de partager notre retour concernant la pose et le déroulement final du chantier.
Encore merci à Tijl pour son sérieux et sa gentillesse, nous recommandons vivement Kwadro !

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Van begin tot eind tevreden
Van begin tot eind tevreden. Prima begeleiding met de initiële keuze van zowel onze deur als garagepoort. Behulpzaam tot in de late uurtjes met de nodige aanpassingen. Duidelijke uitleg bij de opmeting en zowel deur als poort prima geplaatst. Top service, Lennert Masi!

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Aangenaam gesprek gehad met Tijl uit…
Aangenaam gesprek gehad met Tijl uit Kwadro Grimbergen. Zonder druk op de klant te leggen. Eerlijk advies en duidelijk antwoord op de vragen gekregen.
De samenwerking is getekend, de werken moeten nog worden gestart, dus volgt nadien nog een, hopelijk een goed, review.

Teleurstellend
Onze ervaring met Kwadro was helaas niet wat we ervan hadden verwacht.
De communicatie verliep moeizaam. Meermaals moesten wij zelf contact opnemen om te informeren naar de planning en de voortgang van de werken. Toen de plaatsing uiteindelijk van start ging, bleek niet al het benodigde materiaal aanwezig te zijn, waardoor alles telkens opschoof.
Ook voor het vastleggen van nieuwe afspraken moesten wij zelf opnieuw initiatief nemen.
Daarnaast zijn we niet tevreden over de afwerking. Er zijn nog gaten zichtbaar en aan de rechterkant van de deur bevindt zich een opening van 4cm..

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Klanttevredenheid : een lege luchtballon !!!
Klanttevredenheid is een lege luchtballon !!! Reeds 2 jaar wachten wij reeds op een oplossing voor het (condens-) probleem maar de laatste maanden blijft het ijzig stil ! Geen antwoorden op onze mails, geen communicatie, geen mail, geen telefoon, helemaal niets !

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Goede service en vlotte plaatsing van…
Goede service en vlotte plaatsing van onze ramen. Nick was hierbij een excellente hulp!

Renovatieproject
Vanaf het eerste contact zijn we zeer goed geholpen door Nick Jonckers. Ook de plaatsing en afwerking ging zeer vlot en heel proper. Tevreden klant hier!

Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit. Er wordt tijd genomen om de juiste keuze te maken. Een schade door transport werd nadien keurig en snel opgelost.

Absolute aanrader
Wij zijn bijzonder tevreden over de diensten van kwadro Genk. Met name van medewerker Sinan Bolat. Vanaf het eerste contact viel meteen de uitgebreide technische kennis en professionele aanpak van de verkoper op. Op al onze vragen kwam een snel en duidelijk antwoord waardoor we met vertrouwen de juiste keuzes konden maken. Zeer snelle opvolging met een correct en efficiënt trajectverloop, zeker een aanrader..

Antwort von KwadrO Ramen en Deuren
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.